Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pinjaman Bank Rakyat Utk Blacklist,ctos,sccris
Mesra.net Forum > Business & Economies > Iklan Perniagaan (Tangible) > Kewangan
Pages: 1, 2
izam81
PEMBIAYAAN PERIBADI KAKITANGAN AWAM / SWASTA

PAYOUT mega_shok.gif%
INTEREST 2.99% (SEBULAN)
PROSES 10 HARI
TEMPOH 10 TAHUN
MAX LOAN RM20,000.00
UMUR 21 - 40 TAHUN (TIDAK PERLU PENJAMIN)
UMUR 50 - 55 TAHUN (PERLU PENJAMIN)

# TIDAK PERLU POTONGAN GAJI / BIRO ANGKASA
# TIDAK PERLU SERAH BUKU BANK / KAD ATM
# TIDAK PERLU TANDATANGAN MAJIKAN

* GAJI BERSIH RM800 KEATAS LAYAK MEMOHON
* CCRIS DAN KOMITMEN LUAR LAYAK MEMOHON
* CTOS TIDAK LAYAK


DOKUMEN DIPERLUKAN:

1. SALINAN I/C - 2 KEPING (PERLU COP SUMPAH)

2. SLIP GAJI 3 BULAN TERKINI

3. PENYATA BANK 3 BULAN TERKINI

4. PENYATA KWSP

5. BIL AIR / ELEKTRIK / ASTRO

6. GAMBAR BERUKURAN PASPORT - 1 KEPING

7. KOS SEMAKAN CTOS - RM30.00 (TIDAK BOLEH DIKEMBALIKAN)
** PEMOHON PERLU BANK IN DAN SERTAKAN SLIP BANK IN BERSAMA BORANG PERMOHONAN.
** AGEN DI MINTA HUBUNGI PEJABAT,UNTUK MEMINTA NO AKAUN.

CALL SAYA 016 210 9028
WASSAP/TELEGRAM 016 660 2767

SMS DETAIL ATAU EMAIL;

LAMAN WEB UPDATE TERBARU WEB LOAN BANK RAKYAT
EN. SHAHRUL; 016 2109028 untuk temujanji.
giraffe488@yahoo.com




PERSONAL LOAN UTK BLACKLIST SEHINGGA 200K (PEKERJA KERAJAAN AND BADAN BERKANUN SAHAJA)

SENARAI DOKUMEN
( PENGESAHAN MAJIKAN )


1. SLIP GAJI TERKINI ORI
2. SLIP GAJI TERKINI 3 BULAN - SETIAP BULAN 3 COPY SAH MAJIKAN
3. I/C ( DEPAN & BELAKANG ) - 3 COPY SAH MAJIKAN
4. PENYATA GAJI BANK - 3 BULAN ( GAJI MASUK )
5. PENGESAHAN BUTIRAN JAWATAN
6. BORANG ANGKASA - 2 ( SAH MAJIKAN )
7. BIL UTILITI - 1 COPY
izam81
kepada sesapa yg tak boleh buat pinjaman dari mana bank langsung. boleh la call saya. saya boleh bantu anda mendapatkan pinjaman di atas
psp
saya ada blacklist credit card (satu)...saya nak buat loan kereta (honda) dgn nak buat settlement creditcard tu skali. ada sesape boleh tolong saya? saya pekerja swasta (anak syarikat petronas)
piareno
Company saya hanya memberi potongan gaji untuk bank rakyat kepada dua cawangan sahaja. Bolehkah kalau saya memohon melalui saudara utk potongan melalui cawangan tersebut.?.
izam81
QUOTE(psp @ Jan 7 2008, 09:12 AM) *
saya ada blacklist credit card (satu)...saya nak buat loan kereta (honda) dgn nak buat settlement creditcard tu skali. ada sesape boleh tolong saya? saya pekerja swasta (anak syarikat petronas)


encik boleh contact saya sbb encik layak.... byk bende nak tanya ni... tak pun bg no tepon
(Big)Daddy
Hello, Nak tanya yek... i ade blacklist keta ngan kredit kad. Kat ctos x de tapi kat ccris status die (Special attention @ hutang lapuk). sekarang nie keje kat American Express (Malaysia) pastue makan gaji 2300... boleh apply x? email saya d500t@yahoo.com ... Thank you.
izam81
QUOTE(piareno @ Jan 13 2008, 08:10 PM) *
Company saya hanya memberi potongan gaji untuk bank rakyat kepada dua cawangan sahaja. Bolehkah kalau saya memohon melalui saudara utk potongan melalui cawangan tersebut.?.


boleh x ader masalah . sila call saya
izam81
berita terkini..
kepada sesiapa syarikat majikan dia tersenarai dalam first board & second board KLSE boleh apply loan ini.
dan juga semua blacklist akan dibayar oleh bank rakyat...
izam81
after chinese new year kiter keje balik
che_embun
kalau luar dari lembah kelang @ KL tak boleh ker??
izam81
QUOTE(che_embun @ Feb 11 2008, 11:27 AM) *
kalau luar dari lembah kelang @ KL tak boleh ker??



luar kl x bleh. pasal jauh sgt ler
izam81
-loan hanya utk wasta yg ada panel bank rakyat (majikan yg boleh potong gaji terus ke bank rakyat (registered with bank rakyat))
-dan kepada kerajaan yg boleh buat potongan biro angkasa
ija.lina
nk tnya klu mcm sy sblm ni gaji dh potongan max 60% sbb loan dgn 2koperasi pastu nama blacklist dlm sbb jamin kwn buat loan bank rakyat..(kwn pon dh attend court & dh dpt decision utk proceed byr installment) but nama still blacklist la sbb kes kwn tu pernah attend court kn..bole ke apply loan bnk rakyat ni utk tutup sume loan kt koperasi?sbb interest kt koperasi lg tinggi dari bank rakyat..at least bleh tumpu byr satu loan dgn bnk rakyat je klu dpt buat loan kt bank rakyat kn
ekmal
QUOTE(izam81 @ Dec 19 2007, 04:40 PM) *
PINJAMAN PERIBADI BANK RAKYAT UNTUK BLACKLIST SAHAJA

Kelebihan :

1. Loan sehingga 20x gaji
2. Interest 5%
3. Tempoh kelulusan 15-30 hari bekerja

Syarat-syarat :

