Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Macamana Nak Kecilkan Payudara
Mesra.net Forum > UMUM > Info Petua & Kesihatan
Pages: 1, 2, 3, 4
Kelantan
kurangkan makanan... banyakkan puasa... banyak membuat senaman.. yg penting tidur mesti mencukupi...
kalau tak cukup takut perjalanan sistem dalaman tu tak seimbang tu pasal semakin hari semakin besar saiznya...
HaKiMiE
tak best ler kecik..
yang besau2 baru best...
ala-ala anna nicole smith.... blum.gif
sam2003
kecik nak buat apa....
tak best la.. dry.gif
prettywow
QUOTE(sam2003 @ Jul 2 2005, 09:22 PM) *
kecik nak buat apa....
tak best la.. dry.gif



Aku terpanggil pulak nak komen bila baca forum ni.
Mine punyer 34D. So, i nak utarakan feeling i, memang rasa 'susah'. malu pon ada. TETAPI bab2 goda ni,hemmm... suami selalu je usik... katanya ' wowwww' i love it. good.gif itu membakar semangat plak. Tapi C tu dah cukup menarik. D agak susah nak jaga kalau2 time kendur. so, kene byk jaga lah dibandingkan mrk yang saiz a & b!

Saya pon terfikir nak kecikkan, tapi tu kan anugerah. so, i juz bangga, sebab ramai yang mengalami 'flatsy'. kita jaga lah elok2.
syima
QUOTE(prettywow @ Apr 26 2007, 12:50 AM) *
QUOTE(sam2003 @ Jul 2 2005, 09:22 PM) *
kecik nak buat apa....
tak best la.. dry.gif



Aku terpanggil pulak nak komen bila baca forum ni.
Mine punyer 34D. So, i nak utarakan feeling i, memang rasa 'susah'. malu pon ada. TETAPI bab2 goda ni,hemmm... suami selalu je usik... katanya ' wowwww' i love it. good.gif itu membakar semangat plak. Tapi C tu dah cukup menarik. D agak susah nak jaga kalau2 time kendur. so, kene byk jaga lah dibandingkan mrk yang saiz a & b!

Saya pon terfikir nak kecikkan, tapi tu kan anugerah. so, i juz bangga, sebab ramai yang mengalami 'flatsy'. kita jaga lah elok2.


mine is 36c.

dulu masa gemuk 44D tau!!!


well, mmg ler dulu agak bangga besar dabak ( perut pun besar , saiz 42)

tapi best lagik masa skrg, walaupun still besar, ianya mampat dan tidak terlondeh.

well if you nak kecilkan tapi still cantik, kena lah lose some fat n banyakkan chest exercise.
has_fiza
buat apa nak kecik kan..?
aset tuh hahaha

aku rasa berat badan turun pun size dia tak mengecik sgt
badakwarnabiru
orang nak besarkan.. dia nak kecikkan plak
blink.gif
coldsquad2
pe lak petua nak bagi besar n tegangkan payu dara good.gif
VIGO
[quote name='durian' date='May 6 2007, 09:37 AM' post='3939052']


ade mcm nie tak
Lang_MeRah
Small is Cute.. Big is walaweiiii !!!!!! biggrin.gif
tirmidzi


org nk yg beso.. dia sebok nk kecik2kan hehehehe.. masalah gak ni...
Lang_MeRah
Ada pulak orang kata...

Yang besor nak jadik kecik yang kecik nak kasi besor... bagi den, besau ke kecik ke it's ok apa... buatpe nak malu... janji jaga peribadi jaga maruah diri, 'abang' pun suka hati... happy.gif
Pakcik_Kordi
pokcik berminat perempuan yang ada payudara sebesar bola tenis... rofl.gif
rajaanum
fuhhh lemas gua....kalo macam tu,buah betik masak ranum la u nie... takpe susu lemak berkrim disukai ramai,jangan minum susu expired dah. hehehe...sowi guwau...

any.ada tak tips untuk besarkan susu cap gantung??? (kita terbalikkan topik lak)...speciallyuntuk wife i...
princess miya
QUOTE(syima @ Apr 26 2007, 09:21 AM) *
QUOTE(prettywow @ Apr 26 2007, 12:50 AM) *
QUOTE(sam2003 @ Jul 2 2005, 09:22 PM) *
kecik nak buat apa....
tak best la.. dry.gif



