Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ikan Bakar
Mesra.net Forum > Announcement & Discussion > Kaji Selidik & Pandangan
Pages: 1, 2, 3
lyn76

cadangnyer nk belanja ayah hujung minggu nih..
tp kat ner yg best? especially kat area hulu langat atau kajang..
TQ.. wink.gif
paperLess
kalau luar kl leh la bg location...cuba ko tanay maria tunku sabri...
lyn76
buat per tanyer dia?
ayoyoo... <_< biggrin.gif
paperLess
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 08:42 AM)
buat per tanyer dia?
ayoyoo... dry.gif biggrin.gif

kekekeke...sajer jerk...

ni sempena ari bapa la ek..baguih sungguh anak ini...
lyn76

a'ah
lewat seminggu lah sbb dia gi outstation.. tongue.gif biggrin.gif
paperLess
ok la tu...aku nak suggest aku tak familiar sgt area tu...lak tu aku ni bukan slalu sgt pekena ikan bako ..

kalau jejalan outstation tu rajin ler mencari..kat KL ni haram...
t-ReX
umbai, melaka
paperLess
QUOTE(t-ReX @ Jun 23 2006, 08:53 AM)
umbai, melaka

ko ni reti baca ker tak...umbai melaka tu kat hulu langat n kajang ker...
lyn76

umbai jauh.. sad.gif
kalau kat bagan lalang best tak? unsure.gif
lyn76

area maner2 pun ok lah..
asalkan mmg kaw2..asal jgn melangkau sempadan negeri ok lah.. tongue.gif biggrin.gif

p/s PD ok? unsure.gif
paperLess
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 08:55 AM)

umbai jauh.. sad.gif
kalau kat bagan lalang best tak? unsure.gif

ermm bagan lalag tu ada kedai mkn ker..keke.. tongue.gif

masa aku p bangi tu ari..member aku ada tunjuk 1 kedai ikan bakar power..tp aku lupa lak area mana...

somewhere bangi nak masuk tol la kalau x silap aku...
lyn76

kat yankies hut lah tuh..
mmg best ker ikan bakarnyer? unsure.gif
cendawan grgnyer mmg sedap
tp mskan lain, yg lyn cuba, x sedap..
paperLess
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:02 AM)

kat yankies hut lah tuh..
mmg best ker ikan bakarnyer? unsure.gif
cendawan grgnyer mmg sedap
tp mskan lain, yg lyn cuba, x sedap..

tak sure...rasanya la kut..aku kan reti sgt bangi tu...
mizzdodolz
QUOTE(paperLess @ Jun 23 2006, 08:58 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 08:55 AM)

umbai jauh.. sad.gif
kalau kat bagan lalang best tak? unsure.gif

ermm bagan lalag tu ada kedai mkn ker..keke.. blum.gif

masa aku p bangi tu ari..member aku ada tunjuk 1 kedai ikan bakar power..tp aku lupa lak area mana...

somewhere bangi nak masuk tol la kalau x silap aku...

kt mane tu paperless?

aku selalu pi area sane...tp tak tau pn tempat ikan bakar best...
ko tanyer la kt member ko detail tempat tu...
paperLess
QUOTE(mizzdodolz @ Jun 23 2006, 09:03 AM)
QUOTE(paperLess @ Jun 23 2006, 08:58 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 08:55 AM)

umbai jauh.. sad.gif
kalau kat bagan lalang best tak? unsure.gif

ermm bagan lalag tu ada kedai mkn ker..keke.. blum.gif

masa aku p bangi tu ari..member aku ada tunjuk 1 kedai ikan bakar power..tp aku lupa lak area mana...

somewhere bangi nak masuk tol la kalau x silap aku...

kt mane tu paperless?

aku selalu pi area sane...tp tak tau pn tempat ikan bakar best...
ko tanyer la kt member ko detail tempat tu...

kang aku tanya dia...aku tak confirm best ker idok..mulut member aku yg kata...
lyn76
QUOTE(paperLess @ Jun 23 2006, 09:05 AM)
QUOTE(mizzdodolz @ Jun 23 2006, 09:03 AM)
QUOTE(paperLess @ Jun 23 2006, 08:58 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 08:55 AM)

umbai jauh.. sad.gif
kalau kat bagan lalang best tak? unsure.gif

ermm bagan lalag tu ada kedai mkn ker..keke.. tongue.gif

masa aku p bangi tu ari..member aku ada tunjuk 1 kedai ikan bakar power..tp aku lupa lak area mana...

somewhere bangi nak masuk tol la kalau x silap aku...

kt mane tu paperless?

aku selalu pi area sane...tp tak tau pn tempat ikan bakar best...
ko tanyer la kt member ko detail tempat tu...

kang aku tanya dia...aku tak confirm best ker idok..mulut member aku yg kata...


nnt confirm semula k.. wink.gif
hastapronto
QUOTE(t-ReX @ Jun 23 2006, 08:53 AM)
umbai, melaka


aku nak pegi mlm minggu nih..
hehehe... family open table..
nyum..nyum..