1. Blacklist kad kredit, loan kereta, loan rumah dan guarantor.
2. Company boleh buat potongan gaji ke Bank Rakyat
3. Kerajaan - mesti keje tetap, kalau kontrak wajib guarantor, gaji minimum RM800.00
4. Swasta - mesti boleh buat potongan gaji ke Bank Rakyat, company pernah jadi panel Bank Rakyat, walaupun sekarang dah bukan panel, gaji minimum RM1,000.00
5. Sesiapa yang pernah buat loan dengan Bank Rakyat, pastikan tak blacklist dengan Bank Rakyat.
6. Hanya untuk kawasan Lembah Klang sahaja (Selangor, KL dan yang berdekatan sahaja)

Sekiranya memenuhi syarat-syarat diatas, dokemen yang diperlukan :

1. Copy I/C - 3 salinan
2. Copy slip gaji - 3 bulan terkini
3. Copy full settlement dari setiap bank yang blacklist (wajib)
4. Copy bil utiliti (elektrik / air / astro / etc. ) alamat tempat tinggal sekarang
5. Copy EA Form atau KWSP
6. Copy akaun bank statement - 3 bulan terkini
7. Surat pengesahan majikan (original) dan dialamatkan kepada : (sila sms atau hubungi saya untuk alamat tersebut)


CONTOH PENGIRAAN JADUAL PEMBAYARAN BULANAN

Interest = 6% perannum (setahun)
Jumlah pinjaman = RM30K (CONTOH)

Katakan korang amik 10 tahun repayment...
so,:
6% X RM 30k = RM1800(jumlah interest setahun)
RM1800 X 10 TAHUN = RM18000 (Jumlah interest 10 tahun)

so, RM18000 + RM30K (jumlah pinjaman) = RM48K
RM 48K dibahagikan dengan 120 bulan (10 tahun repayment)

JUMLAH BAYARAN BULANAN = RM400 sebulan selama 10 tahun


p/s: No upfront money diperlukan.


SILA HUBUNGI, SMS ATAU EMAIL;

EN. SHAHRUL; 019-6957195 untuk temujanji.
giraffe488@yahoo.com



IKLANKAN BIZNES ANDA DISINI,PERCUMA JE!
www.emediaads.com
“ GERBANG MAKLUMAT ANDA “
izam81
loan ni masih on lagi...
kepada sesiapa majikan dia boleh buat potongan gaji tapi bukan panel listed b.rakyat boleh pinjam melalui MBSB (malaysian Building Society Berhad)
izam81
AKU BUAT GAK NGAN AGRO BANK... SAMA JE KENE POTONGAN GAJI SAHAJA
kakashi
kalu x black list bleh x?
izam81
update.....

seorang customer saya dah lulus RM50,000.00 . tahniah diucapkan (panel ngan bank rakyat)

seorang lg customer saya lulus RM 45,000.00 tahniah diucapkan. potongan koperasi celcom (kopcel)
teri
nak bertanye... dulu ader member nk wat personal loan kat bank rakyat tp dgr cite skang bank rakyat takmo aprove loan staff dr HSBC Data Processing Mesia(HDPM). betul ke? coz i'm a staff from HDPM, n nk buat personal loan as much as 30k (kalu tak dpt byk tu pun takpe)kalu leh by end of this year. oh bgtau gaji per month kasar round 1.6 - 1.7k mcm tu.


em.. summore my beau pun blacklisted psl kete, dia leh apply loan bank rakyat tak? ei.. byknye nk tanye... benda ni stil valid ke?
alang_rixx
Salam..
Sy ada lubang baaeekk punye utk sape2 yg berstatus bankrupcy..
Tp utk government servant aje..
X perlu settlekan apa yg bankrupt tu..
Jgn risau..kabel kuat..
Interest 6.8%..
Payout 89%..
Semenanjung malaysia sahaja..
Berminat pm sy k..
izam81
pinjaman bank rakyat ni ada lagi nih.
zai9002
QUOTE(izam81 @ Dec 19 2007, 04:40 PM) *
PINJAMAN PERIBADI BANK RAKYAT UNTUK BLACKLIST SAHAJA

Kelebihan :

1. Loan sehingga 20x gaji
2. Interest 5%
3. Tempoh kelulusan 15-30 hari bekerja

Syarat-syarat :

1. Blacklist kad kredit, loan kereta, loan rumah dan guarantor.
2. Company boleh buat potongan gaji ke Bank Rakyat
3. Kerajaan - mesti keje tetap, kalau kontrak wajib guarantor, gaji minimum RM800.00
4. Swasta - mesti boleh buat potongan gaji ke Bank Rakyat, company pernah jadi panel Bank Rakyat, walaupun sekarang dah bukan panel, gaji minimum RM1,000.00
5. Sesiapa yang pernah buat loan dengan Bank Rakyat, pastikan tak blacklist dengan Bank Rakyat.
6. Hanya untuk kawasan Lembah Klang sahaja (Selangor, KL dan yang berdekatan sahaja)

Sekiranya memenuhi syarat-syarat diatas, dokemen yang diperlukan :

1. Copy I/C - 3 salinan
2. Copy slip gaji - 3 bulan terkini
3. Copy full settlement dari setiap bank yang blacklist (wajib)
4. Copy bil utiliti (elektrik / air / astro / etc. ) alamat tempat tinggal sekarang
5. Copy EA Form atau KWSP
6. Copy akaun bank statement - 3 bulan terkini
7. Surat pengesahan majikan (original) dan dialamatkan kepada : (sila sms atau hubungi saya untuk alamat tersebut)


CONTOH PENGIRAAN JADUAL PEMBAYARAN BULANAN

Interest = 6% perannum (setahun)
Jumlah pinjaman = RM30K (CONTOH)

Katakan korang amik 10 tahun repayment...
so,:
6% X RM 30k = RM1800(jumlah interest setahun)
RM1800 X 10 TAHUN = RM18000 (Jumlah interest 10 tahun)

so, RM18000 + RM30K (jumlah pinjaman) = RM48K
RM 48K dibahagikan dengan 120 bulan (10 tahun repayment)

JUMLAH BAYARAN BULANAN = RM400 sebulan selama 10 tahun


p/s: No upfront money diperlukan.