Aku terpanggil pulak nak komen bila baca forum ni.
Mine punyer 34D. So, i nak utarakan feeling i, memang rasa 'susah'. malu pon ada. TETAPI bab2 goda ni,hemmm... suami selalu je usik... katanya ' wowwww' i love it. good.gif itu membakar semangat plak. Tapi C tu dah cukup menarik. D agak susah nak jaga kalau2 time kendur. so, kene byk jaga lah dibandingkan mrk yang saiz a & b!

Saya pon terfikir nak kecikkan, tapi tu kan anugerah. so, i juz bangga, sebab ramai yang mengalami 'flatsy'. kita jaga lah elok2.


mine is 36c.

dulu masa gemuk 44D tau!!!


well, mmg ler dulu agak bangga besar dabak ( perut pun besar , saiz 42)

tapi best lagik masa skrg, walaupun still besar, ianya mampat dan tidak terlondeh.

well if you nak kecilkan tapi still cantik, kena lah lose some fat n banyakkan chest exercise.


hye saya baru lg kat cni...act nak tnya kak syima la petua nk besarkn skit PD kita...
syima
QUOTE(princess miya @ Jun 20 2007, 02:11 PM) *
QUOTE(syima @ Apr 26 2007, 09:21 AM) *
QUOTE(prettywow @ Apr 26 2007, 12:50 AM) *
QUOTE(sam2003 @ Jul 2 2005, 09:22 PM) *
kecik nak buat apa....
tak best la.. dry.gif



Aku terpanggil pulak nak komen bila baca forum ni.
Mine punyer 34D. So, i nak utarakan feeling i, memang rasa 'susah'. malu pon ada. TETAPI bab2 goda ni,hemmm... suami selalu je usik... katanya ' wowwww' i love it. good.gif itu membakar semangat plak. Tapi C tu dah cukup menarik. D agak susah nak jaga kalau2 time kendur. so, kene byk jaga lah dibandingkan mrk yang saiz a & b!

Saya pon terfikir nak kecikkan, tapi tu kan anugerah. so, i juz bangga, sebab ramai yang mengalami 'flatsy'. kita jaga lah elok2.


mine is 36c.

dulu masa gemuk 44D tau!!!


well, mmg ler dulu agak bangga besar dabak ( perut pun besar , saiz 42)

tapi best lagik masa skrg, walaupun still besar, ianya mampat dan tidak terlondeh.

well if you nak kecilkan tapi still cantik, kena lah lose some fat n banyakkan chest exercise.


hye saya baru lg kat cni...act nak tnya kak syima la petua nk besarkn skit PD kita...



tambahkan berat badan
n buat weight training

n u nye breast tu akan jadi macam model victoria's secret.
cikeboom
rolleyes.gif BERSYUKUR LA DENGAN APA YANG ADA
syima
QUOTE(cikeboom @ Jun 24 2007, 10:56 AM) *
rolleyes.gif BERSYUKUR LA DENGAN APA YANG ADA


apa salahnya buat sesuatu yang bleh bagi kurang risk cancer payu dara .. biggrin.gif
kakashi
size does matter...
bigger is better.. good.gif
pakcik_cute

beso la bes....suami mesti suka...
pakcik_cute

beso la bes....suami mesti suka...
gelas_plastik
QUOTE(pakcik_cute @ Jun 25 2007, 03:46 PM) *
beso la bes....suami mesti suka...


kalau beso bola sepak saix XXL, pakcik suka tak?

takpun, besar bola ragbi, lonjong pulak tu .. pakcik suka tak?
JEJARIHALUS
ish ish ish......
pakcik_cute
QUOTE(gelas_plastik @ Jun 25 2007, 08:46 AM) *
QUOTE(pakcik_cute @ Jun 25 2007, 03:46 PM) *
beso la bes....suami mesti suka...


kalau beso bola sepak saix XXL, pakcik suka tak?

takpun, besar bola ragbi, lonjong pulak tu .. pakcik suka tak?



