Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pinjaman Peribadi-kerajaan, Swasta, Business
Mesra.net Forum > Business & Economies > Iklan Perniagaan (Tangible) > Kewangan
cindyrella
EASY RHB (www.rhb.com.my/easy)

Easy-Pinjaman Ekspres - Personal Financing

Require access to funds urgently? Wait no longer. Bring along your MyKad and head to the nearest Easy branch to apply for a personal loan and obtain instant approvals and loan disbursement.

.Unique features:

* No documentation required
* On-the-spot approval and disbursement in less than 10 minutes
* Flexible Personal Financing amounts from RM2,000 to RM50,000
* Low monthly installment amount from less than RM60 per month
* Flexible loan repayment tenure of up to 5 years (60 months)

Benefits:

* Get the Easy Visa Debit Card with the approved loan
* Convenient monthly repayment through standing instruction
* Earn 1 (one) lucky draw entry with approved loan

*Terms & Conditions apply


for more info call me at 0176699904 or email at dvianahub@gmail.com
cindyrella
Easy-ASB - ASB Financing

Invest for your future the easy way. Enjoy low monthly installments for the 1st five years when you invest in Amanah Saham Bumiputera (ASB) units. No upfront payment needed. To apply just flash your MyKad.
Unique features:

* No documentations required
* On-the-spot approval and disbursement in less than 10 minutes
* Interest only repayment for first 5 years
* Low initial monthly installment amounts from less than RM65 per month
* Full principal and interest repayment for the subsequent 5 to 20 years
* Attractive annual dividends and return on your investments

Benefits:

* Get the Easy Visa Debit Card with the approved loan
* Convenient monthly repayment through standing instruction
* Earn 1 lucky draw entry with approved loan

*Terms & Conditions apply
cindyrella
Easy by RHB – Simple and fast banking

Easy by RHB is a brand new concept in banking delivering cutting edge technology and innovative banking solution to the consumers.

Easy’s simple and fast banking experience delivered through paperless account opening, on-the-spot loan approval and instant funds disbursement makes Easy unique and sets us apart from the rest. All you need is your MyKad to experience Easy, it is that simple!

At Easy, your loan will be approved and disbursed in just 10 minutes or you can even open a debit card savings account instantly, hassle-free! You can do all this with just your MyKad and no other documentations.

Easy by RHB is designed to best serve your needs and at your convenience. At Easy, you will experience the following:

* Once-and-done account opening
* Simple and easy to understand products suite for:
o Personal Financing
o Investment
o Savings
o Protection Plans
* Superior customer experience through use of technology
* 7-days banking and extended operating hours for your added convenience
* Friendly and reliable staff to serve all your needs
Semut Api82
saya berminat nk buat loan..
buenotengo
QUOTE(Semut Api82 @ Jun 11 2009, 06:20 PM) *
saya berminat nk buat loan..


Hello. I am currently work in KL Region in OCBC. Those who interested in applying personal loan can contact me
No guarantor and fast approval rate.The interest rate start from 5.5 % onwards.

Mun Wai
mirza
QUOTE(buenotengo @ Oct 22 2009, 07:52 PM) *
QUOTE(Semut Api82 @ Jun 11 2009, 06:20 PM) *
saya berminat nk buat loan..


Hello. I am currently work in KL Region in OCBC. Those who interested in applying personal loan can contact me 0163161279
No guarantor and fast approval rate.The interest rate start from 5.5 % onwards.

Mun Wai

applicable to all? what abt those who r blacklisted? dun tell me it's applicable to govt servant only....again????
cindyrella
Apa itu EASY RHB?
EASY by RHB menawarkan perbankan tanpa kertas dan perkhidmatan kelulusan segera untuk pinjaman peribadi, kad debit, pembiayaan Amanah Saham Bumiputera (ASB) dan pelan insurans kemalangan diri.

Produk EASY RHB?
1. EASY- PINJAMAN EKSPRESS : Kelulusan Segera, Pinjaman Dapat Serta Merta.
2. EASY SIMPANAN MESRA: Menabung di Samping Mendapat Hadiah
3. EASY ASB: 5 Tahun Pertama Bayar Faedah Sahaja
4. EASY KAD DEBIT : Berbelanja Di samping mendapat Gajaran
5. EASY INSURANS KASIH: Dapatkan Perlindundungan dengan kadar berpatutan

Lokasi?
Terdapat 12 lokasi baru dibuka sekitar Lembah Kelang disamping outlet sedia ada di Seri Gombak dan Senawang. Lokasi saya di AEON AU2 (JUSCO), Setiawangsa.

Cara Memohon?
Datang sendiri ke outlet EASY RHB berdekatan anda atau membuat temujanji dgn saya untuk outlet AEON AU2. Jangan lupa bawa sekali MYKAD dan DOKUMEN GAJI ANDA

Waktu Operasi?
Setiap hari dari ISNIN hingga AHAD. bagi outlet AEON AU2 waktu operasinya dari pukul 9:30 pagi hingga 9:30 malam setiap hari.

