Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Susu Alpha Lipid
Mesra.net Forum > Business & Economies > Iklan Perniagaan (Tangible) > Kecantikan
sinchan_kl
clapping.gif ummm lama dah aku tak masuk forum nii ... oklah aku nak memperkenalkan susu yg aku rasa tak asing bagi kau org n rasanya kau org pernah dengar .... aku je yg baru dengar ... itupun sebab aku terlantar sakit .... dah sakit baru nak cuba ... alhamdulillah mmg betul apa org kata mengenai susu ini ... aku sekeluarga minum susu ni sekrang ....... so kalau ader sesiapa berminat nak cuba atau menjadi pengedar sila hubungi aku atau sms di talian 019-335 1225 ...


give_rose.gif Untuk keterangan lebih lanjut sila layari www.susulembu.com
sinchan_kl
TESTIMONIAL[size="5"][/size]

KENCING MANIS :

Pn. Robiah Che Mood - 56 tahun
Pn. Robiah sememangnya telah menghidap diabetes sejak sekian lama. Sebelum ni, beliau telah mengambil bermacam-macam jenis ubat dan makanan tambahan (produk terkenal yang enggan saya sebutkan) tapi tiada hasil yang ketara. Setakat ini (Jun 2008) beliau telah menghabiskan satu setengah tin Susu Alpha Lipid dan syukur alhamdulillah paras diabetes beliau telah jauh menurun dari sebelumnya.

Kini beliau nampak jauh lebih bertenaga, lebih cergas dan kelihatan lebih muda berbanding dulu. Macam tak percaya pula....!! Berita terbaru, pada 20hb November 2008, beliau telah selamat terbang ke tanah suci Mekah menunaikan haji setelah berjaya melepasi beberapa ujian saringan kesihatan oleh hospital dan klinik berdekatan. Alhamdulillah..

Alpha Lipid™ Lifeline™ telah terbukti dapat membantu mengubati penyakit-penyakit berikut :

Strok
Kencing Manis
Sakit Lutut
Tekanan Darah Tinggi
Gout
Lumpuh
Hypertiroid
Bisul
Denggi
Chikukunya
Kanser


Apa yg mampu sy kata .... kita mencuba .. yg menentukan hanya Allah .... insyallah ...
sinchan_kl
give_rose.gif selain dr membeli n memakai ... aku galakan kau org jadi ahli sekali ... so takdelah kau org rasa brg ni mahal ... disamping tu kau org boleh buat duit sikit cam aku .... kalau nak ikutkan kemampuan mmg tak mampu ... tp demi kesihatan dan boleh buat jualan aku teruskan niat aku ... alhamdulillah kesihatan aku bertambah baik n duit pun ader lah masuk sikit ... lepas lah buat byr duit keta n umah ...
sinchan_kl
clapping.gif Bagi mereka yang berada di sekitar Kajang, Semenyih dan Sewaktu dengannya ... boleh lah mendapati product ini di Tesco Kajang n Semenyih ... Harga Jualan Runcit RM180.00
sinchan_kl
clapping.gif Untuk lebih menyenangkan kau org ... kau org boleh cari kedai nama Ratu Dewi Beauty Centre di tesco kajang dan semenyih ... dia ni salah seorg yg supply susu nii ... tp biasalah kat situ aku letak harga standard RM180.00 .. kalau nak RM150.00 kau org kena jadi ahli lahh ... no aku ader kat atas .. kau org boleh contact aku ..
chemat
memang bagus susu alphalipid life line,
sy adalah pelanggan tetap alphalipid ,
kalau anda lagi mereka yg belum cuba
cuba-cuba lah.

layari :
http://fatvizanalphalipid.blogspot.com
sinchan_kl
QUOTE(chemat @ May 7 2009, 04:25 AM) *
memang bagus susu alphalipid life line,
sy adalah pelanggan tetap alphalipid ,
kalau anda lagi mereka yg belum cuba
cuba-cuba lah.