kalau tak jadi kat umbai.. may be we all makan kat alai..
lyn76
QUOTE(hastapronto @ Jun 23 2006, 09:12 AM)
QUOTE(t-ReX @ Jun 23 2006, 08:53 AM)
umbai, melaka


aku nak pegi mlm minggu nih..
hehehe... family open table..
nyum..nyum..

kalau tak jadi kat umbai.. may be we all makan kat alai..


wahhh..bestnyerr... biggrin.gif
hastapronto
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:02 AM)

kat yankies hut lah tuh..
mmg best ker ikan bakarnyer? unsure.gif
cendawan grgnyer mmg sedap
tp mskan lain, yg lyn cuba, x sedap..


kat yankies hut tuh..
hasta pun x penah rasa ikan bakar dia..
so, tak leh ar nak komen.. tapi cendawan goreng dia mmg kaw..


lama dah tak pegi yankies tuh...
paperLess
QUOTE(hastapronto @ Jun 23 2006, 09:12 AM)
QUOTE(t-ReX @ Jun 23 2006, 08:53 AM)
umbai, melaka


aku nak pegi mlm minggu nih..
hehehe... family open table..
nyum..nyum..

kalau tak jadi kat umbai.. may be we all makan kat alai..

alai lg best..masa aku study sana...every month la open table kat sana...
hastapronto

haaa...
kat bagan lalang kan ada ikan bakar...
pegi situ je lah kot.. ramai yg kata situ best..
tapi hasta tak penah test lagi..
lyn76
QUOTE(hastapronto @ Jun 23 2006, 09:15 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:02 AM)

kat yankies hut lah tuh..
mmg best ker ikan bakarnyer? unsure.gif
cendawan grgnyer mmg sedap
tp mskan lain, yg lyn cuba, x sedap..


kat yankies hut tuh..
hasta pun x penah rasa ikan bakar dia..
so, tak leh ar nak komen.. tapi cendawan goreng dia mmg kaw..


lama dah tak pegi yankies tuh...


akak pernah dua kali pegi..
tp lg best gerai seblh dia, yg ader cwgn kat sg merab
biggrin.gif
hastapronto
QUOTE(paperLess @ Jun 23 2006, 09:16 AM)
QUOTE(hastapronto @ Jun 23 2006, 09:12 AM)
QUOTE(t-ReX @ Jun 23 2006, 08:53 AM)
umbai, melaka


aku nak pegi mlm minggu nih..
hehehe... family open table..
nyum..nyum..

kalau tak jadi kat umbai.. may be we all makan kat alai..

alai lg best..masa aku study sana...every month la open table kat sana...


tu lah.. aku pun suggest makan kat alai..
sbb kat umbai tuh sesak benor le.. nakČ mlm minggu..
yg aku tak larat, nak carik parking tuh...

so, may be ke alai le nampaknyer..
smile.gif
lyn76
QUOTE(hastapronto @ Jun 23 2006, 09:17 AM)

haaa...
kat bagan lalang kan ada ikan bakar...
pegi situ je lah kot.. ramai yg kata situ best..
tapi hasta tak penah test lagi..


tu lah..
mungkin blh djadikan salah satu pilihan ke sana.. wink.gif biggrin.gif
mentari merah
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:18 AM)
QUOTE(hastapronto @ Jun 23 2006, 09:15 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:02 AM)

kat yankies hut lah tuh..
mmg best ker ikan bakarnyer? unsure.gif
cendawan grgnyer mmg sedap
tp mskan lain, yg lyn cuba, x sedap..


kat yankies hut tuh..
hasta pun x penah rasa ikan bakar dia..
so, tak leh ar nak komen.. tapi cendawan goreng dia mmg kaw..


lama dah tak pegi yankies tuh...


akak pernah dua kali pegi..
tp lg best gerai seblh dia, yg ader cwgn kat sg merab
biggrin.gif

lyn, cawangan sg merab tu kat mane..?tatau la plak ader ikan bakar kat situ unsure.gif
hastapronto
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:18 AM)
QUOTE(hastapronto @ Jun 23 2006, 09:15 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:02 AM)

kat yankies hut lah tuh..
mmg best ker ikan bakarnyer? unsure.gif
cendawan grgnyer mmg sedap
tp mskan lain, yg lyn cuba, x sedap..


kat yankies hut tuh..
hasta pun x penah rasa ikan bakar dia..
so, tak leh ar nak komen.. tapi cendawan goreng dia mmg kaw..


lama dah tak pegi yankies tuh...


akak pernah dua kali pegi..
tp lg best gerai seblh dia, yg ader cwgn kat sg merab
biggrin.gif


sebelah dia...? ke depan dia (kat jln masuk) ?
sy penah test skali makan situ..
apa ntah nama kedai dia.. rimba klasik ke.. rimbun klasik ntah...
sedap gak makan kat situ..
hastapronto
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:19 AM)
QUOTE(hastapronto @ Jun 23 2006, 09:17 AM)

haaa...
kat bagan lalang kan ada ikan bakar...
pegi situ je lah kot.. ramai yg kata situ best..
tapi hasta tak penah test lagi..


