Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kerete Sambung Bayar
Mesra.net Forum > Vehicles & Transportation > Kereta, Motosikal, Basikal
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
minicooper2u
QUOTE(zan @ Dec 30 2008, 11:24 AM) *
QUOTE(FMyeera @ Dec 30 2008, 11:16 AM) *
QUOTE(GeeJay @ Oct 28 2008, 09:14 PM) *
err.. keta GJ ada balance kat bank lagi 2thn..
kalo cari buyer yg bley bayar cash then settle kat bank OK ker?
risiko le sambung2 bayar ni..
takut buyer xbayar.. naya jer


ha bro zan..prob saya lebih kurang Geejay ni jgk la....

ha cm nak nk cari buyer yg bleh byr cash then settle kn kt bank balance 2....

buyer?

adik beradik. mak bapak. mertua. ipar duai. sepupu yang betul2 rapat dgn kita. atau kekasih gelap.

lain tu sukar nak percaya. manusia mudah menabur janji. manusia juga mudah percaya pada janji. dan manusia juga yang mudah lupa pada janji.



sori lah friend, skrg nie ade duit senyap2 saje wink.gif
ade duit kawan, tado duit takdo kawan generasi skrg.
ziela79
dlm adik beradik pun payah nak percaya...
kalau x bayar..segan nak minta...\
silap hari bulan...boleh bertegang urat pasal nak bayar duit keta ajer
atikah6605
QUOTE(zan @ Dec 30 2008, 10:01 AM) *
QUOTE(atikah6605 @ Dec 30 2008, 12:36 AM) *
hai..sy org br kat cni...
tgh cari kete sambung bayar...prefer wira....
dp nak bwh rm3k...monthly rm300-450...
urgent...
kalo ade email kat atikahgmi06@gmail.com yeee...

tul nak?
leh tunggu ke?
mgkn dlm bln 1 atau bln 2.


btl.....
tp bg yg baik laaa....
bg spec n bla2.....
lg cpt lg bgs....
insyaallah leh tggu.....
bgtau yeeee.....
achid
Salam semua,
saya nak carik kenari sambung bayar, kalau boleh DP bawah RM3k n area utara/KL
email/PM saya kalau ada:
esprito193@yahoo.com
TQ
Penduga
QUOTE(zan @ Jan 15 2007, 10:24 AM) *
cik oren cari keta sambung bayar ke?

pm saya jika perlu...

saya ada beberapa kereta jika berminat antaranya

1. perodua kembara auto 99
2. proton satria 1.3 96
3. proton wira 1.6 auto 96
4. proton perdana V6 thn 2001

semuanya boleh sambung bayar jika berminat.



salam bro zan...benz w210 2.0l ada x untuk sambung bayar? prefer kaler silver..urgent x urgent jgk tapi skang keta tadak so payah nak pi mana2..kalo ada msg numbe 013=9319455 ham
zan
QUOTE(Penduga @ Jan 12 2009, 01:59 AM) *
salam bro zan...benz w210 2.0l ada x untuk sambung bayar? prefer kaler silver..urgent x urgent jgk tapi skang keta tadak so payah nak pi mana2..kalo ada msg numbe 013=9319455 ham


wsalam. cuba lihat iklan di mudah

http://www.mudah.my/vi/1508520.htm?ca=11_s
Penduga
QUOTE(zan @ Jan 12 2009, 08:37 AM) *
QUOTE(Penduga @ Jan 12 2009, 01:59 AM) *
salam bro zan...benz w210 2.0l ada x untuk sambung bayar? prefer kaler silver..urgent x urgent jgk tapi skang keta tadak so payah nak pi mana2..kalo ada msg numbe 013=9319455 ham


wsalam. cuba lihat iklan di mudah

http://www.mudah.my/vi/1508520.htm?ca=11_s


high price sgt...looking for 97-98 budget around 60k..takpe2 kalau ada rezeki tu adalah nanti..by the way tq abg zan
men_cliff
Hi..
Mencari sesiapa yang berminat memiliki Honda Jazz 1.5 Vtec tahun 2004.
1. Bulan pembayaran RM 744 (9Tahun)
2. Downpayment RM 8,000 (Nego)
3. Mileage: 77,000-79,999
4. Black

