Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pregnant Pun Seksi Gilerrrrrrrrrr
Mesra.net Forum > Hiburan - Artis, Filem & Lirik Lagu > Artis
Pages: 1, 2
isairlea
fuyooo.. seksi siot






isairlea



jesnita
QUOTE(isairlea @ Nov 13 2007, 07:36 PM) *
fuyooo.. seksi siot






errrr....siapakah MEREKA ini????? artis ker????? kite x cam sgtla...sila beri penjelasan yg sewajarnya tentang identiti MEREKA...plzzzzzzzzz!
isairlea
QUOTE(jesnita @ Nov 13 2007, 08:37 PM) *
QUOTE(isairlea @ Nov 13 2007, 07:36 PM) *
fuyooo.. seksi siot






errrr....siapakah MEREKA ini????? artis ker????? kite x cam sgtla...sila beri penjelasan yg sewajarnya tentang identiti MEREKA...plzzzzzzzzz!



ala.. daphne iking la... bkas pengacara EXPLORACE tu..
JEJARIHALUS
lorrrrrrrrr daphne dah kawen ker..??
aku ingatkan lom kawen......

bangga le tuh perot besorrr...

"lookk world.... i'm not mandull..!! "


akakakkaka
isairlea
haha.. kira bangga tahap cipan la tu?
jesnita
omg!!!!
daphne iking ker..
aritu kecoh dia g beach dgn raja hendon mastura pkai bikini jer..
nie dia wat hal lg..ish3..
mmg x sedar diri la minah nie..
seb bek bkn islam..
tp dia seksi maut cmtu laki dia x marah ker..musykil gler..adeh..
qiqi26
QUOTE(jesnita @ Nov 13 2007, 10:24 PM) *
omg!!!!
daphne iking ker..
aritu kecoh dia g beach dgn raja hendon mastura pkai bikini jer..
nie dia wat hal lg..ish3..
mmg x sedar diri la minah nie..
seb bek bkn islam..
tp dia seksi maut cmtu laki dia x marah ker..musykil gler..adeh..

dh bukan islam..pd dorang tak salah benda2 cam ni...
ruffera
yg lenlain dlm gambo tu sape..
zara1201
huhuh..
party utk PLAYBOY ea..?
no wonder la....
persis_mutiara
gelinya aku perut beso mcm tu nak ditayang2.kalau fokus dekat2 sure ade stretch marks yg sgguh huduh.nasib baik pusat tak terjojol sgt.
jesnita
QUOTE(qiqi26 @ Nov 13 2007, 11:06 PM) *
QUOTE(jesnita @ Nov 13 2007, 10:24 PM) *
omg!!!!
daphne iking ker..
aritu kecoh dia g beach dgn raja hendon mastura pkai bikini jer..
nie dia wat hal lg..ish3..
mmg x sedar diri la minah nie..
seb bek bkn islam..
tp dia seksi maut cmtu laki dia x marah ker..musykil gler..adeh..

dh bukan islam..pd dorang tak salah benda2 cam ni...


mcm pkai bra je..ish3..ada spe2 ada gmbr asben dia x? tempek la kt cni..
isairlea
QUOTE(jesnita @ Nov 14 2007, 12:01 AM) *
QUOTE(qiqi26 @ Nov 13 2007, 11:06 PM) *
QUOTE(jesnita @ Nov 13 2007, 10:24 PM) *
omg!!!!
daphne iking ker..
aritu kecoh dia g beach dgn raja hendon mastura pkai bikini jer..
nie dia wat hal lg..ish3..
mmg x sedar diri la minah nie..
seb bek bkn islam..
tp dia seksi maut cmtu laki dia x marah ker..musykil gler..adeh..

dh bukan islam..pd dorang tak salah benda2 cam ni...


mcm pkai bra je..ish3..ada spe2 ada gmbr asben dia x? tempek la kt cni..