layari :
http://fatvizanalphalipid.blogspot.com



pardon.gif aiii kau pun lobi sama business cam aku kee ... tapi takpe .. benda elok ... so kwn2 apa tunggu lagi .. jgn dah sakit cam aku baru nak cari ubat ... letih oooo ....
jutawanqlate
MAHAL GAK SUSU NI..PAPE PUN KALAU ADE DUIT LEBIH PERGI LA BELI...UTK KESIHATAN...SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN...
sinchan_kl
QUOTE(jutawanqlate @ May 8 2009, 02:39 AM) *
MAHAL GAK SUSU NI..PAPE PUN KALAU ADE DUIT LEBIH PERGI LA BELI...UTK KESIHATAN...SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN...



give_rose.gif memang betul kata kau ... bila dah sakit cam aku rasa baru tahu duit bukan segalanya ... sebenarnya kalau nak kurangkan mahal dia senang jee ... jadi cam aku ... aku minum susu nii so disamping tu aku jadi ahli .. aku dpt harga ahli n aku boleh jual kat org lain dan aku leh dpt duit sikit .... at least cover lah sikit dgn harga susu yg aku minum tuu ... so jgn fikir panjang ...
sinchan_kl
clapping.gif kalau ader yang berminat untuk beli susu nii ... aku offer utk semua members Mesra.net ni dgn harga RM 150.00 (collect by hand) atau RM 160.00 (pos laju) ... takpelah untung tak byk pun takpe ... asalkan kau org sehat .... dapatlah pahala sikit aku nii ... yg penting kita harus ingat .. kita mampu berusaha yg menentukan hanya Allah ... insyallah
sinchan_kl
give_rose.gif www.susulembu.com

atau

give_rose.gif call atau sms di talian 019-335 1225
sinchan_kl
clapping.gif jangan tunggu lama ... di samping minum dapat menjana kewangan dengan lebih baik ... susu yg telah di kenali ramai dengan kebesanannya ...
babyfiena
QUOTE(sinchan_kl @ Apr 25 2009, 10:30 AM) *
clapping.gif ummm lama dah aku tak masuk forum nii ... oklah aku nak memperkenalkan susu yg aku rasa tak asing bagi kau org n rasanya kau org pernah dengar .... aku je yg baru dengar ... itupun sebab aku terlantar sakit .... dah sakit baru nak cuba ... alhamdulillah mmg betul apa org kata mengenai susu ini ... aku sekeluarga minum susu ni sekrang ....... so kalau ader sesiapa berminat nak cuba atau menjadi pengedar sila hubungi aku atau sms di talian 019-335 1225 ...


give_rose.gif Untuk keterangan lebih lanjut sila layari www.susulembu.com


mak saya dan kawan dia penah cuba susu ni...diorang cakap memang ok... tapi lepas 2 3 bulan kulit diorang macam ader prob... gatal...naik cam ruam...
so nak tanya... tu side effect dia ke?
ke side effect tu hanya berlaku pada sesetengah orang sahaja ( yang mungkin jenis ade alergik )..??
ke kalo teruskan..side effect akan hilang..??
saya confuse la.. diorang leh teruskan minum ke tak?
huh.gif
sinchan_kl
OK ... di antara tanda2 proses pemulihan minum susu adalah seperti gatal2, ngantuk, penin, loya, demam, keletihan, kerap buang air dan denyutan jantung yg laju . Semua ini hanya sementara ... dan apa yg berlaku kat saya semasa sy minum susu ni ialah denyutan jantung yg laju .... ia bergantung jugak pada individu ...
virginity
QUOTE(sinchan_kl @ May 19 2009, 11:24 AM) *
OK ... di antara tanda2 proses pemulihan minum susu adalah seperti gatal2, ngantuk, penin, loya, demam, keletihan, kerap buang air dan denyutan jantung yg laju . Semua ini hanya sementara ... dan apa yg berlaku kat saya semasa sy minum susu ni ialah denyutan jantung yg laju .... ia bergantung jugak pada individu ...


