Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Comforter Terpakai Dari Us- Rm8 (brand Antarabangsa)
Mesra.net Forum > Business & Economies > Iklan Perniagaan (Tangible) > Household
Pages: 1, 2
elhajr
Salam...

kami menjual comforter terpakai semurah RM8 hingga RM50
kebanyakan barangan kami adalah berjenama antarabangsa, masih elok dan cantik..
bermotifkan bunga, kartun,abstrak dan sebagainya..
harga bergantung pada jenis dan saiz..



kami juga mengalu-alukan pemborong untuk barangan bundle.. (baju,jeans,baju kanak2,permainan,dll)
(penghantaran percuma lembah klang sahaja)
sila email kami di adzia_maria@yahoo.com
Click to view attachment SOLD
Click to view attachment SOLD
Click to view attachment SOLD
En_Miau
QUOTE(elhajr @ Jul 24 2007, 11:44 PM) *
Salam...

kami menjual comforter terpakai semurah RM8 hingga RM50
kebanyakan barangan kami adalah berjenama antarabangsa, masih elok dan cantik..
bermotifkan bunga, kartun,abstrak dan sebagainya..
harga bergantung pada jenis dan saiz..



kami juga mengalu-alukan pemborong untuk barangan bundle.. (baju,jeans,baju kanak2,permainan,dll)
(penghantaran percuma lembah klang sahaja)
sila email kami di adzia_maria@yahoo.com


hi seller...
kalau nak request suar dockers ori us bundle (terpakai)... agk2 ada x... kalau de pls pm ye... dgn harga yang menarik laaa (mrh2)... biggrin.gif
makngah
QUOTE(elhajr @ Jul 24 2007, 11:44 PM) *
Salam...

kami menjual comforter terpakai semurah RM8 hingga RM50
kebanyakan barangan kami adalah berjenama antarabangsa, masih elok dan cantik..
bermotifkan bunga, kartun,abstrak dan sebagainya..
harga bergantung pada jenis dan saiz..



kami juga mengalu-alukan pemborong untuk barangan bundle.. (baju,jeans,baju kanak2,permainan,dll)
(penghantaran percuma lembah klang sahaja)
sila email kami di adzia_maria@yahoo.com


kalau yang jenis tebal, queen size biasanya dlm berapa ringgit ek? ada kedai tak?? kalau ada boleh la kami pi tengok sendiri...
elhajr
QUOTE(makngah @ Jul 28 2007, 10:22 PM) *
kalau yang jenis tebal, queen size biasanya dlm berapa ringgit ek? ada kedai tak?? kalau ada boleh la kami pi tengok sendiri...


Salam... Sila la datang ke kedai kami di LOT 6417 Jlan Sungai Udang, Klang...
kami sedia melayan anda.. smile.gif queen size dari harga RM8 hingga RM50 sahaja..
mengikut kualiti dan appearance...


Hi En Miau...
seluar Dockers kami supply per bundle sahaja
bundle 45 kg gred A RM 950
bundle 45kg gred B RM 630
bundle 45kg gred ok RM 670
bundle 45kg oversize RM 700
Khayty
sarung tilam single ada tak?
tapi jenis yg ada zip ya.....jadi tilam akan tertutup sepenuhnya...

kalau ada,cuba paste kat sini...

corak kartun and bunga2...
elhajr
salam semua...
terima kasih atas sokongan anda... koleksi yang di atas sudah habis dijual...
berikut adalah koleksi terbaru... lihat attacment di bawah... harga RM30


Cik khaytykhir, yang anda cari gambar NO:1.. RM8 TQ

QUOTE(khaytykhir @ Jul 28 2007, 11:33 PM) *
sarung tilam single ada tak?
tapi jenis yg ada zip ya.....jadi tilam akan tertutup sepenuhnya...

kalau ada,cuba paste kat sini...

corak kartun and bunga2...


Click to view attachment RM 8
Click to view attachment RM 30
Click to view attachment RM 30
Click to view attachment RM 30
Click to view attachment RM 25
Click to view attachment RM 25
Khayty
saya nak carik yg ada ZIP clapping.gif

azai
saya nak yang macam kat hotel tu... besar... kalau ade..
revolt
comforter tu penah kene kencing budak x?
elhajr
QUOTE(azai @ Jul 30 2007, 12:59 PM) *
saya nak yang macam kat hotel tu... besar... kalau ade..


mcm kat hotel..? ada... king size pon ader
tapi nak guna penghantaran bagaimana..?

