Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Adikbijak.com :: Gedung Buku Kanak-kanak & Keibubapaan
Mesra.net Forum > Business & Economies > Iklan Perniagaan (Tangible)
Puan Rosnita


Layari :: http://www.adikbijak.com

Assalamualaikum rakan-rakan semua,

AdikBijak.com merupakan gedung kecemerlangan kanak-kanak dan ibu bapa yang lahir dengan matlamat untuk menyuburkan kembali peranan ibu bapa dalam memainkan peranan aktif dalam pendidikan anak-anak di rumah. Justeru itu di AdikBijak.com kami sentiasa berusaha untuk mendapatkan pelbagai produk pendidikan berkualiti sebagai sumber untuk anda jadikan rujukan dan pendidikan untuk melahirkan anak-anak dan keluarga yang cemerlang.

VISI KAMI

Mewujudkan dan menyuburkan kembali suasana di mana ibubapa kembali memainkan peranan aktif dalam mendidik anak-anak dan saling memberikan sokongan untuk sama-sama melahirkan generasi akan datang yang cemerlang.

MATLAMAT KAMI

Menjadikan AdikBijak.com sebagai pusat sumber sehenti utama buat ibubapa (malah guru-guru) dalam mendapatkan pelbagai bahan pembelajaran dan panduan untuk mendidik sendiri anak-anak di rumah.


Antara sumber pendidikan yang boleh anda perolehi di AdikBijak.com adalah:

1. Siri Cepat Membaca
Set-set khusus untuk mendidik anak untuk cepat membaca seawal usia 3 tahun melalui pendekatan FONETIK di dalam Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris, Jawi dan Al-Quran



2. Buku-Buku Ladybird
Aneka buku-buku keluaran Ladybird yang bermutu kami bawakan khas dari luar negara eksklusif untuk anda

3. Kad Imbas Bersaiz Besar
Ideal untuk menarik minat anak seawal usia sebulan bagi mengenali dunia di sekitarnya melalui kad-kad imbas yang besar, berwarna-warni dan menarik.

4. Hiburan Islami Utk Kanak-Kanak
Rangkaian CD dan VCD pendidikan dan hiburan yang dipilih khusus untuk merangsang minda dan keperibadian anak-anak.

5. Motivasi & Panduan Ibu Bapa
Keluarga yang cemerlang pastinya lahir dari ibu bapa yang cemerlang juga. Rangkaian panduan dan buku motivasi terpilih tentunya dapat membantu anda untuk menjadi insan yang lebih sempurna dan membantu membentuk keluarga yang bahagia.



Dan banyak lagi...

Sertai Keluarga AdikBijak.com

Sertai Forum AdikBijak.com dan kenali warga dan keluarga besar AdikBijak.com. Anda boleh berbincang, bertukar pendapat dan berkongsi pengalaman dengan ibu bapa lain... yang mempunyai satu tujuan iaitu untuk melahirkan Generasi Cemerlang untuk masa hadapan.

Sertai Forum AdikBijak.com di: http://adikbijak.forumer.com

Tips-Tips Mengajar Anak Cepat Membaca

Dapatkan bimbingan dan tips bagaimana untuk mendidik anak-anak cepat membaca dari seawal usia 15 bulan... hanya di blog AdikBijak.com.

Blog AdikBijak.com : http://adikbijak.blogspot.com


Untuk maklumat lanjut dan informasi produk-produk terbaru... layari segera laman AdikBijak.com dengan hanya klik pada pautan di bawah:

Laman AdikBijak.com : http://www.adikbijak.com

Kami nantikan kunjungan anda di sana.


"SELANGKAH LEBIH BIJAK"

Puan Rosnita
AdikBijak.com
Puan Rosnita
Assalamualaikum semua,

Bolehkah anak berusia 15 bulan membaca? Apa pandangan anda? Mustahil bukan? Tetapi pada usia inilah anak anda perlu dilatih untuk mula mempunyai minat untuk membaca supaya pada usia 3 tahun nanti mereka bersedia untuk membaca.

