Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ~jual Beli Kereta~
Mesra.net Forum > Vehicles & Transportation > Kereta, Motosikal, Basikal
aleeya
kalau korang ade kereta yang nak dibeli or nak dijual jgn lupe pm aku eks..

ni ade kereta baru nak dijual Ford Rangers xTrim ..Baru..harga RM86,000.00 ..harga pasaran RM105,000.00..Flat WQE

Arenol
QUOTE(aleeya @ Jun 22 2007, 12:49 PM) *
kalau korang ade kereta yang nak dibeli or nak dijual jgn lupe pm aku eks..

ni ade kereta baru nak dijual Ford Rangers xTrim ..Baru..harga RM86,000.00 ..harga pasaran RM105,000.00..Flat WQE



Aku ade keta nak dijual. Keta nissan Sunny huhu. Agak2 ada org nak beli tak?
ziela79
QUOTE(Arenol @ Jun 22 2007, 01:16 PM) *
QUOTE(aleeya @ Jun 22 2007, 12:49 PM) *
kalau korang ade kereta yang nak dibeli or nak dijual jgn lupe pm aku eks..

ni ade kereta baru nak dijual Ford Rangers xTrim ..Baru..harga RM86,000.00 ..harga pasaran RM105,000.00..Flat WQE



Aku ade keta nak dijual. Keta nissan Sunny huhu. Agak2 ada org nak beli tak?



kalau iswara erobik 2002 ada tak orang nak beli?
aleeya
nanti leeya tyekan eks..sbb abang yang ejennye...
Arenol
QUOTE(aleeya @ Jun 26 2007, 12:51 PM) *
nanti leeya tyekan eks..sbb abang yang ejennye...



OOo tanye la abg tu ek...abg ejen area mane...
riskall
QUOTE(aleeya @ Jun 22 2007, 12:49 PM) *
kalau korang ade kereta yang nak dibeli or nak dijual jgn lupe pm aku eks..

ni ade kereta baru nak dijual Ford Rangers xTrim ..Baru..harga RM86,000.00 ..harga pasaran RM105,000.00..Flat WQE


aku ader iswara 1.3 tahun 2002 aeroback nak di jual..
baki kat bank ader lagi 14.5k
kalau boleh just nak jual jer
segera
tq
fsyukri
aku nak jual honda civic 1985 - RM3.5k
ngan mazda 636 - 1985 - RM3.5k
fsyukri
aku nak jual honda civic 1985 - RM3.5k
ngan mazda 636 - 1985 - RM3.5k
kak alang
assalamualaikum ..


kak long ada nak jual keta jenis produa kenari ... balance kat bank ada 34k lagi tapi tukar name le... kak long dah check kat bank kalau refinance bln2 rendah le ..sebab nak jual kak long ada 3 buah keta ,kalau sapa 2 teringin tu boleh contect kak long ya
aleeya
semua leh pm no phone..senang nanti saya nak hubung ...thanks...
Arenol
QUOTE(aleeya @ Jul 13 2007, 09:35 AM) *
semua leh pm no phone..senang nanti saya nak hubung ...thanks...


no phone cik ni takde ke? biggrin.gif
aleeya
ade 012-9709620 atau korang leh terus berhubung ngan abang aku..0126929544 (AZHAR)
Arenol
QUOTE(aleeya @ Jul 13 2007, 11:24 AM) *
ade 012-9709620 atau korang leh terus berhubung ngan abang aku..0126929544 (AZHAR)


So katela aku nak introduce kawan nak beli keta ada komisen tak?
mr.eims
Ako pun ade nak jual kete nissan sunny 130Y....... tahun 1990..
berapa org nak amek ek?

Bapak ako soh jual da...
aleeya
QUOTE(Arenol @ Jul 13 2007, 11:25 AM) *
QUOTE(aleeya @ Jul 13 2007, 11:24 AM) *
ade 012-9709620 atau korang leh terus berhubung ngan abang aku..0126929544 (AZHAR)


So katela aku nak introduce kawan nak beli keta ada komisen tak?


ko try tye abang aku ..rase leh die kasik komisyen ...aku pun tak tahu ..abang aku uruskan segala bagai pasal kete nih...
aleeya
QUOTE(mr.eims @ Jul 13 2007, 11:38 AM) *
Ako pun ade nak jual kete nissan sunny 130Y....... tahun 1990..
berapa org nak amek ek?

Bapak ako soh jual da...


nanti aku tyekan..
melayudeng
ader org nk jual volvo lame x...model 940...nk bli la... clapping.gif
faten
Proton Satria utk dijual.

DIKEHENDAKI SEGERA!!!

Ciri-ciri :

Tahun 1995. 1.3 cc.
Manual, warna putih.
Sport rim, tayar 17 inci (baru).
Adjustable absorber.
Kereta dalam keadaan BAIK.

