Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Product Bersalin Amway..
Mesra.net Forum > UMUM > Sembang-Sembang Kaum Ibu & Isteri
LyLia01
salam..nak tanye..pd sesape yg jd ahli produk amway..harga set bersalin brape ekk?
iLa_damia
QUOTE(LyLia01 @ May 26 2009, 10:01 AM) *
salam..nak tanye..pd sesape yg jd ahli produk amway..harga set bersalin brape ekk?

ibu muda@zura dealer amway.dulu ila beli rasenye dlm 216 kot
LyLia01
QUOTE(iLa_damia @ May 26 2009, 10:09 AM) *
QUOTE(LyLia01 @ May 26 2009, 10:01 AM) *
salam..nak tanye..pd sesape yg jd ahli produk amway..harga set bersalin brape ekk?

ibu muda@zura dealer amway.dulu ila beli rasenye dlm 216 kot


yeke ila?..dulu tu bile ekk?


iLa_damia
QUOTE(LyLia01 @ May 26 2009, 10:17 AM) *
QUOTE(iLa_damia @ May 26 2009, 10:09 AM) *
QUOTE(LyLia01 @ May 26 2009, 10:01 AM) *
salam..nak tanye..pd sesape yg jd ahli produk amway..harga set bersalin brape ekk?

ibu muda@zura dealer amway.dulu ila beli rasenye dlm 216 kot


yeke ila?..dulu tu bile ekk?

taun lepas je baru.tp ila amik ngan kwn kakak.bkn ngan zura la..
ibu_muda
harge RM215 tu kalau order dengan zura tapi lylia amik sendiri kat HQ amway... smile.gif

Kalau amik from zura sekarang RM245 termasuk kurier ke alamat pembeli...kalau collect kat umah RM235, zura amik untung sikit ler...huhu~~ ni untuk harge ahli mesra ajer...

Harga asal set ni RM265 Tak termasuk kurier...
ibu_muda
forumer mesra nick: angah_qnb pun ahli amway... kalau nak beli dari dia pun boleh...x sure dia jual RM berapa
LyLia01
QUOTE(ibu_muda @ May 26 2009, 12:05 PM) *
harge RM215 tu kalau order dengan zura tapi lylia amik sendiri kat HQ amway... smile.gif

Kalau amik from zura sekarang RM245 termasuk kurier ke alamat pembeli...kalau collect kat umah RM235, zura amik untung sikit ler...huhu~~ ni untuk harge ahli mesra ajer...

Harga asal set ni RM265 Tak termasuk kurier...



yeke zura..murah la lg dr sorg member ni..nnt pape sy PM zura ye..


nfakurazi
Salam puan2..Apa khabar.. harap sihat ya.. semoga puan-puan selamat melahirkan dan.. Tahniah bakal menimang cahayamata nanti ya...
Mahu saya syorkan penggunaan set penjagaan selepas bersalin Tropical Herbs Amway? Kalau mahu, boleh hubungi saya.. Sesuai untuk bersalin normal atau pembedahan caesarian. Saya tinggal / kerja berdekatan Bangi, Putrajaya, Kajang, Serdang, Seri Kembangan. kdg2 di Ampang, Setapak, Wangsa Maju, Gombak.. Semua dialu-alukan..saye akan cari jalan untuk membantu puan2 mendapat kebaikan produk ni..
Produk Amway yg lain2, untuk info / pesanan, dipersilakan menghubungi saya..
Kandungan set Tropical Herbs Amway lengkap untuk 44 hari...
Produk untuk Dimakan
Teh Herba (10 uncang)
Lepas Bersalin 1 (60 kapsul sayuran/herba)
Lepas Bersalin 2 (8o kapsul sayuran/herba)
Produk-produk untuk Kegunaan Luaran
Herba Pembersih Wanita (20 uncang)
Herba Mandian (20 uncang)
Campuran Peramping Perut (20 paket)
Campuran Penghangat (15 paket)
Campuran Penenang (15 paket)
Minyak Urut Herba (60 ml)
Minyak Bayi (60 ml)
Percuma Bengkung adjustable size..
Harga sekarang ialah RM293 (effective 1 March 2010)... kalau nak discount, bolehlah ambil sendiri..hubungi saya utk info lanjut ya...
Kesannya berat badan turun, malah yg penting shape up badan jadi cantik...
memang hilangkan lemak..best.. Set bersalin Tropical Herb Amway memang best..rata2 ramai yg bagi testimoni yg best tentang produk ni.. Cuba tengok..
http://www.melayu.com/sembang2/mesej.php?13.0000001803
http://www.melayu.com/sembang2/mesej.php?13.0000002840
Ok.. semoga sentiasa sihat dan selamat melahirkan nanti ya..amin..

