Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Novel Untuk Dijual
Mesra.net Forum > Book & Magazines > Tempat Berjual Beli Buku Novel
lindanizam
Hai.....

Saya ada novel2 terutama terbitan alaf21 untuk dijual.
Sesiape yang berminat untuk membeli, email kat saya lin_3237@yahoo.com.
Saya akan senaraikan tajuk-tajuk novel nanti.

Ewan_sn
QUOTE(lindanizam @ Oct 27 2008, 08:14 PM) *
Hai.....

Saya ada novel2 terutama terbitan alaf21 untuk dijual.
Sesiape yang berminat untuk membeli, email kat saya lin_3237@yahoo.com.
Saya akan senaraikan tajuk-tajuk novel nanti.


2 rak Koleksi novel dan ber rak2 lagi koleksi buku2 saya dah habis terbakar...tingin gak nak tahu novel2 apa yg u ada..tq
lindanizam
SENARAI BUKU YG SAYA ADA :
1. MELODI KASIH : HEZZY AZRA
2. NOTA LUKA II : SABARIAH ARAUR
3.RAHSIA CINTA SEMALAM : NAJWA DANIA DANIEL
4. HATI YANG TERUSIK : NIA AZALEA
5. CINTA...TIADA AKHIRNYA : FAUZIAH ASHARI
6. DAMAI KASIHKU : IRIS IXORA
7. BUKAN CINTA BIASA : IZZUL IZZATI
8. IZINKAN KUBAHAGIA : LEEYA MYRA
9. KASIH YANG SUCI : MEEN ZULAIKHA
10. RELA KUMENANTI : DAMYA HANNA
11. SURATAN KASIH : DURRAH FATIHA
12. SAKITNYA SAYANG : NORHAYATI BERAHIM
13. GERIMIS KASIH : ATHIRAH NATASHA
14. PELABUHAN KASIH : LILY SURIANI
15. ERTI RINDU INI : ZARA JUITA
16. DEMI KASIH INI : HASREEYANTI RAMLI
17. DAKAPAN RINDU :FATIN NABILA
18. EPILOG CINTA : LILY HASLINA NASIR
19. RESTULAH KASIH : NOR ZILINAWATI ALIAS
20. GETARAN RINDU : NORZAILINA NORDIN
21. AURA CINTA : AINA EMIR
22. TIADA NOKTAH CINTA : EMMA MAIZURA
23. HANYA DIKAU : EBRIZA AMINNUDIN
24. CINTA RAHSIA : LIZA ZAHIRA
25. KASIH YANG TERLERAI : SURAYA MEGAWATI
26. SINAR KASIH : ZIHASRA AZIZ
27. KENANGAN SEMALAM : MAZEMIE MAZ
28. LAFAZKAN CINTAMU : AIDA AIDRANI
29. SEINDAH RINDU : IDA NARDIEL
30. OMBAK CINTA : ROSLIZA RAMLI
31. KERANA TERLUKA : AIDA AIDRANI
32. NOTA LUKA III : SABARIAH ARAUR
33.MENANTI KASIH : NORZAILINA NORDIN
34. PELANGI MEMBEKU : H.M.TUAH ISKANDAR

# SENARAI INI UNTUK MASA KINI. ADA LAGI... TETAPI AKAN DISENARAIKAN NANTI KERANA ADA YANG MASIH DIPINJAM

TQ
Ewan_sn
Heran..kenapa nak jual ekk..mcm Ed kalau dah beli akan jd koleksi..