tu lah..
mungkin blh djadikan salah satu pilihan ke sana.. wink.gif biggrin.gif


penah dgr ikan bakar popular kat KL ni..? yg blakang istana tuh..?
dengar citer malam diorang dah bukak skang nih..
dulu diorang bukak siang je.. lunch hour packed giler...

hari tuh member pi makan sana waktu malam..
org kedai tuh siap pesan.. better buat reservation dulu sblm dtg..
especially kalau dtg by group.. memudahkan kita jugak nanti..

nanti sy cuba mintak kalau dia ada simpan number phone kedai tu..
lyn76
QUOTE(mentari merah @ Jun 23 2006, 09:19 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:18 AM)
QUOTE(hastapronto @ Jun 23 2006, 09:15 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:02 AM)

kat yankies hut lah tuh..
mmg best ker ikan bakarnyer? unsure.gif
cendawan grgnyer mmg sedap
tp mskan lain, yg lyn cuba, x sedap..


kat yankies hut tuh..
hasta pun x penah rasa ikan bakar dia..
so, tak leh ar nak komen.. tapi cendawan goreng dia mmg kaw..


lama dah tak pegi yankies tuh...


akak pernah dua kali pegi..
tp lg best gerai seblh dia, yg ader cwgn kat sg merab
biggrin.gif

lyn, cawangan sg merab tu kat mane..?tatau la plak ader ikan bakar kat situ unsure.gif


tongue.gif actually tak sure ader ikan bakar ker idak kat situ
tp kalau mskan yg lain not bad lah.. tp tak leh tanding restoran kat dpn billion
x leh nk recall lah nama retoran tuh..
mskannyer mmg bestttt.. tom yam, udang grg butter, nasi grg thai.. rolleyes.gif

oh ya! yg kat sg merab tuh, betol2 lps traffic light dr kwsn kilang..
seblh kanan.. seblm cafe larrizz..
lyn76
QUOTE(hastapronto @ Jun 23 2006, 09:20 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:18 AM)
QUOTE(hastapronto @ Jun 23 2006, 09:15 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:02 AM)

kat yankies hut lah tuh..
mmg best ker ikan bakarnyer? unsure.gif
cendawan grgnyer mmg sedap
tp mskan lain, yg lyn cuba, x sedap..


kat yankies hut tuh..
hasta pun x penah rasa ikan bakar dia..
so, tak leh ar nak komen.. tapi cendawan goreng dia mmg kaw..


lama dah tak pegi yankies tuh...


akak pernah dua kali pegi..
tp lg best gerai seblh dia, yg ader cwgn kat sg merab
biggrin.gif


sebelah dia...? ke depan dia (kat jln masuk) ?
sy penah test skali makan situ..
apa ntah nama kedai dia.. rimba klasik ke.. rimbun klasik ntah...
sedap gak makan kat situ..


haa...rimbun klasik namanyer
tp situ nmpk mcm kotor sket...
dan dh dirobohkan..
kat sg merab masih ader lg..satu lg branch kat medan selera kat shell/maybank..
mizzdodolz
QUOTE(hastapronto @ Jun 23 2006, 09:22 AM)
 

penah dgr ikan bakar popular kat KL ni..? yg blakang istana tuh..?
dengar citer malam diorang dah bukak skang nih..
dulu diorang bukak siang je.. lunch hour packed giler...

hari tuh member pi makan sana waktu malam..
org kedai tuh siap pesan.. better buat reservation dulu sblm dtg..
especially kalau dtg by group.. memudahkan kita jugak nanti..

nanti sy cuba mintak kalau dia ada simpan number phone kedai tu..

hasta, aritu masa kita pegi, 1 gerai je yg bkk, gerai yg depan sekali tu je..
skrg ni tiga2 gerai bkk ke?
lyn76
QUOTE(hastapronto @ Jun 23 2006, 09:22 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:19 AM)
QUOTE(hastapronto @ Jun 23 2006, 09:17 AM)

haaa...
kat bagan lalang kan ada ikan bakar...
pegi situ je lah kot.. ramai yg kata situ best..
tapi hasta tak penah test lagi..


tu lah..
mungkin blh djadikan salah satu pilihan ke sana.. wink.gif biggrin.gif


penah dgr ikan bakar popular kat KL ni..? yg blakang istana tuh..?
dengar citer malam diorang dah bukak skang nih..
dulu diorang bukak siang je.. lunch hour packed giler...

hari tuh member pi makan sana waktu malam..
org kedai tuh siap pesan.. better buat reservation dulu sblm dtg..
especially kalau dtg by group.. memudahkan kita jugak nanti..

nanti sy cuba mintak kalau dia ada simpan number phone kedai tu..


