KEBERKESANAN TERBUKTI.

* Buang Angin
* Buang Air berlebihan
* Buang Lemak berlebihan

1-Dalam masa 3 hari kesan pengambilan Losyen Mustajab sudah dapat dirasai.
Proses pembuangan angin dan lemak berlaku.
Proses menbuang air besar lebih mudah dan badan terasa lebih ringan.

2.Proses berterusan, dalam tempoh seminggu lemak - lemak pada kulit terasa lebih lembut.

3.Penggunaan yang berterusan akan mengurangkan air, angin dan lemak didalam tubuh seterusnya mengurangkan berat badan.

HARGA - RM 22.00 - 130ML.


CARA PENGGUNAAN:

-SAPUKAN PADA TEMPAT-TEMPAT YANG BERMASALAH DAN URUTKAN SECARA PERLAHAN-LAHAN.

-BOLEH DI GUNAKAN SEKERAP YANG MUNGKIN.

-UNTUK KESAN YANG LEBIH CEPAT SAPUKAN SETIAP KALI SEBELUM TIDUR.


ARTIKEL

Losyen pati halia hebat

DUNIA Herbs semakin yakin Losyen Mustajab Pati Halia sudah mendapat tempat di hati pengguna berdasarkan peningkatan jualan kebelakangan ini. Rata-rata pelanggan yang menghubungi kami menyatakan puas dengan keberkesanan produk pati halia yang khasiatnya dalam merawat pelbagai penyakit.

Walaupun baru di pasaran, permintaan produk ini dalam pasaran amat membanggakan. Justeru, syarikat itu ingin menyarankan kepada orang ramai yang belum mendapatkan losyen ini supaya mencuba dan merasai kehebatan pati halia ini.

Pengedar kini kian mengembang dan meluas di serata negeri dan daerah. Kepada semua pengguna atau mereka yang ingin merasai kehebatan produk ini, boleh mendapatkan dari pengedar terdekat agar kempen 'setiap rumah harus miliki' yang dijalankan oleh Syarikat Dunia Herbs Sales & Marketing mencapai sasarannya.

Keistimewaan Losyen Mustajab ia menggunakan 100 peratus pati halia dan campuran ramuan herba. Losyen Mustajab Pati Halia ini sesuai untuk seisi keluarga, terutama mereka yang menghidap angin dalam badan, lenguh-lenguh sendi dan lutut.

Kembung perut, kejang urat-saraf serta kebas tangan dan kaki juga amat sesuai digunakan. Kepada ibu yang lepas bersalin Losyen Mustajab Pati Halia mampu memastikan badan kembali sihat malah menampakkan bentuk badan yang cantik dan ramping.

Bagi perempuan menghidap sakit perut akibat senggugut juga amat elok dipakai. Ia dapat membantu dan mempercepatkan proses pembuangan lemak dan selulit di bahagian pinggang agar kembali ramping. Cepat menyerap dan tidak berminyak.

Khasiat Losyen Mustajab ini berkesan berdasarkan pengakuan pengguna. Losyen ini yang dijual dalam botol 130ml pada harga RM22.00 ini amat berpatutan dan 'mampu dimiliki' bagi setiap individu.

Dunia Herbs Sales & Marketing juga membuka peluang perniagaan kepada sesiapa yang ingin menjadi pengedar dan sekaligus dapat menambahkan pendapatan sampingan. Orang ramai yang berminat untuk menjadi pengedar boleh juga menghubungi pembekal di negeri masing-masing.

.

ŠThe New Straits Times Press (M) Berhad

*************************************************************TESTIMONI PENGGUNA

Saya sering menghadapi masalah senggugut ..sakit perut setiap kali nak datang period...Alhamdulillah setelah bertemu Losyen Mustajab Pati Halia...masalah itu makin berkurangan.Kini tidak perlu makan pain killler jika nak datang period

*************************************************************
Masalah migrain yang sering melanda kini semakin berkurangan sejak kenal dengan Losyen Mustajab Pati Halia!!!

*************************************************************
Oleh kerana terlalu lama mengadap komputer di pejabat..seringkali di serang sakit belakang..Mencuba Losyen Mustajab Pati Halia memang berbaloi sebab kini jika sakit menyerang..akan cepat2 sapu losyen ...memang lega!!

*************************************************************
Selalu sakit lutut jika banyak berjalan...terutama time pergi shopping.Ada kawan perkenalkan losyen mustajab pati halia...Tak sangka boleh membantu masalah lenguh2 itu..Memang wajar di simpan kat rumah !! Bau pun sedap..

*************************************************************
Pengalaman menggunakan LOSYEN MUSTAJAB PATI HALIA ,
dari forum:-



Raya haji baru2 ni kak ipar aku bawak kan laksa, ketupat pulut (ada kacang lagi) lemang, rendang ayam, puding anggur nasi impit kuah kacang. semuanya aku tibai dari tghari hingga la ke malam. makan nasi lauk daging. minum teh lagi. esoknya makan nasi lauk udang minum ais mangga sala dr. tghari ke mlm. esoknya... peerrgghhh... senak perut ciritbirit angin muntah2 tghmlm & awal pagi asyik terbaring je sampai kapla jadi pening. mkn tak lalu. tambah2 plak kena time first day datang period. bdn jadi lembik sgt2. dah 4 hari baru la ok skit lps jumpa doktor. doktor tekan2 perut kata kembung ada angin. aku try jugak sapu Losyen Mustajab Pati Halia sapu kat perut hingga ke bawah perut. lega.... angin banyak jugak keluar. berat bdn pun turun 2kg. serik dah mkn laksa skali dgn lemang ketupat dan mcm2 lagi la yg sewktu dgnnya. mcm mimpi ngeri.

Inginkan produk ini sila hubungi saya di 012-3353561 atau email ima_shu2004@yahoo.com