Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cara Baru Rogol Perempuan...betapa Bodohnye! Kejam!
Mesra.net Forum > Announcement & Discussion > Kaji Selidik & Pandangan
Pages: 1, 2
naaz_aqua85
QUOTE(Pakcik_Kordi @ May 30 2007, 02:40 PM) *
malayan karenah bakal suami dapat pahala taw..


alhamdulillah,pak cik dapat calon no 3..
tahniah ell..
pucca_seventh
nauzubillah..takut nyer...harap2 dijauhkan oleh Allah pd kita semua yg ada dimesra nih... ph34r.gif
iu_me
Aku dpt tips dr email.. meh kongsi sesama yek

Because of recent abductions in daylight hours, refresh yourself of these things to do in an emergency situation...This is for you, and for you to share with your wife, your children, everyone you know. After reading these 9 crucial tips, forward them to someone you care about It never hurts to be careful in this crazy world we live in.
1) Tip from Tae Kwon Do : The elbow is the strongest point on your body. If you are close enough to use it, do!
2) Learned this from a tourist guide in New Orleans, If a robber asks for your wallet and/or purse, DO NOT HAND IT TO HIM. Toss it away from you.... chances are that he is more interested in your wallet and/or purse than you, and he will go for the wallet/purse. RUN LIKE MAD IN THE OTHER DIRECTION!
3) If you are ever thrown into the trunk of a car, kick out the back tail lights and stick your arm out the hole and start waving like crazy. The driver won't see you, but everybody else will. This has saved lives.
4) Women have a tendency to get into their cars after shopping, eating, working, etc., and just sit doing their checkbook, or making a list, etc. DON'T DO THIS! The predator will be watching you, and this is the perfect opportunity for him to get in on the passenger side, put a gun to your head, and tell you where to go. AS SOON AS YOU GET INTO YOUR CAR, LOCK THE DOORS AND LEAVE. If someone is in the car with a gun to your head DO NOT DRIVE OFF, repeat: DO NOT DRIVE OFF! Instead gun the engine and speed into anything, wrecking the car. Your Air Bag will save you. If the person is in the back seat they will get the worst of it. As soon as the car crashes bail out and run. It is better than having them find your body in a remote location. A few notes about getting into your car in a parking lot or parking garage:
5) Be aware: look around you, look into your car at the passenger side floor, and in the back seat. If you are parked next to a big van, enter your car from the passenger door. Most serial killers attack their victims by pulling them into their vans while the women are attempting to get into their cars.
6) Look at the car parked on the driver's side of your vehicle, and the passenger side. If a male is sitting alone in the seat nearest your car, you may want to walk back into the mall, or work, and get a guard/policeman to walk you back out. IT IS ALWAYS BETTER TO BE SAFE THAN SORRY. (And better paranoid than dead.)
7) ALWAYS take the elevator instead of the stairs. (Stairwells are horrible places to be alone and the perfect crime spot. This is especially true at NIGHT!)
dirol.gif If the predator has a gun and you are not under his control, ALWAYS RUN! The predator will only hit you (a running target) 4 in 100 times; And even then, it most likely WILL NOT be a vital organ. RUN, Preferably! In a zig-zag pattern! As women, we are always trying to be sympathetic: STOP It may get you raped or killed. Ted Bundy the serial killer was a good-looking, well educated man, who ALWAYS played on the sympathies of unsuspecting women. He walked with a cane, or a limp and often asked "for help" into his vehicle or with his vehicle, which is when he abducted his next victim.
9) Another Safety Point: Someone just told me that her friend heard a crying baby on her porch the night before, and she called the police because it was late and she thought it was weird. The police told her "Whatever you do, DO NOT open the door." The lady then said that it sounded like the baby had crawled near a window, and she was worried that it would crawl to the street and get run over. The policeman said, "We already have a unit on the way, whatever you do, DO NOT open the door." He told her that they think a serial killer has a baby's cry recorded and uses it to coax women out of their homes thinking that someone dropped off a baby He said they have not verified it, but have had several calls by women saying that they hear baby's cries outside their doors when they're home alone at night.
JEJARIHALUS
QUOTE(belacan @ May 30 2007, 11:12 AM) *
QUOTE(Edirossa @ May 30 2007, 10:58 AM) *
QUOTE(JEJARIHALUS @ May 30 2007, 10:02 AM) *
errkhh!! KEJAM!! kejam..!!
tak der ati perot lgsung skang nih..
kene sentiasa beringat..