Salam perkenalan
Love, all the best and take care...
Azian
012-2721469
nnfakurazi@yahoo.com
YM: nnfakurazi


---------------------------------------
Just because I think lately I haven't openly declared that I am an Amway dealer smile.gif

Got a phone call today. Pemanggil berkata bahawa susah nak cari Amway dealer sekarang ini. Allano lotion yg biasa digunakannya sudah kehabisan.

Saya katakan saya boleh diharapkan untuk mengedarkan apa saja barangan keluaran Amway sebab saya ialah Amway dealer.

Ada juga pelanggan yg mahu mengambil sendiri - apa saja yg mudah untuk pelanggan saya tetap alu-alukan.

Penghantaran melalui pos juga boleh.. Beberapa tempat yg saya telah poskan ialah ke Pasir Gudang, Kuala Terengganu, Kota Kinabalu, dan paling dekat Menara PNB. Ada juga yg memesan dari luar negara (the UK) dan dihantar melalui saudara dan rakan ke sana... Kebanyakannya yg saya poskan Tropical Herbs Amway Set, roll-on deodorant, Nutrilite Daily, Allano lotion.

Tentang pengalaman menggunakan, saya sendiri ialah 100% user Amway products..since 2006.. kesemuanya yg saya gunakan menjadi favorite saya..

You can count on me. Your servicing Amway dealer ...

All the best and take care,
Azian
012-2721469
nnfakurazi@yahoo.com
YM: nnfakurazi
radhia
assalamualaikum,

pm saya
afia858
QUOTE(nfakurazi @ Mar 7 2010, 05:33 AM) *
Salam puan2..Apa khabar.. harap sihat ya.. semoga puan-puan selamat melahirkan dan.. Tahniah bakal menimang cahayamata nanti ya...
Mahu saya syorkan penggunaan set penjagaan selepas bersalin Tropical Herbs Amway? Kalau mahu, boleh hubungi saya.. Sesuai untuk bersalin normal atau pembedahan caesarian. Saya tinggal / kerja berdekatan Bangi, Putrajaya, Kajang, Serdang, Seri Kembangan. kdg2 di Ampang, Setapak, Wangsa Maju, Gombak.. Semua dialu-alukan..saye akan cari jalan untuk membantu puan2 mendapat kebaikan produk ni..
Produk Amway yg lain2, untuk info / pesanan, dipersilakan menghubungi saya..
Kandungan set Tropical Herbs Amway lengkap untuk 44 hari...
Produk untuk Dimakan
Teh Herba (10 uncang)
Lepas Bersalin 1 (60 kapsul sayuran/herba)
Lepas Bersalin 2 (8o kapsul sayuran/herba)
Produk-produk untuk Kegunaan Luaran
Herba Pembersih Wanita (20 uncang)
Herba Mandian (20 uncang)
Campuran Peramping Perut (20 paket)
Campuran Penghangat (15 paket)
Campuran Penenang (15 paket)
Minyak Urut Herba (60 ml)
Minyak Bayi (60 ml)
Percuma Bengkung adjustable size..
Harga sekarang ialah RM293 (effective 1 March 2010)... kalau nak discount, bolehlah ambil sendiri..hubungi saya utk info lanjut ya...
Kesannya berat badan turun, malah yg penting shape up badan jadi cantik...
memang hilangkan lemak..best.. Set bersalin Tropical Herb Amway memang best..rata2 ramai yg bagi testimoni yg best tentang produk ni.. Cuba tengok..
http://www.melayu.com/sembang2/mesej.php?13.0000001803
http://www.melayu.com/sembang2/mesej.php?13.0000002840
Ok.. semoga sentiasa sihat dan selamat melahirkan nanti ya..amin..

