Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jualan Tudung, Tudung Bawal, Kain Pasang, Kain Pelikat Online
Mesra.net Forum > Business & Economies > Iklan Perniagaan (Tangible) > Kain, Pakaian, Tudung, Cadar...
Pages: 1, 2, 3
BabaHarith
Assalamualaikum wbt.



Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim, saya nak buka iklan jualan di komuniti Mesra.net ni. Terima kasih kepada moderator laman Mesra.net ni yang memberikan peluang ni kpd saya.

Kedai www.sericahaya.com makin berkembang dan telah menambah pelbagai tudung fesyen terbaru yg berkualiti dan menarik

Jemput ke www.sericahaya.com

Produk jualan terkini kami ialah tudung fesyen dari jenama ID (ID-Perempuan) iaitu Dubai Selapis, Dubai Dua Lapis, Tudung ala Ekin, terdapat juga Tudung Dubai Kuwaiti (original) yang dibawa masuk dari Timur Tengah. Tudung-tudung yang dijual ini adalah diperbuat daripada fabric yang lembut, berkualiti, senang dipakai (tak perlu digosok selalu), sangat praktikal utk dipakai bersantai atau dipakai semasa bekerja selain mempunyai corak yang menarik.

Lawati www.sericahaya.com untuk melihat semua koleksi kami. Anda boleh melihat dan memilih koleksi tudung yang kami tawarkan di www.sericahaya.com dan anda boleh terus membuat tempahan serta bayaran secara online. Barangan anda akan diposkan kepada anda sebaik sahaja kami mendapat pengesahan bayaran yang anda lakukan.

Jimatkan masa dan kos anda dengan membeli dari kami. Stok baru akan dimasukkan pada setiap minggu untuk memenuhi permintaan Pelanggan kami

Sebarang pertanyaan boleh emelkan terus kepada sales@sericahaya.com atau tinggalkan pesanan di YM ke seri_cahaya





[b]Sila lihat page terakhir atau terus ke www.sericahaya.com untuk lihat perkembangan stok terbaru kami



Untuk tempahan atau pertanyaan bolehlah dibuat melalui salah satu dari cara berikut:

1. PM kepada saya
2.Melalui email kepada sales@sericahaya.com.
3. Melalui khidmat SMS ke nombor 013 6744960
4. Melalui Yahoo Mesenger ID : seri_cahaya

Sila nyatakan maklumat berikut dalam pesanan tempahan anda :

1. Kod-kod produk yang ingin dibeli
2. Nama Anda
3. Alamat lengkap termasuk poskod untuk tujuan penghantaran
4. No telefon atau email atau yahoo mesenger ID anda untuk memudahkan kami menghubungi anda semula

Pembayaran
Cara Pertama - On-Line Transfer (Pindahan Wang Secara Online)

1. Melalui kemudahan maybank2u.com (Maybank)
No. Akaun : 512820050725
Nama : AYUB BIN DAUD
email sales@sericahaya.com

2. Melalui kemudahan bankislam.com.my (Bank Islam Malaysia Berhad)
No. Akaun : 14014020691347
Nama : AYUB BIN DAUD
email sales@sericahaya.com

3. Melalui kemudahan PBebank.com (Public Bank Berhad)
No. Akaun : 4911282511
Nama : AYUB BIN DAUD

Sila lihat page terakhir atau terus ke www.sericahaya.com untuk lihat perkembangan stok terbaru kami
BabaHarith
Untuk melihat koleksi kami buat msa ini, saya mempersilakan pengunjung untuk klik pada URL di bawah:

Kain Pelikat : http://www.sericahaya.com/KoleksiKainPelikat.htm

Kain Pasang: http://www.sericahaya.com/KoleksiKainPasang.htm

Tudung Bawal : http://www.sericahaya.com/KoleksiTudungBawal.htm

Tudung Corak: http://www.sericahaya.com/CorakItaly%20CI.htm

Tudung Plain : http://www.sericahaya.com/TudungPlain%20TP.htm

Terima kasih atas skongan semua..sekiranya ada pertanyaan..jngan laa malu2 nak pm ..k
BabaHarith
Deleted.

Sila ke page terakhir thread ini atau lawati www.sericahaya.com untuk perkembangan terbaru stok kami.

terim kasih
BabaHarith
Deleted.

Sila ke page terakhir thread ini atau lawati www.sericahaya.com untuk perkembangan terbaru stok kami.

terim kasih
BabaHarith
LDeleted.

Sila ke page terakhir thread ini atau lawati www.sericahaya.com untuk perkembangan terbaru stok kami.

terim kasih
BabaHarith
Deleted.

