Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Minyak Bulus Mustika Ratu (tegangkan Payudara)
Mesra.net Forum > UMUM > Info Petua & Kesihatan
lindaahmad
hai kengkawan..

Korang ada tak yg beli minyak bulus mustika ratu? laku tul ubat ni sampaikan 2 tempat lyn pergi dah habis....ada suggestion tak ubat2 lain..yg harga agak2 murahlah....mahal2 tak mampu den...
RedTomato
linda;

aper kegunaan minyak bulus tuuu rolleyes.gif
lindaahmad
untuk tegangkan payudara....bukan besarkan...tapi tegangkan dan kentalkan..
RedTomato
ooo....gituk....
tau tak brape rm???
best gak nie biggrin.gif
s2m3r
tak pernah try..takutl...
lindaahmad
rasanya rm50 kot produk from tumbuh and herba...
JeNgLoT
hehehe...fuiyoooo....... ekekeke blum.gif
Pu3Feesya
camne linda tau pasal produk nie?
Ida_KL
sudah marveles dan kental gitu
lindaahmad
linda tahu pun daripada website nihlah..kan ada kawan2 ceritakan..lagi satu linda ke kedai mustika ratu..tapi semua takde stok....utk suami apa salahnya kita ikhtiar utk cantik kan...
Pu3Feesya
oooooo..cam tu....
manis23742
Alah botol kecik..harga RM10 jek.. ph34r.gif
Ida_KL
org kate nak lagi bagus sapu ngan kapur barus biggrin.gif
manis23742
Ah..dah masuk part merapulah tu...tapi kalau dah berminyak2 camne..nak "u know'..buat exercise lah...alah yg lelaki tu nak yg body lawa jek..yg diatu mcmlah bagus sgt... ph34r.gif
lindaahmad
la...pada lin lah ini kehendak lin sendiri..takde paksaan dari sang suami....apa salahnya kita puaskan diri sendiri dgn cantikkan lagi kan..
byoung4ever
linda produk cosway pun ada gak utk yg sewaktu dengannya u boleh guna produk cosway namanya Lelan Vital Bust Serum skg ada offer harganya RM55....tak pernah try tapi suka meng'war-war'kan nyer sahaja laugh.gif
shazia
tul ker leh tegangkan...linda..u dah try ker...u kawin dah lama ker..hari tu i ader nampak kat farmasi tp bkn mustika...sari ayu...harga RM8.00 sebotol kecik..pembalut botol warna kuning.
Pu3Feesya
sari ayu punyer ok ke?
rani
ok dan berkesan untuk tegangkan breast. cuma sesetengah orang tak
suka dengan bau minyak bulus tu.
manis23742
A'ah tule pasal..mmgle nampak cantik..bila pegang berminyak pastu..bau herbs kan..kalau suami yg ok..okle kot.. ph34r.gif
shazia
QUOTE(rani @ Sep 1 2004, 02:05 PM)
ok dan berkesan untuk tegangkan breast. cuma sesetengah orang tak
suka dengan bau minyak bulus tu.

betul berkesan & mahal tak minyak bulus mustika ratu ni...sari ayu ner i nengok 8.00 botol kecik..busuk sgt ker..?
lindaahmad
hai

lin ada beli warna hijau minyak tu botol bulat bau macam minyak rambut india...tapi tulis nilam sari ...tak tau ok ke tak sbb tgh try..
JeNgLoT
ehehehe...
skodeng jerr....ekekkekeke blum.gif
mamasiber
rolleyes.gif

http://montok.blogdrive.com

Ada berani leh klik
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.