Harga :
RM 9000 ( boleh runding )

Untuk keterangan lanjut,sila hubungi Syaza di talian
0162554011.Sekian.
melayudeng
aku mintak volvo lame...bkn satria lame...hehe
aleeya
mintak jasa baik korang2 semua yang nak jual or beli kereta ni bagi no tepon korang ..korang pm no tepon supaya senang abang aku nak hubungi korang..please...kerjasama korang amatla aku hargai ...thanks...pm skali ngan kete ape korang nak jual k...thanks...

or korang leh ym aku ke tees_saa@yahoo.com or gtalk kat ayusss@gmail.com
muhammad
QUOTE(melayudeng @ Jul 14 2007, 01:02 AM) *
ader org nk jual volvo lame x...model 940...nk bli la... clapping.gif


aku ade kereta volvo 940 untuk dijual..aritu dah post kat cni tp xlaku..so
ko nak ke...tahun 1991 kalu xsilap warna blue black
muhammad
QUOTE(melayudeng @ Jul 14 2007, 01:02 AM) *
ader org nk jual volvo lame x...model 940...nk bli la... clapping.gif


VOLVO 940 (A)
TAHUN=1994
WARNA=HITAM
METER SETAKAT INI=180000KM
NO. PLET BEN
HARGA RM 20OOO JER (NEGO)
SEBAB NAK JUAL = XDE DRIVER...MASING2 DAH BELI KRETA
PM AKU OR MAIL ma_tore@yahoo.com
melayudeng
QUOTE(muhammad @ Jul 16 2007, 07:00 PM) *
QUOTE(melayudeng @ Jul 14 2007, 01:02 AM) *
ader org nk jual volvo lame x...model 940...nk bli la... clapping.gif


VOLVO 940 (A)
TAHUN=1994
WARNA=HITAM
METER SETAKAT INI=180000KM
NO. PLET BEN
HARGA RM 20OOO JER (NEGO)
SEBAB NAK JUAL = XDE DRIVER...MASING2 DAH BELI KRETA
PM AKU OR MAIL ma_tore@yahoo.com


ko ltak gambo volvo tu kt cni...rege rm20000?isk...mahal...bohong btul la ko ni...taun 1994 plak tu...klu 10k-13k nklah...
muhammad
QUOTE(melayudeng @ Jul 17 2007, 04:01 PM) *
QUOTE(muhammad @ Jul 16 2007, 07:00 PM) *
QUOTE(melayudeng @ Jul 14 2007, 01:02 AM) *
ader org nk jual volvo lame x...model 940...nk bli la... clapping.gif


VOLVO 940 (A)
TAHUN=1994
WARNA=HITAM
METER SETAKAT INI=180000KM
NO. PLET BEN
HARGA RM 20OOO JER (NEGO)
SEBAB NAK JUAL = XDE DRIVER...MASING2 DAH BELI KRETA
PM AKU OR MAIL ma_tore@yahoo.com


ko ltak gambo volvo tu kt cni...rege rm20000?isk...mahal...bohong btul la ko ni...taun 1994 plak tu...klu 10k-13k nklah...


waaa...ko nak 10K- 13K ke..aku tanya abg zan..die cakap market price rm 20000..so aku ikut harga market je laaa...apsal ko mintak murah sgt...kalu nak murah2 nego ngan tuan empunya laa..aku xbrani
azharcls
aku nak jual kenari aero sport warna htam....taun 2005....rm32ribu nego plet jjb
RenToKillEmAll
Aku nk cari kenari, manual kalo bole. rege dlm 21-18. ade nk let go?
zan
QUOTE(muhammad @ Jul 19 2007, 10:51 AM) *
QUOTE(melayudeng @ Jul 17 2007, 04:01 PM) *
QUOTE(muhammad @ Jul 16 2007, 07:00 PM) *
QUOTE(melayudeng @ Jul 14 2007, 01:02 AM) *
ader org nk jual volvo lame x...model 940...nk bli la... clapping.gif


VOLVO 940 (A)
TAHUN=1994
WARNA=HITAM
METER SETAKAT INI=180000KM
NO. PLET BEN
HARGA RM 20OOO JER (NEGO)
SEBAB NAK JUAL = XDE DRIVER...MASING2 DAH BELI KRETA
PM AKU OR MAIL ma_tore@yahoo.com


ko ltak gambo volvo tu kt cni...rege rm20000?isk...mahal...bohong btul la ko ni...taun 1994 plak tu...klu 10k-13k nklah...


waaa...ko nak 10K- 13K ke..aku tanya abg zan..die cakap market price rm 20000..so aku ikut harga market je laaa...apsal ko mintak murah sgt...kalu nak murah2 nego ngan tuan empunya laa..aku xbrani

iye lah, biasa lah orang menjual mestilah buka tinggi. bukankah dia tunjukkan kesediaan untuk berunding? itu menunjukkan sikap niaga yang profesional.

proton perdana V6 sendiri pada mulanya dijual pada harga 103,000. tetapi selepas 8 tahun sambutan mula berkurangan, maka proton terus beri diskaun antara 10-15 ribu. talk about strategi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.