Maklumat lanjut?
call/sms saya NANA di talian 0176699904 atau datang sendiri ke outlet EASY RHB di AU2 Jusco
Mr.Ryanzz

PASSIVE INCOME


Huhu.. Menarik topik2 korang kat atas tu.. Erm nk share ckit pasal Passive Income With NO COST...
Sambil comments2 tu, bleh jgk buat duit kt cni walaupun ckit.. Kalau maintain 4,5,6 bln.. bleh la nk byar ansuran kereta kan
Sila lah baca... 100% Free Join - 0 Cost & 0 Risk.. Nak risau apa lagi.. Try aje..
Tp ckit ar pulangan nyer, kata 0 cost kan, 0 risk jgk...

-- NeoBux --

PTC(Paid To Click) Program yang paling TOP Worldwide. Kalau you all tak percaya,
sila search kat Google Neobux ni scam ke tak? Searchla untuk yakinkan lagi.
Memang betul tak akan jadi kaya follow PTC ni, tapi kalau 5,6 bulan maintain boleh la cover ansuran kereta

Lagipun Totally Free Join as Standard Member, 0 Cost & 0 Risk pulak tu.. Memang x salah kalau join, drpd menghabiskan masa comments org sana sini, boleh jugak dapat duit sikit-sikit. Walaupun x banyak, tapi memang betul & confirm. Tiada syarat wajib invest duit pun. Better PTC program ni sbb 0 cost daripada invest bayar yuran berpuluh2, beratus2 tapi tak tau statusnya confirm ke tak, boleh ke belajar benda2 baru mcm tu, kalau modal x balik mcm mane? Erm, depends la..

Review Sikit Neobux ni:

- Free registration fees
- $0.01 per Ads. Only 4 Ads per day for Standard Member
- Up to 0.02$ per ads after upgrade member
- Trusted in WorldWide
- Cashout minimum $2
- Can buy many referrals to click (not mandatory)
- Support PayPal and AlertPay

-- Kena register AlertPay dulu untuk convert earning
dari $USD ke RM dan untuk transfer ke Bank di Malaysia

>> Free Register AlertPay Here...

>> Free Register Neobux


---------------------------------------------------------------------------------------------

Others Trusted PTC

: Register UpBux

: Register BuxifY


Ingat, income dlm $USD.. Syok habis, kalau 3 PTC registered, lagi tinggi earning.. Good Luck, yg penting maintain kan aje.. Kata org istiqamah tu penting & kena byk bersabar sbb bukannye skim cepat kaya ni.. Ok..

P/S: Jangan sesekali register PTC Program yang offer sehingga $0.04 per click.
They are totally scam! Waste your time & save your password


---------------------------------------------------------------------------------------------

One more tip..

Anybody yg berminat nk join free PTC NeoBux ni.. Jgn la putus asa, mmg la kecik dia punyer earning..
Click je kat VIEW ADVERTISEMENTS tu & then click sume yang 4 advertisement tu..
Try korang darab eh..

$0.04 dolar sehari.. 2 minggu, 14 X 0.04 = $0.56

Means u all dah boleh buy 2 referral (tukang klik). So da boleh double your earning right?

Then buy lagi referral apabila earning semakin meningkat. Its so easy right..
Honestly saya skrg ni setiap hari da dapat average dlm $1 Dollar lbh ar.. Sbb da ramai referral..

Yg penting you all maintain je.. Jgn pikir nk cepat bnyk duit.. Bnda ni akan nampak bnyk hasil dlm 6 bulan ke atas ar tanpa invest duit dlm AlertPay
Kalau masukkan duit dlm AlertPay & slalu beli referral lg cepat ar..

Tp untuk buat extra money with 0 cost & 0 risk.. The answer is no need to invest la.. Sbb bleh start dari free..

Ok, Good Luck

Trust me OK..
cindyrella
Pembiayaan Peribadi MBSB – RM200k / 20 tahun / 4.90% - 5.20%

Berikut adalah syarat dan kelayakkan :

- Terbuka untuk kakitangan kerajaan, badan berkanun, swasta terpilih yang berjawatan TETAP.

- Gaji minimum RM700 termasuk elaun tetap.

- Berumur 19 tahun ke atas dan tidak melebihi 58 tahun semasa tamat pembiayaan.

- Bayaran balik wajib melalui BIRO ANGKASA.

- Tanpa penjamin. Blacklist/CTOS/CCRISS layak memohon.*

- Potongan yang sudah melebihi 60% dialu-alukan (Overlap).

- Kerajaan berjawatan tetap baru 2 bulan berkerja layak memohon.

- Seluruh negara boleh memohon. Permohonan di luar Lembah Klang boleh berurusan melalui pos.

