Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mencari Janda/balu
Mesra.net Forum > Social & Societies > My Jodoh Di Mesra.net
Pages: 1, 2, 3, 4
PakCikMuda
Sesiapa yang telah menjadi balu dan janda dan mempunyai anak
-Saya sudi menyelamatkan sebagai isteri dan anaknya macam anak sendiri.
huhuhuh....
ZACK KAPCAI
tumpang benang nko ni leh tak Pakcik.. aku pun nak join.. tp aku nak cari pempuan yg yatim piatu..aku rasa diorang yg ni akan lebih menghargai kasih sayang seorang lelaki drpd kebanyakan pempuan yg aku jumpa sebelum & ketika ini.. sad.gif
who_am_i

erk??

PakCikMuda
QUOTE(ZACK KAPCAI @ Aug 21 2009, 12:03 PM) *
tumpang benang nko ni leh tak Pakcik.. aku pun nak join.. tp aku nak cari pempuan yg yatim piatu..aku rasa diorang yg ni akan lebih menghargai kasih sayang seorang lelaki drpd kebanyakan pempuan yg aku jumpa sebelum & ketika ini.. sad.gif


Setuju....kita kena menyelamatkan wanita dan gadis yang bernasib malang tak kira dia tu janda,balu,ibu tunggal atau yatim piatu sebagai seorang isteri.

Aku dah 36 tahun dah tua dan aku terlalu desperate sangat dah.Aku dah ada rumah dan berkerjaya tetap.Di rumah aku ni lah aku tawarkan tempat perlindungan buat bakal isteri ku.

cuppies
QUOTE(PakCikMuda @ Aug 21 2009, 10:34 PM) *
QUOTE(ZACK KAPCAI @ Aug 21 2009, 12:03 PM) *
tumpang benang nko ni leh tak Pakcik.. aku pun nak join.. tp aku nak cari pempuan yg yatim piatu..aku rasa diorang yg ni akan lebih menghargai kasih sayang seorang lelaki drpd kebanyakan pempuan yg aku jumpa sebelum & ketika ini.. sad.gif


Setuju....kita kena menyelamatkan wanita dan gadis yang bernasib malang tak kira dia tu janda,balu,ibu tunggal atau yatim piatu sebagai seorang isteri.

Aku dah 36 tahun dah tua dan aku terlalu desperate sangat dah.Aku dah ada rumah dan berkerjaya tetap.Di rumah aku ni lah aku tawarkan tempat perlindungan buat bakal isteri ku.



EMMM..PAKCIK NI STATUS APE ??
BUJANG? DUDA? ATAU SUAMII ORANG ???
wow.gif
PakCikMuda
QUOTE(cuppies @ Aug 22 2009, 01:24 AM) *
QUOTE(PakCikMuda @ Aug 21 2009, 10:34 PM) *
QUOTE(ZACK KAPCAI @ Aug 21 2009, 12:03 PM) *
tumpang benang nko ni leh tak Pakcik.. aku pun nak join.. tp aku nak cari pempuan yg yatim piatu..aku rasa diorang yg ni akan lebih menghargai kasih sayang seorang lelaki drpd kebanyakan pempuan yg aku jumpa sebelum & ketika ini.. sad.gif


Setuju....kita kena menyelamatkan wanita dan gadis yang bernasib malang tak kira dia tu janda,balu,ibu tunggal atau yatim piatu sebagai seorang isteri.

Aku dah 36 tahun dah tua dan aku terlalu desperate sangat dah.Aku dah ada rumah dan berkerjaya tetap.Di rumah aku ni lah aku tawarkan tempat perlindungan buat bakal isteri ku.



EMMM..PAKCIK NI STATUS APE ??
BUJANG? DUDA? ATAU SUAMII ORANG ???
wow.gif


Soalan Cepu Emas:-
Jawapan
Bujang terlanjak lah.....
siang_malam
QUOTE(PakCikMuda @ Aug 22 2009, 06:51 PM) *
QUOTE(cuppies @ Aug 22 2009, 01:24 AM) *
QUOTE(PakCikMuda @ Aug 21 2009, 10:34 PM) *
QUOTE(ZACK KAPCAI @ Aug 21 2009, 12:03 PM) *
tumpang benang nko ni leh tak Pakcik.. aku pun nak join.. tp aku nak cari pempuan yg yatim piatu..aku rasa diorang yg ni akan lebih menghargai kasih sayang seorang lelaki drpd kebanyakan pempuan yg aku jumpa sebelum & ketika ini.. sad.gif


Setuju....kita kena menyelamatkan wanita dan gadis yang bernasib malang tak kira dia tu janda,balu,ibu tunggal atau yatim piatu sebagai seorang isteri.