QUOTE
khaytykhir Posted Yesterday, 10:45 PM

saya nak carik yg ada ZIP


yang NO 1 tu mmg ader zip... 2-2 side bole guna,
material cotton biasa.. anyway nak gunakan penghantaran mcmana..?
Khayty
berapa harganya?

yg no 1 tu queen size kan?
elhajr
QUOTE(khaytykhir @ Aug 2 2007, 12:04 AM) *
berapa harganya?

yg no 1 tu queen size kan?


nop.. bukan queen size.. single...
itu nampak besar sbb jadi leper..
harga RM8... area mana..?
Khayty
sorry tersilap taip,sebenarnya nak tanya single...hehe

ok lah tu,ada zip kan?by hand boleh tak?

RM8 kan?

----------------------

oh ya,ada tak yg size besar,macam queen size ker tapi ada ZIP juga?
kalau ada ZIP saya nak tengok yg mana satu...
kalau yg QUEEN SIZE dan ada ZIP yg saya berkenan,boleh bawak sekali..
yg mana ya?
elhajr
QUOTE(khaytykhir @ Aug 3 2007, 11:14 PM) *
sorry tersilap taip,sebenarnya nak tanya single...hehe

ok lah tu,ada zip kan?by hand boleh tak?

RM8 kan?

----------------------

oh ya,ada tak yg size besar,macam queen size ker tapi ada ZIP juga?
kalau ada ZIP saya nak tengok yg mana satu...
kalau yg QUEEN SIZE dan ada ZIP yg saya berkenan,boleh bawak sekali..
yg mana ya?



hmm mmg RM8.. by hand bole.. nak jumpa kat mana..?

queen size xder yang berzip.. bed spead jer ada...
kakashi
QUOTE(khaytykhir @ Jul 28 2007, 11:33 PM) *
sarung tilam single ada tak?
tapi jenis yg ada zip ya.....jadi tilam akan tertutup sepenuhnya...

kalau ada,cuba paste kat sini...

corak kartun and bunga2...


nak gak camni..
tp x nak la yg bunga2..
Khayty
QUOTE(elhajr @ Aug 6 2007, 11:52 AM) *
QUOTE(khaytykhir @ Aug 3 2007, 11:14 PM) *
sorry tersilap taip,sebenarnya nak tanya single...hehe

ok lah tu,ada zip kan?by hand boleh tak?

RM8 kan?

----------------------

oh ya,ada tak yg size besar,macam queen size ker tapi ada ZIP juga?
kalau ada ZIP saya nak tengok yg mana satu...
kalau yg QUEEN SIZE dan ada ZIP yg saya berkenan,boleh bawak sekali..
yg mana ya?



hmm mmg RM8.. by hand bole.. nak jumpa kat mana..?

queen size xder yang berzip.. bed spead jer ada...



mana2lah area KL...
petang ni kalau free jam 3petang kat Maju Junction...camner?

kalau tak boleh kat situ..kat Sogo,care4 wangsa maju.,KLCC..atau Star Sentul(parking)
itu jerlah tempat2 saya boleh tunggu...


hari lain tak sure free atau tidak...
saya akan keluar KL sekejap after zohor dan balik before 5PM hari ini..
apa2 PM saya...
elhajr
QUOTE(khaytykhir @ Aug 6 2007, 12:10 PM) *
QUOTE(elhajr @ Aug 6 2007, 11:52 AM) *
QUOTE(khaytykhir @ Aug 3 2007, 11:14 PM) *
sorry tersilap taip,sebenarnya nak tanya single...hehe

ok lah tu,ada zip kan?by hand boleh tak?

RM8 kan?

----------------------

oh ya,ada tak yg size besar,macam queen size ker tapi ada ZIP juga?
kalau ada ZIP saya nak tengok yg mana satu...
kalau yg QUEEN SIZE dan ada ZIP yg saya berkenan,boleh bawak sekali..
yg mana ya?



hmm mmg RM8.. by hand bole.. nak jumpa kat mana..?

queen size xder yang berzip.. bed spead jer ada...



mana2lah area KL...
petang ni kalau free jam 3petang kat Maju Junction...camner?

kalau tak boleh kat situ..kat Sogo,care4 wangsa maju.,KLCC..atau Star Sentul(parking)
itu jerlah tempat2 saya boleh tunggu...


hari lain tak sure free atau tidak...
saya akan keluar KL sekejap after zohor dan balik before 5PM hari ini..
apa2 PM saya...


ish area KL jauh sgt la... xberbaloi plak... kami hanya bole hantar sampai Shah Alam jer...@ area klang..