SILA HUBUNGI, SMS ATAU EMAIL;

EN. SHAHRUL; 019-6957195 untuk temujanji.
giraffe488@yahoo.com

zai9002
QUOTE(izam81 @ Dec 19 2007, 04:40 PM) *
PINJAMAN PERIBADI BANK RAKYAT UNTUK BLACKLIST SAHAJA

Kelebihan :

1. Loan sehingga 20x gaji
2. Interest 5%
3. Tempoh kelulusan 15-30 hari bekerja

Syarat-syarat :

1. Blacklist kad kredit, loan kereta, loan rumah dan guarantor.
2. Company boleh buat potongan gaji ke Bank Rakyat
3. Kerajaan - mesti keje tetap, kalau kontrak wajib guarantor, gaji minimum RM800.00
4. Swasta - mesti boleh buat potongan gaji ke Bank Rakyat, company pernah jadi panel Bank Rakyat, walaupun sekarang dah bukan panel, gaji minimum RM1,000.00
5. Sesiapa yang pernah buat loan dengan Bank Rakyat, pastikan tak blacklist dengan Bank Rakyat.
6. Hanya untuk kawasan Lembah Klang sahaja (Selangor, KL dan yang berdekatan sahaja)

Sekiranya memenuhi syarat-syarat diatas, dokemen yang diperlukan :

1. Copy I/C - 3 salinan
2. Copy slip gaji - 3 bulan terkini
3. Copy full settlement dari setiap bank yang blacklist (wajib)
4. Copy bil utiliti (elektrik / air / astro / etc. ) alamat tempat tinggal sekarang
5. Copy EA Form atau KWSP
6. Copy akaun bank statement - 3 bulan terkini
7. Surat pengesahan majikan (original) dan dialamatkan kepada : (sila sms atau hubungi saya untuk alamat tersebut)


CONTOH PENGIRAAN JADUAL PEMBAYARAN BULANAN

Interest = 6% perannum (setahun)
Jumlah pinjaman = RM30K (CONTOH)

Katakan korang amik 10 tahun repayment...
so,:
6% X RM 30k = RM1800(jumlah interest setahun)
RM1800 X 10 TAHUN = RM18000 (Jumlah interest 10 tahun)

so, RM18000 + RM30K (jumlah pinjaman) = RM48K
RM 48K dibahagikan dengan 120 bulan (10 tahun repayment)

JUMLAH BAYARAN BULANAN = RM400 sebulan selama 10 tahun


p/s: No upfront money diperlukan.


SILA HUBUNGI, SMS ATAU EMAIL;

EN. SHAHRUL; 019-6957195 untuk temujanji.
giraffe488@yahoo.com



salam

saya pekerja swasta n ada blacklisted personal loan.. so nak tanya saya layak ke untuk memohon loan ngan bank rakyat nie?
n if x layah ada sape2 x boleh tolong saya

tq

izam81
SAYA DAH UPDATEKAN INFO TERBARU YANG BERGUNA UNTUK ANDA SEMUA bank rakyat web
andy
house loan ada x?
atieramos
QUOTE(izam81 @ Dec 19 2007, 04:40 PM) *
PINJAMAN PERIBADI BANK RAKYAT UNTUK BLACKLIST SAHAJA

Kelebihan :

1. Loan sehingga 20x gaji
2. Interest 5%
3. Tempoh kelulusan 15-30 hari bekerja

Syarat-syarat :

1. Blacklist kad kredit, loan kereta, loan rumah dan guarantor.
2. Company boleh buat potongan gaji ke Bank Rakyat
3. Kerajaan - mesti keje tetap, kalau kontrak wajib guarantor, gaji minimum RM800.00
4. Swasta - mesti boleh buat potongan gaji ke Bank Rakyat, company pernah jadi panel Bank Rakyat, walaupun sekarang dah bukan panel, gaji minimum RM1,000.00
5. Sesiapa yang pernah buat loan dengan Bank Rakyat, pastikan tak blacklist dengan Bank Rakyat.
6. Hanya untuk kawasan Lembah Klang sahaja (Selangor, KL dan yang berdekatan sahaja)

Sekiranya memenuhi syarat-syarat diatas, dokemen yang diperlukan :

1. Copy I/C - 3 salinan
2. Copy slip gaji - 3 bulan terkini
3. Copy full settlement dari setiap bank yang blacklist (wajib)
4. Copy bil utiliti (elektrik / air / astro / etc. ) alamat tempat tinggal sekarang
5. Copy EA Form atau KWSP
6. Copy akaun bank statement - 3 bulan terkini
7. Surat pengesahan majikan (original) dan dialamatkan kepada : (sila sms atau hubungi saya untuk alamat tersebut)


CONTOH PENGIRAAN JADUAL PEMBAYARAN BULANAN

Interest = 6% perannum (setahun)
Jumlah pinjaman = RM30K (CONTOH)

Katakan korang amik 10 tahun repayment...
so,:
6% X RM 30k = RM1800(jumlah interest setahun)
RM1800 X 10 TAHUN = RM18000 (Jumlah interest 10 tahun)

so, RM18000 + RM30K (jumlah pinjaman) = RM48K
RM 48K dibahagikan dengan 120 bulan (10 tahun repayment)

JUMLAH BAYARAN BULANAN = RM400 sebulan selama 10 tahun


p/s: No upfront money diperlukan.


SILA HUBUNGI, SMS ATAU EMAIL;

LAMAN WEB UPDATE TERBARU WEB LOAN BANK RAKYAT
EN. SHAHRUL; 019-6957195 untuk temujanji.
giraffe488@yahoo.com



Sy blacklist c.card.
Company tak de listed dgn Bnk Rakyat, xboleh lansung ke nak apply??
Salary RM1700
company swasta, dh kerja almost 2 years.
gadismisteri30
QUOTE(atieramos @ Nov 10 2008, 05:22 PM) *
QUOTE(izam81 @ Dec 19 2007, 04:40 PM) *
PINJAMAN PERIBADI BANK RAKYAT UNTUK BLACKLIST SAHAJA

Kelebihan :

1. Loan sehingga 20x gaji
2. Interest 5%
3. Tempoh kelulusan 15-30 hari bekerja

Syarat-syarat :

1. Blacklist kad kredit, loan kereta, loan rumah dan guarantor.
2. Company boleh buat potongan gaji ke Bank Rakyat
3. Kerajaan - mesti keje tetap, kalau kontrak wajib guarantor, gaji minimum RM800.00
4. Swasta - mesti boleh buat potongan gaji ke Bank Rakyat, company pernah jadi panel Bank Rakyat, walaupun sekarang dah bukan panel, gaji minimum RM1,000.00
5. Sesiapa yang pernah buat loan dengan Bank Rakyat, pastikan tak blacklist dengan Bank Rakyat.
6. Hanya untuk kawasan Lembah Klang sahaja (Selangor, KL dan yang berdekatan sahaja)