Pada mulanya anak-anak kecil ini lebih berminat dengan warna buku, pergerakan kertas yang diselak, bunyi bising kertas dan suara lucu anda. Bagaimanapun, sambil anda bercakap dan membaca, mereka akan melihat pergerakan jari telunjuk anda dan mula melihat warna, bentuk dan corak gambar dan teks yang dibacakan.

Ibu bapa bukan sahaja perlu bijak memilih buku yang sesuai tetapi juga pandai menggunakan buku untuk merangsang minat membaca kepada anak-anak kecil

Untuk itu kami telah menyediakan rangkaian produk Siri Cepat Membaca Bacalah Anakku yang telah lama terbukti berjaya dalam melahirkan anak-anak yang boleh membaca pada usia yang awal. Siri ini menggunakan pendekatan fonetik yang mudah tetapi sangat berkesan.

Anda boleh mengajar anak-anak sendiri di rumah kerana set ini dilengkapi Buku Panduan Mengajar dan juga VCD yang menunjukkan kaedah yang tepat menyebut huruf-huruf dalam kaedah fonetik.


Siri Cepat Membaca Bacalah Anakku
Set ini mengandungi:
- 8 Buah Buku Fonetik
- 1 Buku Panduan Mengajar
- 1 VCD Fonetik
- 12 Keping Kad Imbas

Harga Di Pasaran: RM35.90 / RM40.90 (EM)
Harga VIP: RM33.50

Sinopsis Buku:
Siri Cepat Membaca Bacalah Anakku menggunakan pendekatan fonetik dalam melatih kanak-kanak untuk cepat membaca di mana mereka akan didedahkan kepada bunyi huruf dan suku kata. Sistem ini telah diasakan oleh Othman Ahamad dan Nik Eliani Nik Nawi yang telah lama berkecimpung di dalam dunia pendidikan. Kajian serta pengalaman mereka berkenaan perkembangan intelek kanak-kanak telah menghasilkan Siri Cepat Membaca Bacalah Anakku ini dan telah terbukti lebih 10 tahun membantu ribuan kanak-kanak untuk menguasai kemahiran membaca dari seawal usia 3 tahun.

Apa kata ibu-ibu yang telah menggunakannya:

"... terbaca pengalaman puan mengajar anak melalui kaedah Bacalah Anakku, saya juga mngajar kaedah yg sama dgn puan terhadap kedua-dua anak saya. Alhamdulillah anak sulung saya yg kini berusia 8 tahun telah dapat membaca sepenuhnya ketika berusia 3 tahun setengah dan dengan lancar sekali ketika umurnya mencecah 4 tahun. Kaedah ini saya mulakan ketika dia berusia dua tahun. Untuk anak kedua saya mulakan dari awal memandangkan saya telah pun berhenti kerja ketika dia lahir. Dalam usianya tiga tahun ini,dia telah pun dapat membaca ayat-ayat pendek. Alhamdulilah."
~ Puan As, Batu Pahat Johor~

"Alhamdullilah anak2 saya dpt membaca di usia 5 year dengan bantuan ReadEasy & Bacalah Anakku. Sekarang tengah fokuskan math pulak.. mengira cam tak cukup jari.. dgn jari2 kaki sekali guna"
~ Puan Shikin, Kuala Lumpur~

"saya dah cuba bacalah anakku series ni.. beli dgn pn_rosnita... anak saya dah boleh membaca ketika umurnya 5thn... sekrg dia dah darjah satu dan lancar membaca BM&BI...

sekrg ni tengah ajar adiknya pula.... sesi mengajar 5minit je...biasalah budak lama2 kang dia boring lak. Sehari 3x... pastikan sesi mengajar tu menyeronokkan...
"
~ Puan Sabrina, Muar Johor~


Dapatkan set berkualiti ini secara eksklusif di: http://www.adikbijak.com


"SELANGKAH LEBIH BIJAK"

