Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Camana Yekkk
Mesra.net Forum > Arts & Cultures > Fesyen dan Kecantikan
cinonet
aku dah gemuk skang...nak tanya...sapa penah guna apa2 produk utk kurus...citerlah...
sarah_safar
QUOTE(cinonet @ May 18 2007, 05:10 PM) *
aku dah gemuk skang...nak tanya...sapa penah guna apa2 produk utk kurus...citerlah...


ni kena tanya dak syima..
1kamar
nak kata gemuk sgt tu xlaa...tpi berisi jgk.
lepas tu ambik produk herbalife, badan dh ok dah capai ideal weight. now menten je...
syima
tak guna produk special utk kurus.
makan tetap, 5-7x sehari, exercise.
if bz sangat minum herbalife. atau protein shake yang lain..
tapi herbalife is recomended lah. sebab mudah gile. just taruk 2 scoop, 1 cup of water, atau jus atau milk, atau buat blended. minum masa makan tengahari/malam. so gantikanlah.

satu lagik

xenadrine/hydroxycut , mmg berkesan utk my clients.. fat loss.. bukan setakat weight. tapi mahal gile. rm304. if u beli kat US pun tak mahal cam ni. if u wanna buy..beli kat GNC... tapi! utk murah.. u beli la produk yang ada ingredient macam hydroxycut/xenadrine ni.. ... ada herba ni.. GARCINA CAMBOGIA .. aa ..kalu ada beli lah. kat mydin ada kot..kat kedai ala2 kiosk tu.. tapi tengok ler kalu dah diapprove. tapi tak leh makan lama. if not u boleh dapat other side effects. kidney damage, etc.

if u makan ubat, tapi u tak tahu how to eat balance, tak guna jugak. i suggest, while u makan ubat ke ape.. please read about balance food, size serving, kira bmr, rmr, etc. nanti after u dah kurus.. n stop ubat tu, at least u tahu macam mana nak control makan.
DoraDxplorer
garcinia cambogia tu kalau malas/x dpt nak cari kt kedai

cari je kt dapur umah sendiri. mesti ada punye.

asam gelugur yg kita guna utk hilangkan hanyir ikan tu.

masam nye isk ... 7X ...

smile.gif



1kamar
kalu ambik hydroxycut tu mmg kena xcise n buat workout jgk kan...kalu x buat apa jadi?
tomeymama
try la kopi RGC kenyang sepanjang hari sesuai utk diet atau berpuasa.. mmg dengar cam ckp kosong tp ramai yg puji, berat badan turun bila minum kopi ni..
kpd yg inginkan produk DCL meh ym/email anis_haryani@yahoo.com ATAU sms/tel 012-6260650 (nora)
ranting
pernah dgr SSSolution.....?
- formulasi minuman berfungsi yg mengandungi rangkaian unik nutrien fito (tumbuhan)
- bebas lemak, yg mudah diserap oleh tubuh
- terbukti selamat utk pengambilan yg kerap
- fungsi utama produk:
: menyekat selera & mengurangkan pengambilan makanan
: meningkatkan termogenesis (penjanaan haba)
: membantu proses membakar & menyingkir lemak
: membentuk otot & merencatkan simpanan lemak
: membekalkan khasiat seimbang kpd tubuh
: membantu mengekalkan tahap tenaga optimum
: tiada rasa kelaparan

- Dalam 1 kotak ada 60 sachets serbuk jus SSSolution
- cara pengambilan 2x sehari (t.hari & malam)
- dlm kotak ada dtg sekali dgn program diet yg disarankan bagi jenis2 kegemukkan...
- yang bestnya product ni ada product liabiliti INSURANCE USD1,000,000.00 (kalau merbahaya xkan company berani nak letak sebanyak itu jaminan)
- dan yang paling penting produk ni ada pengesahan HALAL oleh Jakim

dan jika ditambah dgn cara pemakanan yg sihat & senaman..
insyaAllah...akan lebih dipermudahkan penurunan berat badan anda....
Khayty
bulan pertama saya makan HOODIA 3 botol 3biji sehari cost RM210
tak der kesan pun...

bulan kedua saya makan CARBO BLOCKERS 1botol 4 biji sehari cost RM150
tak der kesan pun...

nak kata tiada ecersice setiap hari jalan kaki cepat...banyak kali...
kurangkan memandu...naik lrt
sebab bila naik lrt kena jalan jauh nak ke station,turun naik tangga

maybe belum ada produk yg serasi...