Sekiranya memenuhi syarat-syarat diatas, dokemen yang diperlukan :

1. Copy I/C - 3 salinan
2. Copy slip gaji - 3 bulan terkini
3. Copy full settlement dari setiap bank yang blacklist (wajib)
4. Copy bil utiliti (elektrik / air / astro / etc. ) alamat tempat tinggal sekarang
5. Copy EA Form atau KWSP
6. Copy akaun bank statement - 3 bulan terkini
7. Surat pengesahan majikan (original) dan dialamatkan kepada : (sila sms atau hubungi saya untuk alamat tersebut)


CONTOH PENGIRAAN JADUAL PEMBAYARAN BULANAN

Interest = 6% perannum (setahun)
Jumlah pinjaman = RM30K (CONTOH)

Katakan korang amik 10 tahun repayment...
so,:
6% X RM 30k = RM1800(jumlah interest setahun)
RM1800 X 10 TAHUN = RM18000 (Jumlah interest 10 tahun)

so, RM18000 + RM30K (jumlah pinjaman) = RM48K
RM 48K dibahagikan dengan 120 bulan (10 tahun repayment)

JUMLAH BAYARAN BULANAN = RM400 sebulan selama 10 tahun


p/s: No upfront money diperlukan.


SILA HUBUNGI, SMS ATAU EMAIL;

LAMAN WEB UPDATE TERBARU WEB LOAN BANK RAKYAT
EN. SHAHRUL; 019-6957195 untuk temujanji.
giraffe488@yahoo.com



Sy blacklist c.card.
Company tak de listed dgn Bnk Rakyat, xboleh lansung ke nak apply??
Salary RM1700
company swasta, dh kerja almost 2 years.



me too....the same case..c/card blacklisted.
salary 1300
swasta,company x de listed dgn bank rakyat
keje dh 4tahun.
im from PENANG
izam81
QUOTE(gadismisteri30 @ Nov 14 2008, 07:27 PM) *
QUOTE(atieramos @ Nov 10 2008, 05:22 PM) *
QUOTE(izam81 @ Dec 19 2007, 04:40 PM) *
PINJAMAN PERIBADI BANK RAKYAT UNTUK BLACKLIST SAHAJA

Kelebihan :

1. Loan sehingga 20x gaji
2. Interest 5%
3. Tempoh kelulusan 15-30 hari bekerja

Syarat-syarat :

1. Blacklist kad kredit, loan kereta, loan rumah dan guarantor.
2. Company boleh buat potongan gaji ke Bank Rakyat
3. Kerajaan - mesti keje tetap, kalau kontrak wajib guarantor, gaji minimum RM800.00
4. Swasta - mesti boleh buat potongan gaji ke Bank Rakyat, company pernah jadi panel Bank Rakyat, walaupun sekarang dah bukan panel, gaji minimum RM1,000.00
5. Sesiapa yang pernah buat loan dengan Bank Rakyat, pastikan tak blacklist dengan Bank Rakyat.
6. Hanya untuk kawasan Lembah Klang sahaja (Selangor, KL dan yang berdekatan sahaja)

Sekiranya memenuhi syarat-syarat diatas, dokemen yang diperlukan :

1. Copy I/C - 3 salinan
2. Copy slip gaji - 3 bulan terkini
3. Copy full settlement dari setiap bank yang blacklist (wajib)
4. Copy bil utiliti (elektrik / air / astro / etc. ) alamat tempat tinggal sekarang
5. Copy EA Form atau KWSP
6. Copy akaun bank statement - 3 bulan terkini
7. Surat pengesahan majikan (original) dan dialamatkan kepada : (sila sms atau hubungi saya untuk alamat tersebut)


CONTOH PENGIRAAN JADUAL PEMBAYARAN BULANAN

Interest = 6% perannum (setahun)
Jumlah pinjaman = RM30K (CONTOH)

Katakan korang amik 10 tahun repayment...
so,:
6% X RM 30k = RM1800(jumlah interest setahun)
RM1800 X 10 TAHUN = RM18000 (Jumlah interest 10 tahun)

so, RM18000 + RM30K (jumlah pinjaman) = RM48K
RM 48K dibahagikan dengan 120 bulan (10 tahun repayment)

JUMLAH BAYARAN BULANAN = RM400 sebulan selama 10 tahun


p/s: No upfront money diperlukan.


SILA HUBUNGI, SMS ATAU EMAIL;

LAMAN WEB UPDATE TERBARU WEB LOAN BANK RAKYAT
EN. SHAHRUL; 019-6957195 untuk temujanji.
giraffe488@yahoo.com



Sy blacklist c.card.
Company tak de listed dgn Bnk Rakyat, xboleh lansung ke nak apply??
Salary RM1700
company swasta, dh kerja almost 2 years.



me too....the same case..c/card blacklisted.
salary 1300
swasta,company x de listed dgn bank rakyat
keje dh 4tahun.
im from PENANG



sori bro saya buat area kl dan selangor je... majikan mesti panel bank rakyat.. yg x der panel saya x dapat tolong..TQ
emot emiza
QUOTE(alang_rixx @ Jul 18 2008, 03:27 PM) *
Salam..
Sy ada lubang baaeekk punye utk sape2 yg berstatus bankrupcy..
Tp utk government servant aje..
X perlu settlekan apa yg bankrupt tu..
Jgn risau..kabel kuat..
Interest 6.8%..
Payout 89%..
Semenanjung malaysia sahaja..
Berminat pm sy k..



