Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tempat Berkelah Yg Best Kat KL & Selangor
Mesra.net Forum > Discovery Travels & Tour > Dalam Negeri
Pages: 1, 2, 3
Bintangisan
wink.gif kat maner destinasi utk berkelah hujung minggu bersama keluarga yg best kat area KL atau sekitarnya???
April
skrg musim ujan.. kat mana2 pun kurang sesuai skrg ni..
lempeng
kat kolam air panas selayang sbb skang musim ujan..so kene mandi air panas... tongue.gif

x pon kolam air panas kat batu 10...ikot jalan lama ke pahang dari KL...
penatlaa
musim ujan ni mane sesuai berkelah kat luar laaa.ik0t je cam aku nih,berkelah atas tilam blum.gif
Gorgon79
QUOTE(April @ Nov 15 2006, 02:04 PM)
skrg musim ujan.. kat mana2 pun kurang sesuai skrg ni..

Aku setuju tu......., wink.gif
Gorgon79
Musim hujan nie..., sesuai berkelah kat rumah...., rolleyes.gif
gadis
QUOTE(Gorgon79 @ Nov 25 2006, 01:00 PM)
QUOTE(April @ Nov 15 2006, 02:04 PM)
skrg musim ujan.. kat mana2 pun kurang sesuai skrg ni..

Aku setuju tu......., wink.gif

sokong gak...
bestnya dpt tido...
metrobas16
kat air terjun kemensah
JAWEBOY
QUOTE(Bintangisan @ Nov 15 2006, 02:01 PM)
wink.gif kat maner destinasi utk berkelah hujung minggu bersama keluarga yg best kat area KL atau sekitarnya???

1.Pantai Bagan Lalang Sepang.

2.Pantai Remis Jeram Kuala Selangor.

3.Sungai-sungai Di Hulu Selangor
maero attack
aku baru gi sungai congkak, best blum.gif
maero attack
gi lah sunway lagooon... tongue.gif
beatmania
aler....

area kL tak tahu ler


kalo kat perak ni chepor ke...teluk batik ke..pangkor ke..best untuk berkelah... rolleyes.gif
Didiharaiss
berkelah kat fraser's hill di air terjun jeriau
Lepaking
QUOTE(maero attack @ Dec 8 2006, 03:15 PM)
aku baru gi sungai congkak, best blum.gif

jang kalau ko p lagi sungai congkak...ko g ar jalan kedepan skit...ada lorong kecik sebelah kiri....sampai penghujung berbukit ...ada kolam ikan...cuba2 ko tengok sikit...pas tu kabar kat aku.... blum.gif
VARGTYRADAM666
KO TURUN JER PERTAK......IKUT KUALA KUBU TUH HAA....

AKU TURUN NAIK MOTOR JER.......

HAHAHAH

SEBELUM AKU PEGI LAPANG SASAR KUALA KUBU.......PEGI MENEMBAK...HAHAHHAHA...MANDI LAH DOLU......

BALIK MENEMBAK...PUN MANDI GAK LAGI.....SIAP AKU TAPAU SESIAP NASIK CAMPUR.....AIR TEO AIS..... PERGHHHHH NIKMATNYA......

MANA ADA ORANG......HUJUNG MINGGU PUN TAK RAMEI.....

KENA PULOK AKU GI HARI BIASE...MEMANG AKU INGAT KALAU BOGEL PON CANTEKKKK HAHAHHAHA GILO AHHHH...MALU KEK POKOK....DEDAUN....JIN....SETAN...MALAIKAT.....BATU.......BELALANG.....NYAMUK...
...HUHUHHUHUH biggrin.gif


TRY LAH.......KALAU TAK LARAT.....TEMPLER PARK PON OK.......BEBAIK SIKIT KAT EMPANGAN TEMPLER PARK NUH HA..... BAPAK JIN BERKAMPUNG KAT SINUN..... KALAU PERIOD......BAIK DOK UMAH..... MAU KENA RASUK LAK NANTI...MASUK AIR 3 TAHUN LAK NANTI.....
hastapronto

Area KL ?

Bukit Belacan lah kot..

Tapi ok lagi ke tempat nyer..?
Ada dgr org citer je, tapi x penah sampai..
JAWEBOY
kat templer park pun best biggrin.gif
Khayty
Hutan Lipur Khancing.....
JAWEBOY
cubalah berkelah di pantai remis jeram selangor.lebih kurang 18 batu dari bandar klang.boleh cari kerang,ala-ala,mentarang,remis.kalau air pasang boleh memancing atau cari belangkas biggrin.gif
Azurri
kolam air panas selayang ..... blum.gif
VARGTYRADAM666
QUOTE(hastapronto @ Jan 1 2007, 04:53 AM)

Area KL ?