* Tertakluk kepada terma & Syarat.

Dokumen yang diperlukan

1) 2 salinan kad pengenalan - disahkan majikan
2) 1 bulan terkini slip gaji ASAL
3) 3 bulan slip gaji terkini - 2 salinan setiap bulan (Disahkan majikan)
4) Penyata akaun bank gaji berserta muka surat depan buku akaun.
5) Surat umur persaraan (Kalau umur dah lebih 35 tahun sahaja)
6) Surat Pengesahan Jawatan
7) Muka surat depan akaun bank Maybank

hubungi saya untuk maklumat lebih lanjut 0176699904
hairi3036
akan dilancarkan pada 14/04/2010
jadilah yang terawal
biz ni bukan dari calang2 syarikat
tujuan untuk melahirkan seramai mungkin jutawan

itu lah motif POWER ROOT

http://www.powerimpian4u.com
aizad
QUOTE(cindyrella @ May 20 2009, 10:02 PM) *
EASY RHB (www.rhb.com.my/easy)

Easy-Pinjaman Ekspres - Personal Financing

Require access to funds urgently? Wait no longer. Bring along your MyKad and head to the nearest Easy branch to apply for a personal loan and obtain instant approvals and loan disbursement.

.Unique features:

* No documentation required
* On-the-spot approval and disbursement in less than 10 minutes
* Flexible Personal Financing amounts from RM2,000 to RM50,000
* Low monthly installment amount from less than RM60 per month
* Flexible loan repayment tenure of up to 5 years (60 months)

Benefits:

* Get the Easy Visa Debit Card with the approved loan
* Convenient monthly repayment through standing instruction
* Earn 1 (one) lucky draw entry with approved loan

*Terms & Conditions apply


for more info call me at 0176699904 or email at dvianahub@gmail.com



btl ke ape2 dokumen tidak diperlukan....hanya mykad?? xkn senang sgt nk bg pinjam??
aizad
QUOTE(cindyrella @ Dec 25 2009, 10:11 AM) *
Apa itu EASY RHB?
EASY by RHB menawarkan perbankan tanpa kertas dan perkhidmatan kelulusan segera untuk pinjaman peribadi, kad debit, pembiayaan Amanah Saham Bumiputera (ASB) dan pelan insurans kemalangan diri.

Produk EASY RHB?
1. EASY- PINJAMAN EKSPRESS : Kelulusan Segera, Pinjaman Dapat Serta Merta.
2. EASY SIMPANAN MESRA: Menabung di Samping Mendapat Hadiah
3. EASY ASB: 5 Tahun Pertama Bayar Faedah Sahaja
4. EASY KAD DEBIT : Berbelanja Di samping mendapat Gajaran
5. EASY INSURANS KASIH: Dapatkan Perlindundungan dengan kadar berpatutan

Lokasi?
Terdapat 12 lokasi baru dibuka sekitar Lembah Kelang disamping outlet sedia ada di Seri Gombak dan Senawang. Lokasi saya di AEON AU2 (JUSCO), Setiawangsa.

Cara Memohon?
Datang sendiri ke outlet EASY RHB berdekatan anda atau membuat temujanji dgn saya untuk outlet AEON AU2. Jangan lupa bawa sekali MYKAD dan DOKUMEN GAJI ANDA

Waktu Operasi?
Setiap hari dari ISNIN hingga AHAD. bagi outlet AEON AU2 waktu operasinya dari pukul 9:30 pagi hingga 9:30 malam setiap hari.

Maklumat lanjut?
call/sms saya NANA di talian 0176699904 atau datang sendiri ke outlet EASY RHB di AU2 Jusco



klu guna statement bank je bleh?? tanpa slip gaji??
hijauoren
http://www.kewanganperibadi.com/index.php?ref=hijauoren


klik je link kat atas ni utk tahu keadaan KESIHATAN kewangan anda..

pastu baru leh tau perlu ke x anda wat pinjaman peribadi dan sebagainye... friends.gif
Suzanne59
‎1. Tidak pernah buat duit dari internet?
2. Masih belum bekerja & memerlukan duit?
3. Pelajar universiti yang ingin menambah wang simpanan?
4. Hutang banyak sangat tetapi tak tahu bagaimana bayar hutang?
5. Mencari kebebasan kewangan dengan buat duit dari rumah.
...
Jika anda merupakan personaliti di atas, ternyata anda berada di landasan website yg betul yang akan membantu anda menyelesaikan segala masalah yang bermain di fikiran anda.

Jom KLIK link ini : http://bit.ly/xogbn3
TM123
Pinjaman peribadi berlesen (tanpa kad atm)

-pinjaman 1k >200k
-juma perlu dokument slip gaji 3 bulan terbaru,bir api/air,buku bank

-proses cuma perlu 30 minit


maklumat lanjut sila call:
016-3521071/03-61403733-AINO
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.