QUOTE(izam81 @ Dec 14 2008, 11:01 AM) *
QUOTE(gadismisteri30 @ Nov 14 2008, 07:27 PM) *
QUOTE(atieramos @ Nov 10 2008, 05:22 PM) *
QUOTE(izam81 @ Dec 19 2007, 04:40 PM) *
PINJAMAN PERIBADI BANK RAKYAT UNTUK BLACKLIST SAHAJA

Kelebihan :

1. Loan sehingga 20x gaji
2. Interest 5%
3. Tempoh kelulusan 15-30 hari bekerja

Syarat-syarat :

1. Blacklist kad kredit, loan kereta, loan rumah dan guarantor.
2. Company boleh buat potongan gaji ke Bank Rakyat
3. Kerajaan - mesti keje tetap, kalau kontrak wajib guarantor, gaji minimum RM800.00
4. Swasta - mesti boleh buat potongan gaji ke Bank Rakyat, company pernah jadi panel Bank Rakyat, walaupun sekarang dah bukan panel, gaji minimum RM1,000.00
5. Sesiapa yang pernah buat loan dengan Bank Rakyat, pastikan tak blacklist dengan Bank Rakyat.
6. Hanya untuk kawasan Lembah Klang sahaja (Selangor, KL dan yang berdekatan sahaja)

Sekiranya memenuhi syarat-syarat diatas, dokemen yang diperlukan :

1. Copy I/C - 3 salinan
2. Copy slip gaji - 3 bulan terkini
3. Copy full settlement dari setiap bank yang blacklist (wajib)
4. Copy bil utiliti (elektrik / air / astro / etc. ) alamat tempat tinggal sekarang
5. Copy EA Form atau KWSP
6. Copy akaun bank statement - 3 bulan terkini
7. Surat pengesahan majikan (original) dan dialamatkan kepada : (sila sms atau hubungi saya untuk alamat tersebut)


CONTOH PENGIRAAN JADUAL PEMBAYARAN BULANAN

Interest = 6% perannum (setahun)
Jumlah pinjaman = RM30K (CONTOH)

Katakan korang amik 10 tahun repayment...
so,:
6% X RM 30k = RM1800(jumlah interest setahun)
RM1800 X 10 TAHUN = RM18000 (Jumlah interest 10 tahun)

so, RM18000 + RM30K (jumlah pinjaman) = RM48K
RM 48K dibahagikan dengan 120 bulan (10 tahun repayment)

JUMLAH BAYARAN BULANAN = RM400 sebulan selama 10 tahun


p/s: No upfront money diperlukan.


SILA HUBUNGI, SMS ATAU EMAIL;

LAMAN WEB UPDATE TERBARU WEB LOAN BANK RAKYAT
EN. SHAHRUL; 019-6957195 untuk temujanji.
giraffe488@yahoo.com



Sy blacklist c.card.
Company tak de listed dgn Bnk Rakyat, xboleh lansung ke nak apply??
Salary RM1700
company swasta, dh kerja almost 2 years.



me too....the same case..c/card blacklisted.
salary 1300
swasta,company x de listed dgn bank rakyat
keje dh 4tahun.
im from PENANG



sori bro saya buat area kl dan selangor je... majikan mesti panel bank rakyat.. yg x der panel saya x dapat tolong..TQ









salam..
sy nk tanye loan ne still on lg ke??





rynna76
salam izam,bole conatct i x..?nk tnye pasal loan ni dgn autocad tnhk,cotact @ 0173998622
The Gunners
QUOTE(rynna76 @ Jan 14 2009, 01:15 AM) *
salam izam,bole conatct i x..?nk tnye pasal loan ni dgn autocad tnhk,cotact @ 0173998622


ingin belajar autoCAD? boleh contact saya.. arol_vixmatech@hotmail.com / 013-3107212
izam81
QUOTE(The Gunners @ Feb 2 2009, 07:28 PM) *
QUOTE(rynna76 @ Jan 14 2009, 01:15 AM) *
salam izam,bole conatct i x..?nk tnye pasal loan ni dgn autocad tnhk,cotact @ 0173998622


ingin belajar autoCAD? boleh contact saya.. arol_vixmatech@hotmail.com / 013-3107212



loan ni masih on lagi diseluruh malaysia
rahsiawangku
Bank Rakyat ni memang best..
MinisterofSin
QUOTE(izam81 @ Jul 15 2008, 10:52 PM) *
update.....

seorang customer saya dah lulus RM50,000.00 . tahniah diucapkan (panel ngan bank rakyat)

seorang lg customer saya lulus RM 45,000.00 tahniah diucapkan. potongan koperasi celcom (kopcel)


hi izam,
sy baru jumpa forum nie. boleh ke encik izam membantu sy. sy cuma ingin buat loan utk clear kan hutang lapuk
cc sy. sy berkerja di Fedex dan potongan gaji di buat melalui maybank. boleh ke sy apply dengan bank rakyat.
sy cuma nak clear kan nama sy agar mudah utk sy concetrate pada sy bayaran.Sila nasihat...
akuno1
Assalamualaikum / Salam Sejahtera.

Ketahui 5 Langkah Jana Pendapatan Sambil menggunakan H/Phone Anda tidak kira samada anda menggunakan Prepaid ataupun Postpaid !!

>> Bonus Besar
>> Tanpa menjual!
>> Tanpa perlu jumpa sesiapa!
>> Modal Rm40 sekali sahaja, tak perlu maintain(automantain)
>> Bonus mingguan terus ke akaun anda selepas hari khamis setiap minggu!

clapping.gif Daftar PERCUMA sekarang!! di http://www.otelopro.com/?id=0123428981

Blog : http://my-marketing2u.blogspot.com
Emel : mymarketing2u.gmail.com
Personal Profile : http://www.blogger.com/profile/02490178893351482742

“BERSAMA BINA UKHWAH & EKONOMI UMMAH”
RinaM
saya nak tanya,
saya ada legal pending dengan citibank sebab hutang kad kredit. Boleh tak saya nak buat loan untuk settelkan hutang tu? interest rate 6% ke? brapa tahun boleh buat? isk banyaknya nak tanya....
izam81
QUOTE(RinaM @ Jul 20 2009, 10:13 AM) *
saya nak tanya,
saya ada legal pending dengan citibank sebab hutang kad kredit. Boleh tak saya nak buat loan untuk settelkan hutang tu? interest rate 6% ke? brapa tahun boleh buat? isk banyaknya nak tanya....



loan ni masih lagi saya buat.....sila hubungi saya 0196957195.... lebih bagus sms je....sila la lihat laman web saya di bawah
abgcash
PINJAMAN PERIBADI TANPA PENJAMIN


PINJAMAN KOPERASI TANPA PENJAMIN SEHINGGA RM 150,000 TANPA CAGARAN



1. INTEREST PALING RENDAH DAN FLAT RATE 5.75% (MAX 15 TAHUN)
2. CTOS, CRISS, BLACKLIST BOLEH MEMOHON.
3. OVERLAP DENGAN BANK ATAU KOPERASI BOLAH DIURUSKAN
4. TERBUKA UNTUK KAKITANGAN TETAP/KONTRAK KERAJAAN/ BADAN BERKANUN
5. BEKERJA TETAP SEKURANG-KURANGNYA 3 BULAN
6. POTONGAN HANYA MELALUI BIRO ANGKASA SAHAJA.
7. PAKEJ LOAN DAPAT HADIAH MENARIK.
8. PELUANG DAPAT KOMISEN DENGAN PERKENAL RAKAN.