ok thanks.. biggrin.gif

pernah dgr gak sedap ikan bakarnyer
tp try kat cwgn dia kat kg baru kalau x silap, x lah sedap maner pun
aper2 hal, mmg tak leh tanding ikan bakar kat kotaraya JB..
kat kebayan.. no gerai tak igt..
tp mmg best gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tongue.gif biggrin.gif
t-ReX
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:02 AM)

kat yankies hut lah tuh..
mmg best ker ikan bakarnyer? unsure.gif
cendawan grgnyer mmg sedap
tp mskan lain, yg lyn cuba, x sedap..

yankies hut punya cendawan goreng dah x sodap cam dulu
tom yam dia pun x besh dah...
mentari merah
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:23 AM)
QUOTE(mentari merah @ Jun 23 2006, 09:19 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:18 AM)
QUOTE(hastapronto @ Jun 23 2006, 09:15 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:02 AM)

kat yankies hut lah tuh..
mmg best ker ikan bakarnyer? unsure.gif
cendawan grgnyer mmg sedap
tp mskan lain, yg lyn cuba, x sedap..


kat yankies hut tuh..
hasta pun x penah rasa ikan bakar dia..
so, tak leh ar nak komen.. tapi cendawan goreng dia mmg kaw..


lama dah tak pegi yankies tuh...


akak pernah dua kali pegi..
tp lg best gerai seblh dia, yg ader cwgn kat sg merab
biggrin.gif

lyn, cawangan sg merab tu kat mane..?tatau la plak ader ikan bakar kat situ unsure.gif


tongue.gif actually tak sure ader ikan bakar ker idak kat situ
tp kalau mskan yg lain not bad lah.. tp tak leh tanding restoran kat dpn billion
x leh nk recall lah nama retoran tuh..
mskannyer mmg bestttt.. tom yam, udang grg butter, nasi grg thai.. rolleyes.gif

oh ya! yg kat sg merab tuh, betol2 lps traffic light dr kwsn kilang..
seblh kanan.. seblm cafe larrizz..

oic...lepas trafik light tu ye..lepas Maktab Perguruan tu kan..?


ingat nak pegi sana nanti.. wink.gif
t-ReX
QUOTE(paperLess @ Jun 23 2006, 08:54 AM)
QUOTE(t-ReX @ Jun 23 2006, 08:53 AM)
umbai, melaka

ko ni reti baca ker tak...umbai melaka tu kat hulu langat n kajang ker...

suka ati aku laa nak bgtau kat mana2 pun...
Ida_KL
lunch nie aku nak makan ikan bakar wink.gif
lyn76
QUOTE(mentari merah @ Jun 23 2006, 09:27 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:23 AM)
QUOTE(mentari merah @ Jun 23 2006, 09:19 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:18 AM)
QUOTE(hastapronto @ Jun 23 2006, 09:15 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:02 AM)

kat yankies hut lah tuh..
mmg best ker ikan bakarnyer? unsure.gif
cendawan grgnyer mmg sedap
tp mskan lain, yg lyn cuba, x sedap..


kat yankies hut tuh..
hasta pun x penah rasa ikan bakar dia..
so, tak leh ar nak komen.. tapi cendawan goreng dia mmg kaw..


lama dah tak pegi yankies tuh...


akak pernah dua kali pegi..
tp lg best gerai seblh dia, yg ader cwgn kat sg merab
biggrin.gif

lyn, cawangan sg merab tu kat mane..?tatau la plak ader ikan bakar kat situ unsure.gif


tongue.gif actually tak sure ader ikan bakar ker idak kat situ
tp kalau mskan yg lain not bad lah.. tp tak leh tanding restoran kat dpn billion
x leh nk recall lah nama retoran tuh..
mskannyer mmg bestttt.. tom yam, udang grg butter, nasi grg thai.. rolleyes.gif

oh ya! yg kat sg merab tuh, betol2 lps traffic light dr kwsn kilang..
seblh kanan.. seblm cafe larrizz..

oic...lepas trafik light tu ye..lepas Maktab Perguruan tu kan..?


ingat nak pegi sana nanti.. wink.gif


kalau dr arah kilang, seblm simpang maktab perguruan
betul2 selps lalu bwh jambatan highway, seblh kanan... wink.gif
Ida_KL
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:30 AM)
QUOTE(mentari merah @ Jun 23 2006, 09:27 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:23 AM)
QUOTE(mentari merah @ Jun 23 2006, 09:19 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:18 AM)
QUOTE(hastapronto @ Jun 23 2006, 09:15 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:02 AM)

kat yankies hut lah tuh..
mmg best ker ikan bakarnyer? unsure.gif
cendawan grgnyer mmg sedap
tp mskan lain, yg lyn cuba, x sedap..


kat yankies hut tuh..
hasta pun x penah rasa ikan bakar dia..
so, tak leh ar nak komen.. tapi cendawan goreng dia mmg kaw..


lama dah tak pegi yankies tuh...


