Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Urut Tradisional
Mesra.net Forum > UMUM > Info Petua & Kesihatan
liya
ada saper2 tau tak.. perkhidmatan urut tradisional sekitar lembah klang ngan selangor??

yang elok2 laa.. kan ada org tua2 yang pandai mengurut..

Bagi tau laa kat maner ngan nombor tepon die sekali.. senang nak gi..

tolong yek..
muhammad
aku ade sorang member tukang urut...agak pakar gak laaa...cara die bercerita...tp aku xpernah p urut laa...kalau nak try boleh laaa...area ulu klang kat taman permata

nama : Pak Yazid
no tel. 016-9297854

untuk perempuan isteri die akn mengurut...bg lelaki die akan mengurut...ramai member2 lain pun suka mengurut ngan die...ade tukang urut pun p mengurut ngan die...tp die buat keje nie part time jee...korang discuss la masa ngan die yek...


selamat mencuba..kalau dah cuba bg la feed back kat aku
Ida_KL
nak urut tang mane tue?
Ida_KL
nak urut tang mane tue?
muhammad
QUOTE(Ida_KL @ May 27 2005, 10:57 AM)
nak urut tang mane tue?

ida nie nakal laaa....kalau ko nak urut tang lain xyah p sana...kang hancur badan ko...hiiihihhi
liya
QUOTE(Ida_KL @ May 27 2005, 10:56 AM)
nak urut tang mane tue?

Tang badan laaa....

nak2 tang peranakkan aku nie..

nak pakai lama nie..
liya
QUOTE(muhammad @ May 27 2005, 10:51 AM)
aku ade sorang member tukang urut...agak pakar gak laaa...cara die bercerita...tp aku xpernah p urut laa...kalau nak try boleh laaa...area ulu klang kat taman permata

nama : Pak Yazid
no tel. 016-9297854

untuk perempuan isteri die akn mengurut...bg lelaki die akan mengurut...ramai member2 lain pun suka mengurut ngan die...ade tukang urut pun p mengurut ngan die...tp die buat keje nie part time jee...korang discuss la masa ngan die yek...


selamat mencuba..kalau dah cuba bg la feed back kat aku

ok thank yu laa...

nak try gak... lagi pun bini die leh ngurut kan...

ok.. nanti ape2 aku bg tau
muhammad
QUOTE(liya @ May 27 2005, 11:33 AM)
QUOTE(muhammad @ May 27 2005, 10:51 AM)
aku ade sorang member tukang urut...agak pakar gak laaa...cara die bercerita...tp aku xpernah p urut laa...kalau nak try boleh laaa...area ulu klang kat taman permata

nama : Pak Yazid
no tel. 016-9297854

untuk perempuan isteri die akn mengurut...bg lelaki die akan mengurut...ramai member2 lain pun suka mengurut ngan die...ade tukang urut pun p mengurut ngan die...tp die buat keje nie part time jee...korang discuss la masa ngan die yek...


selamat mencuba..kalau dah cuba bg la feed back kat aku

ok thank yu laa...

nak try gak... lagi pun bini die leh ngurut kan...

ok.. nanti ape2 aku bg tau

ko btul2 berminat ke...ko nak aku brief skit apa yg die akan buat...kalau ko nak...aku boleh brief sbb die slalu citer kat aku...skit2 ler...kalau nak tau lanjut tanya die sendiri ler...hehehe
soixante neuf
rumah dia kat ne? aku pun nak try gak lah.. hehehhe
liya
QUOTE(soixante neuf @ May 27 2005, 12:03 PM)
rumah dia kat ne? aku pun nak try gak lah.. hehehhe

apa yang aku tau.. kalau kat ulu klang.. taman permata tue lepas zoo ada flying over masuk bawah belok kiri.. belakang giant... tue pun dari arah ampang.. Orang yg bagitau aku...

try la carik.. call pak yazid tue..
muhammad
QUOTE(liya @ May 27 2005, 03:04 PM)
QUOTE(soixante neuf @ May 27 2005, 12:03 PM)
rumah dia kat ne? aku pun nak try gak lah.. hehehhe

apa yang aku tau.. kalau kat ulu klang.. taman permata tue lepas zoo ada flying over masuk bawah belok kiri.. belakang giant... tue pun dari arah ampang.. Orang yg bagitau aku...

