Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Suntikan Vitamin C
Mesra.net Forum > Arts & Cultures > Fesyen dan Kecantikan
Pages: 1, 2, 3
kaylaira77
tawaq...kat mana u buat..nak gak tahu...pm i plsssss....ada sesaper tahu tak kat raub, pahang mana nak inject?
Diva Khan
Kepada anda semua yg masih musykil mengenai suntikan Vitamin C.

Vitamin c secara semula jadi boleh didiapati kebanyakan dalam buah oren, citrus dan banyak lagi. Tapi cuba kita fikirkan berapa banyak buah yg kita kena makan untuk dapatkan Vitamin C? Adakah Vitamin C dalam buah tersebut mengandungi kuantiti yg diperlukan oleh badan kita? Sekarang ni tanaman buah buahan sudah bertukar cara kepada BIO teknik dan bukan lagi cara lama yakni benih buahan tersebut telah di process and melalui bermacam2 ujian kimia yg mana buah tersebut akan membesar 2 kali ganda dan nampak elok. tapi adakah vitamin tersebut terpelihara? apakah kita sekarang cuma makan hampas sahaja tanpa ade khasiat lagi?

Oleh itu suntikan Vitamin C memang laah perlu khasnya wanita dalam erti kecantikan. Sape tak mau cantik dan glamour di zaman ini? Suntikan Vitamin C ini sudah lama dipratikan di barat khas nye di USA yg mana supermodel2 terkenal, Celebrity2 Hollywood memang mengambil routine suntikan ini. Kita lihatlah Diva kita Anita Sarawak. Sebelum menyanyi di Las Vegas, masih dengan rambut kerinting dan kulit sawo matangnye. Kini di begitu cantik, kulitnye halus gebu dan putih melepak.

Trend kini sudah pun menular ke artis2 tanahair dan artis seberang kita seperti Siti Nurhaliza, Amelina, Juliza Adzlian, Kris dayati dan ramai lagi. Mereka yg mampu akan mengambil suntikan Placenta dan Pure Collagen. Botok cuma pada sesuatu tempat sahaja dan tidak bertahan lama sebab ia bukanlah nutrient. Ia adalah cecair kimia yg larut di tempat tersebut sahaja.

Tapi mengambil suntkan Vitamin C ini bukanlah di buat hari2 atau dalam kuantiti yg banyak. Ya memang benar dalam dos yg berlebihan akan memudaratkan kesihatan badan. Oleh itu nasihat pakar dan doctor amat diperlukan sebelum kita mengambil apa2 ubatan dan suntikan.

Memang bukan semua doctor atau klinik memberi perikhdmatan suntikan ini disebabkan Kementerian kesihatan tidak mempratikkan perikhdmatan sebegini di berikan kepada orang ramai. Lagipun jika orang dah ramai mengambil suntilkan ini, apakan jadi dengan pusat kosmetik dan pusat2 kecantikan nanti. tentu mereka akan terasa perniagaan mereka tergugat dan ini akan menimbulkan persaingan yg tidak sihat contohnye menjual Vitamin C palsu ataupun yang tiada kualiti.

Jadi anda mestilah bijak dan tahu bagaimana mendapatkan barangan tersebut serta berjumpa pakar untuk mendapatkan suntikan ini.

kepada sesape yg berminat sila ke laman blog kami di http://immaculateskin.blogspot.com
escadagurl21
suntik kang tgk2 2 minggu x leh kuar umah...muka bengkak mcm kena tumbuk..
Emy Belezza
Sesiape yg berminat ingin mendapatkan product injection ni murah sila pm me....below ni harga pasaran...jd kalau ingin menjadi delaer atau kegunaan sendiri sila email pd secret2desire@yahoo.com...

1. Tationil Glutathione 600mg (roche) - RM 650 perbox
2. Laroscorbine 1g/5ml x 6amp - RM 180.00 perbox
3. Laroscorbine Platinium 0.35g vit-c + collagen – rm500 perbox
4. Mita-C whitening 2ml x 50amp – rm1000 perbox
5. Germany vit-c + kollagen smitch – rm500 perbox
6. Lipostabil 250mg/5ml x 5amp - rm 650 perbox
7. Lipostabil 303 forte 5vial + 5amp – rm950 perbox
8. L-Carnitine 1g/5ml x 10amp – RM700 perbox.
9. Vitacicol Forte Whitening 10 x 5 ml - RM1100 perbox.
10. Vitacicol P-3000 5 x 5 ml - RM1200 perbox.
11. Vitamin C + Kollagen 5 x 5ml – RM500 perbox.
12. Vitamin C + Collagen + 65% DNA 4 x 5ml - RM1800 perbox.
13. Biotad Glutathione + Bioflavoid 5x5ml – RM950 perbox.
14. Gerovital 5 x 5ml (10 x 5ml ) – RM700 perbox
15. Oxydermal 10 x 5ml (10 x 5ml ) – RM600 perbox

secret2beauty.blogspot.com
putri_nian
QUOTE(kaylaira77 @ Jun 1 2008, 04:01 PM) *
tawaq...kat mana u buat..nak gak tahu...pm i plsssss....ada sesaper tahu tak kat raub, pahang mana nak inject?



putri tahu sbb penah inject vitamin c dgn satu doc ni..di klinik dr rohaiza kaula lipis...betol2 di bandar kuala lipis..barisan dekat kfc..6 kali juga putri inject..itu pon sbb nak kawin..kalu tak malas dah..
sham43300
Click to view attachmentVITAMIN C UNTUK KESIHATAN DAN KECANTIKAN

1)VITAMIN C : DENGAN SUNTIKAN VITAMIN C KULIT ANDA AKAN MENJADI LEBIH
HALUS DAN SEKATA, KEDUT BERKURANGAN,SIHAT, MENGURANGKAN LINGKARAN HITAM DIBAWAH MATA, CERAH, SERTA MENINGKATKAN TAHAP KELEMBAPAN KULIT SERTA MENEGANG, MENCANTIKKAN DAN MENGEBUKAN KULIT.

DARI SEGI KESIHATAN VITAMIN C DAPAT MELAWAN SEL CANCER, BATUK, DARAH TINGGI, ASMA SERTA RESDUNG.

