Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Berkesan Ke London Weight Management
Mesra.net Forum > UMUM > Info Petua & Kesihatan > Kelab Diet, Panduan Kesihatan Fizikal dan Pemakanan
cma
aku baru tengok tb tadi...amazing...dalam masa 4 bulan dapat turun 27kg....

hmmm....aku nak come back...dah gemok sgt nie...
sweetnina
topik ni dah salah tempat ni cma..hmmm...
JEJARIHALUS
akakakkka.... aku penah pegi treatment dia nih...
banyak menda aku nak citer...
nnt esok lah k...akakakkaka lawak aarrr kalau nak ingat2...
aku dah nak balik nie..
papai.
nadya
tgk dr testi rancangan ni,, rasanya berkesan
cuma byk pakai duit ar..
ctmunirah
QUOTE(JEJARIHALUS @ Nov 5 2007, 09:50 PM) *
akakakkka.... aku penah pegi treatment dia nih...
banyak menda aku nak citer...
nnt esok lah k...akakakkaka lawak aarrr kalau nak ingat2...
aku dah nak balik nie..
papai.


oo awak pernah ye pegi ke program2 cemni
citer la..nak tau...
tipu ke betul ke benda2 ni berkesan?
JEJARIHALUS
aku pegi sekali jer.. tu pon ngukit akak aku yang suke benor ngan promosi2 macam nie..
kami gi kat midvalley.... masa daftar tuh dia kasik kad kecik cam yang aku dapat..(tgk attachments)

mula2 tu sessi bersama konsultant dulu.. dia tanya pasal eating habit aku dr dulu sampai laa skang.. aku citer la segala-galanya.. dari aku yang suka makan fastfood.. suka makan nasik2 malam2.. makan lauk lemak2.. adesss panas telinga kena lecture beb.. sampai aku rasa macam sume yang aku makan, yang aku buat selama ni mmg betul2 salah.. then mausk peringkat lepas tuh amoi tu duk citer laa pasal bahana2 yang boleh datang pada orang yang gemuk nih.. sakit jantung, darah tinggi, sakit buah pinggang... mmg terbukak laa bijik mata dan pikiran aku yang selam ni eating habit aku sememangnya salah.. kih kih
okeh setelah di leter dan dobagi nasihat bertimpa2 pasal pemakanan dan senaman yang sepatutnya maka amoi tuh mula la masuk sket2 'jarum' dia pasal bayaran yang dikenakan kalau buat treatment kat situ.. hulamak aihhh hampir Rm3000.00++ tuhhh... muahahha masa amoi tu duk terang aku buat muka bodoh jer.. kadang2 aku angguk kepala.. kadang2 aku jawab "hemmm..." " ooohhh".... hehehe yang aku duk setting dalam kepala time tuh aku datang ngan voucer rawatan percuma tuh ajer.. yang lain2 aku tak pedulik dah... heheh last2 aku bitau la dia yang aku ni baru abis bajor skang ni tak keja lagi .. kih kih frustttt jer muka dia.. padan muka!! padan muka!!

agaknyer dia dah letih mujuk aku suh masuk program dia tuh maka lepas tuh bermula lah sessi rawatan *macam yang dijanjikan kat dalam voucer tuh laa.. heheh mula2 dia ukur berat badan tinggi (time ni pon duk membebel lagi kata berat ngan tinggi naku tak berapa nak stabil.. adessss )...

1) mula2 dia suh salin baju + pakai sliper jepon.. then gi mandi wap.. ala2 sauna gitu... kih kih.. panass.. macam nak terbakar seluruh badan.. lepas 20minit dia panggil kuar then disapukan macam garam gitu kat seluruh badan... aku segan beb.. tu ler 1st time aku dedahkan badan aku kat seorang amoi sebanyak itu..kih kih.. time tuh rasa berdosa pon ader pasai aku tetiba teringat pasal aurat orang islam dengan orang yang bukan islam.. berdosa.. berdosa...!! tobat lepas ni tak buat dahhh... lepas tuh dia suh masuk kat dalam bilik stim tuh balik... then mandi..