Berapa herga nak jual tu?
lindanizam
SENARAI BUKU - TAHUN TERBIT - HARGA ASAL - HARGA BELI
1. MELODI KASIH : HEZZY AZRA - 2007 - RM18.00 (RM14.40)
2. NOTA LUKA II : SABARIAH ARAUR - 2001 - RM20.90 (RM13.60)
3.RAHSIA CINTA SEMALAM : NAJWA DANIA DANIEL - 2007 - RM23.90 (RM19.20)
4. HATI YANG TERUSIK : NIA AZALEA - 2006 - RM19.90 (RM14.90)
5. CINTA...TIADA AKHIRNYA : FAUZIAH ASHARI - 2007 - RM22.90 (RM18.30)
6. DAMAI KASIHKU : IRIS IXORA - 2007- RM18.00 (RM14.40)
7. BUKAN CINTA BIASA : IZZUL IZZATI - 2005 - RM18.00 (RM12.60)
8. IZINKAN KUBAHAGIA : LEEYA MYRA - 2006 - RM18.00 (RM13.50)
9. KASIH YANG SUCI : MEEN ZULAIKHA - 2007 - RM19.90 (RM15.90)
10. RELA KUMENANTI : DAMYA HANNA - 2006 - RM19.90 (RM14.90)
11. SURATAN KASIH : DURRAH FATIHA - 2007 - RM19.90 (RM15.90)
12. SAKITNYA SAYANG : NORHAYATI BERAHIM - 2008 -RM24.00 (RM21.60)
13. GERIMIS KASIH : ATHIRAH NATASHA - 2006 - RM19.90 (RM14.90)
14. PELABUHAN KASIH : LILY SURIANI - 2004 - RM14.00 (RM9.10)
15. ERTI RINDU INI : ZARA JUITA - 2007 - RM18.00 (RM14.40)
16. DEMI KASIH INI : HASREEYANTI RAMLI- 2005 -RM16.00 (RM11.20)
17. DAKAPAN RINDU :FATIN NABILA - 2006 - RM18.00 (RM13.50)
18. EPILOG CINTA : LILY HASLINA NASIR - 2006 - RM 19.90 (RM 14.90)
19. RESTULAH KASIH : NOR ZILINAWATI ALIAS - 2008 - RM22.90 (RM20.60)
20. GETARAN RINDU : NORZAILINA NORDIN - 2006 - RM19.90 (RM14.90)
21. AURA CINTA : AINA EMIR - 2005 - RM19.90 (RM13.90)
22. TIADA NOKTAH CINTA : EMMA MAIZURA - 2006 -RM17.00(RM12.mega_shok.gif)
23. HANYA DIKAU : EBRIZA AMINNUDIN - 2007 - RM19.90 (RM15.90)
24. CINTA RAHSIA : LIZA ZAHIRA - 2005 - RM19.90 (RM13.90)
25. KASIH YANG TERLERAI : SURAYA MEGAWATI - 2007 - RM21.00 (RM16.mega_shok.gif)
26. SINAR KASIH : ZIHASRA AZIZ - 2007 - RM17.90 (RM14.30)
27. KENANGAN SEMALAM : MAZEMIE MAZ - 2007 - RM18.90 (RM15.10)
28. LAFAZKAN CINTAMU : AIDA AIDRANI - 2006 - RM19.90 (RM14.90)
29. SEINDAH RINDU : IDA NARDIEL - 2006 - RM24.90 (RM18.70)
30. OMBAK CINTA : ROSLIZA RAMLI - 2008 - RM20.90 (RM18.mega_shok.gif)
31. KERANA TERLUKA : AIDA AIDRANI- 2008 - RM19.90 (RM15.90)
32. NOTA LUKA III : SABARIAH ARAUR - 2005 - RM27.90 (RM19.50)
33.MENANTI KASIH : NORZAILINA NORDIN - 2008 - RM 19.90 (RM17.90)
34. PELANGI MEMBEKU : H.M.TUAH ISKANDAR - 2008- RM19.90 (RM17.90)

ADA YANG DAH 2X BACA.RAK BUKU PUN DAH PENUH....ADA LAGI <> 30 NOVEL LAGI YANG TIDAK DISENARAIKAN DI SINI. BELUM MASUK YG DALAM HAJAT NAK BELI.

Ewan_sn
So..berapa harga nak nak jual?

Kalau beli borong semua berapa harga u nak bagi?
zureenaz
QUOTE(Edirossa @ Oct 29 2008, 09:39 PM) *
So..berapa harga nak nak jual?

Kalau beli borong semua berapa harga u nak bagi?



Sori off topic

Edie

tu avatar edie dgn emiera hani ke?
Ewan_sn
QUOTE(zureenaz @ Oct 31 2008, 12:51 PM) *
QUOTE(Edirossa @ Oct 29 2008, 09:39 PM) *
So..berapa harga nak nak jual?

Kalau beli borong semua berapa harga u nak bagi?



Sori off topic

Edie

tu avatar edie dgn emiera hani ke?


Aahlah..saper ni, leh kenal nama ...
lindanizam
Sori ye...

Harga beli yg disenaraikan tu sebenarnya harga jual...