2 ari lepas masa balik keje malam.. lebih kurang kul 10 mlm..
ada sorang laki sekat aku lambai2 kat tepi jalan...
macam moto rosak.. aku tetiba beringat kat dalam ati..
"kang ada jantan nak wat dajal ngan aku ker.. rompak aku ker ..?"
so aku rempit laju2...

esok pagi makcik aku datang umah citer yang suami dia balik lambat mlm tadi..
pasal moto abis minyak kat tengah jalan..
dia ada sekat orang lalu tapi wat tak tahu jer..
erkhh!!! (aku lah tuh...)..
huhuhuh


baik punyer anak buah... laugh.gif


Hahahah...Jari, ko diam sudah... Kang ada lak kena panahan asmara dr makcik ngan pakcik ko tuh..ehehe...


errrrrr... mmg aku diam jer.. wat bodo.. wat tak tahu... uhuhuh
belacan
QUOTE(ELL @ May 30 2007, 02:28 PM) *
QUOTE(Pakcik_Kordi @ May 30 2007, 02:27 PM) *
QUOTE(ELL @ May 30 2007, 02:22 PM) *
QUOTE(belacan @ May 30 2007, 02:15 PM) *
QUOTE(ELL @ May 30 2007, 01:57 PM) *
QUOTE(Pakcik_Kordi @ May 30 2007, 01:48 PM) *
rumah Ell ada loceng.....

nampaknya aku harus berhati hati bila menekan loceng pintu pagar rumah ELL

ini mungkin satu perangkap utk memperkosakan diriku... sleep.gif



ni pakcik...tulun la pakcik...bukan apa...cheq ni kan geli la dgn ayat˛ pakcik ni...isk...


laugh.gif hampa ni asyk nak gaduh ja..



bukan apa..pakcik tu...ell simpati...pasai tu ell layan ja kerenah dia...


biasa la belacan... ell nih kan calon no 3.. tu dia bermati matian layan karenah pakcik tuh.. takut dia jadi calon no 4 atau di rejek terus....



tu la kan...cian pakcik...isk..isk...
(muntah dlm baldi jiran)


*Pas ni takmo letak timba kat luar..bahaya ni...
belacan
QUOTE(zan @ May 30 2007, 02:46 PM) *
QUOTE(ELL @ May 30 2007, 01:57 PM) *
QUOTE(Pakcik_Kordi @ May 30 2007, 01:48 PM) *
rumah Ell ada loceng.....

nampaknya aku harus berhati hati bila menekan loceng pintu pagar rumah ELL

ini mungkin satu perangkap utk memperkosakan diriku... sleep.gif



ni pakcik...tulun la pakcik...bukan apa...cheq ni kan geli la dgn ayat˛ pakcik ni...isk...

ELL< rasanya pakcik kordi salah taip tu. mungkin maksud beliau ialah perangkap utk memperkeso. tahukan perkeso? alaa..caruman utk kebajikan pekerja tuh...


spiteful.gif
puteri_smiley
takutnye....
30 Seconds To Megat
QUOTE(gryphoon81 @ May 29 2007, 09:58 PM) *
Cara baru rogol perempuan...betapa bodohnye!!!!!! kejam!!!!

> > > > Hal ini berlaku di suatu tempat di KL..Hari ini selepas waktu pejabat, saya dapat tahu dari kakak ipar saya berkenaan satu cara lain- merogol perempuan. Ianya berlaku pada kalangan kawan kawan dia juga.Pompuan nie kuar ofis dia kira2 lepas waktu pejabat agak2 dekat mlm lah tu dan terjumpa seorang kanak-kanak menangis di tepi jalan.Kesian dgn budak nie...dia hampiri dan tanya budak nie Budak nie bagitau dia,yang dia dah sesat dan minta dihantar balik ke rumahnya. Budak kecik tu kemudiannya menunjukkannya sekeping kertas yang tertulis alamat rumahnya. Kawan kita pompuan nie.. kira berhati mulia,tanpa mengesyaki apa apa terus bawa budak ni ke alamat tersebut.Setibanya di rumah budak itu, kawan kita ni menekan loceng pintu..sejurus kemudiannya dia pengsan lantaran loceng berkenaan wayar berkuasa tinggi. Hari berikutnya, begitu dia tersedar, dia berada di sebuah rumah kosong di kawasan berbukit - dalam keadaan telanjang.Kondom ada dimana-mana dengan air mani berhamburan. Tak kurang 20 kondom semuanya. Dia langsung tak mengenali penyerangnya.Begitulah jenayah akhir-akhir ini mensasarkan mangsanya. Jika terserempak dengan keadaan sebegini,jangan sesekali turut kemahuan kanak-kanak itu, sebaliknya hantar jer ke balai polis yang berdekatan. Hantarlahkepada rakan-rakan wanita anda..Selamatkan mereka. Jangan biar naluri keperihatinan mereka dieksploitasi.

p/s:copy from other forum articles


uhh!!..risausasau aku....
macam adik aku senang sangat nak percayer org...
mohon dijauhkanlah dari bender mcm nie...

kisah nie macam melepaskan anjing tersepit..
patut la zaman sekarang orang x suka tolong orang...
buat urusan sendiri ajer...
takut benda macam nie jadila..
serbasalah dibuatnyer..
tak tolong susah.. tolong pun susah...

tapi kalau tak tolong tak susah ape2...
xpayahler susah2 nak tolong...huhuhu...