SALAM

sinchan dah dua bulan mak ngan ayah aku mkn susu ni kalau aku nak beli dkt ko n pos directly ke perak blh ke?baper kos nya semua
sinchan_kl
give_rose.gif Harga RM 150.00 (ambil sendiri) ... kalau pos RM 160.00 ... kalau berminat sila hubungi sy .. insyallah sy akan post dengan kadar segera
sinchan_kl
give_rose.gif Sesiapa berminat .. Bayaran boleh dibuat ke dalam akaun di bawah ini:
MAYBANK : 1141 2332 9989
Atas nama: MOHAMMAD RIDZWAN MOHAMAD DAUD

Selepas membuat bayaran sila hubungi saya atau sms ke talian 019-335 1225 untuk membuat pengesahan ....

spidertech
memang bagus susu ni.. member aku satu ofis buat biz ni pun dah mantap income die..
sinchan_kl
give_rose.gif betul kata spidertech tuu ... aku takan menjual kalau aku tak menggunakannya ... susu ni mmg bagus dan ramai yang minum ...
sinchan_kl
clapping.gif sesiapa yang berminat nak business susu ni atau ingin membeli boleh gak ym ngan aku ... add satria8764@yahoo.com (9am - 5.30pm jeee)
sinchan_kl
clapping.gif jum kawan2 .. sambil jaga kesihatan kita berniaga sikit ...
sinchan_kl
clapping.gif jangan buat masa ... kesihatan n kesenangan tak tunggu kita .... ayuh ubah kehidupan menjadi lebih sehat dan senang .... layari www.susulembu.com
sinchan_kl
Sebab paling penting mengapa produk susu kolostrum Alpha Lipid Lifeline mampu dipasarkan ialah:

Produk Berkualiti Dan Dicari Oleh Ramai Orang Sepanjang Masa
[size="4"][/size]

Sesuatu perniagaan tidak akan dapat bertahan lama jika produk tidak bagus dan tiada pembeli. Dengan produk Alpha Lipid™ Lifeline™, anda bakal berjaya kerana anda memasarkan sebuah produk berkualiti yang diperlukan oleh semua orang...Pakar perniagaan internet dan multi level marketing, En. Zamri Nanyan juga menyokong pernyataan ini. Lihat apa kata beliau: [/color]

"Saya berikan 2 kalau kepada anda...
Untuk menjadikan sesebuah bisnes/program itu satu perniagaan, anda memerlukan PRODUK yang berpindah milik di antara penjual dan pembeli.

Untuk mendapatkan untung yang banyak, anda perlu jual produk kepada RAMAI ORANG. Tanpa salah satu daripadanya, anda tidak akan mempunyai bisnes - tak kiralah MLM atau internet business.

PRODUK yang bagus akan membuatkan MLM atau bisnes internet anda bertahan lama... tetapi jika PRODUK anda bagus mengalahi syarikat lain sekali pun, bisnes anda akan lingkup jika tidak ada RAMAI ORANG membelinya."

- Zamri Nanyan
[color="#0000FF"]

akuno1
Assalamualaikum / Salam Sejahtera.

Ketahui 5 Langkah Jana Pendapatan Sambil menggunakan H/Phone Anda tidak kira samada anda menggunakan Prepaid ataupun Postpaid !!

>> Bonus Besar
>> Tanpa menjual!
>> Tanpa perlu jumpa sesiapa!
>> Modal Rm40 sekali sahaja, tak perlu maintain(automantain)
>> Bonus mingguan terus ke akaun anda selepas hari khamis setiap minggu!

clapping.gif Daftar PERCUMA sekarang!! di http://www.otelopro.com/?id=0123428981

Blog : http://my-marketing2u.blogspot.com
Emel : mymarketing2u.gmail.com
Personal Profile : http://www.blogger.com/profile/02490178893351482742

“BERSAMA BINA UKHWAH & EKONOMI UMMAH”
sinchan_kl
QUOTE(akuno1 @ Jun 16 2009, 06:41 PM) *
Assalamualaikum / Salam Sejahtera.