Sesiapa berminat boleh emailkan saya.
Untuk kepuasan anda, boleh datang melihat kerata (Sunway)
Atau hubungi saya 012-5813291 (Dee)
sirlanzoster
Salam semua,
saya nak carik kereta sambung bayar, kalau boleh DP bawah RM3k
viva@proton saga thn 2006 ke 2008 AUTO
email/PM saya kalau ada:
sirlanzoster@gmail.com
TQ
fsyukri
QUOTE(zan @ Jan 15 2007, 10:24 AM) *
cik oren cari keta sambung bayar ke?

pm saya jika perlu...

saya ada beberapa kereta jika berminat antaranya

1. perodua kembara auto 99
2. proton satria 1.3 96
3. proton wira 1.6 auto 96
4. proton perdana V6 thn 2001

semuanya boleh sambung bayar jika berminat.


yg ni ade lg x?
zan
QUOTE(fsyukri @ Feb 7 2009, 12:29 AM) *
QUOTE(zan @ Jan 15 2007, 10:24 AM) *
cik oren cari keta sambung bayar ke?

pm saya jika perlu...

saya ada beberapa kereta jika berminat antaranya

1. perodua kembara auto 99
2. proton satria 1.3 96
3. proton wira 1.6 auto 96
4. proton perdana V6 thn 2001

semuanya boleh sambung bayar jika berminat.


yg ni ade lg x?

nak ke? hujung bulan 2 atau awal bulan 3.
fsyukri
QUOTE(zan @ Feb 7 2009, 09:22 AM) *
QUOTE(fsyukri @ Feb 7 2009, 12:29 AM) *
QUOTE(zan @ Jan 15 2007, 10:24 AM) *
cik oren cari keta sambung bayar ke?

pm saya jika perlu...

saya ada beberapa kereta jika berminat antaranya

1. perodua kembara auto 99
2. proton satria 1.3 96
3. proton wira 1.6 auto 96
4. proton perdana V6 thn 2001

semuanya boleh sambung bayar jika berminat.


yg ni ade lg x?

nak ke? hujung bulan 2 atau awal bulan 3.


nak tau brp baki pinjaman ni...
nk tau brp deposit...
zan
QUOTE(fsyukri @ Feb 7 2009, 08:12 PM) *
QUOTE(zan @ Feb 7 2009, 09:22 AM) *
QUOTE(fsyukri @ Feb 7 2009, 12:29 AM) *
QUOTE(zan @ Jan 15 2007, 10:24 AM) *



3. proton wira 1.6 auto 96

semuanya boleh sambung bayar jika berminat.


yg ni ade lg x?

nak ke? hujung bulan 2 atau awal bulan 3.


nak tau brp baki pinjaman ni...
nk tau brp deposit...


baki pinjaman 3 tahun (2012), bulanan RM420. bayar muka RM3,000. insurans dan road tax RM1,000. insuran baru renew 3 bulan.
fizi84
kete ape ade??? satria ada?? gen2 ke
lynarosa
salam sume.

bro zan, sya seorang ibu kpd 4 orang anak. tengah cari kereta sambung bayar deposit <rm1.5k n monthly <rm400.

insyallah nak dalam bulan may 09. kete tu mesti auto, year 2000 up tapi x nak kancil/satria.

terima kasih.

(akn bgtau punca BL jika ada urusan jual beli)
kauthar2004
bro zan,

kalau kereta smbung byr kena wat agreement lawyer brapa kena bayar?

siapa pernah buat agreement maybe bleh explain kt sini


tenkiu biggrin.gif
k3y
toyota corolla SEG (Model AE111) thn 96 & 97 xda kew?
mmg tgh cari keta ni skrg ni..klu ada smbg byr lg bgs..
sbb loan pun blh g 3thn ja lbh kurang..
klu ada bln2 Rm500 kebwh Ok lew.. ada kew bro zan?
Kopite
QUOTE(k3y @ Apr 27 2009, 07:39 PM) *
toyota corolla SEG (Model AE111) thn 96 & 97 xda kew?
mmg tgh cari keta ni skrg ni..klu ada smbg byr lg bgs..
sbb loan pun blh g 3thn ja lbh kurang..
klu ada bln2 Rm500 kebwh Ok lew.. ada kew bro zan?


apa lagi...black top kan SEG tu segera bila dh dpt nanti...hehehehehe.
tp jenuh nak layan tepet je la kalau dh pakai engine tu.