Kalau ikutkan..bagi semua buku, kalau harga jual kira-kira@ rm 530/- mcm tu

tapi kalau ada hajat nak borong semua..kira pukul rata rm500
nafisa81
BAGAIKAN PUTERI FROM RAMLEE AWANG MURSHID ADE...DAH LAMA I CARII
lindanizam
QUOTE(nafisa81 @ Oct 31 2008, 05:31 PM) *
BAGAIKAN PUTERI FROM RAMLEE AWANG MURSHID ADE...DAH LAMA I CARII



Novel tu takdelah Nafisa....

Sori ye......
Ewan_sn
Mahal tu utk harga buku novel terpakai...

Ed cuma leh offer RM320 utk semua buku tu...

Kalau berminat, sila PM Ed..
paris_hilton
ade x buku "SENTUHAN KASIH - NORHAYATI BERAHIM"
kalau ade,saye n beli buku ni ler.....
dah lame cr.....
lindanizam
QUOTE(paris_hilton @ Nov 3 2008, 09:51 AM) *
ade x buku "SENTUHAN KASIH - NORHAYATI BERAHIM"
kalau ade,saye n beli buku ni ler.....
dah lame cr.....


Novel tu ada, tapi ada kat kampunglah....

Sori.....
lindanizam
QUOTE(Edirossa @ Nov 3 2008, 12:38 AM) *
Mahal tu utk harga buku novel terpakai...

Ed cuma leh offer RM320 utk semua buku tu...

Kalau berminat, sila PM Ed..



Hmmmm.....Boleh dipertimbangkan.....
Nanti saya bgtau.....K...
TQ
paris_hilton
QUOTE(lindanizam @ Nov 3 2008, 10:03 AM) *
QUOTE(paris_hilton @ Nov 3 2008, 09:51 AM) *
ade x buku "SENTUHAN KASIH - NORHAYATI BERAHIM"
kalau ade,saye n beli buku ni ler.....
dah lame cr.....


Novel tu ada, tapi ada kat kampunglah....

Sori.....


alamk....
yeke??
yg tu nk jual x??
saye sanggup tunggu ni....
sbb nk sgt2....
lindanizam
QUOTE(paris_hilton @ Nov 3 2008, 03:01 PM) *
QUOTE(lindanizam @ Nov 3 2008, 10:03 AM) *
QUOTE(paris_hilton @ Nov 3 2008, 09:51 AM) *
ade x buku "SENTUHAN KASIH - NORHAYATI BERAHIM"
kalau ade,saye n beli buku ni ler.....
dah lame cr.....


Novel tu ada, tapi ada kat kampunglah....

Sori.....


alamk....
yeke??
yg tu nk jual x??
saye sanggup tunggu ni....
sbb nk sgt2....


Novel tu one of my favourite...
Tapi saya kena check dulu...sbb my mom yg baca..
Kalau jadi..saya bagitau

k....
angah_nqb
dulu penah baca tiga buku tajuk lain2 citer lebih kurang sama...
keluaran alaf21 gak..
citer sal kawen kontrak la, kawen wasiat la.. kawen sbb nk rete la..
memula tak suka.. lama2 jd sayang...
ada tak buku tuh?
best gak baca yg kwn punya dulu tuh..
Kk@a
erm... ada x novel Gelora

kk xtau sape author dia tp watak utama dia Mila Nur Adam n Adam

klu ada kk interested nk beli.. biggrin.gif
faz
QUOTE(Kk@a @ Nov 10 2008, 12:26 AM) *
erm... ada x novel Gelora

kk xtau sape author dia tp watak utama dia Mila Nur Adam n Adam


yelah novel ni dah lama cari..ada sesapa nak jual..kalo tak silap pengarang nama maa lee chuswan
syaza
hai....saya berminat nak beli semua novel-novel awak....kalau ok boleh contact saya....019-6601525
ernie
QUOTE(syaza @ Nov 13 2008, 11:56 PM) *
hai....saya berminat nak beli semua novel-novel awak....kalau ok boleh contact saya....019-6601525



list buku-buku alaf 21 boleh check kat website pelangi publisher
http://www.pelangibooks.com/module/series/...eriesId=SBALAFN

ada 5% discount, kalau nak at 15% discount, let me know k...
anasue
Ana nak jual a few of my novels