akak pernah dua kali pegi..
tp lg best gerai seblh dia, yg ader cwgn kat sg merab
biggrin.gif

lyn, cawangan sg merab tu kat mane..?tatau la plak ader ikan bakar kat situ unsure.gif


tongue.gif actually tak sure ader ikan bakar ker idak kat situ
tp kalau mskan yg lain not bad lah.. tp tak leh tanding restoran kat dpn billion
x leh nk recall lah nama retoran tuh..
mskannyer mmg bestttt.. tom yam, udang grg butter, nasi grg thai.. rolleyes.gif

oh ya! yg kat sg merab tuh, betol2 lps traffic light dr kwsn kilang..
seblh kanan.. seblm cafe larrizz..

oic...lepas trafik light tu ye..lepas Maktab Perguruan tu kan..?


ingat nak pegi sana nanti.. wink.gif


kalau dr arah kilang, seblm simpang maktab perguruan
betul2 selps lalu bwh jambatan highway, seblh kanan... wink.gif

jomlah kita pekena laugh.gif
lyn76
QUOTE(t-ReX @ Jun 23 2006, 09:27 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:02 AM)

kat yankies hut lah tuh..
mmg best ker ikan bakarnyer? unsure.gif
cendawan grgnyer mmg sedap
tp mskan lain, yg lyn cuba, x sedap..

yankies hut punya cendawan goreng dah x sodap cam dulu
tom yam dia pun x besh dah...


dh tukar tukang msk lah tuh..
skrg ni tgh cari sbb nk cari yg kaw2 punyer
maklumlah..ayah teringin nk makan nih.. blum.gif biggrin.gif
mentari merah
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:30 AM)
QUOTE(mentari merah @ Jun 23 2006, 09:27 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:23 AM)
QUOTE(mentari merah @ Jun 23 2006, 09:19 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:18 AM)
QUOTE(hastapronto @ Jun 23 2006, 09:15 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:02 AM)

kat yankies hut lah tuh..
mmg best ker ikan bakarnyer? unsure.gif
cendawan grgnyer mmg sedap
tp mskan lain, yg lyn cuba, x sedap..


kat yankies hut tuh..
hasta pun x penah rasa ikan bakar dia..
so, tak leh ar nak komen.. tapi cendawan goreng dia mmg kaw..


lama dah tak pegi yankies tuh...


akak pernah dua kali pegi..
tp lg best gerai seblh dia, yg ader cwgn kat sg merab
biggrin.gif

lyn, cawangan sg merab tu kat mane..?tatau la plak ader ikan bakar kat situ unsure.gif


tongue.gif actually tak sure ader ikan bakar ker idak kat situ
tp kalau mskan yg lain not bad lah.. tp tak leh tanding restoran kat dpn billion
x leh nk recall lah nama retoran tuh..
mskannyer mmg bestttt.. tom yam, udang grg butter, nasi grg thai.. rolleyes.gif

oh ya! yg kat sg merab tuh, betol2 lps traffic light dr kwsn kilang..
seblh kanan.. seblm cafe larrizz..

oic...lepas trafik light tu ye..lepas Maktab Perguruan tu kan..?


ingat nak pegi sana nanti.. wink.gif


kalau dr arah kilang, seblm simpang maktab perguruan
betul2 selps lalu bwh jambatan highway, seblh kanan... wink.gif

ok. thanks wink.gif
lyn76
QUOTE(Ida_KL @ Jun 23 2006, 09:31 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:30 AM)
QUOTE(mentari merah @ Jun 23 2006, 09:27 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:23 AM)
QUOTE(mentari merah @ Jun 23 2006, 09:19 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:18 AM)
QUOTE(hastapronto @ Jun 23 2006, 09:15 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:02 AM)

kat yankies hut lah tuh..
mmg best ker ikan bakarnyer? unsure.gif
cendawan grgnyer mmg sedap
tp mskan lain, yg lyn cuba, x sedap..


kat yankies hut tuh..
hasta pun x penah rasa ikan bakar dia..
so, tak leh ar nak komen.. tapi cendawan goreng dia mmg kaw..


lama dah tak pegi yankies tuh...


akak pernah dua kali pegi..
tp lg best gerai seblh dia, yg ader cwgn kat sg merab
biggrin.gif

lyn, cawangan sg merab tu kat mane..?tatau la plak ader ikan bakar kat situ unsure.gif


tongue.gif actually tak sure ader ikan bakar ker idak kat situ
tp kalau mskan yg lain not bad lah.. tp tak leh tanding restoran kat dpn billion
x leh nk recall lah nama retoran tuh..
mskannyer mmg bestttt.. tom yam, udang grg butter, nasi grg thai.. rolleyes.gif

oh ya! yg kat sg merab tuh, betol2 lps traffic light dr kwsn kilang..
seblh kanan.. seblm cafe larrizz..

oic...lepas trafik light tu ye..lepas Maktab Perguruan tu kan..?