Salam perkenalan
Love, all the best and take care...
Azian
012-2721469
nnfakurazi@yahoo.com
YM: nnfakurazi


---------------------------------------
Just because I think lately I haven't openly declared that I am an Amway dealer smile.gif

Got a phone call today. Pemanggil berkata bahawa susah nak cari Amway dealer sekarang ini. Allano lotion yg biasa digunakannya sudah kehabisan.

Saya katakan saya boleh diharapkan untuk mengedarkan apa saja barangan keluaran Amway sebab saya ialah Amway dealer.

Ada juga pelanggan yg mahu mengambil sendiri - apa saja yg mudah untuk pelanggan saya tetap alu-alukan.

Penghantaran melalui pos juga boleh.. Beberapa tempat yg saya telah poskan ialah ke Pasir Gudang, Kuala Terengganu, Kota Kinabalu, dan paling dekat Menara PNB. Ada juga yg memesan dari luar negara (the UK) dan dihantar melalui saudara dan rakan ke sana... Kebanyakannya yg saya poskan Tropical Herbs Amway Set, roll-on deodorant, Nutrilite Daily, Allano lotion.

Tentang pengalaman menggunakan, saya sendiri ialah 100% user Amway products..since 2006.. kesemuanya yg saya gunakan menjadi favorite saya..

You can count on me. Your servicing Amway dealer ...

All the best and take care,
Azian
012-2721469
nnfakurazi@yahoo.com
YM: nnfakurazi


apasal mhl sgt tropical herbs awak.....br jer beli...dlm rm23* jer.....huhuh
radhia
Assalamualaikum,

saya kembali dgn super product Salmon Omega -3 untuk ibu hamil (selain tropical herbs set bersalin selepas bersalin)
berikan yg terbaik kepada anak anda dgn khasiat Ikan Salmon dan Omega-3... utk dptkan zuriat yg bijak dan genius InsyaALLAH.....

NUTRILITE Salmon Omega-3 (120 gel lembut)

* Satu gel lembut memberi 300mg asid lemak penting omega-3 (180 mg EPA, 120 mg DHA), serta vitamin E (30 IU d-alpha Tocopherol).
* Diektrak daripada ikan salmon yang ditangkap dari laut dalam lagi sejuk.
* Setiap gel lembut dibuat daripada gelatin yang disahkan 'Halal'.

Tidak disyorkan untuk individu yang mengambil anticoagulants atau mengalami gangguan pendarahan yang dijangka diketahui. Dos yang tinggi boleh menyebabkan masa pendarahan yang meningkat.
deeya86
salam, zura still boleh amik order ke tuk set bersalin amway ni????

kalu ye..sy berminat. tp sy bkn ahlia amway..camne ye?
twinkle83
Hi, saya nak let go set bersalin tropical herb Amway RM200 termasuk postage. Sesiapa yg berminat boleh sms 011-19116396 @ email : iammas09@yahoo.com.
e-vogue
kalau nak bentukkan kembali body lepas bersalin, leh try zirana 5 in 1 slimming set yer..
jemput tgk kt blog kami..
smile.gif
radhia
QUOTE(deeya86 @ Apr 27 2011, 10:52 AM) *
salam, zura still boleh amik order ke tuk set bersalin amway ni????

kalu ye..sy berminat. tp sy bkn ahlia amway..camne ye?


salam,

pm
twinkle83
Saya ada satu set bersalin tropical herbs amway untuk dijual.