Puan Rosnita
AdikBijak.com

p/s: Tempahan untuk Tadika/Taska/Taski atau belian pada kuantiti banyak (10 set ke atas) akan mendapat diskaun tambahan istimewa. Tempahan dari Singapura dan Brunei juga dialu-alukan... sila hubungi kami untuk sebutharga.
Puan Rosnita
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kawan-kawan,

Pendidikan Bahasa Inggeris semakin penting dalam suasana pembelajaran di sekolah-sekolah masa kini. Anak-anak yang menguasai B. Inggeris bukan sahaja akan berjaya dalam mata pelajaran terbabit tapi kini keupayaan dalam menguasai bahasa ini juga menjadi faktor kepada kejayaan anak-anak di dalam mata pelajaran Sains dan Matematik.

Sebagai ibu-bapa yang perihatin adalah menjadi tanggungjawab kita memastikan anak-anak dapat menguasai B. Inggeris dan tempat terbaik untuk bermula adalah dari rumah sendiri dan seawal usia pra-sekolah. Kita tidak seharusnya bergantung harap kepada pendidikan di tadika dan sekolah semata-mata dalam menyediakan anak-anak kita bagi menghadapi cabaran yang mendatang.

Untuk itu suka saya mengesyorkan produk siri cepat membaca ReadEasy yang telah lama terbukti dapat membantu anak-anak cepat menguasai B. Inggeris. Ia menggunakan pendekatan fonetik yang amat berkesan dan mudah.


Early Reading Series ReadEasy Phonics

Set ini mengandungi:
- 8 Buah Buku
- 1 CD Audio dan Panduan Mengajar
- 6 Keping Kad Imbas

Harga Di Pasaran: RM39.90 / RM45.90 (EM)
Harga Ahli VIP: RM36.50

Sinopsis Buku:
Terbukti bahawa belajar membaca melalui kaedah fonetik adalah cara paling semulajadi bagi kanak-kanak berumur 3 tahun keatas. Kajian saintifik juga telah mengesahkan bahawa otak manusia membaca dengan memecahkan perkataan kepada bunyi. Siri membaca berasaskan fonetik ini telah dirancang secara sistematik dengan pendekatan langkah-demi-langkah adalah kesemua yang anda perlukan untuk membantu anak anda membaca dalam Bahasa Inggeris. Ia juga dapat membantu bukan pengguna Bahasa Inggeris untuk memahami bahasa tersebut dengan mudah.

Apa kata ibu-ibu yang telah menggunakannya:

"Alhamdullilah anak2 saya dpt membaca di usia 5 year dengan bantuan ReadEasy & Bacalah Anakku. Sekarang tengah fokuskan math pulak.. mengira cam tak cukup jari.. dgn jari2 kaki sekali guna"
~ smile.gif Puan Shikin, Kuala Lumpur~


Dapatkan set istimewa ini hanya di AdikBijak.com: http://www.adikbijak.com


"SELANGKAH LEBIH BIJAK"

Puan Rosnita
AdikBijak.com
Puan Rosnita
PRODUK TERBARU DI ADIKBIJAK.com :: APRIL 2007

Jom lihat-lihat produk terbaru di laman AdikBijak.com...

1. VCD HAPPY TO SOLAT



Harga : RM15.90
Harga VIP : RM15.00
Kesesuaian Usia : 3+

Sinopsis

VCD ini ingin mendidik kanak-kanak supaya suka mengerjakan solat. Pengajaran di dalam VCD ini disampaikan dalam bentuk penceritaan yang menarik dan menghiburkan. Kanak-kanak pasti sukakannya di samping dapat mempelajari perkara-perkara asas tentang wuduk, solat dan adab-adabnya.