Sila ke page terakhir thread ini atau lawati www.sericahaya.com untuk perkembangan terbaru stok kami.

terim kasih
BabaHarith
Kain Chiffon Benang Hitam - RM35.00 sepasang
Koleksi Bawang Merah Bawang Putih Dope Dye

Semua dah Sold
BabaHarith
Lagi kain chiffon Benang Hitam...

sold
BabaHarith
Kain Chiffon Benang Hitam - RM35.00 sepasang
Koleksi Bawang Merah Bawang Putih Dope Dye

Kain lembut, sejuk, terletak dan sedap dipakai
Kain tidak terlalu nipis (tidak perlu lining) dan tidak mudah pecah,
Ada batu penuh utk 4 meter
Batu kristal mengikut warna tanah

semua dah Sold
BabaHarith
Lagi kain Chiffon Benang Hitam - batu penuh

Sold
BabaHarith
Kain Jacquard Benang Hitam - RM45.00 sepasang

Kain satu warna dengan design terbaru yang menarik
Kain lembut, sejuk, terletak dan sedap dipakai
Kain tidak terlalu nipis (tidak perlu lining) dan tidak mudah pecah,
Ada batu 2 meter dan 2 meter tanpa batu (utk bahagian yang dijadikan kain tiada batu)
Batu kristal putih

* Untuk bahagian yang dijadikan kain dicadangkan mengunakan bahagian belakang kain yang mempunyai corak contra dari bahagian depan

** Imej kain yang ditunjukkan - Warna tanah cerah ialah bahagian luar, manakala warna tanah gelap ialah bahagian belakang kain

Sold
BabaHarith
Kain Giordini New Classic - RM35.00 sepasang
Koleksi Giordini New Classic

Kain lembut dan sedap dipakai
Warna-warna menarik dgn corak bayang yang nampak exclusive
Kain tidak terlalu nipis (tidak perlu lining) dan tidak mudah pecah

Semua dah Sold
BabaHarith
Sila tgok dan pilih tudung plak.. tudung bawal korea dengan batu gred biasa
harga jual RM30 sehelai.. klu berminat sila email or pm ok

Semua dah Sold
BabaHarith
lagi tudung bawal...
BabaHarith
sold
BabaHarith
lagi.. yg ni tudung bawal bunga dia baldu.. harga sama RM30 sehelai..


Sold
lieza82
rolleyes.gif
BabaHarith
QUOTE(lieza82 @ Aug 3 2007, 05:15 PM) *
rolleyes.gif


thanks jenguk thread saya yerr biggrin.gif
BabaHarith
Sold
BabaHarith
Sold
manja
QUOTE(BabaHarith @ Aug 6 2007, 12:30 AM) *
ada lagi sambungan...




mari.. mari.. smile.gif



Nak tumpang tanya..kalau saya nak beli borong macam mane??rege kira macam mane?
BabaHarith
mari..mari..
anda semua dijemput ke www.sericahaya.com utk melihat semua koleksi kami rolleyes.gif

TQ
BabaHarith
Ada tudung bawal no.1 kelantan dgn batu oktant no.1..
sila jenguk2 ke Koleksi Tudung Bawal

TQ clapping.gif
BabaHarith
mari mari.. sila lawati website www.sericahaya.com clapping.gif
BabaHarith
Ada stok baru masuk.. tudung bawal bidang 60 pun ada..
sila lawati www.sericahaya.com

Terima kasihhhh
FastOne
Byk stok KAIN PASANG yg dah abis kat website sericahaya tu ?
ada update stok baru sampai tak ?
kasi byk skit pilihan nak pilih ni smile.gif
BabaHarith
QUOTE(FastOne @ Aug 18 2007, 07:07 PM) *
Byk stok KAIN PASANG yg dah abis kat website sericahaya tu ?
ada update stok baru sampai tak ?
kasi byk skit pilihan nak pilih ni smile.gif


Terima kasih lawat website kami.. stok kain pasang banyak dah sold, insyaallah kami akan tambah sikit masa lagi ok..
tudung2 tak minat ker? harga insyaallah masih boleh di runding... smile.gif
BabaHarith
Assalamualaikum

Sto kain pasang terbaru dah dimasukkan, harga offer sempena merdeka and mega sale.. sempat lagi nak tempah buat baju raya biggrin.gif

sila lawati www.sericahaya.com

terima kasih..
BabaHarith
Assalamualaikum

jemput masuk ke www.sericahaya.com ada tudung2 baru dimasukkan pada 30 Ogos 2007.. biggrin.gif

terima kasihh

BabaHarith
Assalamualaikum

jemput masuk ke www.sericahaya.com ada tudung2 baru dimasukkan pada 30 Ogos 2007.. biggrin.gif

terima kasihh

BabaHarith
Deleted.