DOKUMEN YANG DIPERLUKAN


1. SALINAN KAD PENGENALAN DEPAN BELAKANG 1PAGE - 3 SALINAN
2. SALINAN SLIP GAJI 3 BULAN TERAKHIR - 3 SALINAN (SLIP GAJI ASAL UNTUK BULAN TERAKHIR)
3. BIL API/AIR/ASTRO/TELEFON - 1 SALINAN
4. SALINAN BUKU BANK (MAKLUMAT PERIBADI-NAMA, NO AKAUN) - 1 SALINAN
5. SURAT OPTION PENCEN 58 - 1 SALINAN (JIKA PERLU)


UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI


ABU BAKAR(BURN) h/p: 012-6771414 / 013-2470169


ATAU EMAIL

abgcash@yahoo.com / abgcash@gmail.com


ATAU SMS

Sila nyatakan nama, no k/p, nama syarikat/jabatan, jumlah gaji, elaun tetap, jumlah potongan dalam slip gaji dan saya akan hubungi anda segera.


* Untuk pinjaman berjumlah 50K dan keatas ada hadiah menarik menanti anda antaranya handphone, TV LCD, Hi-Fi, voucher penginapan, komputer, laptop, motor, perabot dan sebagainya


http://pinjamanpantas.webs.com

~diktator~
klo yg xblack list bole apply ker?
step sama gak cam kat atas nih?
armo02
QUOTE(izam81 @ Dec 29 2007, 07:02 PM) *
kepada sesapa yg tak boleh buat pinjaman dari mana bank langsung. boleh la call saya. saya boleh bantu anda mendapatkan pinjaman di atas


PM saya bro
armo02
QUOTE(armo02 @ Oct 14 2009, 01:48 PM) *
QUOTE(izam81 @ Dec 29 2007, 07:02 PM) *
kepada sesapa yg tak boleh buat pinjaman dari mana bank langsung. boleh la call saya. saya boleh bantu anda mendapatkan pinjaman di atas


PM saya bro



mmm..cancellah bro..Gua ada NPL dengan Bank rakyat daaa..ada lobang tak atau jalan lain..Majikan memang panel bank rakyat...
mirza
QUOTE(abgcash @ Sep 30 2009, 04:35 PM) *
PINJAMAN PERIBADI TANPA PENJAMIN


PINJAMAN KOPERASI TANPA PENJAMIN SEHINGGA RM 150,000 TANPA CAGARAN



1. INTEREST PALING RENDAH DAN FLAT RATE 5.75% (MAX 15 TAHUN)
2. CTOS, CRISS, BLACKLIST BOLEH MEMOHON.
3. OVERLAP DENGAN BANK ATAU KOPERASI BOLAH DIURUSKAN
4. TERBUKA UNTUK KAKITANGAN TETAP/KONTRAK KERAJAAN/ BADAN BERKANUN
5. BEKERJA TETAP SEKURANG-KURANGNYA 3 BULAN
6. POTONGAN HANYA MELALUI BIRO ANGKASA SAHAJA.
7. PAKEJ LOAN DAPAT HADIAH MENARIK.
8. PELUANG DAPAT KOMISEN DENGAN PERKENAL RAKAN.



DOKUMEN YANG DIPERLUKAN


1. SALINAN KAD PENGENALAN DEPAN BELAKANG 1PAGE - 3 SALINAN
2. SALINAN SLIP GAJI 3 BULAN TERAKHIR - 3 SALINAN (SLIP GAJI ASAL UNTUK BULAN TERAKHIR)
3. BIL API/AIR/ASTRO/TELEFON - 1 SALINAN
4. SALINAN BUKU BANK (MAKLUMAT PERIBADI-NAMA, NO AKAUN) - 1 SALINAN
5. SURAT OPTION PENCEN 58 - 1 SALINAN (JIKA PERLU)


UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI


ABU BAKAR(BURN) h/p: 012-6771414 / 013-2470169


ATAU EMAIL

abgcash@yahoo.com / abgcash@gmail.com


ATAU SMS

Sila nyatakan nama, no k/p, nama syarikat/jabatan, jumlah gaji, elaun tetap, jumlah potongan dalam slip gaji dan saya akan hubungi anda segera.


* Untuk pinjaman berjumlah 50K dan keatas ada hadiah menarik menanti anda antaranya handphone, TV LCD, Hi-Fi, voucher penginapan, komputer, laptop, motor, perabot dan sebagainya


http://pinjamanpantas.webs.com

k/tgn kerajaan je ke yg layak????

susahlah org yg keje swasta ~ yg bkn GLC, public listed or bank panel. sbb tu lah ALONG bermaharajalela....balik2 k/tgn gomen je yg layak loan2 mcm nih....

staff swasta.....wa kesian sama lu org.....- termsuk la wa.....hu...hu....hu.. down.gif
izam81
QUOTE(izam81 @ Dec 19 2007, 04:40 PM) *
PINJAMAN PERIBADI BANK RAKYAT UNTUK BLACKLIST SAHAJA

Kelebihan :

1. Loan sehingga 20x gaji
2. Interest 5%
3. Tempoh kelulusan 15-30 hari bekerja

Syarat-syarat :

1. Blacklist kad kredit, loan kereta, loan rumah dan guarantor.
2. Company boleh buat potongan gaji ke Bank Rakyat
3. Kerajaan - mesti keje tetap, kalau kontrak wajib guarantor, gaji minimum RM800.00
4. Swasta - mesti boleh buat potongan gaji ke Bank Rakyat, company pernah jadi panel Bank Rakyat, walaupun sekarang dah bukan panel, gaji minimum RM1,000.00
5. Sesiapa yang pernah buat loan dengan Bank Rakyat, pastikan tak blacklist dengan Bank Rakyat.
6. Hanya untuk kawasan Lembah Klang sahaja (Selangor, KL dan yang berdekatan sahaja)

Sekiranya memenuhi syarat-syarat diatas, dokemen yang diperlukan :

1. Copy I/C - 3 salinan
2. Copy slip gaji - 3 bulan terkini
3. Copy full settlement dari setiap bank yang blacklist (wajib)
4. Copy bil utiliti (elektrik / air / astro / etc. ) alamat tempat tinggal sekarang
5. Copy EA Form atau KWSP
6. Copy akaun bank statement - 3 bulan terkini
7. Surat pengesahan majikan (original) dan dialamatkan kepada : (sila sms atau hubungi saya untuk alamat tersebut)


CONTOH PENGIRAAN JADUAL PEMBAYARAN BULANAN

Interest = 6% perannum (setahun)
Jumlah pinjaman = RM30K (CONTOH)

Katakan korang amik 10 tahun repayment...
so,:
6% X RM 30k = RM1800(jumlah interest setahun)
RM1800 X 10 TAHUN = RM18000 (Jumlah interest 10 tahun)

so, RM18000 + RM30K (jumlah pinjaman) = RM48K
RM 48K dibahagikan dengan 120 bulan (10 tahun repayment)

JUMLAH BAYARAN BULANAN = RM400 sebulan selama 10 tahun


p/s: No upfront money diperlukan.