Sila klik untuk maklumat lanjut: [INFO]


2. READEASY ACTIVITY BOOK 1 - 3



Harga : RM19.90
Harga VIP : RM18.50
Kesesuaian Usia : 3+

Sinopsis

Set buku aktiviti bagi pengukuhan pembelajaran melalui kaedah Early Reading Series ReadEasy Phonics.

Sila klik untuk maklumat lanjut: [INFO]


3. PANDUAN AMALI SOLAT & TAJWID AL-FURQAN



Harga : RM11.00
Harga VIP : RM10.8 0
Kesesuaian Usia : Umum

Sinopsis

Kesinambungan kepada SIRI CEPAT MEMBACA AL-QURAN AL-FURQAN, siri berikut akan memantapkan lagi kemahiran anak anda membaca al-Quran dengan tepat, fasih dan bertartil, serta menguasai kemahiran amali solat.

Sila klik untuk maklumat lanjut: [INFO]


Ada lagi... saya tambah nanti...


"SELANGKAH LEBIH BIJAK"

Puan Rosnita
AdikBijak.com
BlackBerry
Assalammulaikum Puan Rosnita..

Boleh tak PM saya....saya memang tgk tercari bahan bacaan utk anak saya skrgni....terutama yg dlm BI dan Solattu...

wassalam
Puan Rosnita
PRODUK TERBARU DI ADIKBIJAK.com :: APRIL 2007 (BAH II)

Lagi buku-buku terbaru di laman AdikBijak.com untuk bulan ini...

SIRI SAYANGI RASULULLAH
Dalam pilihan Versi: B. MELAYU, ENGLISH dan JAWI

Harga : RM39.50 satu set
Harga VIP : RM37.00
Kesesuaian Usia : Umum

* Setiap set mengandungi 5 buah buku


Sinopsis

SIRI SAYANGI RASULULLAH s.a.w. ini mengisahkan tentang riwayat hidup Nabi Muhammad s.a.w. Setiap cerita diolah dengan gaya bahasa yang mudah serta dihiasi ilustrasi berwarna yang menarik. Kanak-kanak akan dibawa mengembara ke zaman silam dan turut merasai suka duka Nabi Muhammad s.a.w. dalam memperjuangkan Islam. Moga siri ini dapat membantu ibu bapa dan para pendidik melahirkan generasi yang bertaqwa dan menyanyangi Rasulullah s.a.w.

Sila klik pada gambar untuk maklumat lanjut:



~Lebih Jimat Dengan Belian Set Kombo~

* Setiap set mengandungi 10 buah buku

Harga : RM75.00 (JIMAT RM4.00!!!)
Harga VIP : RM70.00


Dapatkan set-set istimewa di atas hanya di AdikBijak.com: http://www.adikbijak.com


"SELANGKAH LEBIH BIJAK"

Puan Rosnita
AdikBijak.com
NaTasHa_aRieNa
puan rosnita.....

siri sayangi rasulullah nih mmg ada 10 tajuk yer?
so kalo beli yg set kombo tuh..akan dapat semua siri lah??

harga tu termasuk harga pos ker?
Puan Rosnita
QUOTE(NaTasHa_aRieNa @ Apr 5 2007, 11:39 AM) *
puan rosnita.....

siri sayangi rasulullah nih mmg ada 10 tajuk yer?
so kalo beli yg set kombo tuh..akan dapat semua siri lah??

harga tu termasuk harga pos ker?


Natasha,

Siri ni kesemuanya ada 30 tajuk. Setiap kombo set tu 10 tajuk... jadi ada 3 kombo setlah.

Harga belum masuk kos pos lagi. Kalau Semenanjung tu untuk kombo set guna PosDaftar - RM5.00, PosLaju - RM9.00.


Puan Rosnita
AdikBijak.com
Puan Rosnita


Setiap pembelian kali pertama akan menerima Pelekat Kereta Eksklusif AdikBijak.com. Tawaran hanya sah untuk pembelian yang dibuat terus melalui laman web saya.