less headache....bertukar kepada SR16VE (NEO VVL) 175hp manual LSD powered by nissan. - halfcut rm6k
atau SR20VE (190hp) 6 speed shiftronic - halfcut rm3.5k ajeeee.

body nak pakai B13 (teksi genting) pun bleh (harga dlm 13k..nak pakai B14 pun bleh antara 18k-30k (tahun 1996-2000)
kalau nak murah...N13 pun bleh. harga kete pun dlm lingkungan 8k aje.

x payah pikir pasal tepet...x payah pikir pasal air-flow sensor n paling best...x payah pikir pasal timing belt.
masuk aje minyak engine...terus berdezupp.

barang kat halfcut....lebih2 lagi B14 bersepah2 kat kedai potong. bodypart pun bleh pakai nissan primera (P11) punye...nissan VZ-R (N15) pun bleh...

nak gambar?
kejap aku tampal kat sini kasi ko x bleh tahan...muahahahahahah (jahatnya aku)

heheheh...cuma bg cadangan aje.
Kopite
engine SR16VE



bodypart Nissan Lucino



bodypart Nissan VZ-R



Kopite
bodypart Nissan Primera



bodypart custom made



bodypart Nisan Sentra GT-S limited edition year 2000 (tp dh convert SR20VE)



Kopite
semua nie adalah model nissan sentra B14



gambar engine kat tengah2 skali tu adalah SR20DE




p/s: gambar diambil semasa gathering B14 1 malaysia di stadium shah alam pd thn lepas.

Kopite
nissan sentra GT-S year 2000

Kopite
nie engine 1.6 paling power kat jepun. even VTEC type-R pun kalah. kod engine SR16VE (N1). 200hp @ 7800rpm. engine nie ko bleh lenjan sampai 8600rpm.



haa...nie gambar lagi dekat.
tp kene ingat...engine nie limited gile. 500 unit 1st version..2nd version pun 500. kat malaysia hanya ada 3org aje pakai engine nie.
1 kat sentra N13 n 2 lagi kat sentra B13 (teksi genting). halfcut jgn cite la harga dia...siapkan at least RM14k. tu pun nasib kalau ada. apapun SR16VE blue top pun dh power dh. skang bdk2 nissan tgh tunggu halfcut SR20VET (turbo) masuk aje kat malaysia.

aslinda
saya tengah carik waja,gen2,persona,or myvi ntuk disambung byr.nak auto je,dok kl susah bwk manual..deposit max sy boleh bg 5K. sy nak urgent..dok area puchong selangor.kalo sesape ade boleh x contact sy di 0176641174.
Kopite
QUOTE(aslinda @ May 2 2009, 12:24 PM) *
saya tengah carik waja,gen2,persona,or myvi ntuk disambung byr.nak auto je,dok kl susah bwk manual..deposit max sy boleh bg 5K. sy nak urgent..dok area puchong selangor.kalo sesape ade boleh x contact sy di 0176641174.


call this number

016-9988528 myvi 2007 auto rm589/mnth.




Kopite
atau gi kat sini

http://www.mudah.my/li?ca=8_s&th=1&...rs=24&re=28
b777
QUOTE(Apek_Jinjang @ May 4 2009, 12:55 AM) *

salam bro x bahaya ka keta sambung byr ni...? klu kita ambik kasi habis byr tup2.. tuan punya datang ambil keta jea mcmana...yeak...
tirmidzi


ada mamber opis aku .. nk jual kate dia... nisaan sentra taun 1999 1.6 A super saloon kot rasanye.. aku pun dah lupa tahun kereta tuu.... sambung byr.. balen ada dlm 14k bulan2 dalam rm500 lebeh emm...mcm tuu laa bunyi nye aku pun tak perasan mcm mane.. klu mau u all contect aku isnin ni.. waktu opis.. nanti aku pass kan hp kat member aku ni.. korang kautim laa dgn dia..

masalah kecil .. ganti absorber.. power window.. tuu jee kot.. kena ganti...

spoiler belakang dah hilang.. hilang waktu kat bengkel tarik kate kot..
Kopite
QUOTE(b777 @ May 6 2009, 08:21 AM) *
QUOTE(Apek_Jinjang @ May 4 2009, 12:55 AM) *

salam bro x bahaya ka keta sambung byr ni...? klu kita ambik kasi habis byr tup2.. tuan punya datang ambil keta jea mcmana...yeak...