SILA HUBUNGI, SMS ATAU EMAIL;

LAMAN WEB UPDATE TERBARU WEB LOAN BANK RAKYAT
EN. SHAHRUL; 019-6957195 untuk temujanji.
giraffe488@yahoo.com



loan ni masih on lg..cepat2 contact saya atau tgk laman web saya
ezman
QUOTE(alang_rixx @ Jul 18 2008, 03:27 PM) *
Salam..
Sy ada lubang baaeekk punye utk sape2 yg berstatus bankrupcy..
Tp utk government servant aje..
X perlu settlekan apa yg bankrupt tu..
Jgn risau..kabel kuat..
Interest 6.8%..
Payout 89%..
Semenanjung malaysia sahaja..
Berminat pm sy k..


PINJAMAN PERIBADI BANK RAKYAT & MBSB

TERBUKA UNTUK SWASTA & GOV.

RATE 3.25 - 5.2 %

BERMINAT TEL 016-264 8294 @ 012-392 2159

EMAIL ezman@live.com.my
ezman
QUOTE(mirza @ Oct 19 2009, 12:50 PM) *
QUOTE(abgcash @ Sep 30 2009, 04:35 PM) *
PINJAMAN PERIBADI TANPA PENJAMIN


PINJAMAN KOPERASI TANPA PENJAMIN SEHINGGA RM 150,000 TANPA CAGARAN



1. INTEREST PALING RENDAH DAN FLAT RATE 5.75% (MAX 15 TAHUN)
2. CTOS, CRISS, BLACKLIST BOLEH MEMOHON.
3. OVERLAP DENGAN BANK ATAU KOPERASI BOLAH DIURUSKAN
4. TERBUKA UNTUK KAKITANGAN TETAP/KONTRAK KERAJAAN/ BADAN BERKANUN
5. BEKERJA TETAP SEKURANG-KURANGNYA 3 BULAN
6. POTONGAN HANYA MELALUI BIRO ANGKASA SAHAJA.
7. PAKEJ LOAN DAPAT HADIAH MENARIK.
8. PELUANG DAPAT KOMISEN DENGAN PERKENAL RAKAN.



DOKUMEN YANG DIPERLUKAN


1. SALINAN KAD PENGENALAN DEPAN BELAKANG 1PAGE - 3 SALINAN
2. SALINAN SLIP GAJI 3 BULAN TERAKHIR - 3 SALINAN (SLIP GAJI ASAL UNTUK BULAN TERAKHIR)
3. BIL API/AIR/ASTRO/TELEFON - 1 SALINAN
4. SALINAN BUKU BANK (MAKLUMAT PERIBADI-NAMA, NO AKAUN) - 1 SALINAN
5. SURAT OPTION PENCEN 58 - 1 SALINAN (JIKA PERLU)


UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI


ABU BAKAR(BURN) h/p: 012-6771414 / 013-2470169


ATAU EMAIL

abgcash@yahoo.com / abgcash@gmail.com


ATAU SMS

Sila nyatakan nama, no k/p, nama syarikat/jabatan, jumlah gaji, elaun tetap, jumlah potongan dalam slip gaji dan saya akan hubungi anda segera.


* Untuk pinjaman berjumlah 50K dan keatas ada hadiah menarik menanti anda antaranya handphone, TV LCD, Hi-Fi, voucher penginapan, komputer, laptop, motor, perabot dan sebagainya


http://pinjamanpantas.webs.com

k/tgn kerajaan je ke yg layak????

susahlah org yg keje swasta ~ yg bkn GLC, public listed or bank panel. sbb tu lah ALONG bermaharajalela....balik2 k/tgn gomen je yg layak loan2 mcm nih....

staff swasta.....wa kesian sama lu org.....- termsuk la wa.....hu...hu....hu.. down.gif



kalau swasta ker syarikat BERHAD dan ada Potongan gaji majikan sy boleh tolong uruskan. call jer 016-2648294
Mr.Ryanzz

PASSIVE INCOME


Huhu.. Menarik topik2 korang kat atas tu.. Erm nk share ckit pasal Passive Income..
Sambil comments2 tu, bleh jgk buat duit kt cni walaupun ckit.. Kalau maintain 4,5,6 bln.. bleh la nk byar ansuran kereta kan
Sila lah baca... 100% Free Join - 0 Cost & 0 Risk.. Nak risau apa lagi.. Try aje..
Tp ckit ar pulangan nyer, kata 0 cost kan, 0 risk jgk...

-- NeoBux --

PTC(Paid To Click) Program yang paling TOP Worldwide. Kalau you all tak percaya,
sila search kat Google Neobux ni scam ke tak? Searchla untuk yakinkan lagi.
Memang betul tak akan jadi kaya follow PTC ni, tapi kalau 5,6 bulan maintain boleh la cover ansuran kereta

Lagipun Totally Free Join as Standard Member, 0 Cost & 0 Risk pulak tu.. Memang x salah kalau join, drpd menghabiskan masa comments org sana sini, boleh jugak dapat duit sikit-sikit. Walaupun x banyak, tapi memang betul & confirm. Tiada syarat wajib invest duit pun. Better PTC program ni sbb 0 cost daripada invest bayar yuran berpuluh2, beratus2 tapi tak tau statusnya confirm ke tak, boleh ke belajar benda2 baru mcm tu, kalau modal x balik mcm mane? Erm, depends la..