diva.aroma
saya memang tak makan suplemen utk kurus yg mahal.
pil susut perut mustika ratu & jamu tea mustika ratu.
then, bersauna minimum 4 kali seminggu.
weekend riadah kejar anak kat jusco or mahkota parade.
memang komited bersauna jer...

yg paling best, sssolution.
ni testimoni rakan sekerja...
memang stretch mark & berat turun....

ni ada gak testimoni lain-lain...

diva.aroma
saya memang tak makan suplemen utk kurus yg mahal.
pil susut perut mustika ratu & jamu tea mustika ratu.
then, bersauna minimum 4 kali seminggu.
weekend riadah kejar anak kat jusco or mahkota parade.
memang komited bersauna jer...

yg paling best, sssolution.
ni testimoni rakan sekerja...
memang stretch mark & berat turun....

ni ada gak testimoni lain-lain...

syima
QUOTE(khaytykhir @ Aug 18 2007, 11:15 PM) *
bulan pertama saya makan HOODIA 3 botol 3biji sehari cost RM210
tak der kesan pun...

bulan kedua saya makan CARBO BLOCKERS 1botol 4 biji sehari cost RM150
tak der kesan pun...

nak kata tiada ecersice setiap hari jalan kaki cepat...banyak kali...
kurangkan memandu...naik lrt
sebab bila naik lrt kena jalan jauh nak ke station,turun naik tangga

maybe belum ada produk yg serasi...


u nye tyroid aa masalah kan kak
Khayty
QUOTE(syima @ Aug 19 2007, 06:53 PM) *
QUOTE(khaytykhir @ Aug 18 2007, 11:15 PM) *
bulan pertama saya makan HOODIA 3 botol 3biji sehari cost RM210
tak der kesan pun...

bulan kedua saya makan CARBO BLOCKERS 1botol 4 biji sehari cost RM150
tak der kesan pun...

nak kata tiada ecersice setiap hari jalan kaki cepat...banyak kali...
kurangkan memandu...naik lrt
sebab bila naik lrt kena jalan jauh nak ke station,turun naik tangga

maybe belum ada produk yg serasi...


u nye tyroid aa masalah kan kak


down.gif ya maaa...imbalance hormone...

personally..aku suka badan sekarang...mantap,sedap,berjalan pun best....

aku gi saloon pun tukang urut cakap"wahh,padatnya betis,macam atlit,biasa kalau org tu gemok badan dia lembik"

aku tunggu2...manalah org yg suka kat org badan cam aku....

tak payahlah aku nak merana bertahun2 setakat jadi baby sitter,care taker,driver dan tukang masak sahaja... down.gif
cikemi83
PRODUK YG PERNAH CUBA???

yg btol2 serius ialah herbalife

4 bulan = 9 kgs...

dulu diet sendiri tp paham2 jer la.. ngulor je lebeh.... bila amik Herbalife jd berdisplin skit... sbb takot.. kalo salah cara ambil.. nanti naik berat la pullokk....

anyway.... itu jer la yg pernah try pon...
rosmaria
QUOTE(khaytykhir @ Aug 20 2007, 10:16 AM) *
QUOTE(syima @ Aug 19 2007, 06:53 PM) *
QUOTE(khaytykhir @ Aug 18 2007, 11:15 PM) *
bulan pertama saya makan HOODIA 3 botol 3biji sehari cost RM210
tak der kesan pun...

bulan kedua saya makan CARBO BLOCKERS 1botol 4 biji sehari cost RM150
tak der kesan pun...

nak kata tiada ecersice setiap hari jalan kaki cepat...banyak kali...
kurangkan memandu...naik lrt
sebab bila naik lrt kena jalan jauh nak ke station,turun naik tangga

maybe belum ada produk yg serasi...


u nye tyroid aa masalah kan kak


down.gif ya maaa...imbalance hormone...

personally..aku suka badan sekarang...mantap,sedap,berjalan pun best....

aku gi saloon pun tukang urut cakap"wahh,padatnya betis,macam atlit,biasa kalau org tu gemok badan dia lembik"

aku tunggu2...manalah org yg suka kat org badan cam aku....

tak payahlah aku nak merana bertahun2 setakat jadi baby sitter,care taker,driver dan tukang masak sahaja... down.gif


dah try red guara cafe dgn ry ilex...tapi selalunya kalau nak kesan lebih optimum better buat detox dulu...baru guna produk yg lain... smile.gif
lyna_tajura
Herbalife ni mahal tak???
ctmunirah
QUOTE(lyna_tajura @ Oct 24 2007, 01:00 PM) *
Herbalife ni mahal tak???



ye la mahal tak? ramai yang kata berkesan.. nak try jugak... berapa harganye...
kupyan
QUOTE(cinonet @ May 18 2007, 05:10 PM) *
aku dah gemuk skang...nak tanya...sapa penah guna apa2 produk utk kurus...citerlah...


