Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gambar-gambar Kucing
Mesra.net Forum > Sports, Recreation & Hobby > Lain-Lain Hobi
poesje
hai, saya daripada "impian cattery." Gambar kucing menarik klik di blog saya
http://catsenses.blogspot.com

Ni satu daripada gambar kucing - nama dia IMPIAN WILDWIND (saya panggil Willie) - exotic jantan warna red tabby
Terima kasih.
catsenses@gmail.com

onecity
nampa idung dia mcm tu??? oops.gif
belacan
Tuh idung ke lidah dia?..
theblondeme
muka macho la kucing nih, tuh die tgh jilat idung die aku rase
comelbest
itu lidahla...sedap hingga menjilat idong!!
devillicious
kan dah ade topik kucin??
poesje
itu ialah kucing exotic. kucing exotic serupa macam kucing persian moden (muka flat face) cuma bulunya pendek. senang cerita exotic ialah "short haired persian." untuk tambah pengetahuan anda lagi kucing persian yang hidung lebih panjang ialah persian traditional (doll face).
poesje
ini kucing persian - color = red. persian ini telah dipendekkan bulunya = cukur sikit.


Blog gambar kucing di sini
poesje
maine coon adalah salah satu kucing bersaiz besar selain ragdoll. tengok gambar kucing saya di bawah. Maine coon tu (yang berbaring) umur baru 7 bulan dengan persian (warna red ) berumur 6 tahun.



Visit My Blog
poesje
Perhatian kepada semua:

Anda boleh kongsi gambar kucing anda juga. Apa jenis kucing pun semuanya cantik tak kira la pedigree ke atau non pedigree..... paling penting kepada anda ialah jangan ambik gambar dari internet kalau copyright ....Terima kasih.

our message "Stop cruelty on cats. Love them."

Blog saya
EZAH
QUOTE(poesje @ Jun 8 2007, 02:46 PM) *
ini kucing persian - color = red. persian ini telah dipendekkan bulunya = cukur sikit.


Blog gambar kucing di sini




comeyyyyyyyyyyy laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................nak pegang laaaaaaaaaaaaaa nak dukung laaaaaaaaaaaaaaa aku suka kucing hanggggggggggg.........adeyyyyyyyy comeynyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
poesje
gambar anak kucing maine coon saya [nama dia CHERRYPIE MAGIC MOMMENTS OF IMPIAN]. saya panggil dia "Magic."
TEKA DIA SEDANG BUAT APA?

Gambar kucing di blogspot
kucinggemukz
dia tgh wee-wee... biggrin.gif
kaktoti
Cute- cute nye, semua kucing u all ni. I memang minat sgt dgn kucing tapi husband tak suka i letak kat rumah. Dia kata nanti kucing bwk najis masuk rumah, rosak air wuduk. So, i pun akur jelah. This is my only cat at the moment, itupun duk luar je. Harap dapat tengok kucing u all yg comel-comel kat sini. Cats make me hepi la... happy.gif
poesje
cantik kucing tu ....
poesje
lihatlah mata kucing pada waktu malam. kucing kan pemburu yang bagus, walau jinak mana pun naluri memburu tetap jugak ada, iyer tak?

Click to view attachment
Lang_MeRah
QUOTE(poesje @ Jun 8 2007, 04:14 PM) *
gambar anak kucing maine coon saya [nama dia CHERRYPIE MAGIC MOMMENTS OF IMPIAN]. saya panggil dia "Magic."
TEKA DIA SEDANG BUAT APA?

Gambar kucing di blogspot


Jaga sedia! chewah..cam dalam kawad jer...
cam tengah meneran pun ader... Chesssh..!? kesian kat dia. payah nak kaver ensem tu...!
poesje
saya pegang anak kucing exotic ...



i love cat
poesje
yang kecik tu kucing maine coon. yg besar tu exotic. ni kisah mula-mula baru beli anak maine coon. maine coon adalah salah satu kucing bersaiz besar. patut la agaknya... anak maine coon ni masa baru bawak balik tak takut mana-mana kucing besar pun... relax je dia



......... catsenses@gmail.com ..........

are you a cat lover?
poesje
nama dia "impian peter pan"



thank you http://catsenses.blogspot.com
poesje
kali pertama mandi ....................................




Visit My Blog
kucinggemukz
tue tidor ke mandi? ke mandi sambil tidor?
nonie77
konpius aku...tido ke mandi...
poesje
zzzzzzz



Visit My Blog
poesje
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzz lagi



Visit My Blogspot
poesje
ni lah warna 'black smoke and white."



Ni la blogspot tentang kucing saya
belacan
Apa kata u join topik kucing yg dah ada..kat situ kita bley share everything..
JuLi3+
meowwwwwwwwwww
devillicious
QUOTE(belacan @ Jun 12 2007, 05:29 PM) *
Apa kata u join topik kucing yg dah ada..kat situ kita bley share everything..


ye betul...instead of letak topik baru cam ni..
cam susah nak discuss...letak bwh satu topik lebih senang
fyda_miri
QUOTE(poesje @ Jun 10 2007, 03:21 PM) *




buruknyer hidung dier... taksuke la...
poesje
pejammmmm ............




http://catsenses.blogspot.com
poesje
warna mata - "cooper."



Cat - Kitten
poesje
baby ...........




Blog
Adinda
QUOTE(fyda_miri @ Jun 13 2007, 02:48 AM) *
QUOTE(poesje @ Jun 10 2007, 03:21 PM) *




buruknyer hidung dier... taksuke la...


comel lah.. laen dari yang biase.. biggrin.gif
Adinda




LOL biggrin.gif biggrin.gif
setia
QUOTE(poesje @ Jun 12 2007, 05:15 PM) *
ni lah warna 'black smoke and white."



Ni la blogspot tentang kucing saya





setia suke !!!
bagi kat setia lah kucing jenis mcm ni !!...nak !!!!!!!!!!!!!!!!!
setia
QUOTE(poesje @ Jun 16 2007, 06:10 PM) *
baby ...........




Blog




nak smue !!!!...hehhehehehe
comey sgt2 !!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.