Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Product Amway
Mesra.net Forum > Business & Economies > Iklan Perniagaan (Tangible) > Multilevel Marketing (MLM)
february74
sesiapa yang berminat dengan product kesihatan dari Amway boleh menghubungi saya di
019-611-8215 (Puan Za)

kawasan liputan: UPM/Serdang/Seri Kembangan/Balakong

ada diskaun untuk yang berminat. biggrin.gif
mie_ipoh
Aslm, saya nak meriahkan thread ini dengan product amway yg berkualiti.

Sebenarnya saya nak share dgn forumer di mesra ni produk2 amway demi kesejahteraan dan kebaikan hidup kita dari segi kesihatan diri dan keluarga....,

banyak produknya...,

akan dibincangkan kemudian. wink.gif
kujass
Jom jemput semua distributor AMWAY untuk join forum ni...

tapi before that, saya ingin bertanya kepada pembaca artikel dalam forum ini...

Kalau anda ada duit, di mana anda ingin laburkan???
Tentu jawapannya di syarikat yang teguh dan kukuh...
AMWAY sebuah syarikat yang telah berusia lebih 50 thn di dunia,
lebih 30 tahun di Malaysia, sebuah syarikat yang tiada hutang,
tapi mempunyai tunai melebihi RM200 juta dalam bank...
sekali lagi saya ingin bertanya, adakah syarikat begini tidak teguh atau kukuh???

lagi saya ingin bertanya kepada anda....

TIDAK INGINKAH ANDA DIBERI GANJARAN RM8000 SEBULAN DENGAN HANYA TUKAR PRODUK JENAMA ABC YANG ANDA GUNA SETIAP HARI ATAU BULAN KEPADA PRODUK JENAMA AMWAY

keputusan ditangan anda, tapi ingat.. Jika kita tidak lakukan sesuatu hari ini, esok tiada perubahan...

Boleh Call atau SMS kepada saya untuk maklumat lanjut berkenaan bisnes ini:

Nama : jass
Tel : 013-3319774
AgelTeam
Can i get in touch with Network Business People ?

amour_sann@hotmail.com

Thanks
kak lia
saya nak beli Allano crime ,bapa harga dan penghantarn .Saya kat k.sel.
zephyr_gurl488
hye...anyone wanna buy amway products..
contact me...price is so reasonable...
zephyr_gurl488@yahoo.co.uk
mrj

TERKINI!!! Peluang Hebat untuk anda.

http://alturl.com/kqty

Maklumat rahsia dan panduan hebat untuk semua. Segera ketahui bagaimana setiap orang sebenarnya mampu menjana pendapatan sendiri dengan mudah.

Jadilah orang terawal mendapatkan resipi hebat ini dan berpotensi jana pendapatan tanpa MODAL.

Pembayaran mudah secara online melalui Maybank dan Public Bank...

*Bank lain masih boleh digunakan.....

untuk maklumat, Lawati : http://alturl.com/kqty
nfakurazi
Salam

Bagi yang ingin menggunakan barangan Amway (Nutrilite vitamin / herba , Artistry penjagaan kulit / mekap , Tropical Herbs Penjagaan selepas bersalin, Penjagaan rumah, kereta, Penjagaan diri , Wangian / Perfume... atau mana - mana barangan Amway... atau ingin mencuba, hubungi lah saya.
Harga dan kaedah pembayaran boleh runding... Saya tinggal / kerja berdekatan Bangi, Putrajaya, Kajang, Serdang, Seri Kembangan. kdg2 di Ampang, Setapak, Wangsa Maju, Gombak.. Semua dialu-alukan..saye akan cari jalan untuk membantu cik/puan mendapat kebaikan produk2 ni.. smile.gif

Salam perkenalan
Azian
012-2721469
nnfakurazi@yahoo.com
Facebook: Noor Azian Fakurazi
YM: nnfakurazi

Terima kasih Puan Za kerana memulakan thread ini...
akuno1
Assalamualaikum / Salam Sejahtera.

Ketahui 5 Langkah Jana Pendapatan Sambil menggunakan H/Phone Anda tidak kira samada anda menggunakan Prepaid ataupun Postpaid !!