Saya hanya menggunakan pilis 2 sachets sahaja. baki masih ada 13 sackets. Barang yang lain tidak digunakan.

details;

1. Teh Herba
2. Herba lepas bersalin 1
3. Herba lepas bersalin 2
4. Herba pembersih wanita
5. Herba Mandian
6. Campuran peramping perut (tapel)
7. Campuran penghangat badan (param)
8. Campuran penenang(pilis)*12 sachets/15
9. Minyak urut herba ibu
10. Minyak urut bayi

Percuma bengkung post natal binder tropical herbs.

* barang dalam keadaan baik
* barang expired Feb 2012
* minyak bayi & minyak ibu expired Feb 2013

set ini telah dijual.
zulnis
Memang best la tropical herbs nih XD
Baru je pakai lepas pantang awal tahun nih!
radhia
QUOTE(zulnis @ Jun 13 2011, 12:57 PM) *
Memang best la tropical herbs nih XD
Baru je pakai lepas pantang awal tahun nih!



Assalamualaikum, semua dan zulnis .... welcome to Amway world

just nak share product info disini
saya kembali dgn super product Salmon Omega -3 untuk ibu hamil (selain tropical herbs set bersalin selepas bersalin)
berikan yg terbaik kepada anak anda dgn khasiat Ikan Salmon dan Omega-3... utk dptkan zuriat yg bijak dan genius InsyaALLAH.....

NUTRILITE Salmon Omega-3 (120 gel lembut)

* Satu gel lembut memberi 300mg asid lemak penting omega-3 (180 mg EPA, 120 mg DHA), serta vitamin E (30 IU d-alpha Tocopherol).
* Diektrak daripada ikan salmon yang ditangkap dari laut dalam lagi sejuk.
* Setiap gel lembut dibuat daripada gelatin yang disahkan 'Halal'.

Tidak disyorkan untuk individu yang mengambil anticoagulants atau mengalami gangguan pendarahan yang dijangka diketahui. Dos yang tinggi boleh menyebabkan masa pendarahan yang meningkat.
zunnurul
product AMWAY mmang bagus pown..

saya pown pengguna n ahli setia product amway...
boleh kata kan semua barang dlm rumah dari product amway..
product dia mmng le mahal sikit tapi lama penggunaan dia.."alah membeli,menang memakai"

KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT NAK MENGGUNAKAN PRODUCT NIE ATAU NAK TAHU LEBIH LANJUT BOLEH HUBUNGI SAYA.. 019-3885905, 017-5775905 NURUL
email:AMIE.BATRISYA@YAHOO.COM
SAYA TINGGAL AREA KLANG..
radhia
QUOTE(zunnurul @ Jun 22 2011, 12:23 PM) *
product AMWAY mmang bagus pown..

saya pown pengguna n ahli setia product amway...
boleh kata kan semua barang dlm rumah dari product amway..
product dia mmng le mahal sikit tapi lama penggunaan dia.."alah membeli,menang memakai"

KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT NAK MENGGUNAKAN PRODUCT NIE ATAU NAK TAHU LEBIH LANJUT BOLEH HUBUNGI SAYA.. 019-3885905, 017-5775905 NURUL
email:AMIE.BATRISYA@YAHOO.COM
SAYA TINGGAL AREA KLANG..



assalamualaikum nurul.... give_rose.gif

nice to know u here... sejak bila u join as member?
aktif selling ?
citer skit mcm ur life dgn amway ....
sonatabear
ada x dealer amway yg nk jual set lepas bersalin..berapa rm ye?smile.gif
blessed_girl
QUOTE(sonatabear @ Mar 13 2012, 04:11 PM) *
ada x dealer amway yg nk jual set lepas bersalin..berapa rm ye?smile.gif

inbox ye
syasyaqeqel


set bersalin amway mmg terbaik!!
radhia
Assalamualaikum
saya ahli dan pengguna brgn Amway... mmg terbaik alam dan sainsset bersalin Amway terbaik .... mudah d gunakan... smua dlm 1 kotak... ada 11 item... yg pling saya suka herbal bath dia mmg berkesan... cubalah...

any info pm me💐thank youtake care
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.