Ketahui 5 Langkah Jana Pendapatan Sambil menggunakan H/Phone Anda tidak kira samada anda menggunakan Prepaid ataupun Postpaid !!

>> Bonus Besar
>> Tanpa menjual!
>> Tanpa perlu jumpa sesiapa!
>> Modal Rm40 sekali sahaja, tak perlu maintain(automantain)
>> Bonus mingguan terus ke akaun anda selepas hari khamis setiap minggu!

clapping.gif Daftar PERCUMA sekarang!! di http://www.otelopro.com/?id=0123428981

Blog : http://my-marketing2u.blogspot.com
Emel : mymarketing2u.gmail.com
Personal Profile : http://www.blogger.com/profile/02490178893351482742

“BERSAMA BINA UKHWAH & EKONOMI UMMAH”




rolleyes.gif awat topik lain leh masuk kat sini .... uhuhuhuhuhuhu
jutawanqlate
teruskan minum susu....jgn susu je makanan tambahan lain pon kene beli....
sinchan_kl
clapping.gif jum kawan2 ... jgn fikir lama ... nanti sakit lagi byk keluar duit ... so jgn lepaskan peluang .. Harga hanya RM 150.00 (untuk mesra.net je) ... kalau nak pos tambah RM 10.00 jeee ..... ader free gift utk pembelian pertama ... sesiapa berminat boleh hubungi 019-3351225
sinchan_kl
give_rose.gif untuk keterangan lebih lanjut .. jum layari www.susulembu.com
sinchan_kl
give_rose.gif jum kawan2 ... masih ader masa n peluang lagi ... gunakan motto ni "Berniaga Bersama Menjaga Kesihatan" ... susu yang telah dikenali ramai .. tak perlu lagi diperjelaskan ... insyallah .. kita berusaha ... yang menentukan Allah
sinchan_kl
clapping.gif mari .. mari ... saya buat promotion sehingga 31/8/2009 ... beli tiga tin sekali dengan harga RM 420.00 (Setin bernilai RM140.00 sahaja) dan boleh terus menjadi keahlian sekali ... so jangan tunggu lama2 .. promotion terhad ... jum jaga kesihatan ...
sinchan_kl
give_rose.gif TERIMA KASIH BUAT AHLI MESRA.NET YANG SUDI MEMBELI KAT SY ... BAGI MEREKA YG INGIN MEMBELI SILA HUBUNGI SAYA SEPERTI TALIAN YG DISEDIAKAN .... JANGAN TELAMBAT .. PROMOSI TERHAD
sinchan_kl
clapping.gif JUM JAGA KESIHATAN ... RM 140.00 (HARGA PROMOSI) .... SEHINGGA 31/08/2009
PELIKAN
ok RM140 ni bila expired....ni..mana nak beli
setakat ni dah 2 tin...x pe2 pun duk bersin juga...


sinchan_kl
susu ni expired 2011 ...... jgn risau .. sy jual murah bukan bererti susu ni dah expired ke takde quality kee ... tp untuk membantu mereka yang memerlukan ... sy pun minum susu nii ... sy pun sakit .... yang penting kita berusaha .... jgn putus asa ... kadang2 dia bergantung pada penerimaan badan kita .... kalau berminat sila hubungi 019-335 1225 (harga tidak termasuk kos penghantaran) ....
putrishah
MAK AYAH AKU DAH MINUM SUSU NI..
DAH 8 BULAN DAH...TAK INGAT BAPE TONG DAHHABIS...
ALHAMDULILAH...KESIHATAN DIORG MAKIN OK...
sinchan_kl
QUOTE(putrishah @ Aug 20 2009, 03:42 PM) *
MAK AYAH AKU DAH MINUM SUSU NI..
DAH 8 BULAN DAH...TAK INGAT BAPE TONG DAHHABIS...
ALHAMDULILAH...KESIHATAN DIORG MAKIN OK...