no komen pasal aku xde kawan or kenalan terdekat amik kete sambung byr.
tp nasihat aku jgn la pasal manusia skang susah nak cari yg jujur n bertanggungjawab. semuanya nak lepas tengkok sendiri n nak amik kesempatan kalau ada peluang pasal kat malaysia nie masih byk org yg berfikiran kuno n mentaliti tangkap muat or asal boleh.
b777
QUOTE(Apek_Jinjang @ May 8 2009, 06:36 AM) *
QUOTE(b777 @ May 6 2009, 08:21 AM) *
QUOTE(Apek_Jinjang @ May 4 2009, 12:55 AM) *

salam bro x bahaya ka keta sambung byr ni...? klu kita ambik kasi habis byr tup2.. tuan punya datang ambil keta jea mcmana...yeak...


no komen pasal aku xde kawan or kenalan terdekat amik kete sambung byr.
tp nasihat aku jgn la pasal manusia skang susah nak cari yg jujur n bertanggungjawab. semuanya nak lepas tengkok sendiri n nak amik kesempatan kalau ada peluang pasal kat malaysia nie masih byk org yg berfikiran kuno n mentaliti tangkap muat or asal boleh.

alright bro advice yg baik jasmu ku kenang...
Kopite
QUOTE(b777 @ May 8 2009, 10:52 AM) *
QUOTE(Apek_Jinjang @ May 8 2009, 06:36 AM) *
QUOTE(b777 @ May 6 2009, 08:21 AM) *
QUOTE(Apek_Jinjang @ May 4 2009, 12:55 AM) *

salam bro x bahaya ka keta sambung byr ni...? klu kita ambik kasi habis byr tup2.. tuan punya datang ambil keta jea mcmana...yeak...


no komen pasal aku xde kawan or kenalan terdekat amik kete sambung byr.
tp nasihat aku jgn la pasal manusia skang susah nak cari yg jujur n bertanggungjawab. semuanya nak lepas tengkok sendiri n nak amik kesempatan kalau ada peluang pasal kat malaysia nie masih byk org yg berfikiran kuno n mentaliti tangkap muat or asal boleh.

alright bro advice yg baik jasmu ku kenang...


apa cite kete yg ko booking tu bro?
ke dah selesai meleper ngan kete baru?
huhuhuhu
Kopite
QUOTE(b777 @ May 8 2009, 10:52 AM) *
QUOTE(Apek_Jinjang @ May 8 2009, 06:36 AM) *
QUOTE(b777 @ May 6 2009, 08:21 AM) *
QUOTE(Apek_Jinjang @ May 4 2009, 12:55 AM) *

salam bro x bahaya ka keta sambung byr ni...? klu kita ambik kasi habis byr tup2.. tuan punya datang ambil keta jea mcmana...yeak...


no komen pasal aku xde kawan or kenalan terdekat amik kete sambung byr.
tp nasihat aku jgn la pasal manusia skang susah nak cari yg jujur n bertanggungjawab. semuanya nak lepas tengkok sendiri n nak amik kesempatan kalau ada peluang pasal kat malaysia nie masih byk org yg berfikiran kuno n mentaliti tangkap muat or asal boleh.

alright bro advice yg baik jasmu ku kenang...


apa cite kete yg ko booking tu bro?
ke dah selesai meleper ngan kete baru?
huhuhuhu
b777
lum lg bro aku kena kenceng dgn mamat jual keta tu, boleh dia gi jual akat org lain sbb tunggu loan aku lambat... cisssss... KURANG AJAR kau jebat... berani kau derhaka pada raja....hissss tention...!!!! alien.gif
Kopite
QUOTE(b777 @ May 21 2009, 11:43 AM) *
lum lg bro aku kena kenceng dgn mamat jual keta tu, boleh dia gi jual akat org lain sbb tunggu loan aku lambat... cisssss... KURANG AJAR kau jebat... berani kau derhaka pada raja....hissss tention...!!!! alien.gif


xpe...jd, lepas nie ko bleh pilih kete yg lbh bgs n minta pendapat n pandangan dr kwn2 kat mesra nie.
zan
QUOTE(b777 @ May 21 2009, 11:43 AM) *
lum lg bro aku kena kenceng dgn mamat jual keta tu, boleh dia gi jual akat org lain sbb tunggu loan aku lambat... cisssss... KURANG AJAR kau jebat... berani kau derhaka pada raja....hissss tention...!!!! alien.gif