HARGA :RM210/PACK-[6 AMPOULES] -NEGOTIABLE-

JENAMA:ORIGINAL ROCHE.-FROM FRANCE.


2) VITAMIN C + COLLAGEN

VITAMIN C + COLLAGEN..BAIK UNTUK KESIHATAN KULIT TERUTAMA KEPADA MEREKA YG TELAH BERUSIA…MENEGANGKAN SERTA MENGHILANGKAN KEDUT2 PADA KULIT, MENCERAH SERTA MENJADIKAN KULIT LEBIH MUDA.

HARGA:RM500/PACK-[10 AMPOULES].-NEGOTIABLE-

JENAMA:ORRIGINAL ROCHE-FROM FRANCE.


BERMINAT SILA HUBUNGI 016-3127062 SHAM/ZANA

YM ID: sham43300

ATAU EMAIL DI : shamsul47100@yahoo.com

SILA LAYARI: http://vitaminkl.blogspot.com/
syima
aritu tanya kat klinik hartamas..rm berapa tau.. 1500 per breast... tak jadi aku buat
awek comel
xpape ke klu suntik vit C nie??tkt la..muke prob sgt.ade sinus.so jrwt naek yg bsr2 pnye..huhuhu.xtau dh nk wat cane.plg murah suntik vit C brape ek??klu kt kl ktne nk wat tu??
syima
Tumpang lalu ~

sHaHbaik
pengalaman aku kisah cucuk mencucuk ni....aku hanya bertahan sampai kali ke-5 injection jer pastu aku dah x tahan dah...
huhuhu..x tahan budget ngn x tahan seriau nak mengadap jarum tuh...huhuhu
syima
QUOTE(sHaHbaik @ Sep 3 2008, 08:06 AM) *
pengalaman aku kisah cucuk mencucuk ni....aku hanya bertahan sampai kali ke-5 injection jer pastu aku dah x tahan dah...
huhuhu..x tahan budget ngn x tahan seriau nak mengadap jarum tuh...huhuhu



Hehe.. jenguk2 lah Ester C500 plus saye tu biggrin.gif kekee
sham43300
QUOTE(sweet_paradise @ May 3 2007, 03:17 PM) *
ade sesape ade info psl vitamin c injection tak?sila la share....


VITAMIN C UNTUK KESIHATAN DAN KECANTIKAN

1)VITAMIN C : DENGAN SUNTIKAN VITAMIN C KULIT ANDA AKAN MENJADI LEBIH
HALUS DAN SEKATA, KEDUT BERKURANGAN,SIHAT, MENGURANGKAN LINGKARAN HITAM DIBAWAH MATA, CERAH, SERTA MENINGKATKAN TAHAP KELEMBAPAN KULIT SERTA MENEGANG, MENCANTIKKAN DAN MENGEBUKAN KULIT.

DARI SEGI KESIHATAN VITAMIN C DAPAT MELAWAN SEL CANCER, BATUK, DARAH TINGGI, ASMA SERTA RESDUNG.

HARGA :RM200/PACK-[6 AMPOULES] -NEGOTIABLE-

JENAMA:ORIGINAL BAYER ROCHE.-FROM FRANCE.


2) VITAMIN C + COLLAGEN

VITAMIN C + COLLAGEN..BAIK UNTUK KESIHATAN KULIT TERUTAMA KEPADA MEREKA YG TELAH BERUSIA…MENEGANGKAN SERTA MENGHILANGKAN KEDUT2 PADA KULIT, MENCERAH SERTA MENJADIKAN KULIT LEBIH MUDA.

HARGA:RM500/PACK-[10 AMPOULES].-NEGOTIABLE-

JENAMA:ORRIGINAL ROCHE-FROM FRANCE.


BERMINAT SILA HUBUNGI: 016-3127062 SHAM

YM ID: sham43300

ATAU EMAIL DI : shamsul47100@yahoo.com

UNTUK KETERANGAN LANJUT SILA LAYARI: http://vitaminkl.blogspot.com/




sham43300
give_rose.gif
sham43300
rolleyes.gif
luvcohlisa
saya memang pengguna dah sekian lama. Dari last disember lagi. Amik kat klinik swasta jer. tapi sekarang tengah beli kat seller luar. murah sket. a
Ari tu stop kejap dalam 3 bulan. Family ada financial problem. tapi dah okey dah. So start balik dah. Tapi time stop 3 bulan 2 xdalah kulit jadi teruk. maintain jer. Cumanya bila amik injection ni, jgn lah xpect jadi cerah macam chinese nyer kulit. Kalau nak yang betul2 whitening jugak makan glutathione 500mg. celecrity banyak pakai ni. Tp kerajaan x luluskan pil ni. so xada jual kat market. kenalah pandai2 cari seller lah. Glutathione ni katanya bagus jugak untuk mengelak kanser tapi dia perlu vitamin c untuk larutkannya dlm darah. so kena makan vit c jugak ler. katanya.....
sham43300
QUOTE(luvcohlisa @ Nov 12 2008, 10:58 AM) *
saya memang pengguna dah sekian lama. Dari last disember lagi. Amik kat klinik swasta jer. tapi sekarang tengah beli kat seller luar. murah sket. a
Ari tu stop kejap dalam 3 bulan. Family ada financial problem. tapi dah okey dah. So start balik dah. Tapi time stop 3 bulan 2 xdalah kulit jadi teruk. maintain jer. Cumanya bila amik injection ni, jgn lah xpect jadi cerah macam chinese nyer kulit. Kalau nak yang betul2 whitening jugak makan glutathione 500mg. celecrity banyak pakai ni. Tp kerajaan x luluskan pil ni. so xada jual kat market. kenalah pandai2 cari seller lah. Glutathione ni katanya bagus jugak untuk mengelak kanser tapi dia perlu vitamin c untuk larutkannya dlm darah. so kena makan vit c jugak ler. katanya.....