try la carik.. call pak yazid tue..

btul tu liya...umah die kat permata 9 kalau aku xsilap...dekat ngan giant...direction yg diberi oleh liya tu btulla...ko kat ne skg ni...korang xnak aku brief sepintas lalu cara treatment die...lain skit dr org lain urutt...xtau la lebih special or sama jeee...
soixante neuf
camana?
muhammad
QUOTE(soixante neuf @ May 27 2005, 03:45 PM)
camana?

yg aku diberitahu oleh member aku laa yee...die adde 3 step...aku xtau laa die buat kat perempuan gak ke x...tp die promote kat aku cam ni...die ckp isteri die buat utk perempuan...aku xtau laa same method or not..

step 1:panas kan guna mesin infrared kot not sure...
step 2: mengurut
step 3: mandi...mandi ape ntah aku pun lupa

tp kalu korang nak penjelasan lbh lanjut call la die...ckp ngan bini die...org melayu kita laaa...bini die org sarawak kot..kalau korang xnmau ikut step boleh gak...cuma ini yg die buat and recommend sbb didapati berkesan...

tp korang jgn ingat free ikhlas kerana allah tanpa bayaran plak...kang mampus aku kena blassah ngan die...ade bayaran tau...the proses might be take aroud 2 hour..lebih kurang cam tu laaa...so seelok2nya p waktu cuti laa...kalu nak minta aku book kan pun boleh sbb kekadang pak yazid nie bz skit susah nak dpt phone die..aku pun xtau...sbb die xbrapa pakar guna phone...phone umah plak xde...sian die...hehe
soixante neuf
QUOTE(muhammad @ May 27 2005, 04:09 PM)
QUOTE(soixante neuf @ May 27 2005, 03:45 PM)
camana?

yg aku diberitahu oleh member aku laa yee...die adde 3 step...aku xtau laa die buat kat perempuan gak ke x...tp die promote kat aku cam ni...die ckp isteri die buat utk perempuan...aku xtau laa same method or not..

step 1:panas kan guna mesin infrared kot not sure...
step 2: mengurut
step 3: mandi...mandi ape ntah aku pun lupa

tp kalu korang nak penjelasan lbh lanjut call la die...ckp ngan bini die...org melayu kita laaa...bini die org sarawak kot..kalau korang xnmau ikut step boleh gak...cuma ini yg die buat and recommend sbb didapati berkesan...

tp korang jgn ingat free ikhlas kerana allah tanpa bayaran plak...kang mampus aku kena blassah ngan die...ade bayaran tau...the proses might be take aroud 2 hour..lebih kurang cam tu laaa...so seelok2nya p waktu cuti laa...kalu nak minta aku book kan pun boleh sbb kekadang pak yazid nie bz skit susah nak dpt phone die..aku pun xtau...sbb die xbrapa pakar guna phone...phone umah plak xde...sian die...hehe

hmm... yg aku dengar sarawak nie aku kureng sikit...
muhammad
QUOTE(soixante neuf @ May 27 2005, 04:38 PM)
hmm... yg aku dengar sarawak nie aku kureng sikit...

apsal dgr sarawak kureng skit...ada masalah ngan org sarawak ke...hehehe...terpulang laaa...ko try la dulu kalo ko nak...kalau xnak xde masalah...ni bg sape yg nak jee..sbb liya tanya aku reespon laaa...bg chance pada sape yg nak...biasa korang p urut brapa ringgit yek...aku nak tau gak harga pak yazid ni menelan org ke or standard price or murah...saje nak tau jeee...kalau mahal aku xmau promote kat org lain...tp die ckp plg murah kat tpt tu...aku pun xtau standard price
soixante neuf
biggrin.gif
PolisMalaysia
QUOTE(soixante neuf @ May 27 2005, 12:03 PM)
rumah dia kat ne? aku pun nak try gak lah.. hehehhe

soix..ko biar aku jer urutkan...gerenti ko mengeliat punya...nak. call aku..( boleh bagi no hp tak mcm pak yazid tu...)
Ida_KL
QUOTE(liya @ May 27 2005, 11:29 AM)
QUOTE(Ida_KL @ May 27 2005, 10:56 AM)
nak urut tang mane tue?