bedspead mcm tu tgk stok la... yg nie pon kami xtau sampai bole simpan... kedai kami di sg udang klang.. TQ
kakashi
kata pengantaran percuma utk lembah klang...
elhajr
QUOTE(kakashi @ Aug 6 2007, 08:02 PM) *
kata pengantaran percuma utk lembah klang...


salam... itu separate case... penghanran percuma untuk pembelian bundle..
klau nak bole gak tapi by volume la... shah alam dan klang special case..
kawan2 bole bincang tempat nak jumpa... sori atas kekeliruan.

new update RM15 (sold)
jazzan
QUOTE(elhajr @ Jul 24 2007, 11:44 PM) *
kami juga mengalu-alukan pemborong untuk barangan bundle.. (baju,jeans,baju kanak2,permainan,dll)
(penghantaran percuma lembah klang sahaja)
sila email kami di adzia_maria@yahoo.com


Kami cuba email kamu untuk maklumat lanjut tapi address "adzia_maria@yahoo.com" tu macam tak valid.. hmm.. anyway..


We are looking into starting our own bundle business covering household items in JB. Bole tak kasi kami list of items yang you usually handle. We are interested in bundle items like.. towels, curtains, bedspread, comforter etc etc.. If available could you provide us with your price per bundle and bundle grade. Email any information to "jazlan66@yahoo.com"

Thank you and best Regards.
elhajr
salam..
email telah dikirim silap check email anda.. smile.gif
elhajr
up.. smile.gif
elhajr
up... MERDEKA!!!.. smile.gif
merdekakan minda mu..
elhajr
terima kasih atas sokongan forumer mesra.net..
makluman- bundle jeans sudah habis untuk stok bulan puasa..
stok baru lepas raya..
stok masih ada..

Seluar dockers
Comforter
Promosi campuran RM50
-TQ
elhajr
Salam...

terbaru dalam koleksi kami.. pakaian kanak2..
sila beri email anda utk cataloq..

wati
QUOTE(elhajr @ Sep 19 2007, 09:51 AM) *
Salam...

terbaru dalam koleksi kami.. pakaian kanak2..
sila beri email anda utk cataloq..


Saya berminat nak beli baju ngan seluar bundle, tak kira budak, perempuan atau lelaki. Boleh tak tolong email saya katalog dan harga ke norzilawati_osman@yahoo.com untuk harga.

Saya nak bukak kedai di Johor Bahru. So, tolong kasi kos penghantaran jugak ye ke jb.

TQ.

Wati
elhajr
QUOTE(wati @ Sep 23 2007, 02:13 AM) *
Saya berminat nak beli baju ngan seluar bundle, tak kira budak, perempuan atau lelaki. Boleh tak tolong email saya katalog dan harga ke norzilawati_osman@yahoo.com untuk harga.

Saya nak bukak kedai di Johor Bahru. So, tolong kasi kos penghantaran jugak ye ke jb.

TQ.

Wati


salam.. email telah dikirim.. utk baju kanak2 kami jual dalam bundle 45kg
barang dari US- branded US garment
-terima kasih
elhajr
Salam..

terbaru dalam koleksi bundle kami...
US garment
pakaian kanak-kanak Oshkosh gred A - hanya RM1000/bundle 45kg
levi's 501 gred B -hanya RM1550/bundle 50pcs
radioactive
Levis tu xde jual asing2 ke....Ko jual 1bundle je ke?
elhajr
QUOTE(radioactive @ Sep 28 2007, 10:14 PM) *
Levis tu xde jual asing2 ke....Ko jual 1bundle je ke?


yup.. ! bundle...
hanya tinggal 2 bundle..
radioactive
Kalo jual asing2...nak gak ler aku nengok2....Nak beli sebundle..xmampu wooo.....
elhajr
QUOTE(radioactive @ Oct 2 2007, 03:05 PM) *
Kalo jual asing2...nak gak ler aku nengok2....Nak beli sebundle..xmampu wooo.....


hmm klau nak pakai sndiri beli ngan member den la..
lokasi kat mana..? nnt den beri no customer terdekat... smile.gif
radioactive
Lokasi putrajaya.....Member ko jual mahal ke murah?
Kalo murah..bley arr tgk2 barang raye..hehehe...
elhajr
QUOTE(radioactive @ Oct 5 2007, 03:43 PM) *
Lokasi putrajaya.....Member ko jual mahal ke murah?
Kalo murah..bley arr tgk2 barang raye..hehehe...


ups.. putrajaya blum ambik jeans...
yang paling dekat bangi
klau berminatnntden PM..OK..?

pengumuman... levi's 2nd gred dah abis...
TQ... smile.gif
radioactive
BAngi katner?
Aku ada gak recce2 kat kedai bundle bangi tu....
Slalunyer pendek arr suar dia...tapi mana ler tau leh tgk brg2 lain...k..PM me
elhajr


Selamat Hari Raya Aidil Fitri....