2) kih kih lepas tuh amoi tu h bawak aku kat dalam satu bilik khas.. macam wad spital pon ader gak.. jakun giler aku ngan men da2 cam ni beb.. muahaha disapukan satu krim..dia kata untuk senang nak pecahkan lapisan lemak2.. lepas 5 minit aku rasa macam pijar kena cili.. panas jer satu badan.. then amoi tuh masuk balik tolak satu mesin.. time tuh aku dah cuka giler ... "nak buat aper tuh..??" selam ber jer aku tanya.. muahaha.. " ni mesin untuk pecah lemak maa... talak sakit maa..."... hehehe "yer ker".. amoi tuh mula laa start letak menda lah kecik2 tuh kat bada n.. kat area perut, belakang ngan peha.. bila on jer mesin tuh tetiba jer rasa macam kena renjatan letrik..muahaha tapi best la jugak.. heheh then dia biar jer aku kat situ lebih kurang 30min...sampai tertido2.. hehe

3) lepas buang sume menda 2kat badan aku.. amoi tuh sapu lagi satu krim.. brape banyak krim daa... peh tuh dia bawak gi satu bilik lain plak.. kat situ dia bungkus aku ngan satu selimut... sekali lagi panass jer satu badan.. lebih kurang 30min lepas tuh amoi tu masuk then ukur aku nyer badan sekali lagi.. suh aku pakai baju aku... hemmmm dah setel lah kot..

then.. aku timbang berat... hulamakkkkk!!! selepas 3 jam aku berat aku turun 3kg beb!! then aku hilang 15.3cm!!!! mmg menakjubkan..!! aku macam tak percaya jer..hahhaha suka!! suka!! kalau aku ader duit mmg aku pegi situ buat rawatan kurangkan lemak tiap2 minggu... tapi skang ni mmg tak mampu la...




JiJaHpOtPeT
Mungkin jejer salah sorang yang amat bertuah tak kena paksa...
kawan aku kena mmg kena tekan, mula2 dia cakap x bawak cash money..
pehtu amoi tu cakap ada credit card tak...kawan aku mcm lembu cucuk idung...
bagi la...nahh...apa lagi balik nyesal x sudah...

visit www.consumer.com.my
serch london weight management. ada segilintir comment pengguna..kawan aku pon ada ctu..

bukan aku cakap x bagus, tapi cara diaorg jalankan bisnes tu..




has_fiza
QUOTE(JiJaHpOtPeT @ Nov 6 2007, 12:21 PM) *
Mungkin jejer salah sorang yang amat bertuah tak kena paksa...
kawan aku kena mmg kena tekan, mula2 dia cakap x bawak cash money..
pehtu amoi tu cakap ada credit card tak...kawan aku mcm lembu cucuk idung...
bagi la...nahh...apa lagi balik nyesal x sudah...

visit www.consumer.com.my
serch london weight management. ada segilintir comment pengguna..kawan aku pon ada ctu..

bukan aku cakap x bagus, tapi cara diaorg jalankan bisnes tu..


kat mana2 pun sama

so kalau betul nak pegi
should aware yg programme2 camni mmg mahal
pegi la masa u have unuff money and betul2 serius nak kurus
kalau takat nak try2...siap sedia la kena "cucuk jarum"
JeD[i]-BoNGsU
QUOTE(cma @ Nov 5 2007, 06:58 PM) *
aku baru tengok tb tadi...amazing...dalam masa 4 bulan dapat turun 27kg....

hmmm....aku nak come back...dah gemok sgt nie...


berkesan.. sbb ko dh spend duit banyak˛
utk enroll dlm weight management ni,
maksudnya ko akan rasa sayang nk langgar
peraturan˛ makan yg diorang set.

lg satu, bila dh spend duit byk˛ tu,
maksudnya dh xde duit nk makan dah..
automatik ko diet..

so mmg berkesan lah.
JiJaHpOtPeT
btol tuh...xtaula...aku dengo pengalaman member aku...

huh amukan puaka dia...apapun bagi aku xdak jalan yg mudah untuk kurus...

yg penting amalkan pemakanan yg sihat dan kn slalu pi exercise...
JEJARIHALUS
tips: kalau gi kat tempat yang tawarkan offer macam nie...
percuma satu pakej menguruskan badan contohnya
kena btul2 kuat la... macam yang korang cakap kene 'cucuk jarum ' tuh....
aku ngan akak aku mmg wat muke kering jer...
stick pada pendirian yang pakej mula2 tuh mmg free..
huhu
Hana_Amirra
QUOTE
lepas buang sume menda 2kat badan aku.. amoi tuh sapu lagi satu krim.. brape banyak krim daa... peh tuh dia bawak gi satu bilik lain plak.. kat situ dia bungkus aku ngan satu selimut... sekali lagi panass jer satu badan.. lebih kurang 30min lepas tuh amoi tu masuk then ukur aku nyer badan sekali lagi.. suh aku pakai baju aku... hemmmm dah setel lah kot..


itu hot blanket.
kalau slimming course kt mana2..misti ada benda alah tu.

aku pun teruja tgk rancangan tu semlm.
domesticgoddessnot
QUOTE
domesticgoddessnot,

You have been sent this communication from nazmi via the "Report this post to a moderator" link.