Jom ke sana sekarang juga: http://www.adikbijak.com


Puan Rosnita
AdikBijak.com
Puan Rosnita
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Berikut suka saya memperkenalkan pula Siri Cepat Membaca Al-Quran Al-Furqan yang menggunakan pendekatan fonetik dalam melatih anak-anak untuk cepat dapat membaca Al-Quran. Buat anda yang sedang merancang untuk memperkenalkan anak-anak kepada pembelajaran al-Quran... set ini adalah set permulaan yang tepat buat anda.


Siri Cepat Membaca Al-Quran Al-Furqan
Set ini mengandungi:
- 3 Buah Buku
- 1 Kaset Audio Panduan Mengajar (juga mengandungi lagu-lagu)
- 4 keping Kad Imbas

Harga Di Pasaran: RM19.90 / RM22.90 (EM)
Harga Ahli VIP: RM18.70

Sinopsis Buku:
Sistem Al-Furqan telah disusun supaya anak anda dapat membaca Al-Quran dengan cara yang paling mudah, seawal mungkin, cepat dan efektif. Ia dilengkapi dengan kaedah mengajar yang kreatif dan efektif. Terbukti kanak-kanak yang dapat membaca Al-Quran lebih awal, sebelum bersekolah lagi sering mendapat kejayaan cemerlang dalam pelajaran, berakhlak mulia dan tenang

Keistimewaan Buku
- Sesuai untuk kanak-kanak 3 tahun ke atas
- Mengikut kaedah fonetik
- Disusun secara sistematik - 14 huruf lazim diikuti huruf bermakhraj
- Perkataan bermakna dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Arab
- Kemahiran diperkenal secara bertahap
- Illustrasi dan kad imbasan menarik

Apa kata ibu-ibu yang telah menggunakannya:

"Saje nak bagi tau.. anak saya sejak guna set Al-Furqan tu dia dah boleh baca dalam tulisan jawi.. Minggu lepas cikgu sekolah dia bagi tau saya .. terkejut le jugak..sebab kat rumah takde pun buku jawi.. rupanye dia belajar dari buku Al-Furqan.. baca Muqaddam pun dah pandai.. walau pun sebenarnya dia tak sampai lagi ke tahap baca Muqaddam.. Alhamdulillahhh.."
~ smile.gif Puan Zarina - Kajang, Selangor ~

"Saya dah pun terima set al-Furqan dan dah mula ajar anak saya mengaji (umo 2 tahun). Alhamdulillah dia memang minat sangat sampaikan asik dok usung buku 1 dan kupiah dia ke sana ke mari dan mintak saya atau ayahnya ajarkan dia mengaji, alhamdulillah... Cuma yang kelakar tu, masa mula-mula ajar tu, saya ikut sebutan dalam buku tu (huruf ba) tapi dia p bantai baca Yaasin pulak sebab selama ni dia dok dengar saya mengaji macam tu. Tapi adik dia yang umo 11 bulan pulak yang pandai ikut.

Semoga Pn Rosnita teruskan usaha murni denagn jayanya dan saya sentiasa mendoakan yang terbaik...
"
~ smile.gif Puan Afrohah - Cheras, Selangor ~

"asalamualaikum.... Puan Rosnita, alhamdulilah...jas dah terima set furqan tu....balik je dari keje...terus tunjuk kat anak dara jas (5thn)...jas ajar muka surat 1-4 je....

pas tu jas kata ok...simpan dulu esok lak... dia kata x mau...kakak nak baca lagi.....jas kata kakak baca ler dulu...mama nak rebus botol susu jap.....

dari dapur jas dok dengar dia baca......lancarnya.... pas tu jas pi le jenguk...dan suruh dia ulang balik...... dia baca dari muka surat 1-20.....dengan lancar sekali.......x payah jas tegur bacaan dia tu.......

allah je yg tahu...hati jas masa tu......dan anak jas tgur...nape mama mcm org nak nanggis je...... jas happy sgt2 dengan kemampuan anak jas tu.......ALHAMDULILAH....
"
~ smile.gif Puan Jasliza - Sg. Petani, Kedah ~