KLU NAK CARI PRODUK SUNTIKAN DGN HARGA YG MURAH SILA HUBUNGI SAYA 016-3127062 SHAM, UNTUK KETERANGAN LANJUT SILA LAYARI : http://vitaminkl.blogspot.com/
sham43300
QUOTE(Hana_Amirra @ May 7 2007, 06:02 PM) *
QUOTE(shb @ May 7 2007, 03:16 PM) *
Bercakap pasal sakit kena inject pulak...Alhamdullilah shb dapat doctor yg best...5 kali cucuk belum pernah rasa sakit or bengkak ker apa ker....
Cuma rasa jarum tu sentuh kulit then tengok2 dah siap dah...and my doc betul2 monitor my progress and banyak advice yg dia bagi ttg vit C + collagen injection ni....

So kalau nak jab make sure u dapat cari a good doctor....baru berbaloi if not ada plak kes vitc tak masuk betul dlm salur darah tak ker rugi..... smile.gif


u pergi doktor mana ye?
nak tau bolehtak?

hana ada resdung lah.
kekadang..sakit gak lah malam2. cucuk vitamin C nie the best way.


utk mengetahui temtmang produk vitamin c pebih detail sila hubungi 016-3127062 sham, atau layari http://vitaminkl.blogspot.com/
tq..
axelida
Click to view attachmentMary Kay TimeWise Replenishing Serum+C

Apabila kulit semakin berusia, ia diburukkan lagi oleh kerosakan UV dan proses penuaan semula jadi. Kedutan mula muncul, kolagen mengurang dan kulit kehilangan keanjalan dan kecergasannya. Kini Replenishing Serum+C, dirumus dgn vitamin drpd pelbagai sumber botani, membekalkan faedah yg teruji secara klinikal yg boleh mengubah kulit anda.

Serum ini meresap pantas utk meningkatkan penghasilan kolagen dan elastin, mengembalikan raut wajah yg muda dan berkontur. Kulit akan menjadi lebih pejal dan kebingkasannya dipertingkatkan. Kedutan akan berkurang secara ketara dari segi kepanjangan, kedalaman dan jumlahnya. Dan kulit anda akan diperkuat untuk melawan ancaman radikal bebas.

Dirumus utk dan teruji pd kulit org Asia, TW Replenishing Serum+C baru didapati berkesan dalam kajian pengguna dan kajian klinikal.

Selepas satu kajian klinikal selama 12 minggu yg dijlnkan di Asia, seorg ahli dermatologi menyaksikan keputusan yg berikut:
  • Peningkatbaikan kedutan halus sehingga 33%
  • Peningkatbaikan keanjalan kulit dan kontur sehingga 33%
  • Peningkatbaikan kejernihan kulit sehingga 33%
  • Peningkatbaikan tekstur kulit sehingga 50%
Selepas satu kajian pengguna yg mendlm (dijlnkan di sebuah makmal penyelidikan bebas) di Asia, faedah serta-merta yg dpt disaksikan pd wanita selepas memakai TW Replenishing Serum+C adalah:
  • 90% mengatakan kulit mereka kelihatan lebih cantik dan cerah dgn serta merta
  • 88% mengatakan kulit mereka berasa segar semula dgn serta merta
  • 86% mengatakan kulit mereka kelihatan rapi dgn serta merta
Dan selepas 2 minggu,
  • 94% mengatakan kulit mereka berasa dilembapkan dan kelihatan lebih licin
  • 89% mengatakan kulit mereka kelihatan terangkat dan lebih mudah pulih
  • 79% mengatakan kulit mereka kelihatan lebih muda

* Dipetik drpd The Look Julai 2008


Utk dptkan TimeWise Replenishing Serum+C Mary Kay ini, hubungilah Azlida (Beauty Consultant Mary Kay) di 012-2625617 / emel : axelida@yahoo.com.
X perlu suntikan!!! Just apply jer kat muka, serum neh akan meresap pantas ke kulit anda!!!
LongLost
Hai Semua..
Sye Baru je join Forum ni..kire baru gap nih, sbb tertarik ngan topik ni..
Nk mintak tulong la sape2 yg tau..
vitamin C ni elok ke tuk masalah strech mark..truk sgt lerr mende alah ni..dan elok ke suntik tuk org bwh umor 25?huhhu...sy mude agih..tp truk sgt mslh ni..yg sye bace..mslhni selalunye tuk org yg dah branak...huhuh..nape yep sye ade..bimbg sey..
um...sape2 yg dah de pengalaman leh share..tenx alot yeP.. ph34r.gif
Longjack
SALAM... tumpang tanya, lelaki cam i ni ok ke if jab vit c ? nak gak macho mcm harun. product pe yg bagus? tq
sue88
Mary Kay TimeWise Replenishing Serum+C bape arge? boleh tahan berapa lama? camne cara nak pakai? de efek pape x pd kulit yg dah wat peeling?
faten fadaaq

*vitamin c,glutathione,collagen, L-carnitine


hi semua

wonder why warna kulit ramai artist dan model masa kecik x sama dengan sekarang?
nak miliki kulit yang cantik gebu macm baby?
nak detox badan supaya lebih sihat?
nak kulit yang putih berseri?
nak kurusan badan dengan cara selamat?
nak cara yang betul2 efektif dan berkesan?

lawati blog ini http://7elwah.blogspot.com/

atan call/sms 0124271424(faten)

kami jual injection:

-vitamin c
-vitamin c + collagen
-glutathione (pemutih wajah dan detox)
-L-carn (slimming)

-kojic acid soap
-glutathione soap

diskaun boleh diberi dan penghantaran percuma

*product original dan selamat

faten fadaaq
QUOTE(sue88 @ Feb 13 2009, 11:52 PM) *
Mary Kay TimeWise Replenishing Serum+C bape arge? boleh tahan berapa lama? camne cara nak pakai? de efek pape x pd kulit yg dah wat peeling?



hi adik sue88

plese read this advertisement. our products are really effective

wonder why warna kulit ramai artist dan model masa kecik x sama dengan sekarang?
nak miliki kulit yang cantik gebu macm baby?
nak detox badan supaya lebih sihat?
nak kulit yang putih berseri?
nak kurusan badan dengan cara selamat?
nak cara yang betul2 efektif dan berkesan?

lawati blog ini http://7elwah.blogspot.com/

atan call/sms 0124271424(faten)

kami jual injection:

-vitamin c
-vitamin c + collagen
-glutathione (pemutih wajah dan detox)
-L-carn (slimming)