ko hantar aje jebat kat jinjang. tahu lah apek mengerjakannya... pergi pakai baju, balik cover dgn kotak aje...
b777
keh...keh semagat harimau bro2 gua ni... thank bro zan n apek .. wa tgh tunggu usedcar tu dok perpare keta untuk wa gi test... hopely bih bagus dari yg ader ler...
budd
Saya mencari Mini MPV atau MPV untuk di sambung bayar.. Urgent.. Tapi bajet tak berapa tinggi. Kalau ada tolong sms saya 012-9786161 dan saya akan call semula. Terima kasih.
hann3993
saya ader keta smbung bayar tok lagi 15 bulan sja..kereta proton saga tahun 1999, 1.5...JFM....keta ni kat johor area jb...bulanan rm 370....d/p rm 5000 still bole nego sikit2..la
x nk guna keta ni sebab x pndai bawak manual..dulu abg pakai sekarng dier da pakai keta baru..dia bg saya ...dr terbia keta ni sbb x pandai bawak sy igt nk let go...nak carik keta auto lak
yg berminat email yer hanim_tsl@hotmail.com ..urgent!!!
nimilah
QUOTE(Didiharaiss @ Jan 15 2007, 04:37 PM) *
QUOTE(zan @ Jan 15 2007, 03:43 PM)
QUOTE(Didiharaiss @ Jan 15 2007, 02:38 PM)
laugh.gif kau pun bikin ke Zan?

saya bikin semua... he he he

keta baru? ok... keta second? ok...keta piang? ok...

insurans? ok..lesen terbang? ok... ekekekek....

pomen? ok...menjahanamkan pun ok...

husband aku buat benda ni part time...okla...dapat gak income kan?
agreement pun ada..kalau org tak bayar 2 bulan 21 hari ke..dia ambik balik...baru nak mencuba bisnes sambung bayar ni..lagipun ramai yang takleh beli kereta yang kena blacklist..at least ada gak solution bila buat camni...


Selamat sejahtera, Saya nak tanya berkenaan kereta sambung bayar nih. Bagaimana dengan Hak Milik kenderaan sambung bayar tersebut. Adakah akan ditukar kepada tukang sambung bayar tersebut atau masih kekal Hak Milik tuan punya yang asal.
nimilah
QUOTE(zan @ Jan 29 2007, 04:22 PM) *
QUOTE(L_lo @ Jan 26 2007, 03:34 PM)
camner nak secure sambung bayar ni?....
sambung bayar ni actually camner?.....
maksudnye tak yah tukar nama ek?...

so camner nak bagi transaction ni ade security?

camner nak secure sambung bayar ni?....
* buat surat perjanjian bersumpah. tapi masih ada risiko yg tinggi terutama pada penjual.

sambung bayar ni actually camner?.....
* maksudnya pembeli baru akan beli kereta kita dgn cara menyambung ansuran sedia ada. ini mengelakkan soal remeh seperti
1) nak susah payah cari buyer
2) tidak risau kerugian akibat harga trade in yang rendah.
3) advantej besar pada pembeli terutama yg black list.

maksudnye tak yah tukar nama ek?...
* tidak perlu tukar nama sebab menggunakan loan sedia ada dgn pemilik lama.

so camner nak bagi transaction ni ade security?
* surat perjanjian bersumpah, tetapi masih lagi tidak begitu secure.

masalah akan timbul bila...
* memula payment cantik, setiap bulan owner baru bayar.
* masuk 6 bulan atau beberapa lama selepas itu, owner tak bayar lagi.
* bila bank contact kita berkaitan penjelasan ansuran, kita pun cari owner baru. malang sebab owner baru tak dapat dikesan.
* lebih malang lagi sebab kereta kita pun tak dapat dikesan. akibatnya, kita yg kena tanggung hutang dan boleh melarat kepada penyenaraianhitam nama kita juga.

antara sebab seseorang itu blacklisted dalam sistem FIS
1) gagal bayar hutang pinjaman atau kad kredit bank atau institusi kewangan lain
2) gagal bayar pinjaman MARA
3) gagal bayar pinjaman PTPTN
4) menjadi guarantor pada peminjam di atas.


macamana pulak dengan hak milik kenderaan tersebut. atas nama pemilik asal lagi ker..