Tang badan laaa....

nak2 tang peranakkan aku nie..

nak pakai lama nie..

apsal? peranakan ko dah jatuh ke?
Ida_KL
QUOTE(liya @ May 27 2005, 11:29 AM)
QUOTE(Ida_KL @ May 27 2005, 10:56 AM)
nak urut tang mane tue?

Tang badan laaa....

nak2 tang peranakkan aku nie..

nak pakai lama nie..

apsal? peranakan ko dah jatuh ke?
Ida_KL
QUOTE(muhammad @ May 27 2005, 11:25 AM)
QUOTE(Ida_KL @ May 27 2005, 10:57 AM)
nak urut tang mane tue?

ida nie nakal laaa....kalau ko nak urut tang lain xyah p sana...kang hancur badan ko...hiiihihhi

leh hancur ke? ingatkan leh terus jadi sedap laugh.gif
muhammad
ade sape2 dah try ke
Khayty
Rawatan Urut Dan Perubatan Traditional
Sedia Memberi Petua Untuk Menjaga
Kesihatan Dan Lain-Lain.

Sila Hubungi Pak Su (urut untuk Lelaki)No:019-4236929(Age 66 Tahun)--Haji Hashim
Atau Mak Su (urut untuk Perempuan)No:019-2980649(Age 58 Tahun)--Hajjah Aminah

B-1-9 Anjung Villa Condominium,Bandar Baru Sentul,Kuala Lumpur.
One(1)Hour RM50.00 Only.

Waktu 10am--11pm.

03-40420902

MALAYSIAN TRADITIONAL MASSAGE

massage to loosen and tune up your muscles

Dear guest,
We give your body a treatment & have the invigrorating
feeling from our expert touch resident male and female
masseur.revitalize your body and feel the power of
traditional massage.

"MASSAGE SERVICES FOR LADIES &GENTLEMEN"
(You Come In Hope,You Go In Peace &Happines)
muhammad
QUOTE(khaytykhir @ Jun 16 2005, 10:25 AM)
Rawatan Urut Dan Perubatan Traditional
Sedia Memberi Petua Untuk Menjaga
Kesihatan Dan Lain-Lain.

Sila Hubungi Pak Su (urut untuk Lelaki)No:019-4236929(Age 66 Tahun)--Haji Hashim
Atau Mak Su (urut untuk Perempuan)No:019-2980649(Age 58 Tahun)--Hajjah Aminah

B-1-9 Anjung Villa Condominium,Bandar Baru Sentul,Kuala Lumpur.
One(1)Hour RM50.00 Only.

Waktu 10am--11pm.

03-40420902

MALAYSIAN TRADITIONAL MASSAGE

massage to loosen and tune up your muscles

Dear guest,
We give your body a treatment & have the invigrorating
feeling from our expert touch resident male and female
masseur.revitalize your body and feel the power of
traditional massage.

"MASSAGE SERVICES FOR LADIES &GENTLEMEN"
(You Come In Hope,You Go In Peace &Happines)

brapa jam slalunya die urut
Khayty
Biasanya urut selama 1 jam.
Nak datang rumah boleh....nak panggil ke rumah pun boleh.
Mempunyai pengalaman dalam urut traditional di Hotel 5 star lebih 10 tahun.
muhammad
QUOTE(khaytykhir @ Jun 16 2005, 10:39 AM)
Biasanya urut selama 1 jam.
Nak datang rumah boleh....nak panggil ke rumah pun boleh.
Mempunyai pengalaman dalam urut traditional di Hotel 5 star lebih 10 tahun.

hmmm...bgus tu...boleh try...thank you
Khayty
OK.Sesama....
Alongz_zie
wink.gif urut?? blum.gif
Ida_KL
ida nak urutlah.....
VARGTYRADAM666
rolleyes.gif URUT BANYAK KATEGORI GAK......

URUT PATAH ADA...

URUT BUANG ANGIN SESAT ADA....

URUT LUMPUH....