Bukit Belacan lah kot..

Tapi ok lagi ke tempat nyer..?
Ada dgr org citer je, tapi x penah sampai..

JANGAN BUAT HAL HASTA.....

BERBAU BELACHAN LAK SATU BADAN NANTIH laugh.gif


BAK LIRIK KATA LAGU NIH... "ORANG NAIK KE BULAN...PAKAI KERETA LEMBU....PERGI BUKIT BELACAN..MANDI AIR SUSU.... laugh.gif

PANTAI REMIS...HAMISSS LAK NANTI JAWE BOYZ laugh.gif

KOLAM AIR PANAS SELAYANG... MALAM RAYA AKU TURUN AZZURI HAI.....HAHAHAHAH......
mmeza
QUOTE(metrobas16 @ Dec 5 2006, 05:59 PM)
kat air terjun kemensah

metrobas....aku p kat sg kemesah ni...air keruh je...

xbest pun...maybe sbb ujan kot
yushida03
ada tempat berkelah yg dekat dgn dengkil tak unsure.gif
yushida03
QUOTE(VARGTYRADAM666 @ Jan 4 2007, 03:37 AM)
QUOTE(hastapronto @ Jan 1 2007, 04:53 AM)

Area KL ?

Bukit Belacan lah kot..

Tapi ok lagi ke tempat nyer..?
Ada dgr org citer je, tapi x penah sampai..

JANGAN BUAT HAL HASTA.....

BERBAU BELACHAN LAK SATU BADAN NANTIH laugh.gif


BAK LIRIK KATA LAGU NIH... "ORANG NAIK KE BULAN...PAKAI KERETA LEMBU....PERGI BUKIT BELACAN..MANDI AIR SUSU.... laugh.gif

PANTAI REMIS...HAMISSS LAK NANTI JAWE BOYZ laugh.gif

KOLAM AIR PANAS SELAYANG... MALAM RAYA AKU TURUN AZZURI HAI.....HAHAHAHAH......

rugi jer mandi air susu

baik minum

pastu campur dalam nescafe

lemak berkrim

best best
pingugal82
QUOTE(khaytykhir @ Jan 1 2007, 02:17 PM)
Hutan Lipur Khancing.....

best ker kak k?? org ckp kat cni monyet2 byk bkeliaran...btl ker?? tkt gak.. laugh.gif
carte_blanche
batu hampar..bandar baru...
carik port paling best..
berendamla sampai kecut..
best sbb x ramai org..
VARGTYRADAM666
QUOTE(yushida03 @ Jan 9 2007, 07:24 AM)
QUOTE(VARGTYRADAM666 @ Jan 4 2007, 03:37 AM)
QUOTE(hastapronto @ Jan 1 2007, 04:53 AM)

Area KL ?

Bukit Belacan lah kot..

Tapi ok lagi ke tempat nyer..?
Ada dgr org citer je, tapi x penah sampai..

JANGAN BUAT HAL HASTA.....

BERBAU BELACHAN LAK SATU BADAN NANTIH laugh.gif


BAK LIRIK KATA LAGU NIH... "ORANG NAIK KE BULAN...PAKAI KERETA LEMBU....PERGI BUKIT BELACAN..MANDI AIR SUSU.... laugh.gif

PANTAI REMIS...HAMISSS LAK NANTI JAWE BOYZ laugh.gif

KOLAM AIR PANAS SELAYANG... MALAM RAYA AKU TURUN AZZURI HAI.....HAHAHAHAH......

rugi jer mandi air susu

baik minum

pastu campur dalam nescafe

lemak berkrim

best best

DAH LIRIK "TERSIRAT" BEGITU... KALAU AKU AKU MINUM DOLU...PASTU MANDI..... DAN AKU "CODING" AIR SUSU TU DENGAN KALAMULLAH..... happy.gif wink.gif
VARGTYRADAM666
QUOTE(carte_blanche @ Jan 10 2007, 01:59 PM)
batu hampar..bandar baru...
carik port paling best..
berendamla sampai kecut..
best sbb x ramai org..