-kojic acid soap
-glutathione soap

diskaun boleh diberi dan penghantaran percuma

*product original dan selamat

baby_mira
aku ade pglmn amk vita c yg dhsyt..aku br 1st time cucuk 2 hri lps,mak aaii!!!!
punyela nk cntik smpai bngkak2 lengan aku..5 jarum aku mrasa sbb nk
mskkan 4amp tue..huhui..sbr je aku..dktr kate urat aku halus ssh
nak cari&masukkan..thn sakit gak la mase tu..tp at last masuk jugak..
kalau dpt cari urat &btl2 masuk xskt pn..xblh nk komen sgt psl kbrksanan die sbb
br je nih..tp ade la rse skit prbhn,klit licin &hlus..
shb,...nk mntak pnjelasan,..vita c ni mmg ok ke?
menurut dktr shb tu die ckp ape psl vita c nih??share lah sket!!
risau gak sbb ade org ckp mende ni ade side effct lame2..
btl ke?cantek2 gak tp tkt pn tkt gak..hehe..
sape2 pun yg tau cite r sket..
shb,..nk email blh tak???huhu.. wink.gif
hepimoon
hepimoon tgk thread kat cari forum dorg byk bincang gak pasal suntikan nih....
pe yg hepimoon tahu dorg cakap kalau amik suntikan Vit c je jgn expect kulit akan jd putih...suntikan vit c hanye tok pulihkan ###### kulit ke warna asal...cthnye u all byk bwat aktiviti kat luar so kulit sunburn..kesan susah nak hilang...jd kalau amik suntikan vit c nih kesan nye cepat....tp kene amik konsisten....
kalau nak putihkan kulit kena amik suntikan glutathione.......suntikan nih kene amik sekali dgn vit c sbb glutathione akan effective kalau amik skali ngn Vit c...
kulit akan 2 ###### cerah dr ###### kulit yg asal.... tp effect tuh bgantg pade individu jugak...setiap org lain kesannye...
yg paling penting kene bykkan minum air putih @ kosong......
CovLee
How about take a look at this site

QUOTE


Menjual berbagai macam produk Suntik Pemutih alias Injeksi Whitening, Pelangsing, Placenta, Awet Muda, dan Steroid seperti :
Cherro Whitening
Cherro Live Cell
Heel Whitening
Heel Embryotic
Heel Refair
MJ Gold
MJ Platinum
Tationil
Plasenta
Oxydermal
Vitamin C
Laroscorbine
Laroscorbine Platinum
Lipostabil
Mesostabyl
Acne Citro
Collagen
Duromine
Carnitine
Sustanon & Deca Durabolin
Placenta Gold
Placenta Platinum
Masker Kolagen
Cream Jerawat
Cream Flex
Cream Malam
madsummer
I ade supply suntikan ni....kalau minat boleh email kat i madsummer@yahoo.com
atau layari blog i http://madzjoeybeauty.blogspot.com
mirza
QUOTE(madsummer @ Oct 13 2009, 11:12 AM) *
I ade supply suntikan ni....kalau minat boleh email kat i madsummer@yahoo.com
atau layari blog i http://madzjoeybeauty.blogspot.com

sejujurnya Mirz tak pernah lah buat suntikan vit C. bkn pe, Mirz ni agak takot gak nk mencuba mende ni & sterusnya mmberi kesan buruk plak. slalu dgr kwn2 buat...mmg nmpklah kesan pd wajah mrk. rasanya nk cbe gak....

suntikan ni kita kena buat sendiri ke?
madsummer
QUOTE(mirza @ Oct 13 2009, 03:29 PM) *
QUOTE(madsummer @ Oct 13 2009, 11:12 AM) *
I ade supply suntikan ni....kalau minat boleh email kat i madsummer@yahoo.com
atau layari blog i http://madzjoeybeauty.blogspot.com

sejujurnya Mirz tak pernah lah buat suntikan vit C. bkn pe, Mirz ni agak takot gak nk mencuba mende ni & sterusnya mmberi kesan buruk plak. slalu dgr kwn2 buat...mmg nmpklah kesan pd wajah mrk. rasanya nk cbe gak....

suntikan ni kita kena buat sendiri ke?


Suntikan ni xde kesan buruk. Hanye doc akan panggil kita minum air byk2 lepas suntikan ni. Kalau suntikan vitamin c ade kesan buruk, mkn pil vitamin c pun adelah. Suntikan ni hanye ade kesan yg baik utk kulit kita. Kita mestilah ikut dosnya.....jgnlah pegi tambah2 sendiri...nanti terlalu over of course lah ade kesan buruk. Suntikan ni beli sendiri lepas tu bawe gi klinik suntik. Doc tu biasenye charge RM 10 atau RM 20 je.....Mcm ni murah sikit...Kalau terus suntik kat Skin specialist tu charge die around RM 50-mega_shok.gif satu suntikan vitamin c. Kalau minat nak tahu lebih pasal hargenye....boleh pm kat i....
mirza
QUOTE(madsummer @ Oct 14 2009, 03:44 AM) *
QUOTE(mirza @ Oct 13 2009, 03:29 PM) *
QUOTE(madsummer @ Oct 13 2009, 11:12 AM) *
I ade supply suntikan ni....kalau minat boleh email kat i madsummer@yahoo.com
atau layari blog i http://madzjoeybeauty.blogspot.com

sejujurnya Mirz tak pernah lah buat suntikan vit C. bkn pe, Mirz ni agak takot gak nk mencuba mende ni & sterusnya mmberi kesan buruk plak. slalu dgr kwn2 buat...mmg nmpklah kesan pd wajah mrk. rasanya nk cbe gak....

suntikan ni kita kena buat sendiri ke?