URUT PELANCARAN UNTUK DARAH....

***TETIAP JENIS KATEGORI...ADA SPECIALISTNYA....
Khayty
Jgn silap urut dah lah.....





























karang ada yg tak tahan pulak... laugh.gif
DukunPetai
pakdukun bisa mengurut juga.
srdotcom
Urut Batin Lelaki
Kelantan
isteri urut suami tak per....
VARGTYRADAM666
QUOTE(Ida_KL @ May 27 2005, 10:56 AM)
nak urut tang mane tue?

URUT TANG DAHI DENGAN BATANG PAIP TAJAM NAKKK??? rolleyes.gif
VARGTYRADAM666
WEHHH JANGAN BUAT HAL GIH RUMAH URUT LAK....LAIN PLAK HALNYERH.....

HARAM WEHHHH LELAKI & WANITA BUKAN MUHRIM BERSENTUHAN TU!!!!! mad.gif

MELECOR NANTI KENA BAKAR API NERAKA blink.gif
Ida_KL
QUOTE(VARGTYRADAM666 @ Jul 10 2005, 09:26 PM)
QUOTE(Ida_KL @ May 27 2005, 10:56 AM)
nak urut tang mane tue?

URUT TANG DAHI DENGAN BATANG PAIP TAJAM NAKKK??? rolleyes.gif

ape rasanya ye laugh.gif
Ida_KL
semalam baru lepas mengurut....letihlah laugh.gif
Alongz_zie
wink.gif nak urut kaki ler.............
VARGTYRADAM666
QUOTE(Ida_KL @ Jul 13 2005, 11:54 AM)
semalam baru lepas mengurut....letihlah laugh.gif

rolleyes.gif PERGHHHHHHHH PANDAI KO URUT YERH.......

KO PANDAI URUT ORANG BUNTING SONGSANG TAK???

KATA TERRER.........
Ida_KL
QUOTE(VARGTYRADAM666 @ Jul 15 2005, 03:05 AM)
QUOTE(Ida_KL @ Jul 13 2005, 11:54 AM)
semalam baru lepas mengurut....letihlah laugh.gif

rolleyes.gif PERGHHHHHHHH PANDAI KO URUT YERH.......

KO PANDAI URUT ORANG BUNTING SONGSANG TAK???

KATA TERRER.........

nak kate pandai mengurut tue taklah terer sgt tapi blehlah.......

setakat nie ida lom penah urut org yg bunting songsang....ida urut lain aje laugh.gif
Khayty
QUOTE(VARGTYRADAM666 @ Jul 15 2005, 03:05 AM)
QUOTE(Ida_KL @ Jul 13 2005, 11:54 AM)
semalam baru lepas mengurut....letihlah laugh.gif

rolleyes.gif PERGHHHHHHHH PANDAI KO URUT YERH.......

KO PANDAI URUT ORANG BUNTING SONGSANG TAK???

KATA TERRER.........

saya kenal orang yang boleh buat begitu....
Ida_KL
QUOTE(khaytykhir @ Jul 15 2005, 09:25 AM)
QUOTE(VARGTYRADAM666 @ Jul 15 2005, 03:05 AM)
QUOTE(Ida_KL @ Jul 13 2005, 11:54 AM)
semalam baru lepas mengurut....letihlah laugh.gif

rolleyes.gif PERGHHHHHHHH PANDAI KO URUT YERH.......

KO PANDAI URUT ORANG BUNTING SONGSANG TAK???

KATA TERRER.........

saya kenal orang yang boleh buat begitu....

sape?
Khayty
QUOTE(Ida_KL @ Jul 15 2005, 09:29 AM)
QUOTE(khaytykhir @ Jul 15 2005, 09:25 AM)
QUOTE(VARGTYRADAM666 @ Jul 15 2005, 03:05 AM)
QUOTE(Ida_KL @ Jul 13 2005, 11:54 AM)
semalam baru lepas mengurut....letihlah laugh.gif

rolleyes.gif PERGHHHHHHHH PANDAI KO URUT YERH.......

KO PANDAI URUT ORANG BUNTING SONGSANG TAK???