MAUNYA TERHAMPAR RAMAI-RAMAI KARANG BEBUDAK NIH HAI..... laugh.gif

APO YANG KOCUT TUH?? HAHAHHAHAHAHA laugh.gif

JANGAN KENCING DALAM AIR WOIHHHH HAHAHHAHAHA

ATAU KONTUT.... MEMBUAK AIR KARANG laugh.gif HAHAHAHAHA
Azurri
QUOTE(VARGTYRADAM666 @ Jan 11 2007, 05:09 AM)
QUOTE(carte_blanche @ Jan 10 2007, 01:59 PM)
batu hampar..bandar baru...
carik port paling best..
berendamla sampai kecut..
best sbb x ramai org..

MAUNYA TERHAMPAR RAMAI-RAMAI KARANG BEBUDAK NIH HAI..... laugh.gif

APO YANG KOCUT TUH?? HAHAHHAHAHAHA laugh.gif

JANGAN KENCING DALAM AIR WOIHHHH HAHAHHAHAHA

ATAU KONTUT.... MEMBUAK AIR KARANG laugh.gif HAHAHAHAHA

hehehe..... kalau sampai membuak air tu , dah kira maksimum angin yg keluar tuuu..... blum.gif
hastapronto
QUOTE(yushida03 @ Jan 9 2007, 11:23 AM)
ada tempat berkelah yg dekat dgn dengkil tak unsure.gif


Pantai Morib lah kot..
Tak pun Bagan Lalang..
biggrin.gif
DoraDxplorer
bagan lalang ok juge. kalau nak yg dekat2 ngan kl lah.
Khayty


signboard sebelah tangga turun



tangga menuju kebawah sungai




port pertama utk mandi sebelah kawasan larangan
port ni biasanya lelaki yg suka mandi sini
Khayty


port mandi yg kedua,biasanya kanak-kanak lelaki yg suka mandi kat sini...




port madi yg ketiga,biasanya orang perempuan yg suka mandi kat sini...hehe



ni kat sebelah hujung,pokok tu dalam air...ala-ala macam pokok dalam tasek chini lah...tapi,sungai ni tak sedalam tasek chini tu...
Azurri
cayalah kak khay ...!!!
mawar_rimba


semalam pi mandi kat sini sleep.gif
mawar_rimba


sejuk mata memandang wub.gif
hastapronto
QUOTE(mawar_rimba @ Jan 22 2007, 08:32 AM)


semalam pi mandi kat sini sleep.gif


Klang Gate ?
Area mana ni kak khay ?
mcnaz
QUOTE(pingugal82 @ Jan 9 2007, 01:00 PM)
QUOTE(khaytykhir @ Jan 1 2007, 02:17 PM)
Hutan Lipur Khancing.....

best ker kak k?? org ckp kat cni monyet2 byk bkeliaran...btl ker?? tkt gak.. laugh.gif

tak best la kat cni...lg pun tgh wat construction bina jalan...jem la...siap kena bayar utk masuk...

tapi kalo Ulu Yam best...
M@T@H@R1
QUOTE(mcnaz @ Jan 22 2007, 01:25 AM)
QUOTE(pingugal82 @ Jan 9 2007, 01:00 PM)
QUOTE(khaytykhir @ Jan 1 2007, 02:17 PM)
Hutan Lipur Khancing.....

best ker kak k?? org ckp kat cni monyet2 byk bkeliaran...btl ker?? tkt gak.. laugh.gif

tak best la kat cni...lg pun tgh wat construction bina jalan...jem la...siap kena bayar utk masuk...

tapi kalo Ulu Yam best...

ulu yam pun kena bayau woit.. tensen aku.. dah bertahun tahun tu tempat aku melampiaskan kemurungan aku..... terkujat aku kena bayau 4 hengget satu keter... waklu.....
mcnaz
lor yer ke...nmpak sgt dah ama akak tak pee...dahsyat la skang...smua nk kena bayo...kalo tmpt tu jaga lelok takpe gak ni sepah ngan sampah, toilet busuk la...buat rugi bayo.... <_<
joaquinshah
QUOTE(M@T@H@R1 @ Jan 22 2007, 09:35 AM)
QUOTE(mcnaz @ Jan 22 2007, 01:25 AM)
QUOTE(pingugal82 @ Jan 9 2007, 01:00 PM)
QUOTE(khaytykhir @ Jan 1 2007, 02:17 PM)
Hutan Lipur Khancing.....

best ker kak k?? org ckp kat cni monyet2 byk bkeliaran...btl ker?? tkt gak.. laugh.gif

tak best la kat cni...lg pun tgh wat construction bina jalan...jem la...siap kena bayar utk masuk...

tapi kalo Ulu Yam best...

ulu yam pun kena bayau woit.. tensen aku.. dah bertahun tahun tu tempat aku melampiaskan kemurungan aku..... terkujat aku kena bayau 4 hengget satu keter... waklu.....

sapa suh hang pegi belah bawah. naik atas lagik... banyak yang pree
syima
ulu yammmmmmmmmm...

best tol

kelah 3 hari kat sana..


bayangkan ketar sampai biru muka
VARGTYRADAM666
CAMNE NIH???