Suntikan ni xde kesan buruk. Hanye doc akan panggil kita minum air byk2 lepas suntikan ni. Kalau suntikan vitamin c ade kesan buruk, mkn pil vitamin c pun adelah. Suntikan ni hanye ade kesan yg baik utk kulit kita. Kita mestilah ikut dosnya.....jgnlah pegi tambah2 sendiri...nanti terlalu over of course lah ade kesan buruk. Suntikan ni beli sendiri lepas tu bawe gi klinik suntik. Doc tu biasenye charge RM 10 atau RM 20 je.....Mcm ni murah sikit...Kalau terus suntik kat Skin specialist tu charge die around RM 50-mega_shok.gif satu suntikan vitamin c. Kalau minat nak tahu lebih pasal hargenye....boleh pm kat i....

thnks for the info, Mad. U kat area KL ke...? Cam Mirz tak perlu lah nk skin whitening....i love my tanned skin....he..he...he...cme perlu vit C utk nmpk kulit muka bersih & segar....
madsummer
QUOTE(mirza @ Oct 14 2009, 11:52 AM) *
QUOTE(madsummer @ Oct 14 2009, 03:44 AM) *
QUOTE(mirza @ Oct 13 2009, 03:29 PM) *
QUOTE(madsummer @ Oct 13 2009, 11:12 AM) *
I ade supply suntikan ni....kalau minat boleh email kat i madsummer@yahoo.com
atau layari blog i http://madzjoeybeauty.blogspot.com

sejujurnya Mirz tak pernah lah buat suntikan vit C. bkn pe, Mirz ni agak takot gak nk mencuba mende ni & sterusnya mmberi kesan buruk plak. slalu dgr kwn2 buat...mmg nmpklah kesan pd wajah mrk. rasanya nk cbe gak....

suntikan ni kita kena buat sendiri ke?


Suntikan ni xde kesan buruk. Hanye doc akan panggil kita minum air byk2 lepas suntikan ni. Kalau suntikan vitamin c ade kesan buruk, mkn pil vitamin c pun adelah. Suntikan ni hanye ade kesan yg baik utk kulit kita. Kita mestilah ikut dosnya.....jgnlah pegi tambah2 sendiri...nanti terlalu over of course lah ade kesan buruk. Suntikan ni beli sendiri lepas tu bawe gi klinik suntik. Doc tu biasenye charge RM 10 atau RM 20 je.....Mcm ni murah sikit...Kalau terus suntik kat Skin specialist tu charge die around RM 50- mega_shok.gif satu suntikan vitamin c. Kalau minat nak tahu lebih pasal hargenye....boleh pm kat i....

thnks for the info, Mad. U kat area KL ke...? Cam Mirz tak perlu lah nk skin whitening....i love my tanned skin....he..he...he...cme perlu vit C utk nmpk kulit muka bersih & segar....


Actually ape yg die org ckp whitening tu yalah suntikan tationil glutathione. Actually whitening tu ialah pasal gluta ni die detox benda yg x baik dlm badan so kalau vitamin c campur ngan gluta kulit kita nampak gebu dan berseri.
mirza
QUOTE(madsummer @ Oct 14 2009, 02:49 PM) *
QUOTE(mirza @ Oct 14 2009, 11:52 AM) *
QUOTE(madsummer @ Oct 14 2009, 03:44 AM) *
QUOTE(mirza @ Oct 13 2009, 03:29 PM) *
QUOTE(madsummer @ Oct 13 2009, 11:12 AM) *
I ade supply suntikan ni....kalau minat boleh email kat i madsummer@yahoo.com
atau layari blog i http://madzjoeybeauty.blogspot.com

sejujurnya Mirz tak pernah lah buat suntikan vit C. bkn pe, Mirz ni agak takot gak nk mencuba mende ni & sterusnya mmberi kesan buruk plak. slalu dgr kwn2 buat...mmg nmpklah kesan pd wajah mrk. rasanya nk cbe gak....

suntikan ni kita kena buat sendiri ke?


Suntikan ni xde kesan buruk. Hanye doc akan panggil kita minum air byk2 lepas suntikan ni. Kalau suntikan vitamin c ade kesan buruk, mkn pil vitamin c pun adelah. Suntikan ni hanye ade kesan yg baik utk kulit kita. Kita mestilah ikut dosnya.....jgnlah pegi tambah2 sendiri...nanti terlalu over of course lah ade kesan buruk. Suntikan ni beli sendiri lepas tu bawe gi klinik suntik. Doc tu biasenye charge RM 10 atau RM 20 je.....Mcm ni murah sikit...Kalau terus suntik kat Skin specialist tu charge die around RM 50- mega_shok.gif satu suntikan vitamin c. Kalau minat nak tahu lebih pasal hargenye....boleh pm kat i....

thnks for the info, Mad. U kat area KL ke...? Cam Mirz tak perlu lah nk skin whitening....i love my tanned skin....he..he...he...cme perlu vit C utk nmpk kulit muka bersih & segar....


Actually ape yg die org ckp whitening tu yalah suntikan tationil glutathione. Actually whitening tu ialah pasal gluta ni die detox benda yg x baik dlm badan so kalau vitamin c campur ngan gluta kulit kita nampak gebu dan berseri.

so u recommend amek vit C & gluta la. errmmm....brape kosnya?
madsummer
QUOTE(mirza @ Oct 15 2009, 08:35 AM) *
QUOTE(madsummer @ Oct 14 2009, 02:49 PM) *
QUOTE(mirza @ Oct 14 2009, 11:52 AM) *
QUOTE(madsummer @ Oct 14 2009, 03:44 AM) *
QUOTE(mirza @ Oct 13 2009, 03:29 PM) *
QUOTE(madsummer @ Oct 13 2009, 11:12 AM) *
I ade supply suntikan ni....kalau minat boleh email kat i madsummer@yahoo.com
atau layari blog i http://madzjoeybeauty.blogspot.com

sejujurnya Mirz tak pernah lah buat suntikan vit C. bkn pe, Mirz ni agak takot gak nk mencuba mende ni & sterusnya mmberi kesan buruk plak. slalu dgr kwn2 buat...mmg nmpklah kesan pd wajah mrk. rasanya nk cbe gak....

suntikan ni kita kena buat sendiri ke?