ni ha gambar laki dia
ctmunirah
ish. buruk benor ghupenye....
catherine zeta jones yang hot sexy mama tu pon jenoh dok cover perot die time pregnant...
kayrod
dah jenis mcm tu.........kasi layan jerlah....
arwenia
QUOTE(ctmunirah @ Nov 14 2007, 07:47 AM) *
ish. buruk benor ghupenye....
catherine zeta jones yang hot sexy mama tu pon jenoh dok cover perot die time pregnant...

iyolar...
ctherine zeta jones siap tutup smpi bawah lgi,pkai pun bju kaler hitam..
yg lain2 tu sexy gak..mslim ke non muslim?
ctmunirah
QUOTE(arwenia @ Nov 14 2007, 09:16 AM) *
QUOTE(ctmunirah @ Nov 14 2007, 07:47 AM) *
ish. buruk benor ghupenye....
catherine zeta jones yang hot sexy mama tu pon jenoh dok cover perot die time pregnant...

iyolar...
ctherine zeta jones siap tutup smpi bawah lgi,pkai pun bju kaler hitam..
yg lain2 tu sexy gak..mslim ke non muslim?


ada yang nampak cem muslim je...
party play boy...
ada one pic tu.. nampak ada yang dah mabok je...
rosak akhlak betol.....
Miya_narien
dia ni ke?
tak cam td..
nampak srg tu cam ifa raziah plak..haha
caun123
seksa nengok nyer..
Mak Engku
lantak ler kat daphne tuh..dia bkn islam pun...tp yg terkezut berok kalo ader lam pic tuh muslim...
JEJARIHALUS
serius wehh.... mula2 aku tgk kan... sekali imbas muka dia cam eja .....huhu
sweet_fiq

aku ingat ifa raziah..perhh..seksi gilerrr...

kak_eya
QUOTE(JEJARIHALUS @ Nov 14 2007, 03:02 PM) *
serius wehh.... mula2 aku tgk kan... sekali imbas muka dia cam eja .....huhu


akak pun ingat eja gak... blum.gif
JEJARIHALUS
QUOTE(kak_eya @ Nov 14 2007, 03:06 PM) *
QUOTE(JEJARIHALUS @ Nov 14 2007, 03:02 PM) *
serius wehh.... mula2 aku tgk kan... sekali imbas muka dia cam eja .....huhu


akak pun ingat eja gak... blum.gif


haaaaaa... ada iras kan....?
cikputeh82
ish... malu lah skit...
perut dah mcm tu...
kayrod
QUOTE(cikputeh82 @ Nov 14 2007, 03:47 PM) *
ish... malu lah skit...
perut dah mcm tu...

panas kot...tu yg pakai mcm tu.....hehehehhe
kayrod
QUOTE(cikputeh82 @ Nov 14 2007, 03:47 PM) *
ish... malu lah skit...
perut dah mcm tu...

panas kot...tu yg pakai mcm tu.....hehehehhe
joaquinshah
daphne nih mmg seksi pun... kawan raja endon... sama je pakaian
kak_eya
QUOTE(joaquinshah @ Nov 14 2007, 04:54 PM) *
daphne nih mmg seksi pun... kawan raja endon... sama je pakaian


mungkin raja hendon preknan nanti pun cam tu gak kot????
iznanaziz
QUOTE(jesnita @ Nov 13 2007, 10:24 PM) *
omg!!!!
daphne iking ker..
aritu kecoh dia g beach dgn raja hendon mastura pkai bikini jer..
nie dia wat hal lg..ish3..
mmg x sedar diri la minah nie..
seb bek bkn islam..
tp dia seksi maut cmtu laki dia x marah ker..musykil gler..adeh..


masa tu raja hendon pakai bikini gak ke?


belacan
aik, masa pepgi tgk dia kat ntv7, x plak nmpk cam pregnen..preknen ekk
joaquinshah
QUOTE(belacan @ Nov 14 2007, 05:31 PM) *
aik, masa pepgi tgk dia kat ntv7, x plak nmpk cam pregnen..preknen ekk



daphne tu preknen... kekadang dia tutup perut ngan kusyen
JEJARIHALUS
dia kan jenis kecik.....
badan dia tak naik...
tu yang tak pasan sangat tuh kot...
belacan
QUOTE(joaquinshah @ Nov 14 2007, 05:34 PM) *
QUOTE(belacan @ Nov 14 2007, 05:31 PM) *
aik, masa pepgi tgk dia kat ntv7, x plak nmpk cam pregnen..preknen ekk



daphne tu preknen... kekadang dia tutup perut ngan kusyen


ooo...