>> Bonus Besar
>> Tanpa menjual!
>> Tanpa perlu jumpa sesiapa!
>> Modal Rm40 sekali sahaja, tak perlu maintain(automantain)
>> Bonus mingguan terus ke akaun anda selepas hari khamis setiap minggu!

clapping.gif Daftar PERCUMA sekarang!! di http://www.otelopro.com/?id=0123428981

Blog : http://my-marketing2u.blogspot.com
Emel : mymarketing2u.gmail.com
Personal Profile : http://www.blogger.com/profile/02490178893351482742

“BERSAMA BINA UKHWAH & EKONOMI UMMAH”
Naza DNAR
Jemputan Hormat Kepada Semua Rakan-Rakan..

Layari blog dan web perniagaan Alternatif..

Blog : http://naza.dnargroup.com
Web : http://ecofirst.dnargroup.com/naza

Terima kasih
~ Naza DNAR
radhia
assalamualaikum,

apa khbr semua ? harap sihat walafiat ... alhamdulillah....


saya menggunakan barangan Amway ....Nutrilite vitamin, Artistry, Tropical Herbs Penjagaan selepas bersalin, Penjagaan rumah, kereta, Penjagaan diri , Wangian..... sejak 2003....

1st class quality plus mmg jimat...


anything regards Amway.... can email me if u free ... thanks ... and take care ... jumpa lagi
radhia_99@hotmail.com

danni
QUOTE(february74 @ Nov 10 2008, 01:31 PM) *
sesiapa yang berminat dengan product kesihatan dari Amway boleh menghubungi saya di
019-611-8215 (Puan Za)

kawasan liputan: UPM/Serdang/Seri Kembangan/Balakong

ada diskaun untuk yang berminat. biggrin.gif


Amway ni betul2 lama dan bertahan...
lily23
Tumpang lalu...saya nak ajak kengkawan jadi downline saya untuk the first pay per lead yang ada konsep MLM di Malaysia. Pendaftaran percuma.
sila layari http://www.getfrom untuk pendaftaran

[font="Arial Black"][/font]
radhia
Amway best of science and best of nature ...

welldone ....

mesra alam dan mengikut syariah Islam... naturals



regards
radhia_99@hotmail.com
myMan
salam TT, bg sesaper yg berminat nak diversify pendapatan selain dari yg sedang/telah anda sertai sekarang dengan pelaburan yg amat rendah dgn pulangan tanpa limit, sila Pm sya or cal/sms 012-283 2092. Bak kata ong puteh tu, lebih baik kita tak "put-all-eggs-in-one-basket", mana la tau kn?..tenkiu
zulnis
Hi saya juga Amway dealer hehe kawsan klang and Shah Alam XD
kalau luar kawasan saya leh pos! hehe

Saya sudah menggunakan produk Amway lebih dari 2 tahun! hehe
In love dengan produk dari Amway nih!

Anyway kalau anda berminat dengan mana2 (Tropical herbs, Artistry skincare and make up, Nutrilite Multivitamin and multi minerals, Espring, etc) produk dari Amway, leh PM saya!




Thanks Kak Za!
zulnis
Product Amway da banyak!
Salah satu range adalah NUTRILITE! Makanan tambahan yang sangat baik untuk kesihatan!
Look at this list, more info at amway2u.com

NUTRILITE Food Supplements

1. NUTRILITE Nutri Fibre Blend (60 tab)
2. NUTRILITE Protein Drink Mix Green Tea Flavour (450g)
3. NUTRILITE Concentrated Fruits & Vegetables (60 tab)
4. NUTRILITE Protein (450g)
5. NUTRILITE DOUBLE X Multivitamin/ Multimineral/ Concentrate
6. NUTRILITE DOUBLE X Refill Packs (31-day supply)
7. NUTRILITE Nutri Bifidus (30 stick packs/box)
8. NUTRILITE Protein Drink Mix Mixed Berries Flavour (500g)
9. NUTRILITE Daily (60 tab)
10. NUTRILITE Daily (180 tab)
11. NUTRILITE Natural B Complex (100 tab)
12. NUTRILITE Natural B Complex (250 tab)
13. NUTRILITE Calcium Magnesium (180 tab)
14. NUTRILITE Salmon Omega-3 (120 softgels)
15. NUTRILITE Salmon Omega-3 (60 softgels)
16. NUTRILITE Iron Folic (120 tab)