antaranya ialah

1. Cinta rahsia ....................... RM11 SOLD
2. Rindunya kian membara ........... RM16 SOLD
3. Kasihku abadi ..................... RM 10
4. Senafas Rindu (damya Hanna) ...... RM14 sold
5 Bisikan Kasih .CESB.............. RM14
6. Rindu yang pergi by Fazie Hanna .........RM8 SOLD
7. Gurindam Jiwa (jemari Seni) .... RM14 SOLD
8. Hati mu untuk Siapa by H.M. Tuah)...... RM 9
9. Sutera Kasih by Sirhan Ansari .... RM8.00 SOLD
10. Setulus Cinta by Norhayati berahim......... RM11 SOLD
11. Pelabuhan kasih by Lily suriani ............... RM8.00 SOLD
12. Maafkan aku by Zaharah muhamad ........ RM12.00
13. Naluri by Mohamad nazir saad CESB .........RM14.00
14. Bisikan Rindu by Mimie afnie alaf21 .......RM10.00...SOLD
Arvee Sdn Bhd
QUOTE(lindanizam @ Oct 27 2008, 08:14 PM) *
Hai.....

Saya ada novel2 terutama terbitan alaf21 untuk dijual.
Sesiape yang berminat untuk membeli, email kat saya lin_3237@yahoo.com.
Saya akan senaraikan tajuk-tajuk novel nanti.



Hi.

Apa senarai judul? berapa kuantiti yang ada ? adakah ia buku baru atau 2nd hand?
sygmirza
QUOTE(faz @ Nov 10 2008, 10:44 AM) *
QUOTE(Kk@a @ Nov 10 2008, 12:26 AM) *
erm... ada x novel Gelora

kk xtau sape author dia tp watak utama dia Mila Nur Adam n Adam


yelah novel ni dah lama cari..ada sesapa nak jual..kalo tak silap pengarang nama maa lee chuswan


antara novel fav saya, saya ada cetakan pertama thn 1996 terbitan Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd.(nama lama utk alaf21)..ntah dh brapa kali khatam dh..syg la nk jual..last yr ramai yg carik kt forum cari,jual yg fotostate je la..
lily_putih
sape ada novel...lama...lily tak ingat tajuk dan penulis dia...
tp cerita tu tentang anak kembar...lelaki...
sorg tu amat2 di kasihi oleh emak dia...tp yg sorg lg tu amat2 di benci...
cite best sgt...meleleh air mata bila baca...bukan novel cinta...tp cite ttg keluarga...
last lily baca thn 2000 kut...pinjam member...

nak sgt2 cari buku ni sad.gif
sygmirza
QUOTE(lily_putih @ Feb 28 2009, 10:33 PM) *
sape ada novel...lama...lily tak ingat tajuk dan penulis dia...
tp cerita tu tentang anak kembar...lelaki...
sorg tu amat2 di kasihi oleh emak dia...tp yg sorg lg tu amat2 di benci...
cite best sgt...meleleh air mata bila baca...bukan novel cinta...tp cite ttg keluarga...
last lily baca thn 2000 kut...pinjam member...

nak sgt2 cari buku ni sad.gif


korban kasih kut? by khadijah hashim kalo x silap,publisher dbp..if we r talking about the same novel,mmg sedih la critanya,tp penceritaan novel ni dr sudut pandang anak bongsu yg pempuan tu kn?slh 1 part berbagi epal tu,sedih btol kt kembar yg mak dier benci tu..mmg bengkak2 mata baca novel nih..hu hu..dh lama sgt,dbp x publish lg kut,dulu pun baca kt public library,covernya kaler pink..
egimon
Sapa-sapa ada novel - Kau Sayangku - Bikash Nur idris

Dah lama saya cari.
zamzila
QUOTE(faz @ Nov 10 2008, 10:44 AM) *
QUOTE(Kk@a @ Nov 10 2008, 12:26 AM) *
erm... ada x novel Gelora

kk xtau sape author dia tp watak utama dia Mila Nur Adam n Adam


yelah novel ni dah lama cari..ada sesapa nak jual..kalo tak silap pengarang nama maa lee chuswan


ada!!!
pm me kalau still berminat..
k3y
mak aihh..byknya..rambang bijik mata aku huhu~
kyrakyrana
sape ada novel SETULUS JANJI AINA EMIR...
dh lama cari ni...email sy k imankirana@yahoo.com
sha abdollah
QUOTE(kyrakyrana @ Jul 1 2009, 11:37 AM) *
sape ada novel SETULUS JANJI AINA EMIR...
dh lama cari ni...email sy k imankirana@yahoo.com