Sila ke page terakhir thread ini atau lawati www.sericahaya.com untuk perkembangan terbaru stok kami.

terim kasih
BabaHarith
[Deleted.

Sila ke page terakhir thread ini atau lawati www.sericahaya.com untuk perkembangan terbaru stok kami.

terim kasih
BabaHarith
Deleted.

Sila ke page terakhir thread ini atau lawati www.sericahaya.com untuk perkembangan terbaru stok kami.

terim kasih
BabaHarith
Deleted.

Sila ke page terakhir thread ini atau lawati www.sericahaya.com untuk perkembangan terbaru stok kami.

terim kasih
BabaHarith
Deleted.

Sila ke page terakhir thread ini atau lawati www.sericahaya.com untuk perkembangan terbaru stok kami.

terim kasih
BabaHarith
Deleted.

Sila ke page terakhir thread ini atau lawati www.sericahaya.com untuk perkembangan terbaru stok kami.

terim kasih
BabaHarith
TUDUNG BAWAL BIDANG 60
Bawal No.2 - (Korea)

Harga Sale =RM35 sehelai
Harga sebelum RM40

Bahagian Tepi Bersulam atau Lipat Seroja - Harga sama jer
Batu kristal tabur
Ukuran lebar sebenar antara 55 inci - 60 inci







sambungan lagi di bawah
BabaHarith
Sambungan...

TUDUNG BAWAL BIDANG 60
Bawal No.2 - (Korea)

Harga Mega Sale =RM35 sehelai
Harga sebelum RM40

Bahagian Tepi Bersulam atau Lipat Seroja - Harga sama jer
Batu kristal tabur
Ukuran lebar sebenar antara 55 inci - 60 inci





BabaHarith
salam Ramadhan utk semua..

jemput melawat ke www.sericahaya.com untuk melihat koleksi2 terbaru selain dari yg ada dlm forum ni.. smile.gif

terima kasih
BabaHarith
salam Ramadhan utk semua..
Deleted.

Sila ke page terakhir thread ini atau lawati www.sericahaya.com untuk perkembangan terbaru stok kami.

terim kasih
BabaHarith
Deleted.

Sila ke page terakhir thread ini atau lawati www.sericahaya.com untuk perkembangan terbaru stok kami.

terim kasih
BabaHarith
Assalamualaikum

Jemput melawat ke website saya utk melihat koleksi-koleksi yg ditawarkan. Boleh buat persiapan utk menyambut Aidilfitri yg bakal menjelang.

Selamat Berpuasa.. hidupkan Ramadhan dgn amalan soleh..
BabaHarith
Deleted.

Sila ke page terakhir thread ini atau lawati www.sericahaya.com untuk perkembangan terbaru stok kami.

terim kasih
BabaHarith
Deleted.

Sila ke page terakhir thread ini atau lawati www.sericahaya.com untuk perkembangan terbaru stok kami.

terim kasih
BabaHarith
Tudung Dubai
RM30
sehelai

Kain lembut dengan corak yang cantik
Mempunyai bahagian sarung kepala yang tidak menampakkan bayang-bayang leher
Sesuai digayakan dengan pelbagai fesyen pakaian





BabaHarith
Tudung Dubai
RM30
sehelai


Lagi sambungan..





Ada lagi koleksi di www.sericahaya.com wink.gif
BabaHarith
Tudung Dubai dengan 'Awning'
RM37
sehelai


Kain lembut dengan corak yang cantik
Mempunyai bahagian sarung kepala yang tidak menampakkan bayang-bayang leher
Mempunyai 'awning' nipis yg lembut
Kain selendang dari jenis selendang mayang (terhad kepada model tertentu sahaja)
Sesuai digayakan dengan pelbagai fesyen pakaian






koleksi penuh boleh lihat di www.sericahaya.com smile.gif

BabaHarith
Tudung Mayang
RM40
sehelai


Tudung terbaru yang eksklusif
Mempunyai bahagian sarung kepala sehingga ke leher (tidak menampakkan bayang-bayang telinga dan leher)
Kain selendang bidang besar yang lembut dengan corak yang cantik
Mempunyai 'awning' nipis yg lembut
Sesuai digayakan dengan pelbagai fesyen pakaian






Bentuk dan contoh macam mana nak gayakan tudung ni boleh tengok Di Sini
BabaHarith
Tudung Mayang
RM40
sehelai


Sambungan.....





Koleksi penuh boleh lihat di www.sericahaya.com

Bentuk dan contoh macam mana nak gayakan tudung ni boleh tengok Di Sini
BabaHarith
jemput masuk ke www.sericahaya.com untuk melihat koleksi terbaru..

ada banyak udung fesyen dan trendy untuk dipilih
gelang magnet pun ada biggrin.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.