alhamduliilah ... yang penting keyakinan diri ... biasanya org kita ni nak minum setin dah sehat ... camana tuuu .... so sesiapa berminat call aku .... Harga untuk member mesra.net RM140.00 + jadi ahli sekali (dgn syarat beli 3 tin sekali) ... jum jaga kesihatan
sinchan_kl
clapping.gif Buummmppppp ....
sinchan_kl
give_rose.gif SELAMAT HARI RAYA DARI AL HAQQ RESOURCES DAN AGEN SEMUA ... JUM JAGA KESIHATAN
sinchan_kl
PROMOSI DISAMBUNG HINGGA 31/12/2009 .... DENGAN HARGA RM140.00 (DENGAN SYARAT BELI 3 TIN SEKALI) .... TIDAK TERMASUK KOS POS ..... SO JANGAN TUNGGU LAMA ... HARGA YG DI TAWARKAN ADALAH UNTUK MEMBER MESRA. NET SAHAJA ....
sinchan_kl
PROMOSI TERHAD .... PROMOSI TERHAD ..... PROMOSI TERHAD ..... PROMOSI TERHAD ..... PROMOSI TERHAD .....
sinchan_kl
BELI 1 - RM 150.00 .. BELI 3 SEKALI - RM 140.00 ... (TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN KALAU DI LUAR KAWASAN) ... PROMOSI SEHINGGA 31/12/2009 ... UNTUK WARGA MESRA.NET SAHAJA ... JUM SEHAT
sinchan_kl
SEBARANG PERTANYAAN ATAU PEMBELIAN BOLEH MELALUI YAHOO MESENGER SAYA - satria8764@yahoo.com .... TERIMA KASIH
sinchan_kl
SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA ...
sinchan_kl
PROMOSI MASIH BERJALAN SEHINGGA 31/12/2009 ... JANGAN TUNGGU LAMA2
elyn.hbl
feel free to view my site..


PeakLifestyle.com/elyn.hbl
ShapeOfYourLife.com/elyn.hbl
PeakLifestyle.com/elyn.hbl/coi

thanks... have a nice day
sinchan_kl
PROMOSI 31/12/2009 TELAH TAMAT ...... DENGAN INI SEMPERNA PROMOSI TAHUN BARU .... KAMI MEMBERI ANDA PERCUMA KEAHLIAN BERNILAI RM50.OO DENGAN PEMBELIAN 5 TIN SEKALI (SETIN RM 150.00) ... HARGA JUALAN RM 180.00 .... PROMOSI INI TERHAD .... KALAU BERMINAT SILA HUBUNGI SY DI TALIAN 019-3351225 ...
edek
Adakah anda lelaki perkasa!!!....Anda mengidamkan saat memuaskan batin pasangan anda?..tapi....

1. malu untuk bertanya...
2. malu untuk ke kedai / farmasi...
3. tak tahu apa Harus dibuat...

Sekarang!!!...tidak lagi,
di sinilah jalan penyelesaiannya.....
DAPATKANNYA di sini

PRODUK TERHEBAT & TERLARIS.....PASTINYA SEKS ANDA MENJADI LEBIH BEST.....SINCE 1990


sinchan_kl
MARI .. MARI .. MARI .. DENGAN INI SEMPERNA PROMOSI TAHUN BARU .... KAMI MEMBERI ANDA PERCUMA KEAHLIAN BERNILAI RM50.OO DENGAN PEMBELIAN 5 TIN SEKALI (SETIN RM 150.00) ... HARGA JUALAN RM 180.00 .... PROMOSI INI TERHAD .... KALAU BERMINAT SILA HUBUNGI SY DI TALIAN 019-3351225 ...
sinchan_kl
clapping.gif mari .. mari ..
sinchan_kl
clapping.gif mari ... mari ... promosi masih berjalan ... sambil menjaga kesihatan sambil menjana pendapatan ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.