*Tajam betoi penglihatan hang... sleep.gif
joaquinshah
QUOTE(belacan @ Nov 14 2007, 05:54 PM) *
QUOTE(joaquinshah @ Nov 14 2007, 05:34 PM) *
QUOTE(belacan @ Nov 14 2007, 05:31 PM) *
aik, masa pepgi tgk dia kat ntv7, x plak nmpk cam pregnen..preknen ekk



daphne tu preknen... kekadang dia tutup perut ngan kusyen


ooo...

*Tajam betoi penglihatan hang... sleep.gif



sebelum perut dia besar lagik aku dah tau dah. dia ada cakap dalam breakfast show tuh.. sleep.gif
jesnita
QUOTE(isairlea @ Nov 14 2007, 02:34 AM) *
QUOTE(jesnita @ Nov 14 2007, 12:01 AM) *
QUOTE(qiqi26 @ Nov 13 2007, 11:06 PM) *
QUOTE(jesnita @ Nov 13 2007, 10:24 PM) *
omg!!!!
daphne iking ker..
aritu kecoh dia g beach dgn raja hendon mastura pkai bikini jer..
nie dia wat hal lg..ish3..
mmg x sedar diri la minah nie..
seb bek bkn islam..
tp dia seksi maut cmtu laki dia x marah ker..musykil gler..adeh..

dh bukan islam..pd dorang tak salah benda2 cam ni...


mcm pkai bra je..ish3..ada spe2 ada gmbr asben dia x? tempek la kt cni..


ni ha gambar laki dia





erm..asben dia besa2 jer..ish, even diorang bkn Muslim pn x kan la x de sekelumit pn perasaan cmburu laki dia when his wife expose her body to ppl out there cmtu..pelik la manusia zaman skrg nie..tau la bkn Islam tp kaber2 la jugak..kamu tue kt Malaysia, kalo kt USA tu lain citer la..x de sape nk kisah..hampeh2..
dlm tv bkn main sopan lg (agak sopan jugak la) tp kt luar waduh2..hipokrit btul..
wacko.gif
jesnita
QUOTE(iznanaziz @ Nov 14 2007, 05:27 PM) *
QUOTE(jesnita @ Nov 13 2007, 10:24 PM) *
omg!!!!
daphne iking ker..
aritu kecoh dia g beach dgn raja hendon mastura pkai bikini jer..
nie dia wat hal lg..ish3..
mmg x sedar diri la minah nie..
seb bek bkn islam..
tp dia seksi maut cmtu laki dia x marah ker..musykil gler..adeh..


masa tu raja hendon pakai bikini gak ke?




a;ah..raja hendon pn pkai bikini jugak..alaa, aritu ada forumnist tempek kt mesra nie..awk cr la..mmg seksi nk mmpos..ttup yg atas dgn yg bwh jer..yg lain free show..huhu..
kayrod
QUOTE(jesnita @ Nov 14 2007, 11:08 PM) *
QUOTE(iznanaziz @ Nov 14 2007, 05:27 PM) *
QUOTE(jesnita @ Nov 13 2007, 10:24 PM) *
omg!!!!
daphne iking ker..
aritu kecoh dia g beach dgn raja hendon mastura pkai bikini jer..
nie dia wat hal lg..ish3..
mmg x sedar diri la minah nie..
seb bek bkn islam..
tp dia seksi maut cmtu laki dia x marah ker..musykil gler..adeh..