ADA PELAMPONG TAK??? laugh.gif blum.gif happy.gif
VARGTYRADAM666
QUOTE(Azurri @ Jan 21 2007, 10:58 AM)
QUOTE(VARGTYRADAM666 @ Jan 11 2007, 05:09 AM)
QUOTE(carte_blanche @ Jan 10 2007, 01:59 PM)
batu hampar..bandar baru...
carik port paling best..
berendamla sampai kecut..
best sbb x ramai org..

MAUNYA TERHAMPAR RAMAI-RAMAI KARANG BEBUDAK NIH HAI..... laugh.gif

APO YANG KOCUT TUH?? HAHAHHAHAHAHA laugh.gif

JANGAN KENCING DALAM AIR WOIHHHH HAHAHHAHAHA

ATAU KONTUT.... MEMBUAK AIR KARANG laugh.gif HAHAHAHAHA

hehehe..... kalau sampai membuak air tu , dah kira maksimum angin yg keluar tuuu..... tongue.gif

UHAHAUHAUHA

laugh.gif

JANGAN LUPA BAWAK BEKALAN....

DAH SEJUK BERENDAM SAMPAI KECUT,BIRU,KREMM..... SENTAL ,MAKAN SAMPAI TAK BERNAFAS........ HAHAHHAHAHA laugh.gif

HAUHUHAUAUHA

HAAAA JANGAN TENGOKKK AKU NAK BUKAK DAH NIH........................ ph34r.gif
KernelStackDump
Berkelah dalam jamban pun best tounge.gif
VARGTYRADAM666
QUOTE(KernelStackDump @ Jan 22 2007, 11:47 PM)
Berkelah dalam jamban pun best tounge.gif

HAHHAHAHA

JAMBAN KECIK SANGAT LAHHHHHHHHH laugh.gif

KAU DAH BERAK BLOM???

JOM BERAK BERJEMAAH NAK???

JAMBAN KAT UNIT DALAM POKOK AKU NI....SPESEL NYAAA....

JAMBAN MENGADAP SATU SAMA LAIN.......JAMBAN CANGKUNG PUNYA NI......DALAM SATU BILIK.......


HAHAHHA SAMBIL BERAK KAU PANDANG AKU...AKU PANDANG KAU.............HAHAHAHHA MUKA MEMASING AKU TERBAYANG JASON KING CITER ARWAH P.RAMLEE TU.....

KAU DENGAN MISAI LINTANG KAU....AKU NGAN MISAI LINTANG TAPI AKU SEHARI 4 KALI TRIM KASIK MACAM KUMIS......HAHAHAH KALAU TAK DAH MACAM A GALAK DAH AKU......
KernelStackDump
Aku dah takder misai lintang, rambut dah hampir botak member aku kerjekan.... takleh nak cubit... bulu kening dan bulu mata jer yang tinggal. devil.gif
VARGTYRADAM666
QUOTE(KernelStackDump @ Jan 22 2007, 11:52 PM)
Aku dah takder misai lintang, rambut dah hampir botak member aku kerjekan.... takleh nak cubit... bulu kening dan bulu mata jer yang tinggal. devil.gif

HAKU BULU KAT MUKA SEMUA HILANG......... wacko.gif laugh.gif

HAHAHAHHAHA

BULU LAIN HARI-HARI 5 KALI AKU "TUNING" BENTUK ZIG ZAG PUNYAAAAAAAAAAA laugh.gif
KernelStackDump
Buat bentuk love la.... tounge.gif
VARGTYRADAM666
HAHAHAHAH

JOM WOIH.......

AKU ADA CADANGAN CHEMPIEN GAK NIH...............


HAHAHAHHA


AKU INFO KAU DALAM BENTUK KOD GREEK JAPGIH.............. rolleyes.gif cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.