saya ada saudara. dia bagi kereta dia kepada kawan dia untuk sambung bayar sebab dia dah tak mampi lagi nak bayar. akhirnya nama dia kena black list dengan bank dan ada banyak saman pulak tu..sampai sekarang dia tidak pernah jumpa kawan dia tersebut dan juga kereta dia untuk ditarik balik.....dia jugak yg susah akhirnya....
baby^dear
friends.gif
encikMAX
ade tak jazz 1.5 '04 ke '05 ke yg nak disambung bayar? yg d/p murah2.. monthly below 750?
zairul30
Assalam semua...

ada tak kereta MPV sambung bayar depositnya dalam RM5k kebawah...monthly bawah RM1200..
biasa la ,..nama aku blacklist..anak2 dah besor...ramai plak..hehheeheh..kalau ada ccal or sms or email me

email : zlc02@yahoo.com

sms : 017-9507248 zairul
Ardy
QUOTE(zan @ Jan 16 2007, 11:19 AM) *
QUOTE(Azurri @ Jan 15 2007, 04:52 PM)
QUOTE(zan @ Jan 15 2007, 11:24 AM)
cik oren cari keta sambung bayar ke?

pm saya jika perlu...

saya ada beberapa kereta jika berminat antaranya

1. perodua kembara auto 99
2. proton satria 1.3 96
3. proton wira 1.6 auto 96
4. proton perdana V6 thn 2001

semuanya boleh sambung bayar jika berminat.

zan ...

keter2 yang ko list kan nie , lagi berapa tahun yek ngan finance ...? huh.gif

1) kembara tinggal 3 thn lagi, bulanan mega_shok.gif0. kaler maroon..doktor wanita

2) satria 1.3 96 owner mahu cash 10K. kaler maroon jugak, ada airbag. rim 15 inci, lowered sket

3) wira 1.6 A 96, keta aku sendiri...sayang sebenarnya nak let go tp aku dah tukar keje yg tak perlu guna keta. 2 bulan cuma guna 300km aje. maintenance tip top, tak perlu repair. enjin 1.6 EFI ok, gearbox auto ok.
bulanan 400.

4) perdana V6. model 2001. kaler silver. keta standard takde modify. owner skrg yg ke-2 baru pakai setahun. bulanan mega_shok.gif0 utk 8 thn kalau tak silap.





Zan.......keta wira ko tu kaler apa.......ada lagi ker..?
zan
QUOTE(Ardy @ Jul 1 2011, 05:18 PM) *
QUOTE(zan @ Jan 16 2007, 11:19 AM) *
QUOTE(Azurri @ Jan 15 2007, 04:52 PM)
QUOTE(zan @ Jan 15 2007, 11:24 AM)
cik oren cari keta sambung bayar ke?

pm saya jika perlu...

saya ada beberapa kereta jika berminat antaranya

1. perodua kembara auto 99
2. proton satria 1.3 96
3. proton wira 1.6 auto 96
4. proton perdana V6 thn 2001

semuanya boleh sambung bayar jika berminat.

zan ...

keter2 yang ko list kan nie , lagi berapa tahun yek ngan finance ...? huh.gif

1) kembara tinggal 3 thn lagi, bulanan mega_shok.gif0. kaler maroon..doktor wanita

2) satria 1.3 96 owner mahu cash 10K. kaler maroon jugak, ada airbag. rim 15 inci, lowered sket

3) wira 1.6 A 96, keta aku sendiri...sayang sebenarnya nak let go tp aku dah tukar keje yg tak perlu guna keta. 2 bulan cuma guna 300km aje. maintenance tip top, tak perlu repair. enjin 1.6 EFI ok, gearbox auto ok.
bulanan 400.

4) perdana V6. model 2001. kaler silver. keta standard takde modify. owner skrg yg ke-2 baru pakai setahun. bulanan mega_shok.gif0 utk 8 thn kalau tak silap.





Zan.......keta wira ko tu kaler apa.......ada lagi ker..?


dah jual la bang... citer 4 thn lepas ni...
kerazeehisham
Tuan Zan,

Btol ke ade sediakan khidmat "lesen terbang"? Hehehehe....
zan
maaf, mana ada. he he he.. salah info tu.

lesen terbang lah yg banyak membahayakan pengguna jalan raya kerana mereka tidak dilatih dgn kaedah yg betul.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.