Suntikan ni xde kesan buruk. Hanye doc akan panggil kita minum air byk2 lepas suntikan ni. Kalau suntikan vitamin c ade kesan buruk, mkn pil vitamin c pun adelah. Suntikan ni hanye ade kesan yg baik utk kulit kita. Kita mestilah ikut dosnya.....jgnlah pegi tambah2 sendiri...nanti terlalu over of course lah ade kesan buruk. Suntikan ni beli sendiri lepas tu bawe gi klinik suntik. Doc tu biasenye charge RM 10 atau RM 20 je.....Mcm ni murah sikit...Kalau terus suntik kat Skin specialist tu charge die around RM 50- mega_shok.gif satu suntikan vitamin c. Kalau minat nak tahu lebih pasal hargenye....boleh pm kat i....

thnks for the info, Mad. U kat area KL ke...? Cam Mirz tak perlu lah nk skin whitening....i love my tanned skin....he..he...he...cme perlu vit C utk nmpk kulit muka bersih & segar....


Actually ape yg die org ckp whitening tu yalah suntikan tationil glutathione. Actually whitening tu ialah pasal gluta ni die detox benda yg x baik dlm badan so kalau vitamin c campur ngan gluta kulit kita nampak gebu dan berseri.

so u recommend amek vit C & gluta la. errmmm....brape kosnya?


Mirz....check PM ya...dah send details nya thru PM....
greenko
QUOTE(madsummer @ Oct 19 2009, 11:11 AM) *
QUOTE(mirza @ Oct 15 2009, 08:35 AM) *
QUOTE(madsummer @ Oct 14 2009, 02:49 PM) *
QUOTE(mirza @ Oct 14 2009, 11:52 AM) *
QUOTE(madsummer @ Oct 14 2009, 03:44 AM) *
QUOTE(mirza @ Oct 13 2009, 03:29 PM) *
QUOTE(madsummer @ Oct 13 2009, 11:12 AM) *
I ade supply suntikan ni....kalau minat boleh email kat i madsummer@yahoo.com
atau layari blog i http://madzjoeybeauty.blogspot.com

sejujurnya Mirz tak pernah lah buat suntikan vit C. bkn pe, Mirz ni agak takot gak nk mencuba mende ni & sterusnya mmberi kesan buruk plak. slalu dgr kwn2 buat...mmg nmpklah kesan pd wajah mrk. rasanya nk cbe gak....

suntikan ni kita kena buat sendiri ke?


Suntikan ni xde kesan buruk. Hanye doc akan panggil kita minum air byk2 lepas suntikan ni. Kalau suntikan vitamin c ade kesan buruk, mkn pil vitamin c pun adelah. Suntikan ni hanye ade kesan yg baik utk kulit kita. Kita mestilah ikut dosnya.....jgnlah pegi tambah2 sendiri...nanti terlalu over of course lah ade kesan buruk. Suntikan ni beli sendiri lepas tu bawe gi klinik suntik. Doc tu biasenye charge RM 10 atau RM 20 je.....Mcm ni murah sikit...Kalau terus suntik kat Skin specialist tu charge die around RM 50- mega_shok.gif satu suntikan vitamin c. Kalau minat nak tahu lebih pasal hargenye....boleh pm kat i....

thnks for the info, Mad. U kat area KL ke...? Cam Mirz tak perlu lah nk skin whitening....i love my tanned skin....he..he...he...cme perlu vit C utk nmpk kulit muka bersih & segar....


Actually ape yg die org ckp whitening tu yalah suntikan tationil glutathione. Actually whitening tu ialah pasal gluta ni die detox benda yg x baik dlm badan so kalau vitamin c campur ngan gluta kulit kita nampak gebu dan berseri.

so u recommend amek vit C & gluta la. errmmm....brape kosnya?


Mirz....check PM ya...dah send details nya thru PM....




sy pun berminat jugak laa..
actually lepas bersalin byk rekahan kt perut. bdn pun makin berisi..lengan pun besar semacam jee
klu saya bt vic + kolegen leh skali ke ngan utk kurus?
parut2 sy leh hilang ke lps tu?
kos nye berapa ya?
bleh bg x mcm mana n kt mana area kl?

NoReeZ
ieeeeeeeee, seramnte suntik2 vit c nie...

sapu jerk tak boleh ker???

amek grapefruit ke limau ke yang byk vit c

pasti gonyoh2 kat muka

boleh tak ek???
madsummer
QUOTE(NoReeZ @ Oct 19 2009, 12:03 PM) *
ieeeeeeeee, seramnte suntik2 vit c nie...

sapu jerk tak boleh ker???

amek grapefruit ke limau ke yang byk vit c

pasti gonyoh2 kat muka

boleh tak ek???


boleh...tapi x secepat suntik lah tu...suntik tu terus masuk kat darah...cepat dan berkesan.....x seramlah...macam biasa kena suntik je...x sakit...
madsummer
QUOTE(greenko @ Oct 19 2009, 11:59 AM) *
QUOTE(madsummer @ Oct 19 2009, 11:11 AM) *
QUOTE(mirza @ Oct 15 2009, 08:35 AM) *
QUOTE(madsummer @ Oct 14 2009, 02:49 PM) *
QUOTE(mirza @ Oct 14 2009, 11:52 AM) *
QUOTE(madsummer @ Oct 14 2009, 03:44 AM) *
QUOTE(mirza @ Oct 13 2009, 03:29 PM) *
QUOTE(madsummer @ Oct 13 2009, 11:12 AM) *
I ade supply suntikan ni....kalau minat boleh email kat i madsummer@yahoo.com
atau layari blog i http://madzjoeybeauty.blogspot.com

sejujurnya Mirz tak pernah lah buat suntikan vit C. bkn pe, Mirz ni agak takot gak nk mencuba mende ni & sterusnya mmberi kesan buruk plak. slalu dgr kwn2 buat...mmg nmpklah kesan pd wajah mrk. rasanya nk cbe gak....

suntikan ni kita kena buat sendiri ke?


Suntikan ni xde kesan buruk. Hanye doc akan panggil kita minum air byk2 lepas suntikan ni. Kalau suntikan vitamin c ade kesan buruk, mkn pil vitamin c pun adelah. Suntikan ni hanye ade kesan yg baik utk kulit kita. Kita mestilah ikut dosnya.....jgnlah pegi tambah2 sendiri...nanti terlalu over of course lah ade kesan buruk. Suntikan ni beli sendiri lepas tu bawe gi klinik suntik. Doc tu biasenye charge RM 10 atau RM 20 je.....Mcm ni murah sikit...Kalau terus suntik kat Skin specialist tu charge die around RM 50- mega_shok.gif satu suntikan vitamin c. Kalau minat nak tahu lebih pasal hargenye....boleh pm kat i....

thnks for the info, Mad. U kat area KL ke...? Cam Mirz tak perlu lah nk skin whitening....i love my tanned skin....he..he...he...cme perlu vit C utk nmpk kulit muka bersih & segar....