hai saya ada novel alaf 21

NOVEL-NOVEL ALAF 21


Antara judul novel yang ada

Seribu Kali Sayang / Anis Ayuni/ Alaf 21/ RM 14

Masih Ada Rindu / Mimie Afnie / Alaf 21/ RM 12

Tangisan Bulan Madu / Samsiah Mohd Nor/ Khalysa Publishing/ RM 12

Hadirnya Cinta / Norhazriana Abdullah/ Novel Creative / RM 16

LAskar Kasih / Laila Kamilia / Alaf 21/ RM 10

Menyemai CInta / Iffa Irdina / Nylea publishing/ RM 15

Melodi Kasih / Hezzy Azra / Alaf 21/ RM 13

Kau Kekasihku / Anis Ayuni / Alaf 21/RM 13

Rindu Cintaku/ Fauziah Ashari/ RM 17

Cinta Pertama / Norhayati berahim / Alaf 21/ RM 10

Bisikan Rindu / Mimie Athinie / Alaf 21/ RM 11

Derita Cinta / Anis Zainol / novel creative/

Belaian Jiwa / Eka Fahara / Alaf 21/ RM 14

Semusim Rindu/ Aleya Aneesa/ Alaf 21/ RM 10

Tak Semanis Impian / Sharifah Abu Salem / AlaF 21/ RM 13

Beginikah CInta/ Aimi Syazira/ Nylea Publishing / RM 15

Suratan Kasih /Durrah fatiha/ Alaf 21/ RM 14

Kekasih Pujaan / Azian Zahra/ NHF Media/RM 13

Tiada Lagi Mimpi / Sharifah Abu Salem / Alaf 21

Selagi Ada Dia / Aisya Sofea/ Alaf 21/ RM 14

Kasih Antara Kita / Aleya Aneesa/ Alaf 21/ RM 14

Atas Nama CInta / Lily Suriani/ Alaf 21 / RM 13

Rindu Semalam/ Puteri Andalas/ Alaf 21

Rindu Di Kalbu / Durrah Fatiha/ Alaf 21

Impian Kasih/ Linza Zahira/ Alaf 21

Luka Seribu Rindu / Sazlina Sulaiman / Creative

Saat Cinta Bersemi / Damya Hanna/ Alaf 21

Anak dara Menteri 3/ matt Romeo/creative

Adam Dan Hawa/ Aisya Sofea/ Alaf 21

Untuk Tiga Hari / Ahadiat Akashah

Sesuci Cinta / Aina emir / Alaf 21

Hati Yang Luka / Norhayati Berahim/ NHF Media

semusim Rindu / Aleya Aneesa/ Alaf 21

Masih Ada Rindu / Mimie Afnie / Alaf 21

Bicara Hati / Damya Hanna/ Alaf 21

Rindu Yang Pergi / Fazie Hanna/ Alaf 2

Lafazkan Cintamu / Aida Adriani/ Alaf 21

Hati Yang Terusik / Nia Azalea/ Alaf 21

Suara Hati / Anis Ayuni / Alaf 21

Jendela Hati / Aisya Sofea/ Alaf 21

Kau Laksana Bulan / Aina Emir/KarnaDya Solutions

Air Mata Kasih / Syammi Aminolah/ Novel Creative



anasue
QUOTE(sha abdollah @ Jul 1 2009, 12:40 PM) *
QUOTE(kyrakyrana @ Jul 1 2009, 11:37 AM) *
sape ada novel SETULUS JANJI AINA EMIR...
dh lama cari ni...email sy k imankirana@yahoo.com