Dapatkan set berkualiti ini secara eksklusif di: http://www.adikbijak.com



"SELANGKAH LEBIH BIJAK"

Puan Rosnita
AdikBijak.com
Puan Rosnita
KEY WORDS WITH LADYBIRD :: SERIES 1 - 2

Assalamualaikum rakan-rakan semua,

Selain dari menggunakan pendekatan fonetik (phonics) saya juga telah menggunakan pendekatan Keywords dalam mendidik anak perempuan saya membaca Bahasa Inggeris. Dan buku yang telah saya gunakan adalah Key Words With Ladybird (aka Peter and Jane).

Mengikut kajian di dalam Bahasa Inggeris... 12 perkataan asas membentuk hampir 1/4 daripada perkataan yang dipertuturkan seharian. Dan 100 perkataan lagi membentuk lebih separuh perkataan pertuturan seharian dalam Bahasa Inggeris. Jadi dengan mengajar anak-anak mengenali beberapa perkataan asas ini maka akan lebih mudah untuk anak-anak cepat membaca.

Hasilnya memang hebat. Anak saya mula membaca dari seawal usia 4 tahun dengan menggunakan kaedah ini dan kini beliau mula memasuki Tahap 5 dalam siri Ladybird ini (ada 12 Tahap dalam siri ini dengan 3 buah buku utk setiap tahap). Lebih menarik lagi anak saya juga mampu membentuk ayat sendiri bila cuba-cuba bercakap dengan saya dan suami berdasarkan ayat-ayat yang biasa dia baca di buku smile.gif

Siri ini telah lebih 40 tahun di pasaran dan telah digunakan secara meluas di seluruh dunia. Di negara kita siri Key Words With Ladybird digunakan di tadika-tadika (spt Tadika Krista) dan juga di sekolah-sekolah (spt. Sekolah-Sekolah ABIM) dalam mendidik anak-anak cepat membaca Bahasa Inggeris.

Ramai ibu-bapa setuju yang buku ini bagus tetapi harganya agak mahal jika dibeli di kedai-kedai buku menyebabkan ramai yang hanya mampu melihat jer. Atas keinginan untuk berkongsikan produk hebat ini kepada ramai orang saya telah berjaya mendapatkan hak untuk mengedar dan kini menawarkan kepada rakan-rakan pada harga istimewa:

Key Words With Ladybird - Series 1
(Untuk Usia 3 - 5 Tahun)



Harga Di Pasaran: RM29.70
Harga Ahli VIP: RM28.00

Key Words With Ladybird - Series 2
(Untuk Usia 3 - 5 Tahun)



Harga Di Pasaran: RM29.70
Harga Ahli VIP: RM28.00 (anda jimat RM1.70)


~ LEBIH JIMAT :: KEY WORDS WITH LADYBIRD - BOX SET 1 ~



Harga Di Pasaran: RM56.00
Harga Ahli VIP: RM52.00

Set ini amat sesuai untuk dijadikan Hadiah Hari Lahir kerana Series 1 dan Series 2 di atas didatangkan bersama-sama kotak simpanan yang cukup eksklusif daripada Ladybird UK.

Dapatkan buku-buku Ladybird di atas eksklusif hanya di AdikBijak.com: http://www.adikbijak.com



"SELANGKAH LEBIH BIJAK"

Puan Rosnita
AdikBijak.com
Puan Rosnita
KEY WORDS WITH LADYBIRD :: SERIES 3 - 4

Assalamualaikum rakan-rakan semua,

Sambungan dari promo Key Words With Ladybird Series 1 - 2...

Anak-anak yang dah mula menggunakan Series 1 & 2 anda akan dapati mereka begitu cepat menguasai pendekatan kata kunci yang digunakan dan dalam masa hanya beberapa bulan mereka telah pun sedia untuk melangkah ke Series 3 dan juga Series 4.