NUTRILITE Antioxidants

1. NUTRILITE Multi Carotene (90 softgels)
2. NUTRILITE Lecithin-E (150 tab)
3. NUTRILITE Lecithin-E (270 tab)
4. NUTRILITE Bio-C Plus (100 tab)
5. NUTRILITE Bio-C Plus (200 tab)
6. NUTRILITE Coenzyme Q10, (60 cap)



NUTRILITE Children's Supplements

1. NUTRILITE Chewables Multivitamin and Iron Supplement (100 tab)
2. NUTRILITE Chewables Natural C (100 tab)
3. NUTRILITE Chewables Calcium Magnesium (100 tab)



NUTRILITE Herbal Supplements

1. NUTRILITE CH Balance
2. NUTRILITE EPO Plus (60 softgels)
3. NUTRILITE Glucosamine HCl (120 cap)
4. NUTRILITE Saw Palmetto and Nettle Root (90 softgels)
5. NUTRILITE Milk Thistle and Dandelion Plus (60 tab)
6. NUTRILITE CB Plus (90 tab)
7. NUTRILITE Triple Guard Echinacea (60 tab)
8. NUTRILITE Garlic & Licorice (150 tab)
9. NUTRILITE Bilberry Plus (60 softgels)
10. NUTRILITE Black Cohosh and Soy (90 tab)
11. NUTRILITE Siberian Ginseng & Ginkgo Biloba (70 tab)


Meal Replacement Supplements
1. POSITRIM Cafe Au Lait, 14 packets/box
2. POSITRIM Vanilla, 14 packets/box
3. POSITRIM Dutch Cocoa, 14 packets/box


NUTRILITE Fortified Beverages
1. NUTRILITE ACTIVE 8 Lemon/Lime Flavour (4 pcks/box)
2. NUTRILITE ACTIVE 8 Tangerine/Orange Flavour (4 pcks/box)
3. NUTRILITE Acerola Cherry Drink Mix (4 pcks/box)


Bee Treasures

1. Bee Treasures UMF 18+ Active Manuka Honey (250g)
2. Bee Treasures Bee Pollen, 60 vegetable capsules
3. Bee Treasures Manuka Honey (500g)
4. Bee Treasures Royal Jelly, 60 vegetable capsules


Tropical Herbs

1. Tropical Herbs Formulation for Men (60 cap)
2. Tropical Herbs Formulation for Women (60 cap)
3. Tropical Herbs Post Natal Care (10pc/pack)
4. Tropical Herbs Baby Oil


NUTRILITE Wellness Packs

1. NUTRILITE Rev Up Wellness Pack
NUTRILITE CoEnzyme Q10 Plus (60 capsules)
NUTRILITE CH Balance (60 softgels)
2. NUTRILITE Perfect Start Wellness Pack
DOUBLE X Multivitamin / Multimineral / Concentrate (31-day supply)
Protein Powder (450g)
3. ACE Wellness Pack
NUTRILITE Multi Carotene (90 softgels)
NUTRILITE Bio-C Plus (200 tablets)
NUTRILITE Lecithin-E (150 tablets)
Understanding Antioxidants Booklet
radhia
Assalamualaikum,

saya doa semoga hari ini dan berikut sangat indah dan bahagia
saya kembali dengan info baru

just nak share product info disini
saya kembali dgn super product SALMOM OMEGA -3 untuk ibu hamil (selain tropical herbs set bersalin selepas bersalin)
berikan yg terbaik kepada anak anda dgn khasiat Ikan Salmon dan Omega-3... utk dptkan zuriat yg bijak dan genius InsyaALLAH.....

NUTRILITE Salmon Omega-3 (120 gel lembut)

* Satu gel lembut memberi 300mg asid lemak penting omega-3 (180 mg EPA, 120 mg DHA), serta vitamin E (30 IU d-alpha Tocopherol).
* Diektrak daripada ikan salmon yang ditangkap dari laut dalam lagi sejuk.
* Setiap gel lembut dibuat daripada gelatin yang disahkan 'Halal'.