ingat nak pegi sana nanti.. wink.gif


kalau dr arah kilang, seblm simpang maktab perguruan
betul2 selps lalu bwh jambatan highway, seblh kanan... wink.gif

jomlah kita pekena laugh.gif


jom..
nnt ida ajak lah si dia temankan ida skali..
next week ok.. lyn dh free..
itupun kalau adik tak blk dr penang lah.. tongue.gif biggrin.gif
lyn76
QUOTE(mentari merah @ Jun 23 2006, 09:32 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:30 AM)
QUOTE(mentari merah @ Jun 23 2006, 09:27 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:23 AM)
QUOTE(mentari merah @ Jun 23 2006, 09:19 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:18 AM)
QUOTE(hastapronto @ Jun 23 2006, 09:15 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:02 AM)

kat yankies hut lah tuh..
mmg best ker ikan bakarnyer? unsure.gif
cendawan grgnyer mmg sedap
tp mskan lain, yg lyn cuba, x sedap..


kat yankies hut tuh..
hasta pun x penah rasa ikan bakar dia..
so, tak leh ar nak komen.. tapi cendawan goreng dia mmg kaw..


lama dah tak pegi yankies tuh...


akak pernah dua kali pegi..
tp lg best gerai seblh dia, yg ader cwgn kat sg merab
biggrin.gif

lyn, cawangan sg merab tu kat mane..?tatau la plak ader ikan bakar kat situ unsure.gif


blum.gif actually tak sure ader ikan bakar ker idak kat situ
tp kalau mskan yg lain not bad lah.. tp tak leh tanding restoran kat dpn billion
x leh nk recall lah nama retoran tuh..
mskannyer mmg bestttt.. tom yam, udang grg butter, nasi grg thai.. rolleyes.gif

oh ya! yg kat sg merab tuh, betol2 lps traffic light dr kwsn kilang..
seblh kanan.. seblm cafe larrizz..

oic...lepas trafik light tu ye..lepas Maktab Perguruan tu kan..?


ingat nak pegi sana nanti.. wink.gif


kalau dr arah kilang, seblm simpang maktab perguruan
betul2 selps lalu bwh jambatan highway, seblh kanan... wink.gif

ok. thanks wink.gif


welcome.. biggrin.gif

lapo pulak biler citer pasal mkn nih.. blum.gif
t-ReX
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:30 AM)
kalau dr arah kilang, seblm simpang maktab perguruan
betul2 selps lalu bwh jambatan highway, seblh kanan... wink.gif

ni kat mana nih?
mentari merah
QUOTE(t-ReX @ Jun 23 2006, 09:34 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:30 AM)

kalau dr arah kilang, seblm simpang maktab perguruan
betul2 selps lalu bwh jambatan highway, seblh kanan... wink.gif

ni kat mana nih?

jalan nak pegi sg merab la weh... wink.gif
lyn76
QUOTE(t-ReX @ Jun 23 2006, 09:34 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:30 AM)

kalau dr arah kilang, seblm simpang maktab perguruan
betul2 selps lalu bwh jambatan highway, seblh kanan... wink.gif

ni kat mana nih?


sg merab
gi lah try..
gini yer..kalau dr tol bangi..1st roundabout, amik jam 9..
jln terus.. 1st traffic light amik kiri.. jln terus..2nd traffic light amik kiri lg..
biler lalu bwh jmbtn, bg signal ke kanan utk amik kanan..
rimbun klasik betol2 seblh kanan jln..
biggrin.gif
mentari merah
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:36 AM)
QUOTE(t-ReX @ Jun 23 2006, 09:34 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:30 AM)

kalau dr arah kilang, seblm simpang maktab perguruan
betul2 selps lalu bwh jambatan highway, seblh kanan... wink.gif

ni kat mana nih?


sg merab
gi lah try..
gini yer..kalau dr tol bangi..1st roundabout, amik jam 9..
jln terus.. 1st traffic light amik kiri.. jln terus..2nd traffic light amik kiri lg..
biler lalu bwh jmbtn, bg signal ke kanan utk amik kanan..
rimbun klasik betol2 seblh kanan jln..
biggrin.gif

ni penjelasan jelas terang lagi nyata nih biggrin.gif
Ida_KL
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:33 AM)
QUOTE(Ida_KL @ Jun 23 2006, 09:31 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:30 AM)
QUOTE(mentari merah @ Jun 23 2006, 09:27 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:23 AM)
QUOTE(mentari merah @ Jun 23 2006, 09:19 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:18 AM)
QUOTE(hastapronto @ Jun 23 2006, 09:15 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:02 AM)

kat yankies hut lah tuh..
mmg best ker ikan bakarnyer? unsure.gif
cendawan grgnyer mmg sedap
tp mskan lain, yg lyn cuba, x sedap..


kat yankies hut tuh..
hasta pun x penah rasa ikan bakar dia..
so, tak leh ar nak komen.. tapi cendawan goreng dia mmg kaw..


lama dah tak pegi yankies tuh...


akak pernah dua kali pegi..
tp lg best gerai seblh dia, yg ader cwgn kat sg merab
biggrin.gif

lyn, cawangan sg merab tu kat mane..?tatau la plak ader ikan bakar kat situ unsure.gif


blum.gif actually tak sure ader ikan bakar ker idak kat situ
tp kalau mskan yg lain not bad lah.. tp tak leh tanding restoran kat dpn billion
x leh nk recall lah nama retoran tuh..
mskannyer mmg bestttt.. tom yam, udang grg butter, nasi grg thai.. rolleyes.gif

oh ya! yg kat sg merab tuh, betol2 lps traffic light dr kwsn kilang..
seblh kanan.. seblm cafe larrizz..