Jadi suka saya cadangkan kepada rakan-rakan yang menggunakan set Ladybird ini bersedia dengan set Series 3 dan 4 bila mana anak-anak telah mula membaca buku 2b dalam Series 2. Ini secara tidak langsung memberikan galakkan anak-anak untuk lekas menguasai apa yang terkandung dalam Series 2 agar dia dapat terus mengikuti cerita menarik aktiviti dan pengembaraan Peter dan Jane dalam siri seterusnya.

Yang paling utama... persediaan awal akan memastikan kesinambungan pembelajaran anak anda tidak tersekat atau tergantung akibat ketiadaan siri seterusnya.


Key Words With Ladybird - Series 3
(Untuk Usia 4 - 6 Tahun)



Harga Di Pasaran: RM29.70
Harga Ahli VIP: RM28.00

Key Words With Ladybird - Series 4
(Untuk Usia 4 - 6 Tahun)



Harga Di Pasaran: RM29.70
Harga Ahli VIP: RM28.00


~ LEBIH JIMAT :: KEY WORDS WITH LADYBIRD - BOX SET 2 ~



Harga Di Pasaran: RM56.00
Harga Ahli VIP: RM52.00

Set ini juga amat sesuai untuk dijadikan Hadiah Hari Lahir kerana Series 3 dan Series 4 di atas didatangkan bersama-sama kotak simpanan yang cukup eksklusif daripada Ladybird UK.

Dapatkan buku-buku Ladybird di atas eksklusif hanya di AdikBijak.com: http://www.adikbijak.com



"SELANGKAH LEBIH BIJAK"

Puan Rosnita
AdikBijak.com
Puan Rosnita
Assalamualaikum semua,

Pelindung Matahari (Sun Shades) yang comel kini kembali lagi sempena Cuti Persekolahan yang bakal tiba. Kini didatangkan dengan pelbagai reka corak yang baru dan lebih ceria...



Ceriakan kenderaan anda dengan Pelindung Matahari (Sun Shades) yang comel dan bermesej nasihat ini. Kenderaan anda pasti menjadi perhatian ramai. Yang paling utama anda dapat menyampaikan mesej nasihat ke mana sahaja anda pergi.

Dapatkannya secara eksklusif hanya di AdikBijak.com: http://www.adikbijak.com

Keistimewaan Produk:

~: Rekabentuk islamik, ceria dan berwarna-warni
~: Bermesej nasihat yang berguna
~: Tahan lama dan dapat melindungi kenderaan dari terik matahari
~: Sukar diperolehi di kedai-kedai

Setiap set mengandungi:

~: 2 keping Sun Shades (corak sama)
~: 4 biji pelekap tingkap (suction cups)

Kos Pos:

Setiap tempahan akan dikenakan caj pengeposan pada satu kadar rata. Maknanya berapa banyak pun anda beli hanya satu kadar pos akan dikenakan. Tempahan Sun Shades ini boleh dicampur dengan belian Sun Shades dari reka bentuk lain juga.

Kadar pos yang dikenakan adalah seperti berikut:

~: PosDaftar : RM3.00 / RM5.00 (EM)
~: PosLaju : RM5.00 / RM7.00 (EM)

POS PERCUMA... dengan pembelian produk-produk lain di AdikBijak.com. Caj pos di atas tidak akan dikira.

Cepat dapatkan satu set Sun Shades ini untuk kenderaan anda. Dan dapatkan beberapa set lagi untuk dihadiahkan kepada suami/isteri atau rakan-rakan. Mereka pasti gembira menerima hadiah istimewa ini dari anda.


Inginkan kombinasi corak berbeza? Berpakatlah dengan rakan anda untuk membeli satu reka bentuk setiap seorang dan anda boleh bertukar-tukar suka sama suka untuk mendapatkan dua corak berlainan.


Jom dapatkan hari ini juga...!!!


Puan Rosnita
AdikBijak.com
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.