suka...
syima
syukur la perempuan ni ada buah dada dari tak ada langsung
huh
sad.gif
gelas_plastik
QUOTE(pakcik_cute @ Jun 25 2007, 05:10 PM) *
QUOTE(gelas_plastik @ Jun 25 2007, 08:46 AM) *
QUOTE(pakcik_cute @ Jun 25 2007, 03:46 PM) *
beso la bes....suami mesti suka...


kalau beso bola sepak saix XXL, pakcik suka tak?

takpun, besar bola ragbi, lonjong pulak tu .. pakcik suka tak?



suka...


erkk .. besar tul selera pakcik cute nih .. suar dalam pakcik, besar gak ke?
gelas_plastik
QUOTE(syima @ Jun 25 2007, 05:13 PM) *
syukur la perempuan ni ada buah dada dari tak ada langsung
huh
sad.gif


kalau takde langsung buah dada, tu bukan orang tapi tumbuh-tumbuhan .. sbg contoh, pokok apple takde buah dada, tp ada buah apple .. dsbnya ..
VARGTYRADAM666
QUOTE(cikeboom @ Jun 24 2007, 05:56 AM) *
rolleyes.gif BERSYUKUR LA DENGAN APA YANG ADA



UIHHH NICK OLA-OLI BARU USIK TADIK.....NI PULAK ADA NICK CIKEBOOM....BEST NIH SAKAT NIH.....

OLA-OLI KUBERI NAMA SAUDARA-SAUDARI CIKEBOOM CIKEBOOM~!

HAHA
JEJARIHALUS
mujur la ad breast dr takder breast langsung...
huhuh
xternal
QUOTE(VARGTYRADAM666 @ Jul 24 2007, 11:38 PM) *
QUOTE(cikeboom @ Jun 24 2007, 05:56 AM) *
rolleyes.gif BERSYUKUR LA DENGAN APA YANG ADA



UIHHH NICK OLA-OLI BARU USIK TADIK.....NI PULAK ADA NICK CIKEBOOM....BEST NIH SAKAT NIH.....

OLA-OLI KUBERI NAMA SAUDARA-SAUDARI CIKEBOOM CIKEBOOM~!

HAHA

Meh aku sambung. Merah merah delima miaw miaw, sape yg baik ati cinderella. lagi aku x taw lee. Ada sape boleh sambung ke
xternal
QUOTE(VARGTYRADAM666 @ Jul 24 2007, 11:38 PM) *
QUOTE(cikeboom @ Jun 24 2007, 05:56 AM) *
rolleyes.gif BERSYUKUR LA DENGAN APA YANG ADA



UIHHH NICK OLA-OLI BARU USIK TADIK.....NI PULAK ADA NICK CIKEBOOM....BEST NIH SAKAT NIH.....

OLA-OLI KUBERI NAMA SAUDARA-SAUDARI CIKEBOOM CIKEBOOM~!

HAHA

Meh aku sambung. Merah merah delima miaw miaw, sape yg baik ati cinderella. lagi aku x taw lee. Ada sape boleh sambung ke
Khayty
jangan pakai bra
pastu bengkung dada dari atas dada hingga perut...
sure rata dari atas sampai bawah... tounge.gif
tigon
betul ke malam2 pompuan tak pkai bra?
mmeza
Nak kecilkan payudara rasanya lum ada ubat lagi

melainkan wat operation cam drew berrymore(betul ke eja ni)
sblm ni aku pun dah survey...memang xdak lagi kat pasaran
sbb size aku 32B..... paling aku malu time jogging
mesti nak cover tang c2...

syima
QUOTE(mmeza @ Aug 1 2007, 10:26 AM) *
Nak kecilkan payudara rasanya lum ada ubat lagi

melainkan wat operation cam drew berrymore(betul ke eja ni)
sblm ni aku pun dah survey...memang xdak lagi kat pasaran
sbb size aku 32B..... paling aku malu time jogging
mesti nak cover tang c2...