Tidak disyorkan untuk individu yang mengambil anticoagulants atau mengalami gangguan pendarahan yang dijangka diketahui. Dos yang tinggi boleh menyebabkan masa pendarahan yang meningkat.

salam
radhia_99@hotmail.com
aree
sesiapa yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut berkaitan produk AMWAY dan ingin membuat bisnes AMWAY dengan menjadi ahli boleh menghubungi saya seluruh malaysia ( 016-5102291/014-9430389)


untuk mendapatkan product amway terus ke rumah juga boleh hubungi saya untuk kawasan utara penang, kedah,perlis & perak discount akan diberikan......
munirarocks
NUTRILITE PROTEIN POWDER

ELok untuk :
  • Kanak2
  • Remaja
  • Dewasa
  • Wanita Mengandung
  • Wanita Bersalin
  • Wanita Menapous
  • Dalam proses KURUS badan
  • Cholestrol tinggi
  • Everything+Everyone

Bole ditabur dalam nasi, juice, smothies, salad, soup for that extra protein value.
PROTEIN is a very important elements in your body.

Saya pengedar AMWAY
Lokasi Kajang-Cheras-Bangi-Balakong


Also provide Health Analysis+ Consultation for Weight Loss Programme+Body- Health Transformation using NUTRILITE products

PM me @ arienuts at yahoo dot com wink.gif
Phone # will be given upon request.
Suzanne59
‎1. Tidak pernah buat duit dari internet?
2. Masih belum bekerja & memerlukan duit?
3. Pelajar universiti yang ingin menambah wang simpanan?
4. Hutang banyak sangat tetapi tak tahu bagaimana bayar hutang?
5. Mencari kebebasan kewangan dengan buat duit dari rumah.
...
Jika anda merupakan personaliti di atas, ternyata anda berada di landasan website yg betul yang akan membantu anda menyelesaikan segala masalah yang bermain di fikiran anda.

Jom KLIK link ini : http://bit.ly/xogbn3
notcar99
Assalamualaikum.. give_rose.gif
Saya nak promosi produk BODY SERIES Deodorant and Antiperspirant Roll on
Untuk mengawal masalah peluh berbau..

Do you sweat a lot?? wacko.gif
Want to get rid of bad body odour??
get BODY SERIES Deodorant and Antiperspirant Roll on now!!
Amway product.Want to know more?Click here Body Series deodorant



Good things about this product

~Offer 48 hours protection from odour and dampness
~Combination of deodorant and antiperspirant
~Alcohol free
~Use lichen extract to combact underarm bacteria
~No stain on clothes even when underarm is still wet with the product


What is lichen extract??

Lichen is actually composed of two plants;fungus and algae.
Lichen is extracted and processed to be a Lichen Plus Complex
which provide protection from bad odour.
When lichen grows on stone,it breaks the rock and eat the mineral.
Chemical laboratories using lichen to make litmus paper and perfume

Additional Info
What is the difference between deodorant and antiperspirant??
Deodorant work by neutralizing the smell of sweat and by antiseptic action against bacteria.
Antiperspirant works by clogging the pores,so they can't release sweat.

Avoid alcohol-based product!!
Alcohol is often used as an economical disinfectant and prolonged usage may dry out your underarm area, thus possibly causing dryness and irritation.

Price:RM21

My Personal Review
Very good item,you don't have to worry about unpleasant body odour anymore when going out anywhere,even in a hectic day!! -)

Nak beli di mana:Boleh contact saya jika berminat. friends.gif
~notcar99@yahoo.com
lawat di blog ini www.dreamygirl-inspirasihidupku.com
ebizpower
salam semua,tumpang Lalu..

Info: STIFORP Terbaru-Laju-Menganas-Berada Di seluruh negara didunia dan
aktif di 20 buah Negara termasuk ASIA(malaysia-Indonesia-singapura-Brunei).

1. Bagaimana STIFORP Mampu memberi ANDA USD2000 TANPA Menaja..?
2. Bagaimana sTIFORP Membantu Bisnes ANDA yang sedia ada pergi lebih Jauh?
shahrul5504
JOM BUAT DUIT TANPA MODAL PERMULAAN..
TAK SALAH KITA CUBA..DAPATKAN USD 15 SECARA PERCUMA SELEPAS REGISTER..
SEMINGGU SY DAH DAPAT USD 382..
KLIK LINK DI BAWAH UNTUK REGISTER..
http://Fun4Days.Com/?share=42194
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.