oic...lepas trafik light tu ye..lepas Maktab Perguruan tu kan..?


ingat nak pegi sana nanti.. wink.gif


kalau dr arah kilang, seblm simpang maktab perguruan
betul2 selps lalu bwh jambatan highway, seblh kanan... wink.gif

jomlah kita pekena laugh.gif


jom..
nnt ida ajak lah si dia temankan ida skali..
next week ok.. lyn dh free..
itupun kalau adik tak blk dr penang lah.. blum.gif biggrin.gif

alah ida gi sorang pun dah cukup...jomlah wink.gif
lyn76
QUOTE(mentari merah @ Jun 23 2006, 09:38 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:36 AM)
QUOTE(t-ReX @ Jun 23 2006, 09:34 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:30 AM)

kalau dr arah kilang, seblm simpang maktab perguruan
betul2 selps lalu bwh jambatan highway, seblh kanan... wink.gif

ni kat mana nih?


sg merab
gi lah try..
gini yer..kalau dr tol bangi..1st roundabout, amik jam 9..
jln terus.. 1st traffic light amik kiri.. jln terus..2nd traffic light amik kiri lg..
biler lalu bwh jmbtn, bg signal ke kanan utk amik kanan..
rimbun klasik betol2 seblh kanan jln..
biggrin.gif

ni penjelasan jelas terang lagi nyata nih biggrin.gif


biggrin.gif

sorang motivator puji lyn sbb arahan yg lyn bg jelas masa dia nk dtg bg ceramah.. tongue.gif

hehe..jgn marah..edisi perasan jap.. biggrin.gif
lyn76
QUOTE(Ida_KL @ Jun 23 2006, 09:40 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:33 AM)
QUOTE(Ida_KL @ Jun 23 2006, 09:31 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:30 AM)
QUOTE(mentari merah @ Jun 23 2006, 09:27 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:23 AM)
QUOTE(mentari merah @ Jun 23 2006, 09:19 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:18 AM)
QUOTE(hastapronto @ Jun 23 2006, 09:15 AM)
QUOTE(lyn76 @ Jun 23 2006, 09:02 AM)

kat yankies hut lah tuh..
mmg best ker ikan bakarnyer? unsure.gif
cendawan grgnyer mmg sedap
tp mskan lain, yg lyn cuba, x sedap..


kat yankies hut tuh..
hasta pun x penah rasa ikan bakar dia..
so, tak leh ar nak komen.. tapi cendawan goreng dia mmg kaw..


lama dah tak pegi yankies tuh...


akak pernah dua kali pegi..
tp lg best gerai seblh dia, yg ader cwgn kat sg merab
biggrin.gif

lyn, cawangan sg merab tu kat mane..?tatau la plak ader ikan bakar kat situ unsure.gif


blum.gif actually tak sure ader ikan bakar ker idak kat situ
tp kalau mskan yg lain not bad lah.. tp tak leh tanding restoran kat dpn billion
x leh nk recall lah nama retoran tuh..
mskannyer mmg bestttt.. tom yam, udang grg butter, nasi grg thai.. rolleyes.gif

oh ya! yg kat sg merab tuh, betol2 lps traffic light dr kwsn kilang..
seblh kanan.. seblm cafe larrizz..

oic...lepas trafik light tu ye..lepas Maktab Perguruan tu kan..?


ingat nak pegi sana nanti.. wink.gif


kalau dr arah kilang, seblm simpang maktab perguruan
betul2 selps lalu bwh jambatan highway, seblh kanan... wink.gif

jomlah kita pekena laugh.gif


jom..
nnt ida ajak lah si dia temankan ida skali..
next week ok.. lyn dh free..
itupun kalau adik tak blk dr penang lah.. blum.gif biggrin.gif

alah ida gi sorang pun dah cukup...jomlah wink.gif


ok gak..
mlm esok nk?
tak yah bawak dia..
dtg pkl 6 lbh pun ok.. biggrin.gif
tak yah tunggu mlm..
Ida_KL
[quote=lyn76,Jun 23 2006, 09:42 AM] [quote=Ida_KL,Jun 23 2006, 09:40 AM] [quote=lyn76,Jun 23 2006, 09:33 AM] [quote=Ida_KL,Jun 23 2006, 09:31 AM] [quote=lyn76,Jun 23 2006, 09:30 AM] [quote=mentari merah,Jun 23 2006, 09:27 AM] [quote=lyn76,Jun 23 2006, 09:23 AM] [quote=mentari merah,Jun 23 2006, 09:19 AM] [quote=lyn76,Jun 23 2006, 09:18 AM] [quote=hastapronto,Jun 23 2006, 09:15 AM] [quote=lyn76,Jun 23 2006, 09:02 AM]
kat yankies hut lah tuh..
mmg best ker ikan bakarnyer? unsure.gif
cendawan grgnyer mmg sedap
tp mskan lain, yg lyn cuba, x sedap..
[/quote]

kat yankies hut tuh..
hasta pun x penah rasa ikan bakar dia..
so, tak leh ar nak komen.. tapi cendawan goreng dia mmg kaw..


