Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Raket Badminton
Mesra.net Forum > Sports, Recreation & Hobby > Sukan & Rekreasi
foxs
yonex
harga 150 sebtg
bleh pm kat saya utk lebih lanjut & tempahan

MP 100, MP99, MP88, MP300 MACAM2 LAGI
topgunZ
Gosen ada tak?
monoORC
eh! yer ke!? boleh caye ke ni!/ ke yg 'underwater'??? kalo ori, nak gak sebatang dua model MP100 & MP99 dgn rege $150 sebatang/kurang? plz sms/call me nik amree 0196132953/0361881603(sri gombak)/62091225(LHDN j.duta) boleh!?
carbonex 21SP (patern lama) & Ti10 ade? brape rege boleh dpt???
NGai-X
Saya carik yg bingkai kayu tuh..ade jual tak ?


mono : ade 1 yonex carbonex siri aku tatau..nak jual dalam RM50..ok ke ?
monoORC
QUOTE(NGai-X @ Aug 27 2004, 12:41 PM)
Saya carik yg bingkai kayu tuh..ade jual tak ?


mono : ade 1 yonex carbonex siri aku tatau..nak jual dalam RM50..ok ke ?

kalo carbonex 20/21sp ok! frame dia kukuh/padat/fleksible dan membantu bila kita nak pukul shuttle laju/kuat tapi dgn tenaga yg minima! kalo yg tulis made in japan, kire ok tapi kalo tulis developed by yonex, japan tak ori.....frame tak power/kukuh, maybe rase ringan tapi bila pukul tak brape 'pegi'.......kalo nak beli utk main suka2 no hal! sebat jer! kalo budget bawah $100, cap APAC ok gak!
L@Bu
aku ada reket, cap ayam katik satu

satu lagi cap yomex,goosen,sibek,dan domay

sape2 nak main tebel tenis???
aku ada papan pukul cap butterfly, model tahun 96
dan tahun 88 pon ada jugak, tapi butterfly dapor ngan lantern le

arrggghhh... burin burin...
jom main tenis...
reket dah berabok, kasut dah koyak, suor dah basuh, tapi masih gak tak kecapaian nak main sad.gif
monoORC
QUOTE(L@Bu @ Aug 28 2004, 10:36 PM)
aku ada reket, cap ayam katik satu

satu lagi cap yomex,goosen,sibek,dan domay

sape2 nak main tebel tenis???
aku ada papan pukul cap butterfly, model tahun 96
dan tahun 88 pon ada jugak, tapi butterfly dapor ngan lantern le

arrggghhh... burin burin...
jom main tenis...
reket dah berabok, kasut dah koyak, suor dah basuh, tapi masih gak tak kecapaian nak main sad.gif

labu: ko nak main tennis? aku ade 3 batang raket cap yonex & wilson, bola pun ade, tapi tak tau nak main katner? kat umah/kolej ko ade court tennis boleh main free? serius ni! gian ma!!!! lame dah tak main gak! mase kat itm machang dulu aku slalu la main ptg2 dgn lecturer & staff itm. best woo!!!
L@Bu
kat sini ada court tenis

aku gi tanye le diorang baper inggit sejam...

pehtu diorang cakap, u ahli kelab ni ke?

sekali muka aku dah binjai2... upanya, court tu utk ahli sahaja

cam gamps le kelab sri damansara... kedekot!!!


kat kj ada, mppj nye court, dekat2 area stadium mppj, tapi itu hari gi tanye, dia cakap opis tutup,
cam gamps jugak

pehtu,
sampe la ni, takde nak usha line dah, buang karan

aku takat pukol2 leh le mono, takde le terer sgt, suka bersukan aje, wrist aku pon nampaknye so far takde problem,
itu hari masa badminton aje ada sengal2 skit, tapi leh lipat2 skit lagi tu...

nanti free free agi kita gi main, ada aweks rame nak ikut... hehehe

p/s tiba2 aje ngai pon terus terer main tenis... (aweks rame)
foxs
QUOTE(monoORC @ Aug 11 2004, 01:10 AM)
eh! yer ke!? boleh caye ke ni!/ ke yg 'underwater'??? kalo ori, nak gak sebatang dua model MP100 & MP99 dgn rege $150 sebatang/kurang? plz sms/call me nik amree 0196132953/0361881603(sri gombak)/62091225(LHDN j.duta) boleh!?
carbonex 21SP (patern lama) & Ti10 ade? brape rege boleh dpt???

carbonex 21
takde le aku pun cari jugak

terbaru armotex10000, 7000, 9000
harga dia RM 180 sebtg,
tali tambah 20 ringgit

siap kos penghantaran
foxs
QUOTE(NGai-X @ Aug 27 2004, 12:41 PM)
Saya carik yg bingkai kayu tuh..ade jual tak ?


mono : ade 1 yonex carbonex siri aku tatau..nak jual dalam RM50..ok ke ?

ok sebab
tak tau siri
kalo carbonex 8 yang bingkai T ok gak
foxs
MP88, MP99,MP100,MP300 =HARGA RM 150