pakai sport bra
wa punya 38c ni tak pernah goyang bila jogging sebab pakai sport bra.
mmeza
QUOTE(syima @ Aug 1 2007, 10:37 AM) *
QUOTE(mmeza @ Aug 1 2007, 10:26 AM) *
Nak kecilkan payudara rasanya lum ada ubat lagi

melainkan wat operation cam drew berrymore(betul ke eja ni)
sblm ni aku pun dah survey...memang xdak lagi kat pasaran
sbb size aku 32B..... paling aku malu time jogging
mesti nak cover tang c2...



pakai sport bra
wa punya 38c ni tak pernah goyang bila jogging sebab pakai sport bra.


pakai sport bra leh kasi payudara nampak kecik ker?
syima
yah.. ianya akan buatnya kempis dalam 2-3 inci.
n susah nak bergoyang.

melain kan u superfit, buah dada tu tak leper juga
has_fiza
QUOTE(syima @ Aug 1 2007, 11:04 AM) *
yah.. ianya akan buatnya kempis dalam 2-3 inci.
n susah nak bergoyang.

melain kan u superfit, buah dada tu tak leper juga


yeap...beli yg branded sikit (aku suggest pierre cardin @ wacoal)
mmg mahal dr bra biasa...tapi kena jugakla
ramai pompuan beli baju mahal2
tapi kedekut when comes to lingerie ni
sebenarnya yg dalam lagi penting
so bila sales tu...shopping la bra banyak2 biggrin.gif
mmeza
QUOTE(has_fiza @ Aug 1 2007, 11:11 AM) *
QUOTE(syima @ Aug 1 2007, 11:04 AM) *
yah.. ianya akan buatnya kempis dalam 2-3 inci.
n susah nak bergoyang.

melain kan u superfit, buah dada tu tak leper juga


yeap...beli yg branded sikit (aku suggest pierre cardin @ wacoal)
mmg mahal dr bra biasa...tapi kena jugakla
ramai pompuan beli baju mahal2
tapi kedekut when comes to lingerie ni
sebenarnya yg dalam lagi penting
so bila sales tu...shopping la bra banyak2 biggrin.gif



kalau hari2 pakai bra sport tu ok tak...
nanti nak kena beli ni..kat sogo ada sales...
kaunseler
eh? kenapa nak kecik kan..elok maintain jer..
ada rezeki untuk ko nanti.
tunggu her lah..setiap kejadian ada sebab dan hikmatnya..selalunya membawa rezeki. elok kalau u bersyukur dahulu.

syima
QUOTE(mmeza @ Aug 3 2007, 04:17 PM) *
QUOTE(has_fiza @ Aug 1 2007, 11:11 AM) *
QUOTE(syima @ Aug 1 2007, 11:04 AM) *
yah.. ianya akan buatnya kempis dalam 2-3 inci.
n susah nak bergoyang.

melain kan u superfit, buah dada tu tak leper juga


yeap...beli yg branded sikit (aku suggest pierre cardin @ wacoal)
mmg mahal dr bra biasa...tapi kena jugakla
ramai pompuan beli baju mahal2
tapi kedekut when comes to lingerie ni
sebenarnya yg dalam lagi penting
so bila sales tu...shopping la bra banyak2 biggrin.gif



kalau hari2 pakai bra sport tu ok tak...
nanti nak kena beli ni..kat sogo ada sales...



ok jerr..
aku kalu pakai singlet, pakai yang bra skali nyer..kat FOS ada.. kat EVERLAST KLCC ada.. biggrin.gif
mmeza
QUOTE(syima @ Aug 4 2007, 05:24 PM) *
ok jerr..
aku kalu pakai singlet, pakai yang bra skali nyer..kat FOS ada.. kat EVERLAST KLCC ada.. biggrin.gif


aku ni yg tak pandai nak beli ni..
kang syima...ko teman aku pi beli boleh ker?

khairul75
QUOTE(mmeza @ Aug 6 2007, 10:28 AM) *
QUOTE(syima @ Aug 4 2007, 05:24 PM) *
ok jerr..
aku kalu pakai singlet, pakai yang bra skali nyer..kat FOS ada.. kat EVERLAST KLCC ada.. biggrin.gif


aku ni yg tak pandai nak beli ni..
kang syima...ko teman aku pi beli boleh ker?


aku pun nak ikut jugak hehehehehehehe biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.