Salam 1 Malaysia semua. give_rose.gif

MESTI CUBA!! Terlaris di pasaran! good.gif
Produk Meiko yang didatangkan dari Jepun kini hangat diperkatakan. Keajaibannya dalam merawat pelbagai masalah kulit muka sudah terbukti! Ramai yang berterima kasih kepada saya setelah mencuba produk ini.

Untuk pengetahuan semua, saya dan keluarga sendiri telah menggunakan produk ini sejak 8 tahun yang lepas. (masa tu saya sekolah menengah lagi) Masa sekolah semua kawan2 cemburu bila tengok saya aktif berkawad, pergi kem tentera, tapi kulit wajah saya tak berubah menjadi gelap dan tak ada kesan sunburn di kulit bahagian bawah tudung. (saya bertudung ye.) biggrin.gif Bila dah masuk universiti, ramai kawan2 yg minta krim yg sy pakai sikit bila dorg ada jerawat. sebab keesokkan harinya mesti kecut jerawat dorg. daripada situ dpt idea untuk berkongsi dgn semua orang rahsia produk ni. Produk ni memang x dijual di kedai tapi popular di laman sesawang. =)


Sy tak berani jamin produk ni sesuai untuk anda tapi setakat ini 95% pelanggan sy berpuas hati dengan produk ni. Kalau nak tengok testimoni, boleh like page yg baru sy buat di Facebook Meiko Beauty

Kalau berminat atau sebarang pertanyaan,
boleh hubungi saya di 013-9888671 atau
emailkan ke juniey89@yahoo.com atau
follow blog sy di http://juniestall.blogspot.com/2011/02/jer...p.html#comments


Antara produk Meiko ialah:



KRIM MEIKO (MALAM) *TERLARIS
RM30

~Krim ini sangat berkesan untuk menghilangkan jerawat, parut, kedut dan jeragat dalam masa
2 minggu sahaja!
~ Tanpa penggelupasan
~Sesuai untuk semua jenis kulit.
~Tahan sehingga 2 bulan
~Hanya sapu nipis di kulit bermasalah sebelum tidur. Mudah kan? smile.gif


KRIM GOLDEN DEER (SIANG)
RM47

~Sangat berkesan untuk mencerahkan kulit wajah
~Boleh digunakan sebagai bedak asas (foundation)
~Menghilangkan lingkaran gelap bawah mata
~Juga membantu menghilangkan jerawat jika digunakan berterusan
~Menghilangkan kulit kusam dan menggantikannya dengan kulit yang cerah berseri!


SABUN PENCUCI MUKA GOLDEN DEER
RM47

~Mampu menghilangkan sel kulit mati
~Melicinkan kulit muka
~Menegangkan kulit muka
~Mampu menghilangkan sisa mekap dengan cepat


PENCUCI HI-CARE MEIKO
RM127

~Mampu memudarkan jeragat
~Membuang sel kulit mati pada wajah
~Mencerahkan kulit
~Menjadikan tona kulit lebih sekata
~Meransang dan mengembalikan keremajaan kulit agar menjadi lebih halus dan tegang.
~Mampu mengatasi masalah muka sensitif seperti bersisik dan kering.
~Pencuci muka ini mampu bertahan selama minimum 6 bulan


MEIKO HI-CARE SKIN LOTION (TONER)
RM120

~Bertindak sebagai penyegar dan memberi kelembutan pada kulit muka. la juga menyeimbangkan struktur kulit muka, mencerahkan dan menutup pori-pori pada kulit muka. Pemakaian yang berterusan dan teratur akan menjadikan kulit muka licin, gebu dan cerah..
~ Untuk menutup liang roma selepas anda cuci dengan pencuci muka. Masa anda cuci muka,pori2 akan terbuka luas. (liang roma pada kulit muka kita) So disebabkan itu la,kita kena pakai toner untuk tutup semula liang roma kita yang terbuka. Kalau anda tidak memakai toner,ia akan menyebabkan kuman masuk ke dalam liang roma kita kemudian timbulla jerawat. So kalau taknak ada jerawat, kena la pakai toner..
~ Boleh digunakan sehingga 6 bulan (bergantung pada cara penggunaan anda)


PROMOSI HEBAT!!!>>> Jika anda membeli 1 set 3 item (boleh campur),
saya akan berikan percuma pos laju! Jimat RM7!! =)
Tunggu apa lagi?? Order sekarang!!

[/color][color="#800080"]