------------------------------------------------
Topic: Berkesan Ke London Weight Management
------------------------------------------------

Link to post: http://www.mesra.net/forum/index.php?showt...=0#entry4255225

------------------------------------------------
Report:

Saya ni sebenarnya customer L.W.M,dr bln 3 sampailah sekarang sy masih lg ikut treatment diorg.Nak kata berkesan tu adala sikit tp kita kena beli diorang punya produk coffee & oat.Punyala mhl sy hanya mampu beli coffee dia sj.cofee sj 1 box RM210-(14sachet) utk thn 1 mggu sj.tp sy x minum sgt coffe tu bnyknya sy diet sndiri & sy bnykkan berpuasa.

Mula-mula cite mcm jejari halus cerita tulah sama aja...tp sy nie mmg nak turunkan brt bdn pun sbb tulah sy ambil pakej utk 10x treatment RM3,900 tak termasuk coffe & oat.Dah ambil kena paksa lg dgn diorg utk tmbh lg treatmant,jd sy pun tmbhla lg 5x - RM1500,dia ckp klau sy byr RM1500 tu dia nak bg sy 3x wrapping treatment free,jd sy pun tertipu ambilllah.Akhirnya bila dah byr lain & sy punya treatment pun tinggal 1x lg mulalah dia srhg sy tmbah lg 5x-RM1800 utk dptkn 3x wrapping yg free tu...sy rasa tertipu sgt2.

Sebenarnya bila dpkr2 blik x perlu smua tu jnnji kita sndiri ada inisiatif utk trnkn brt bdn.bila kita usaha adlah hasil..

------------------------------------------------

Regards,

The Mesra.net Forum team.
http://www.mesra.net/forum/index.php


dear nazmi,

lain kali tekan butang ADD REPLY dan bukannya butang REPORT, ye? blum.gif
awrabwhite
Member ada yg da pergi sana.dia ckp kena tekan2 kat tmpat yg byk lemak tu.
hazab bukan men..sesukati dia uli cam tepung..
jgn percayalah.baik amal cara idup sihat kalau nak kurus..try minum redguara pon kurus jugak.plus kenyang lagi.n xda merah2 bdn kena tekan dgn org tu..
huhuhuhuhuuuu
Mrs Anne Salvatore
nak kurus kene usaha maaa......

aku tak berapa berkenan ngan program pelansingan badan ni. sbb kalau tak berdisiplin badan akan naik balik. lg membazir dah bayar riban-riban lastly gemuk balik.

plg mudah belilah kasut jogging dan pegilah jogging petang2....
dyenashah
QUOTE(cma @ Nov 5 2007, 06:58 PM) *
aku baru tengok tb tadi...amazing...dalam masa 4 bulan dapat turun 27kg....

hmmm....aku nak come back...dah gemok sgt nie...



me too....nak sgt kurus smile.gif
haslin
Assalammualaikum, boleh saya join Kelab ni?
Saya punya badn pun lebih kurang gemuknya...
Kat perut berlapis-lapis. Kalau jumpa kawan mesti dia kata saya pregnant. Malulah...
Ada tak petua-petua yang boleh saya amalkan selain pergi london weight ni? Takutlah semuanya kata sakit...
haslin
Assalammualaikum, boleh saya join Kelab ni?
Saya punya badn pun lebih kurang gemuknya...
Kat perut berlapis-lapis. Kalau jumpa kawan mesti dia kata saya pregnant. Malulah...
Ada tak petua-petua yang boleh saya amalkan selain pergi london weight ni? Takutlah semuanya kata sakit...
pinkygirl
mcm best je..mmg betul2 berkesan ke london weight ni? bape riban klu nk amik pakej pelangsingan dia ni? smile.gif
eidali
jom kita kongsi lemak nak..
Shleong8808
Hi, please let me know if you are interested to buy the coffee from London Weight Management, cause I'm selling now for RM 100 per packet, currently I'm having about 8 packets ...

Reason to sell: because I'm not the person who like to drink coffee, so feel regret after purchase. It will works for some one who like to drink coffee.. Pls pm me if interested. Thank you
toshigoh
QUOTE(Shleong8808 @ Aug 5 2012, 12:17 AM) *
Hi, please let me know if you are interested to buy the coffee from London Weight Management, cause I'm selling now for RM 100 per packet, currently I'm having about 8 packets ...

Reason to sell: because I'm not the person who like to drink coffee, so feel regret after purchase. It will works for some one who like to drink coffee.. Pls pm me if interested. Thank you


Hello I'm interested in buying this coffee. Can u pls sms me. Immediately 0102218598. My name is Vivienne. Thank you
nh87toosmart
QUOTE(toshigoh @ Aug 16 2012, 12:25 PM) *
QUOTE(Shleong8808 @ Aug 5 2012, 12:17 AM) *
Hi, please let me know if you are interested to buy the coffee from London Weight Management, cause I'm selling now for RM 100 per packet, currently I'm having about 8 packets ...