SILA CUBA DGN PRODUK INI :

KHASIAT LOSYEN MUSTAJAB PATI HALIA

' Losyen Mustajab Pati Halia ' adalah losyen yang menggunakan 100% Pati Halia dan campuran ramuan Herba yang dirumus khas. Sangat sesuai bagi tujuan urutan di seluruh badan dengan memecahkan dan membuang angin-angin di dalam badan.

* Ia juga boleh memecahkan lemak dalam badan dan
* menjadikan bentuk badan langsing.
* Membantu mengatasi masalah selulit.
* Sesuai untuk ibu-ibu yang sedang mengandung
* Melancarkan peredaran darah yang tersumbat
* Amat sesuai digunkan bagi mereka yang menghidapi penyakit angin ahmar
* mengatasi masalah kembung perut, sakit perut, saakit pinggang dan belakang,
* sengal-sengal otot dan sendi, kebas-kebas, bisa-bisa kaki dan lutut
* Ianya tidak berminyak
* Mudah menyerap
* Untuk kegunaan luaran sahaja
* Boleh digunakan tanpa was-was
* Sesuai untuk seisi keluarga
* Jauhi dari kanak-kanak
* Tidak sesuai untuk bayi


KEBERKESANAN TERBUKTI.

* Buang Angin
* Buang Air berlebihan
* Buang Lemak berlebihan

1-Dalam masa 3 hari kesan pengambilan Losyen Mustajab sudah dapat dirasai.
Proses pembuangan angin dan lemak berlaku.
Proses menbuang air besar lebih mudah dan badan terasa lebih ringan.

2.Proses berterusan, dalam tempoh seminggu lemak - lemak pada kulit terasa lebih lembut.

3.Penggunaan yang berterusan akan mengurangkan air, angin dan lemak didalam tubuh seterusnya mengurangkan berat badan.



HARGA PROMOSI!!!!!
HANYA - RM 19.00

2 BOTOL RM 35.00

- 130ML.
CEPAT-CEPAT!!! SEBELUM KEHABISAN STOK!!

PEMBAYARAN ONLINE
CIMB BANK / MAYBANK2U.COM
- tsophian@yahoo.com

*SESIAPA YANG BERMINAT SILA EMAIKAN SAYA.
proxy
Errk... sowy menyampuk. Aku rasa cara yg paling baik ialah dgn berpuasa & control makan. Selain tu dapat gak keberkatan. Aku buat mcm tu bila berat aku naik. Alhamdullillah
diva.aroma
sssolution tak buat kita buang-buang air, ngantuk, letih & lesu.
dia divert kat lemak kpd protein dan vitamin lain.
so vitamin lain tu kerja la dlm badan kita.
kita semakin sihat.

tu maksud sebenar kurus & sihat.
kena dgn amalan sauna berterusan, toksin keluar, amalan makanan seimbang, senaman ringan, minum air suam byk.....
insya'Allah, proses kurus tu jadi amat menyihatkan dan berkesan.

sape nak beli - PM / sms saya.
special price.

cuba, baru tau.
diva.aroma
sssolution tak buat kita buang-buang air, ngantuk, letih & lesu.
dia divert kat lemak kpd protein dan vitamin lain.
so vitamin lain tu kerja la dlm badan kita.
kita semakin sihat.

tu maksud sebenar kurus & sihat.
kena dgn amalan sauna berterusan, toksin keluar, amalan makanan seimbang, senaman ringan, minum air suam byk.....
insya'Allah, proses kurus tu jadi amat menyihatkan dan berkesan.

sape nak beli - PM / sms saya.
special price.

cuba, baru tau.
syima
sebenarnya tak ada produk utk kuruskan badan..
- eat healthily
- exercise

tu jer.

produk tu just HELP.. help dari segi mental.. setengah orang bila makan apa2 , dia rasa bersemangat..

yang tak semangat tu, sebab dok sekat mknan.. tah tak makan apa.. ... orang2 cam ni bagi nama buruk kat diet.

Pakcik_Kordi
ecpi water
RM 8
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.