Maaf Zahir Batin..
.
elhajr

Selamat Hari Raya Aidil Fitri....

Maaf Zahir Batin..
.

mama_elin
QUOTE(revolt @ Jul 30 2007, 03:06 PM) *
comforter tu penah kene kencing budak x?



hahahahhahaha adeyyy ko nak tanya benda lain ni...hahahahaha
elhajr
QUOTE(mama_elin @ Oct 19 2007, 01:04 PM) *
QUOTE(revolt @ Jul 30 2007, 03:06 PM) *
comforter tu penah kene kencing budak x?



hahahahhahaha adeyyy ko nak tanya benda lain ni...hahahahaha


Salam..

eh nak tanya apa tu erk......mama_elin..?
hehehe..

biar la dia...
bLaCkmOunTaIn
Salam,

saya juga berminat dgn bisnes bundle ni, boleh tlg e-mailkan katalog utk pakaian? kalau ada katalog untuk jaket/windbreaker/baju sejuk, tlg e-mailkan sekali ye

kos penghantaran ke perak mcmmana?

e-mail saya: baby_are@yahoo.com
bLaCkmOunTaIn
Salam,

saya juga berminat dgn bisnes bundle ni, boleh tlg e-mailkan katalog utk pakaian? kalau ada katalog untuk jaket/windbreaker/baju sejuk, tlg e-mailkan sekali ye

kos penghantaran ke perak mcmmana?

e-mail saya: baby_are@yahoo.com
elhajr
QUOTE(bLaCkmOunTaIn @ Oct 25 2007, 04:45 PM) *
Salam,

saya juga berminat dgn bisnes bundle ni, boleh tlg e-mailkan katalog utk pakaian? kalau ada katalog untuk jaket/windbreaker/baju sejuk, tlg e-mailkan sekali ye

kos penghantaran ke perak mcmmana?

e-mail saya: baby_are@yahoo.com



email telah dikirim...
TQ
hani2103
Boleh pm alamat kedai...kalu hari sabtu bukak tak kedai???
elhajr
QUOTE(hani2103 @ Nov 2 2007, 05:07 PM) *
Boleh pm alamat kedai...kalu hari sabtu bukak tak kedai???


maaf lama x online..

pls contact by email atau call 014 6460794

-TQ
elhajr
Salam...

promosi terbaru barangan bundle..

sila email kan barangan yang anda minati...

bundle mix RM100 utk 100kg...
abahgemok
boleh kasik infor sikit...
saya mencari bundle kanak kanak....
dari johor...

1. berapa rm?
2. berapa kg?
3. anggaran saiz pakaian umor budak?
4. anggaran pcs helaian per bundle...

terima kaseh...
paddock



Salam,

saya juga berminat dgn bisnes bundle ni, boleh tlg e-mailkan katalog utk pakaian? kalau ada katalog untuk boxer, tlg e-mailkan sekali k..
blh sy tahu di mana lokasi
no fon..
harga per bundle..
dr us or japan

harap reply ke email saya paddock_life@yahoo.com
sy berminat dgn bisnes nie
paddock
salam..
kalo ade sy nk bundle boxer dr us
ekmal
QUOTE(elhajr @ Jul 24 2007, 11:44 PM) *
Salam...

kami menjual comforter terpakai semurah RM8 hingga RM50
kebanyakan barangan kami adalah berjenama antarabangsa, masih elok dan cantik..
bermotifkan bunga, kartun,abstrak dan sebagainya..
harga bergantung pada jenis dan saiz..



kami juga mengalu-alukan pemborong untuk barangan bundle.. (baju,jeans,baju kanak2,permainan,dll)
(penghantaran percuma lembah klang sahaja)
sila email kami di adzia_maria@yahoo.com
Click to view attachment SOLD
Click to view attachment SOLD
Click to view attachment SOLD




IKLANKAN BIZNES ANDA DISINI,PERCUMA JE!
www.emediaads.com
GERBANG MAKLUMAT ANDA
glazsliper_2004
nk cari comforter queen size corak kartun...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.