masa tu raja hendon pakai bikini gak ke?




a;ah..raja hendon pn pkai bikini jugak..alaa, aritu ada forumnist tempek kt mesra nie..awk cr la..mmg seksi nk mmpos..ttup yg atas dgn yg bwh jer..yg lain free show..huhu..

sukalah tu dapat tau dier pki bikini jugak...tapi x seksi sgtlah r.hendon tu.....
tweety girlzs
Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Gambar ni ekkk... tweety copy paste balik..

unsure.gif
mmeza
daphne iking memang cantik...aku suka tgk dia...

perangai dia je la camtu....nak buat camner...kafir....

pastu pegnant2 pun pakai baju ketat2... ada satu pagi tu kat nt7 la...aku tgk dia pakai baju merah..

bulat betul perut dia..maybe anak laki kot yg kuar nanti....

JEJARIHALUS
kalau perot bulat anak laki eh mmeza....
kalau peknen anak pompuan bentuk apa plak ..?? tiga segi..??
huhu
Mak Engku
nih non muslim lantak le kan..yg melayu sorg lg tuh..aleeza kassim pun seksi giler...tak malu ker laki dia...takut gak nanti bila aleeza nih peknen dia tunjuk pewut cam dahne nih...
ellyanaa
aku sonok lak nengok gambar dia tunjuk perut bulat.. comei lak aku tengok. hahahahha...
jesnita
QUOTE(kayrod @ Nov 15 2007, 07:54 AM) *
QUOTE(jesnita @ Nov 14 2007, 11:08 PM) *
QUOTE(iznanaziz @ Nov 14 2007, 05:27 PM) *
QUOTE(jesnita @ Nov 13 2007, 10:24 PM) *
omg!!!!
daphne iking ker..
aritu kecoh dia g beach dgn raja hendon mastura pkai bikini jer..
nie dia wat hal lg..ish3..
mmg x sedar diri la minah nie..
seb bek bkn islam..
tp dia seksi maut cmtu laki dia x marah ker..musykil gler..adeh..


masa tu raja hendon pakai bikini gak ke?




a;ah..raja hendon pn pkai bikini jugak..alaa, aritu ada forumnist tempek kt mesra nie..awk cr la..mmg seksi nk mmpos..ttup yg atas dgn yg bwh jer..yg lain free show..huhu..

sukalah tu dapat tau dier pki bikini jugak...tapi x seksi sgtlah r.hendon tu.....



ish...raja hendon tu seksi ler..kamu x tgk ker aksi beliau berbikini di tepi pantai tue? seksi nk mmpos..
jesnita
QUOTE(tweety girlzs @ Nov 15 2007, 10:54 AM) *



aha tweety..btul gmbr2 nie..

tgk nie kayrod, cmni pn kamu kata raja hendon tue x seksi..ish, sbg Muslim dia da dikira terlampau seksi tau..daphne tu kafir, lain citer..huhu..
puteri23
mmg seksi......
tigon
dah memboyot pun nak pegi parti.
mmeza
QUOTE(JEJARIHALUS @ Nov 15 2007, 12:02 PM) *
kalau perot bulat anak laki eh mmeza....
kalau peknen anak pompuan bentuk apa plak ..?? tiga segi..??
huhu


tiga segi tu kalau ko yg pegnent anak pompuan... biggrin.gif hehehe

kayrod
suker lah baby tu kecik2 dah gi disko berparti..........
JEJARIHALUS
QUOTE(mmeza @ Nov 19 2007, 02:46 PM) *
QUOTE(JEJARIHALUS @ Nov 15 2007, 12:02 PM) *
kalau perot bulat anak laki eh mmeza....
kalau peknen anak pompuan bentuk apa plak ..?? tiga segi..??
huhu


tiga segi tu kalau ko yg pegnent anak pompuan... biggrin.gif hehehe


akakakak... musti kiut pewot aku nnt.. huhu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.