Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nak Hilangkan Bintik Hitam,jerawat
Mesra.net Forum > UMUM > Info Petua & Kesihatan
ina_6666
dulu muka aku banyak bintik bintik bekas jerawat...warna hitam lak tu,jerawat banyak,jadi kawan aku promo aku pakai herbalife punya produk....dalam masa 6 hari ada ramai kawan kawan aku yang lain tegur muka aku dah lincin ,cantik...benda nia tak mengelupaskan pun...korang cuba la produk ni...mana tau kot kot berkesan...
intan_k
leh detail kan skit tak produk nya.....

kat muka saya mcm ade bintik2 itam...tapi bukan bekas jerawat....kawan saya kata daging lebih.....
kena guna laser treatment!~
squeidana
QUOTE(intan_k @ Dec 14 2008, 12:17 PM) *
leh detail kan skit tak produk nya.....

kat muka saya mcm ade bintik2 itam...tapi bukan bekas jerawat....kawan saya kata daging lebih.....
kena guna laser treatment!~

dulu kan kulit aku teruk gila....smpi xder space lgsg sakit n muka bengkak2....jerawat yg mcm nanah tu..then suddenly aunty aku la gi japan n bwk balik sabun 'DR JAPAN "cz dier tnye member2 dier kt sane..aku pkai tu ok la..terus kecut n kering n suddenly scar pun xder.....aunty aku xder jerawat tp byk sgt jeragat cz kulit dier xleh kena panas sgt, klu kena mula la...lagi satu klu dh meningkat usia tu mmg mula la jeragat yg mcm taik lalay hitam n coklat kecik2....klu korang nk kirim ramai2 la...cz nnti lama plak aunty aku nk g tp soap tu thn bebulan gak la..3 bln mcm tu r...xder la mahal sgt..RM 65 jer aku now pkai tu jer...dh x brani cuba yg lain..scar pn xder, open pores pn xder...mcm doll jer...yer r..tgk la org jepun muka mcm maner...giler cantik siot..... klu korang nk try leh r email jer kt aku ok...

w_roziana@yahoo.com
dulux
cuba produk temulawak scrub susu kambing.sebelum mandi sapu scrub ke seluruh muka tanpa air.
sental2 lah kulit muka tu.lepas tu baru bilas ngan air.cubalah!!!!!
Azazack
Cuba pakai krim malam Safi Balkis
fsyukri
QUOTE(intan_k @ Dec 14 2008, 12:17 PM) *
leh detail kan skit tak produk nya.....

kat muka saya mcm ade bintik2 itam...tapi bukan bekas jerawat....kawan saya kata daging lebih.....
kena guna laser treatment!~


aku ade pistol laser...nak x?
sweetnina
g buat facial every month..sure ilang
proxy
Ni petua turun temurun. Ko rendam sikit beras pulut 1 malam. Pastu ko tumbuk dgn 4 5 helai pucuk jambu batu.
Jadikan mcm scrub. Lepas ko cuci bersih, ko amik daun alovera, buang kulit/duri. Amik lendir alovera tu sapu kan muka.
Biarkan kering. Pastu cuci bersih2. Gerenti muka ko berseri. Bersih, putih, gebu. Dan yg penting.......MURAH.
Selamat mencuba

iriy_cute
aku ada kat area hidung tu.. beli nivea jek
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.