KATA TERRER.........

saya kenal orang yang boleh buat begitu....

sape?

adam dah sampai rumah orang tu...kat AV
VARGTYRADAM666
QUOTE(khaytykhir @ Jul 15 2005, 09:33 AM)
QUOTE(Ida_KL @ Jul 15 2005, 09:29 AM)
QUOTE(khaytykhir @ Jul 15 2005, 09:25 AM)
QUOTE(VARGTYRADAM666 @ Jul 15 2005, 03:05 AM)
QUOTE(Ida_KL @ Jul 13 2005, 11:54 AM)
semalam baru lepas mengurut....letihlah laugh.gif

rolleyes.gif PERGHHHHHHHH PANDAI KO URUT YERH.......

KO PANDAI URUT ORANG BUNTING SONGSANG TAK???

KATA TERRER.........

saya kenal orang yang boleh buat begitu....

sape?

adam dah sampai rumah orang tu...kat AV

YARP............ rolleyes.gif

I KNOW THAT..........
VARGTYRADAM666
QUOTE(Ida_KL @ Jul 15 2005, 08:46 AM)
QUOTE(VARGTYRADAM666 @ Jul 15 2005, 03:05 AM)
QUOTE(Ida_KL @ Jul 13 2005, 11:54 AM)
semalam baru lepas mengurut....letihlah laugh.gif

rolleyes.gif PERGHHHHHHHH PANDAI KO URUT YERH.......

KO PANDAI URUT ORANG BUNTING SONGSANG TAK???

KATA TERRER.........

nak kate pandai mengurut tue taklah terer sgt tapi blehlah.......

setakat nie ida lom penah urut org yg bunting songsang....ida urut lain aje laugh.gif

KEPALE HUTAK KO NAK KENA URUT GAK NIH....

BIAR TAK SONGSANG.....AKU TAU RAMAI LAGIH YANG MELINTANG SONGSANG OTAK NIH SEMUA NIH DALAM MESRA NIH......

JANGAN SAMPAI AKU "INVERTED" KAN JERH SEMUA NIH NANTI.........

U KNOW WHO U ARE!!!!!!!!!!!! rolleyes.gif
Ida_KL
QUOTE(VARGTYRADAM666 @ Jul 18 2005, 04:48 AM)
QUOTE(Ida_KL @ Jul 15 2005, 08:46 AM)
QUOTE(VARGTYRADAM666 @ Jul 15 2005, 03:05 AM)
QUOTE(Ida_KL @ Jul 13 2005, 11:54 AM)
semalam baru lepas mengurut....letihlah laugh.gif

rolleyes.gif PERGHHHHHHHH PANDAI KO URUT YERH.......

KO PANDAI URUT ORANG BUNTING SONGSANG TAK???

KATA TERRER.........

nak kate pandai mengurut tue taklah terer sgt tapi blehlah.......

setakat nie ida lom penah urut org yg bunting songsang....ida urut lain aje laugh.gif

KEPALE HUTAK KO NAK KENA URUT GAK NIH....

BIAR TAK SONGSANG.....AKU TAU RAMAI LAGIH YANG MELINTANG SONGSANG OTAK NIH SEMUA NIH DALAM MESRA NIH......

JANGAN SAMPAI AKU "INVERTED" KAN JERH SEMUA NIH NANTI.........

U KNOW WHO U ARE!!!!!!!!!!!! rolleyes.gif

nanti ko tolong urutkan kepala ida nie leh tak?
ilaz

setakat nie ida lom penah urut org yg bunting songsang....ida urut lain aje laugh.gif</span></span></span>[/b]
[/quote]


ida urut aper?
Pakcik_Kordi
berjaman punya topik.... teringat lak aku kat ida the CAPUI GIRL
aimans
bab2 urut mengurut ni yang bahaya sket... kawan aku biasa urut ngan sorang pakcik. di ni buta, tp kalo dia urut mesti die dapat agak berapa umur, dah main ke blom.. dan macam2 lagi die dapat tahu. dia ni duk kat terengganu, kemaman.
JEJARIHALUS
dalam paper kan banyak iklan...
kalau atuk nya dulu tukang urut.... telah di warisi oleh cicitnya pulak....
perghhh turun temurun tuhhh
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.