Actually ape yg die org ckp whitening tu yalah suntikan tationil glutathione. Actually whitening tu ialah pasal gluta ni die detox benda yg x baik dlm badan so kalau vitamin c campur ngan gluta kulit kita nampak gebu dan berseri.

so u recommend amek vit C & gluta la. errmmm....brape kosnya?


Mirz....check PM ya...dah send details nya thru PM....




sy pun berminat jugak laa..
actually lepas bersalin byk rekahan kt perut. bdn pun makin berisi..lengan pun besar semacam jee
klu saya bt vic + kolegen leh skali ke ngan utk kurus?
parut2 sy leh hilang ke lps tu?
kos nye berapa ya?
bleh bg x mcm mana n kt mana area kl?




Suntikan ni bukan utk kurus lah....suntikan vitamin c ni untuk kulit kita gebu dan sihat...kalau tambah sekali ngan tationil glutathione....boleh putihkan kulit...
NoReeZ
QUOTE(madsummer @ Oct 19 2009, 12:06 PM) *
QUOTE(NoReeZ @ Oct 19 2009, 12:03 PM) *
ieeeeeeeee, seramnye suntik2 vit c nie...

sapu jerk tak boleh ker???

amek grapefruit ke limau ke yang byk vit c

pasti gonyoh2 kat muka

boleh tak ek???


boleh...tapi x secepat suntik lah tu...suntik tu terus masuk kat darah...cepat dan berkesan.....x seramlah...macam biasa kena suntik je...x sakit...


pipi gebu mcm ifa raziah ke nanti????


wowwwww
madsummer
QUOTE(NoReeZ @ Oct 19 2009, 12:16 PM) *
QUOTE(madsummer @ Oct 19 2009, 12:06 PM) *
QUOTE(NoReeZ @ Oct 19 2009, 12:03 PM) *
ieeeeeeeee, seramnye suntik2 vit c nie...

sapu jerk tak boleh ker???

amek grapefruit ke limau ke yang byk vit c

pasti gonyoh2 kat muka

boleh tak ek???


boleh...tapi x secepat suntik lah tu...suntik tu terus masuk kat darah...cepat dan berkesan.....x seramlah...macam biasa kena suntik je...x sakit...


pipi gebu mcm ifa raziah ke nanti????


wowwwww


Gebu tu memang akan gebu tp x guarantee la mcm ifa ke tak....matabolism tiap2 org berbeza....ambik sekali ngan tationil gluta....kulit putih dan sihat...kalau minat blh PM kat i...i ada jual...
greenko
QUOTE(madsummer @ Oct 19 2009, 12:20 PM) *
QUOTE(NoReeZ @ Oct 19 2009, 12:16 PM) *
QUOTE(madsummer @ Oct 19 2009, 12:06 PM) *
QUOTE(NoReeZ @ Oct 19 2009, 12:03 PM) *
ieeeeeeeee, seramnye suntik2 vit c nie...

sapu jerk tak boleh ker???

amek grapefruit ke limau ke yang byk vit c

pasti gonyoh2 kat muka

boleh tak ek???


boleh...tapi x secepat suntik lah tu...suntik tu terus masuk kat darah...cepat dan berkesan.....x seramlah...macam biasa kena suntik je...x sakit...


pipi gebu mcm ifa raziah ke nanti????


wowwwww


Gebu tu memang akan gebu tp x guarantee la mcm ifa ke tak....matabolism tiap2 org berbeza....ambik sekali ngan tationil gluta....kulit putih dan sihat...kalau minat blh PM kat i...i ada jual...





madsummer,
i berminat gak..tapi nk suntik kt mana? dh tny klinik tapi diaorg tak terima bt kt situ..'
so camna tu ?
bleh bgtau tak mana2 klinik yg offer suntik tu? kt kl tau.

madsummer
QUOTE(greenko @ Oct 20 2009, 02:16 PM) *
QUOTE(madsummer @ Oct 19 2009, 12:20 PM) *
QUOTE(NoReeZ @ Oct 19 2009, 12:16 PM) *
QUOTE(madsummer @ Oct 19 2009, 12:06 PM) *
QUOTE(NoReeZ @ Oct 19 2009, 12:03 PM) *
ieeeeeeeee, seramnye suntik2 vit c nie...

sapu jerk tak boleh ker???

amek grapefruit ke limau ke yang byk vit c

pasti gonyoh2 kat muka

boleh tak ek???


boleh...tapi x secepat suntik lah tu...suntik tu terus masuk kat darah...cepat dan berkesan.....x seramlah...macam biasa kena suntik je...x sakit...


pipi gebu mcm ifa raziah ke nanti????


wowwwww


Gebu tu memang akan gebu tp x guarantee la mcm ifa ke tak....matabolism tiap2 org berbeza....ambik sekali ngan tationil gluta....kulit putih dan sihat...kalau minat blh PM kat i...i ada jual...





madsummer,
i berminat gak..tapi nk suntik kt mana? dh tny klinik tapi diaorg tak terima bt kt situ..'
so camna tu ?
bleh bgtau tak mana2 klinik yg offer suntik tu? kt kl tau.