hai saya ada novel alaf 21

NOVEL-NOVEL ALAF 21


Antara judul novel yang ada

Seribu Kali Sayang / Anis Ayuni/ Alaf 21/ RM 14

Masih Ada Rindu / Mimie Afnie / Alaf 21/ RM 12

Tangisan Bulan Madu / Samsiah Mohd Nor/ Khalysa Publishing/ RM 12

Hadirnya Cinta / Norhazriana Abdullah/ Novel Creative / RM 16

LAskar Kasih / Laila Kamilia / Alaf 21/ RM 10

Menyemai CInta / Iffa Irdina / Nylea publishing/ RM 15

Melodi Kasih / Hezzy Azra / Alaf 21/ RM 13

Kau Kekasihku / Anis Ayuni / Alaf 21/RM 13

Rindu Cintaku/ Fauziah Ashari/ RM 17

Cinta Pertama / Norhayati berahim / Alaf 21/ RM 10

Bisikan Rindu / Mimie Athinie / Alaf 21/ RM 11

Derita Cinta / Anis Zainol / novel creative/

Belaian Jiwa / Eka Fahara / Alaf 21/ RM 14

Semusim Rindu/ Aleya Aneesa/ Alaf 21/ RM 10

Tak Semanis Impian / Sharifah Abu Salem / AlaF 21/ RM 13

Beginikah CInta/ Aimi Syazira/ Nylea Publishing / RM 15

Suratan Kasih /Durrah fatiha/ Alaf 21/ RM 14

Kekasih Pujaan / Azian Zahra/ NHF Media/RM 13

Tiada Lagi Mimpi / Sharifah Abu Salem / Alaf 21

Selagi Ada Dia / Aisya Sofea/ Alaf 21/ RM 14

Kasih Antara Kita / Aleya Aneesa/ Alaf 21/ RM 14

Atas Nama CInta / Lily Suriani/ Alaf 21 / RM 13

Rindu Semalam/ Puteri Andalas/ Alaf 21

Rindu Di Kalbu / Durrah Fatiha/ Alaf 21

Impian Kasih/ Linza Zahira/ Alaf 21

Luka Seribu Rindu / Sazlina Sulaiman / Creative

Saat Cinta Bersemi / Damya Hanna/ Alaf 21

Anak dara Menteri 3/ matt Romeo/creative

Adam Dan Hawa/ Aisya Sofea/ Alaf 21

Untuk Tiga Hari / Ahadiat Akashah

Sesuci Cinta / Aina emir / Alaf 21

Hati Yang Luka / Norhayati Berahim/ NHF Media

semusim Rindu / Aleya Aneesa/ Alaf 21

Masih Ada Rindu / Mimie Afnie / Alaf 21

Bicara Hati / Damya Hanna/ Alaf 21

Rindu Yang Pergi / Fazie Hanna/ Alaf 2

Lafazkan Cintamu / Aida Adriani/ Alaf 21

Hati Yang Terusik / Nia Azalea/ Alaf 21

Suara Hati / Anis Ayuni / Alaf 21

Jendela Hati / Aisya Sofea/ Alaf 21

Kau Laksana Bulan / Aina Emir/KarnaDya Solutions

Air Mata Kasih / Syammi Aminolah/ Novel Creative



Derita cinta berapa RM sis?
anasue
my novel nak let go....
1. Impian kasih liza zahira alaf21 RM10 alaf21

2. Jalur-jalur jingga sabariah araur RM15 cesb booked

3. emosi norhayati berahim RM8 cesb sold

4. Kasih ku abadi shanika latisha RM10 alaf21

5. bisikan kasih norhayati abd malek RM12 cesb

6. Maafkan laa aku zaharah muhamat RM12 cesb booked

7. Hatimu untuk siapa HM Tuah RM10 alaf 21

8. Sinar kasih mu mohd nizam ali RM8 cesb

9. Angkara Saka Zaifuzam Ahmad RM11 alaf21 booked

10. Rindu semalam Puteri Adalas RM12 alaf21

11. Arca di cermin siti rozilah RM7 cesb booked

12. Untukmu Azilah wahab RM13 cesb

13. Air mata kasih norhayati berahim RM8 alaf21

14. naluri RM8 cesb booked

15. Biarkan aku sendiri Siti Rozilah RM17 novel ni saiz besar cesb

16. Sangkar asmara RM8 nylea

17. Kekasih Awal Dan Akhir siti deesha lee RM16 cesb

18. Salju kasih Fathilah anas RM8 alaf21

19. Bulan berbisik Shamsiah MD nor RM12 alaf21 sold

20. Selaut kasih azilawati mat angsar RM8 alaf21

21. Pasrah kasih Mazia Haris RM8 alaf21

22. Kiambang kembali bertaut Laila haryati RM12 cesb


23. Selamat pengantin baru isteriku RM22 kaki novel... sold

24. Kaulah satu Fatinilam sari RM13 kaki nvel

25. warna hati meen zulaikha RM14 alaf21

26. Salam terakhir sazlina sulaiman RM8 cesb

27. tangisan bulan madu shamsiah md noor RM8 cesb sold

berminat?
email me at anasue_2001@yahoo.com
are uuuu
nak tanya....
buku "bisikan rindu - mimie afinie"
dengan
buku "hadirnya cinta - pitiriah abdullah"
ada x??
inaa
JOM TENGOK BUKU-BUKU TERPAKAI MURAH GILER DI BLOG SAYA..MANA TAU ADA YANG BERKENAN DAN YANG SEMEMANGNYA ANDA CARI

http://noorazlinaabdullah.blogspot.com/
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.