Review Sikit Neobux ni:

- Free registration fees
- $0.01 per Ads. Only 4 Ads per day for Standard Member
- Up to 0.02$ per ads after upgrade member
- Trusted in WorldWide
- Cashout minimum $2
- Can buy many referrals to click (not mandatory)
- Support PayPal and AlertPay

-- Kena register AlertPay dulu untuk convert earning
dari $USD ke RM dan untuk transfer ke Bank di Malaysia

>> Free Register AlertPay Here...

>> Free Register Neobux


---------------------------------------------------------------------------------------------

Others Trusted PTC

: Register UpBux

: Register BuxifY


Ingat, income dlm $USD.. Syok habis, kalau 3 PTC registered, lagi tinggi earning.. Good Luck, yg penting maintain kan aje.. Kata org istiqamah tu penting & kena byk bersabar sbb bukannye skim cepat kaya ni.. Ok..

P/S: Jangan sesekali register PTC Program yang offer sehingga $0.04 per click.
They are totally scam! Waste your time & save your password


---------------------------------------------------------------------------------------------

One more tip..

Anybody yg berminat nk join free PTC NeoBux ni.. Jgn la putus asa, mmg la kecik dia punyer earning..
Click je kat VIEW ADVERTISEMENTS tu & then click sume yang 4 advertisement tu..
Try korang darab eh..

$0.04 dolar sehari.. 2 minggu, 14 X 0.04 = $0.56

Means u all dah boleh buy 2 referral (tukang klik). So da boleh double your earning right?

Then buy lagi referral apabila earning semakin meningkat. Its so easy right..
Honestly saya skrg ni setiap hari da dapat average dlm $1 Dollar lbh ar.. Sbb da ramai referral..

Yg penting you all maintain je.. Jgn pikir nk cepat bnyk duit.. Bnda ni akan nampak bnyk hasil dlm 6 bulan ke atas ar tanpa invest duit dlm AlertPay
Kalau masukkan duit dlm AlertPay & slalu beli referral lg cepat ar..

Tp untuk buat extra money with 0 cost & 0 risk.. The answer is no need to invest la.. Sbb bleh start dari free..

Ok, Good Luck

Trust me OK..
ezman
TERBUKA UNTUK SWASTA DAN KAKITANGAN KERAJAAN

SYARAT2 UNTUK BUAT LOAN.

PINJAMAN PERIBADI BANK RAKYAT

Untuk Pekerja Swasta
# Syarikat Status BERHAD
- boleh buat SURAT POTONGAN GAJI MAJIKAN

#Syarikat Status SDN. BHD.
-kena Jadi PANEL BANK RAKYAT
-boleh buat SURAT POTONGNAN GAJI MAJIKAN

UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN
# POTONGAN MELALUI BIRO ANGKASA

DOKUMEN YANG DIPERLUKAN
# 1 Copy Slip Gaji 3 Bulan
# Payslip Original 1 Bulan (terkini)
# 1 Copy I/C
# 1 Copy Statement Bank utk 3 bulan.
# Surat Pengesahan Jawatan (ORI)
# Surat POTONGAN GAJI MAJIKAN (ORI - hanya pekerja swasta sahaja)
# Full Statement (sekiranya ada mempunyai Personal loan ditenpat lain termasuk kredit kad dan juga Blacklist Gerentor)

PROSES LOAN 5-7 HARI BEKERJA.
LOAN DIJAMIN LULUS 100%
MINIMA GAJI RM1100.00


PINJAMAN PERIBADI DARI AL-RAJHI BANK
KAKITANGAN KERAJAAN/BADAN BERKANUN

Tawaran Pembiayaan Peribadi-i Al Rajhi Bank kami menawarkan:
-Kakitangan kerajaan yg BLACKLIST, CCRISS & CTOS LAYAK MERMOHON
-Terbuka kepada semua k/tangan kerajaan persekutuan, kerajaan negeri dan badan berkanun.
-Max pembiayaan RM150,000 @ yang mana lebih rendah.
-bayaran balik melalui potongan gaji tidak melebihi 60% dari pendapatan kasar (Permotongan BIRO ANGKASA).
-Boleh overlap pinjaman lama DAN boleh selesaikan masalah BLACKLIST.
-Payout 94%.
-Tanpa penjamin & cagaran.
-Tiada penalti utk penyelesai bayaran awal @ bayaran lambat.
-Tiada caj-caj bayaran tersembunyi (FLAT RATE).
-BerAqad.
-Perlindungan Takaful.
-Tiada unsur riba.
-Mematuhi prinsip shariah antarabangsa & malaysia.
-Kakitangan KEMAS dan Guru KAFA juga Layak ( Guru KAFA Hanya Selangor & Johor Shja).

-BLACKLIST CCRIS, CTOS LAYAK MEMOHON.

PROFIT RATE SERENDAH 5.05%-6.99% SETAHUN
.iii)DOCKUMEN YANG DIPERLUKAN
a- 3 Salinan Kad Pengenalan (Disahkan majikan).
b- 3 Bulan Slip Gaji 2 Salinan Setiap Bulan (Disahkan Majikan).
c- 1 Bulan Slip gaji Terkini Yang Asal.
d- Bil Utility 1 Salinan.
c- Muka Depan Akaun Mana-Mana Bank 1 Salinan.

BORANG PERMOHONAN UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN KENA AMBIL PADA SAYA, KALAU BERMINAT BOLEH KITA JUMPA, PERLU BUAT TEMUJANJI UNTUK SAYA BAGI BORANG PERMOHONAN PADA ANDA....

-MENCARI YANG HALAL ITU FARDU-
-100% PERBANKAN ISLAM

UNTUK MAKLUMAT LANJUT ATAU SEBARANG PERTANYAAN MENGENAI KELAYAKAN ANDA & TEMUJANJI PERMOHONAN BOLEH HUBUNGI SAYA:-
TEL @ SMS =
EZMAN – 016-2648294 @ 012-3922159
SALES EXECUTIVE-PERSONAL FINANCING-i
Atau email kan kepada saya:
ezman@live.com.my
leeu81
Salam Izam81.
saya hutang bank rakyat selama 8 tahun.. dan tahun ke 4 saya nak settle lh hutang semua tu.
Adakah saya kena bayar interest untuk 4 tahun lg tu? Atau pun bayar jumlah pokok je untuk 4 tahun?
hairi3036
akan dilancarkan pada 14/04/2010
jadilah yang terawal
biz ni bukan dari calang2 syarikat
tujuan untuk melahirkan seramai mungkin jutawan

itu lah motif POWER ROOT

http://www.powerimpian4u.com
izam81
call no saya 0196471761
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.