lama dah tak pegi yankies tuh...
[/quote]

akak pernah dua kali pegi..
tp lg best gerai seblh dia, yg ader cwgn kat sg merab
biggrin.gif [/quote]
lyn, cawangan sg merab tu kat mane..?tatau la plak ader ikan bakar kat situ unsure.gif [/quote]

blum.gif actually tak sure ader ikan bakar ker idak kat situ
tp kalau mskan yg lain not bad lah.. tp tak leh tanding restoran kat dpn billion
x leh nk recall lah nama retoran tuh..
mskannyer mmg bestttt.. tom yam, udang grg butter, nasi grg thai.. rolleyes.gif

oh ya! yg kat sg merab tuh, betol2 lps traffic light dr kwsn kilang..
seblh kanan.. seblm cafe larrizz..
[/quote]
oic...lepas trafik light tu ye..lepas Maktab Perguruan tu kan..?


ingat nak pegi sana nanti.. wink.gif [/quote]

kalau dr arah kilang, seblm simpang maktab perguruan
betul2 selps lalu bwh jambatan highway, seblh kanan... wink.gif
[/quote]
jomlah kita pekena laugh.gif [/quote]

jom..
nnt ida ajak lah si dia temankan ida skali..
next week ok.. lyn dh free..
itupun kalau adik tak blk dr penang lah.. blum.gif biggrin.gif
[/quote]
alah ida gi sorang pun dah cukup...jomlah wink.gif [/quote]

ok gak..
mlm esok nk?
tak yah bawak dia..
dtg pkl 6 lbh pun ok.. biggrin.gif
tak yah tunggu mlm..
[/quote]
mlm nie tak bleh ke laugh.gif
lyn76
[quote=Ida_KL,Jun 23 2006, 09:43 AM] [quote=lyn76,Jun 23 2006, 09:42 AM] [quote=Ida_KL,Jun 23 2006, 09:40 AM] [quote=lyn76,Jun 23 2006, 09:33 AM] [quote=Ida_KL,Jun 23 2006, 09:31 AM] [quote=lyn76,Jun 23 2006, 09:30 AM] [quote=mentari merah,Jun 23 2006, 09:27 AM] [quote=lyn76,Jun 23 2006, 09:23 AM] [quote=mentari merah,Jun 23 2006, 09:19 AM] [quote=lyn76,Jun 23 2006, 09:18 AM] [quote=hastapronto,Jun 23 2006, 09:15 AM] [quote=lyn76,Jun 23 2006, 09:02 AM]
kat yankies hut lah tuh..
mmg best ker ikan bakarnyer? unsure.gif
cendawan grgnyer mmg sedap
tp mskan lain, yg lyn cuba, x sedap..
[/quote]

kat yankies hut tuh..
hasta pun x penah rasa ikan bakar dia..
so, tak leh ar nak komen.. tapi cendawan goreng dia mmg kaw..


lama dah tak pegi yankies tuh...
[/quote]

akak pernah dua kali pegi..
tp lg best gerai seblh dia, yg ader cwgn kat sg merab
biggrin.gif [/quote]
lyn, cawangan sg merab tu kat mane..?tatau la plak ader ikan bakar kat situ unsure.gif [/quote]

tongue.gif actually tak sure ader ikan bakar ker idak kat situ
tp kalau mskan yg lain not bad lah.. tp tak leh tanding restoran kat dpn billion
x leh nk recall lah nama retoran tuh..
mskannyer mmg bestttt.. tom yam, udang grg butter, nasi grg thai.. rolleyes.gif

oh ya! yg kat sg merab tuh, betol2 lps traffic light dr kwsn kilang..
seblh kanan.. seblm cafe larrizz..
[/quote]
oic...lepas trafik light tu ye..lepas Maktab Perguruan tu kan..?


ingat nak pegi sana nanti.. wink.gif [/quote]

kalau dr arah kilang, seblm simpang maktab perguruan
betul2 selps lalu bwh jambatan highway, seblh kanan... wink.gif
[/quote]
jomlah kita pekena laugh.gif [/quote]

jom..
nnt ida ajak lah si dia temankan ida skali..
next week ok.. lyn dh free..
itupun kalau adik tak blk dr penang lah.. tongue.gif biggrin.gif
[/quote]
alah ida gi sorang pun dah cukup...jomlah wink.gif [/quote]

ok gak..
mlm esok nk?
tak yah bawak dia..
dtg pkl 6 lbh pun ok.. biggrin.gif
tak yah tunggu mlm..
[/quote]
mlm nie tak bleh ke laugh.gif [/quote]

ader meeting sad.gif
tp kalau ida smpi lewat pun ok.. wink.gif
dlm 10.30 ker..10 ker..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.