Alongz_zie
tolong je le..tapi anto ke balai..selamat sikit...
kalo pikir lojik....takkan budak tuh leh pegang alamat umah
kat tgn..so memang ade purpose org tinggalkan budak tuh..
bahaye...
unsure.gif
gryphoon81
QUOTE(maero attack @ May 30 2007, 01:49 PM) *
aku ada cerita yg nak dikongsikan bersama...
aku nie suka merempit sorang2 masa bujang dulu arr..aku nie dulu berani yg teramat sgt mungkin juara karate kut!
sampai kul 2 pagi pun dok meround sorang2 kat kl.

tp sebelum tu aku mesti mengaji dulu.

tp ada satu scene yg mengerikan aku ada 2 mat rempit kepung aku kat ukay heights. muka aku pucat dan panic sgt. dlm hati nie baca doa2 spya mereka nie pergi, lg sikit aku nak kena pow tiba2 dtg kereta peronda lalu terus diorang menggelabah pergi dr situ!

aku pun terus pecut motor aku balik rumah, mu menggigil, nak menangis, tak dpt tidur aku mlm tu.
pas tu kwn aku (after that my boy n now my hubby) kol ajak aku supper terus aku puasa keesokkan harinya.
aku bersyukur sgt sbb tak diapa-apakan oleh mat rempit tu!


nasib baik ko xde pape alhamdullilah..kalau tak xdelah dpt berjiran dgn aku ni..asyik dgr aku terpekik terlolong..dgr maki sumpah seranah dan marah aku pd org lain aje..hehe sorylah kdg2 aku ni manusia yg sgt lemah tak dpat nk tahan kemarahan...maaf dipinta kalau ada mengganggu..

topeng_salji
yang lebih malang... kalau pompuan tu kene dengan org yg dikenali..

macam bf, tunang, sedara sendiri ke... dry.gif
KernelStackDump
QUOTE(masMerah @ May 30 2007, 01:00 PM) *
spanishfly takde power sekuat itu utk rangsangan sexual.
ia hanya boleh akibatkan ganguan otak, alahan kulit, buah pinggang, gestrik dan organ dalaman lain.

power utk sexual - more to campuran drug lain.

kalau sekadar ramuan tunggal spanish fly= takde sangat.

ia ala ala 'cuka getah'/racun yg boleh rosakkan organ dalaman kalau dos berlebihan.

few of my friend told me= (ini fakta percubaan) spanish fly yg dibeli tidak sedikit pun mengubah
rangsangan sexual. ia hanya suatu tindakan 'psikologi' dari jenama tersebut.

clapping.gif kecuali pil pil 'drug' dan khayal yg memberi power utk tidak letih dan tidak tidur
atau pil tidur yg boleh buat sesorang tidur 'mati'


Nope... saya pernah dapat yang pure punya dari Thailand... mender ni jugak dikenali sebagai cantharides di States atau pastilles richelieu di Perancis... Diharamkan penggunaannya di Amerika melainkan untuk tujuan pembiakan haiwan.... Setakat ni takder satu pun bahan kimia atau dadah yang boleh meransang seks... Spanish Fly dikategorikan sebagai Aphrodisiac... Kimia seperti Alkohol, 2C-B dan MDMA lak tidak berfungsi sebagai peransang nafsu tetapi boleh digunakan untuk meningkatkan nafsu seksual...