I buat kat dekat Kepong, tempat lain x tahu sgt....tapi byk klinik ada buat jugak....greenko kat mana ni? Minat nak beli jab mana?
jezz
saya pon macam berminat... boleh pm kat saya x... wink.gif
madsummer
QUOTE(jezz @ Oct 22 2009, 08:21 AM) *
saya pon macam berminat... boleh pm kat saya x... wink.gif



Jezz, i dah Pm kat u ya....
greenko
QUOTE(madsummer @ Oct 22 2009, 05:30 AM) *
QUOTE(greenko @ Oct 20 2009, 02:16 PM) *
QUOTE(madsummer @ Oct 19 2009, 12:20 PM) *
QUOTE(NoReeZ @ Oct 19 2009, 12:16 PM) *
QUOTE(madsummer @ Oct 19 2009, 12:06 PM) *
QUOTE(NoReeZ @ Oct 19 2009, 12:03 PM) *
ieeeeeeeee, seramnye suntik2 vit c nie...

sapu jerk tak boleh ker???

amek grapefruit ke limau ke yang byk vit c

pasti gonyoh2 kat muka

boleh tak ek???


boleh...tapi x secepat suntik lah tu...suntik tu terus masuk kat darah...cepat dan berkesan.....x seramlah...macam biasa kena suntik je...x sakit...


pipi gebu mcm ifa raziah ke nanti????


wowwwww


Gebu tu memang akan gebu tp x guarantee la mcm ifa ke tak....matabolism tiap2 org berbeza....ambik sekali ngan tationil gluta....kulit putih dan sihat...kalau minat blh PM kat i...i ada jual...





madsummer,
i berminat gak..tapi nk suntik kt mana? dh tny klinik tapi diaorg tak terima bt kt situ..'
so camna tu ?
bleh bgtau tak mana2 klinik yg offer suntik tu? kt kl tau.




I buat kat dekat Kepong, tempat lain x tahu sgt....tapi byk klinik ada buat jugak....greenko kat mana ni? Minat nak beli jab mana?



ms, greenko kt kl bangsar. ari tu ada tanya satu klinik tapi dia tak buat dh.
segan nk tanya semua klinik..klu ada bleh g terus.
kepong jauh sgt..
greenko nk vit c+ coll leh? pastu untuk slim ada tak?
lepas beranak ni lemak tak turun2 puas try yg slimming produk tak kurus gak,
klu ada bgtau la kt mana n pakej yg ada pastu camna step2 dia?

madsummer
QUOTE(greenko @ Oct 22 2009, 04:14 PM) *
QUOTE(madsummer @ Oct 22 2009, 05:30 AM) *
QUOTE(greenko @ Oct 20 2009, 02:16 PM) *
QUOTE(madsummer @ Oct 19 2009, 12:20 PM) *
QUOTE(NoReeZ @ Oct 19 2009, 12:16 PM) *
QUOTE(madsummer @ Oct 19 2009, 12:06 PM) *
QUOTE(NoReeZ @ Oct 19 2009, 12:03 PM) *
ieeeeeeeee, seramnye suntik2 vit c nie...

sapu jerk tak boleh ker???

amek grapefruit ke limau ke yang byk vit c

pasti gonyoh2 kat muka

boleh tak ek???


boleh...tapi x secepat suntik lah tu...suntik tu terus masuk kat darah...cepat dan berkesan.....x seramlah...macam biasa kena suntik je...x sakit...


pipi gebu mcm ifa raziah ke nanti????


wowwwww


Gebu tu memang akan gebu tp x guarantee la mcm ifa ke tak....matabolism tiap2 org berbeza....ambik sekali ngan tationil gluta....kulit putih dan sihat...kalau minat blh PM kat i...i ada jual...





madsummer,
i berminat gak..tapi nk suntik kt mana? dh tny klinik tapi diaorg tak terima bt kt situ..'
so camna tu ?
bleh bgtau tak mana2 klinik yg offer suntik tu? kt kl tau.




I buat kat dekat Kepong, tempat lain x tahu sgt....tapi byk klinik ada buat jugak....greenko kat mana ni? Minat nak beli jab mana?



ms, greenko kt kl bangsar. ari tu ada tanya satu klinik tapi dia tak buat dh.
segan nk tanya semua klinik..klu ada bleh g terus.
kepong jauh sgt..
greenko nk vit c+ coll leh? pastu untuk slim ada tak?
lepas beranak ni lemak tak turun2 puas try yg slimming produk tak kurus gak,
klu ada bgtau la kt mana n pakej yg ada pastu camna step2 dia?




Vit C + Collagen blh tapi kalau greenko nak putih, kena tambah ngan Tationil Glutathione sekali baru akan putih krn gluta ni dia detox benda yg x baik dlm badan kita.....Slimming jab pun ada tapi harga nye mahal sikit....greenko blh cuba tgk kat blog i.....http://madzjoeybeauty.blogspot.com
Kat bangsar i x tahu mana satu klinik lah......apa nak segan, cuba tanya few klinik lagi....semua yg beli medicine ni pun mcm ni, kena tanya pasal ada klinik x nak tolong jab. Actually doc ni semua tahu jab, tgk nia nak tolong jab ke x nak je lah.....
nia00012
vit c ni leh ilangkan kesan parut kat kaki x?
madsummer
QUOTE(nia00012 @ Nov 18 2009, 09:52 AM) *
vit c ni leh ilangkan kesan parut kat kaki x?


Parut yg cam mana? Inject Vit C+Collagen boleh pudarkan perlahan-lahan.....
nia00012
QUOTE(madsummer @ Dec 7 2009, 02:43 AM) *
QUOTE(nia00012 @ Nov 18 2009, 09:52 AM) *
vit c ni leh ilangkan kesan parut kat kaki x?


Parut yg cam mana? Inject Vit C+Collagen boleh pudarkan perlahan-lahan.....



parut lame..kesan gigitan nyamuk.bleh ke?
madsummer
QUOTE(nia00012 @ Dec 7 2009, 09:55 AM) *
QUOTE(madsummer @ Dec 7 2009, 02:43 AM) *
QUOTE(nia00012 @ Nov 18 2009, 09:52 AM) *
vit c ni leh ilangkan kesan parut kat kaki x?


Parut yg cam mana? Inject Vit C+Collagen boleh pudarkan perlahan-lahan.....



parut lame..kesan gigitan nyamuk.bleh ke?


Kalau gigitan nyamuk....boleh...
L saje
sape penah buat cucuk vitamin c dekat kedah ye? bole bagi tau x kat klinik mane u buat? area alor star ade x? pls bgtau L bole.
L bru nak cube buat la. nak bg hilang parot2 kat kulit nie.
ade effect x if dah buat then kite stop? ade effec x? kulit jadi kedut ke ape ke? tlg L yea. Thanks smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.