ARMOTEX 700, ARMOTEX800, ARMOTEX900, ARMOTEX10000, ARMOTEX20000
= HARGA RM 180

TALI BG65 TAMBAH RM 20

PENGHANTARAN TAK KIRA BELI BERAPA TAMBAH RM 10@RM15 DILEMBAH KLANG SAHAJA
monoORC
QUOTE(foxs @ Sep 2 2004, 09:30 AM)
MP88, MP99,MP100,MP300 =HARGA RM 150

ARMOTEX 700, ARMOTEX800, ARMOTEX900, ARMOTEX10000, ARMOTEX20000
= HARGA RM 180

TALI BG65 TAMBAH RM 20

PENGHANTARAN TAK KIRA BELI BERAPA TAMBAH RM 10@RM15 DILEMBAH KLANG SAHAJA

kalo betul $150 dan original (bukan cetak rompak), aku nak sebatang raket Yonex MP100 yg kaler merah tu boleh? amcam mau hantar? boleh call saya? atau bak no.tel umah/opis + nama betul ko? kang aku gi amik sendiri! ko duk katner? aku duk taman sri gombak! errr....tali aku pasang sendiri ok?
foxs
QUOTE(monoORC @ Sep 5 2004, 12:44 PM)
QUOTE(foxs @ Sep 2 2004, 09:30 AM)
MP88, MP99,MP100,MP300 =HARGA RM 150

ARMOTEX 700, ARMOTEX800, ARMOTEX900, ARMOTEX10000, ARMOTEX20000
= HARGA RM 180

TALI BG65 TAMBAH RM 20

PENGHANTARAN TAK KIRA BELI BERAPA TAMBAH RM 10@RM15 DILEMBAH KLANG SAHAJA

kalo betul $150 dan original (bukan cetak rompak), aku nak sebatang raket Yonex MP100 yg kaler merah tu boleh? amcam mau hantar? boleh call saya? atau bak no.tel umah/opis + nama betul ko? kang aku gi amik sendiri! ko duk katner? aku duk taman sri gombak! errr....tali aku pasang sendiri ok?

aiseh brother

mp 100 stok dah tak der
ni tunggu stok baru
baru abih minggu lepas

aku iklan time tu ade 2 kat aku tapi budak lain dah rembat
mmm mp 99 ngan armotex ade ler
warisan
standart arga berape???/
foxs
QUOTE(warisan @ Sep 6 2004, 04:41 PM)
standart arga berape???/

kat pasaran skang armotex RM 500
MP 99 RM 650
toriton
bulan lepas aku baru beli PROACE TANIUM 7. rm 170 satu.tali yonex.smash ngan defend sedap gak.kira meletuplah bunyinye laugh.gif
lipas_cermat
tension die baper? 25-27?
carte_blanche
ermm..reket squasy murah2 takde ke? unsure.gif
foxs
QUOTE(carte_blanche @ Sep 16 2004, 02:03 PM)
ermm..reket squasy murah2 takde ke? unsure.gif

sory ler geng
tak der yang murah ler semua standard price
selingkar_mawar
latest stok?
foxs
QUOTE(foxs @ Sep 2 2004, 09:30 AM)
MP88, MP99,MP100,MP300 =HARGA RM 150

ARMOTEX 700, ARMOTEX800, ARMOTEX900, ARMOTEX10000, ARMOTEX20000
= HARGA RM 180

TALI BG65 TAMBAH RM 20

PENGHANTARAN TAK KIRA BELI BERAPA TAMBAH RM 10@RM15 DILEMBAH KLANG SAHAJA

latest ler niiii
mane lagi
biggrin.gif
monoORC
QUOTE(selingkar_mawar @ Oct 5 2004, 02:13 PM)
latest stok?

stok ayam beli 4 percuma 2, brapa bijik mau!? ni mawar bini syukri ek?
Jewok Bekeng
QUOTE(monoORC @ Oct 13 2004, 08:01 PM)
QUOTE(selingkar_mawar @ Oct 5 2004, 02:13 PM)
latest stok?

stok ayam beli 4 percuma 2, brapa bijik mau!? ni mawar bini syukri ek?

Ok mono... saya orderrrrr 8 paket..
muahahhahahha

Oitt puasa ko xtive tak???
foxs
QUOTE(Jewok Bekeng @ Oct 14 2004, 04:45 PM)
QUOTE(monoORC @ Oct 13 2004, 08:01 PM)
QUOTE(selingkar_mawar @ Oct 5 2004, 02:13 PM)
latest stok?

stok ayam beli 4 percuma 2, brapa bijik mau!? ni mawar bini syukri ek?

Ok mono... saya orderrrrr 8 paket..
muahahhahahha

Oitt puasa ko xtive tak???

ACTIVE KAT POSE MU DULU
BARU TANYA ORG tongue.gif
pakcik_cute



jualan shuttle RSL dgn SEA LION

RSL OFF no 77
1 tbg rm 34...beli 2 tbg (1 tbg rm 33 shj)

RSL TOURNEY 1 no 77
1 tbg rm 42...beli 2 tbg (1 tbg rm 41 shj)

SEA LION tbg putih
1 tbg rm 47...beli 2 tbg (1 tbg rm 46 shj)

stok terhad !!
area shah alam (seksyen 27).
tarikh 17/12 & 28/12 (6-9PM)

serious buyer only.
tel - 0166767618
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.