Setakat ni... Spanish Fly masih belum berjaya disintetikkan di makmal....
usino
QUOTE(KernelStackDump @ Jun 3 2007, 01:13 PM) *
QUOTE(masMerah @ May 30 2007, 01:00 PM) *
spanishfly takde power sekuat itu utk rangsangan sexual.
ia hanya boleh akibatkan ganguan otak, alahan kulit, buah pinggang, gestrik dan organ dalaman lain.

power utk sexual - more to campuran drug lain.

kalau sekadar ramuan tunggal spanish fly= takde sangat.

ia ala ala 'cuka getah'/racun yg boleh rosakkan organ dalaman kalau dos berlebihan.

few of my friend told me= (ini fakta percubaan) spanish fly yg dibeli tidak sedikit pun mengubah
rangsangan sexual. ia hanya suatu tindakan 'psikologi' dari jenama tersebut.

clapping.gif kecuali pil pil 'drug' dan khayal yg memberi power utk tidak letih dan tidak tidur
atau pil tidur yg boleh buat sesorang tidur 'mati'


Nope... saya pernah dapat yang pure punya dari Thailand... mender ni jugak dikenali sebagai cantharides di States atau pastilles richelieu di Perancis... Diharamkan penggunaannya di Amerika melainkan untuk tujuan pembiakan haiwan.... Setakat ni takder satu pun bahan kimia atau dadah yang boleh meransang seks... Spanish Fly dikategorikan sebagai Aphrodisiac... Kimia seperti Alkohol, 2C-B dan MDMA lak tidak berfungsi sebagai peransang nafsu tetapi boleh digunakan untuk meningkatkan nafsu seksual...

Setakat ni... Spanish Fly masih belum berjaya disintetikkan di makmal....




salin salin salin devil.gif
masMerah


spanish fly bertindak balas pada palpitation (degupjantung) sama seperti pengambilan drug spt 'phantermine atau duramine.

side effect yang lain ialah insomnia.



Merah dan rombongan pernah ke spanyol dan melawat sex shop mereka=== cari xperience gitu yahoo.gif
kerana dalam group yg besar kami bertani berborak dengan juru jual.

menurut juru jual=== kesan pertama spanish fly ialah lidah terasa kebas...

masMerah
insomnia

dah tak leh tidoq= ada lak pasangan== kongkek ler
masMerah


ada dak cara rogol 'lelaki !!!!!!!!!!!!
KernelStackDump
QUOTE(masMerah @ Jun 3 2007, 06:59 PM) *
spanish fly bertindak balas pada palpitation (degupjantung) sama seperti pengambilan drug spt 'phantermine atau duramine.

side effect yang lain ialah insomnia.



Merah dan rombongan pernah ke spanyol dan melawat sex shop mereka=== cari xperience gitu yahoo.gif
kerana dalam group yg besar kami bertani berborak dengan juru jual.

menurut juru jual=== kesan pertama spanish fly ialah lidah terasa kebas...



Tu kalau overdose... 50mg pure crystalline cantharidin dah cukup untuk membunuh... Biasanya yang digunakan hanya 0.5mg.. Tu sebab dicampur dalam air bergas contohnya Coke.... Sebab rasa panas kat lidah dan tekak tu tak baper perasan sangat... Biasanya satu botol tu hanya 0.5 - 1mg jer kandungannya
zara1201
mcm2 skang ni..
dh tak nahan sgt tuh,
pegi la carik mana2 pompuan yg sanggup.
ni nk rogol2 plak...
budus..takde akal,takde perasaan..
ni la gayanya,
dunia akhir zaman...
devillicious
kalau dpt kat aku..kasi potong itu tuttttttttttttttttttt....

padan muker dirol.gif
masMerah
QUOTE(devillicious @ Jun 3 2007, 08:52 PM) *
kalau dpt kat aku..kasi potong itu tuttttttttttttttttttt....

padan muker dirol.gif



suruh kernel buat masak kicap>>>>

titik spanish fly sbgai perasa


bitter sweet memory
zara1201
QUOTE(masMerah @ Jun 3 2007, 10:06 PM) *
QUOTE(devillicious @ Jun 3 2007, 08:52 PM) *
kalau dpt kat aku..kasi potong itu tuttttttttttttttttttt....

padan muker dirol.gif



suruh kernel buat masak kicap>>>>

titik spanish fly sbgai perasa


bitter sweet memory

kena potong saiz kecik2 la..
kalu tak...tak lalu nk mkn...
wakakakaka....
miong plak mlm2 nih..
topeng_salji
QUOTE(zara1201 @ Jun 3 2007, 10:34 PM) *
QUOTE(masMerah @ Jun 3 2007, 10:06 PM) *
QUOTE(devillicious @ Jun 3 2007, 08:52 PM) *
kalau dpt kat aku..kasi potong itu tuttttttttttttttttttt....

padan muker dirol.gif



suruh kernel buat masak kicap>>>>

titik spanish fly sbgai perasa


bitter sweet memory

kena potong saiz kecik2 la..
kalu tak...tak lalu nk mkn...
wakakakaka....
miong plak mlm2 nih..


ish...
i can't imagine... life without ur ...

ehehehe
(ikut melodi lagu drowning - BSB)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.