Reason to sell: because I'm not the person who like to drink coffee, so feel regret after purchase. It will works for some one who like to drink coffee.. Pls pm me if interested. Thank you


Hello I'm interested in buying this coffee. Can u pls sms me. Immediately 0102218598. My name is Vivienne. Thank you



Hi....im nor. If you still have extra boxes to sell, let me know. my number 0176799452
esahslimm
Salam. Mengenai slimming centre memang diakui apa kata korang semua. Because i was a consultant in a slimming centre. Untuk info mengenai menurunkan berat badan secara semulajadi lawatilah esahslimm.wordpress.com
beauty85
QUOTE(nh87toosmart @ Oct 11 2012, 01:57 PM) *
QUOTE(toshigoh @ Aug 16 2012, 12:25 PM) *
QUOTE(Shleong8808 @ Aug 5 2012, 12:17 AM) *
Hi, please let me know if you are interested to buy the coffee from London Weight Management, cause I'm selling now for RM 100 per packet, currently I'm having about 8 packets ...

Reason to sell: because I'm not the person who like to drink coffee, so feel regret after purchase. It will works for some one who like to drink coffee.. Pls pm me if interested. Thank you


Hello I'm interested in buying this coffee. Can u pls sms me. Immediately 0102218598. My name is Vivienne. Thank you



Hi....im nor. If you still have extra boxes to sell, let me know. my number 0176799452


Hi, i also have 10 packets of London Weight Management Coffee... please let me know if you are interested to buy the coffee cause I'm selling now for RM 30 per packet.

Reason to sell: I cannot drink coffee because of my health issue.....so, kind of waste after buy but cannot drink...selling very cheap...pls pm if interested..
nh87toosmart
QUOTE(beauty85 @ Feb 8 2013, 07:28 PM) *
QUOTE(nh87toosmart @ Oct 11 2012, 01:57 PM) *
QUOTE(toshigoh @ Aug 16 2012, 12:25 PM) *
QUOTE(Shleong8808 @ Aug 5 2012, 12:17 AM) *
Hi, please let me know if you are interested to buy the coffee from London Weight Management, cause I'm selling now for RM 100 per packet, currently I'm having about 8 packets ...

Reason to sell: because I'm not the person who like to drink coffee, so feel regret after purchase. It will works for some one who like to drink coffee.. Pls pm me if interested. Thank you


Hello I'm interested in buying this coffee. Can u pls sms me. Immediately 0102218598. My name is Vivienne. Thank you



Hi....im nor. If you still have extra boxes to sell, let me know. my number 0176799452


Hi, i also have 10 packets of London Weight Management Coffee... please let me know if you are interested to buy the coffee cause I'm selling now for RM 30 per packet.

Reason to sell: I cannot drink coffee because of my health issue.....so, kind of waste after buy but cannot drink...selling very cheap...pls pm if interested..

nh87toosmart
QUOTE(nh87toosmart @ Apr 10 2013, 06:40 PM) *
QUOTE(beauty85 @ Feb 8 2013, 07:28 PM) *
QUOTE(nh87toosmart @ Oct 11 2012, 01:57 PM) *
QUOTE(toshigoh @ Aug 16 2012, 12:25 PM) *
QUOTE(Shleong8808 @ Aug 5 2012, 12:17 AM) *
Hi, please let me know if you are interested to buy the coffee from London Weight Management, cause I'm selling now for RM 100 per packet, currently I'm having about 8 packets ...

Reason to sell: because I'm not the person who like to drink coffee, so feel regret after purchase. It will works for some one who like to drink coffee.. Pls pm me if interested. Thank you


Hello I'm interested in buying this coffee. Can u pls sms me. Immediately 0102218598. My name is Vivienne. Thank you



Hi....im nor. If you still have extra boxes to sell, let me know. my number 017679945


Hi, i also have 10 packets of London Weight Management Coffee... please let me know if you are interested to buy the coffee cause I'm selling now for RM 30 per packet.

Reason to sell: I cannot drink coffee because of my health issue.....so, kind of waste after buy but cannot drink...selling very cheap...pls pm if interested..



Hi...beauty85. I want to buy yr coffee. Urgent. Cntct me 0194009109
NADIA CIEKLARA
sye dulu pown bdn blapis gak, dok pikir cmna nk kurus n slim, mklomlah xcaye sgt ngan pil2 pgsingan ni....last2 sya try korset, kesnnya sgt memuaskn xpyh bli yg beribu2, sratus lebih pown bleh dpt....hehe juz nk share...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.