Aku dah 36 tahun dah tua dan aku terlalu desperate sangat dah.Aku dah ada rumah dan berkerjaya tetap.Di rumah aku ni lah aku tawarkan tempat perlindungan buat bakal isteri ku.



EMMM..PAKCIK NI STATUS APE ??
BUJANG? DUDA? ATAU SUAMII ORANG ???
wow.gif


Soalan Cepu Emas:-
Jawapan
Bujang terlanjak lah.....

kat sini pon ada yg ibu tunggal pakcik...
pakcik cuba2 kenalan lah ngn dorang...
good luck of u!!!!
ouyangfeng
try tanya khayty (mod)..dia pun tgh mencari tu sleep.gif
syima
QUOTE(ouyangfeng @ Aug 23 2009, 05:52 PM) *
try tanya khayty (mod)..dia pun tgh mencari tu sleep.gif

akak kathy tuh puh, kalu kenal dia baru hang taw sapa iaaaaa


pandang pertama aku pon tergoda.
..:hk:..
QUOTE(PakCikMuda @ Aug 21 2009, 10:34 PM) *
QUOTE(ZACK KAPCAI @ Aug 21 2009, 12:03 PM) *
tumpang benang nko ni leh tak Pakcik.. aku pun nak join.. tp aku nak cari pempuan yg yatim piatu..aku rasa diorang yg ni akan lebih menghargai kasih sayang seorang lelaki drpd kebanyakan pempuan yg aku jumpa sebelum & ketika ini.. sad.gif


Setuju....kita kena menyelamatkan wanita dan gadis yang bernasib malang tak kira dia tu janda,balu,ibu tunggal atau yatim piatu sebagai seorang isteri.

Aku dah 36 tahun dah tua dan aku terlalu desperate sangat dah.Aku dah ada rumah dan berkerjaya tetap.Di rumah aku ni lah aku tawarkan tempat perlindungan buat bakal isteri ku.


tak larr tua sgt.....masih boleh lagi malah terbuka luas...lain larr kalau dah 63...pyh sikit kot
PakCikMuda
QUOTE(siang_malam @ Aug 23 2009, 09:53 AM) *
QUOTE(PakCikMuda @ Aug 22 2009, 06:51 PM) *
QUOTE(cuppies @ Aug 22 2009, 01:24 AM) *
QUOTE(PakCikMuda @ Aug 21 2009, 10:34 PM) *
QUOTE(ZACK KAPCAI @ Aug 21 2009, 12:03 PM) *
tumpang benang nko ni leh tak Pakcik.. aku pun nak join.. tp aku nak cari pempuan yg yatim piatu..aku rasa diorang yg ni akan lebih menghargai kasih sayang seorang lelaki drpd kebanyakan pempuan yg aku jumpa sebelum & ketika ini.. sad.gif


Setuju....kita kena menyelamatkan wanita dan gadis yang bernasib malang tak kira dia tu janda,balu,ibu tunggal atau yatim piatu sebagai seorang isteri.

Aku dah 36 tahun dah tua dan aku terlalu desperate sangat dah.Aku dah ada rumah dan berkerjaya tetap.Di rumah aku ni lah aku tawarkan tempat perlindungan buat bakal isteri ku.



EMMM..PAKCIK NI STATUS APE ??
BUJANG? DUDA? ATAU SUAMII ORANG ???
wow.gif


Soalan Cepu Emas:-
Jawapan
Bujang terlanjak lah.....

kat sini pon ada yg ibu tunggal pakcik...
pakcik cuba2 kenalan lah ngn dorang...
good luck of u!!!!


Manalah aku tau dalam internet ni?
syima
khatykhir

baik ooo
dia tak mencari
tapi dia baek ati wooo

noorul
Bagus nya...bertuah lah saper dapat ko ni.Mudah2 an Allah murahkan rezeki ko
anita
masa ku kawin..suami umoq 37 n beza umoq kami 13 thn
walaupun org kate suami sy bjang terlajak tp sy berpegang pd yg satu
itulah jodoh dan cinta pertamaku
Berkat doa pd bulan ramadanlah yg telah menyatukan aku dgn suamiku..
Alhamdullilah dpt suami sorang yg very caring n loving n romantik
anak pun baru ada 5.....hehehe

kpd pakcikmuda byk2la berdoa pd bulan yg berkat ini, semoga anda mendapat isteri yg solehah, InsyaAllah!!!!

rostamno1
QUOTE(PakCikMuda @ Aug 21 2009, 10:34 PM) *
QUOTE(ZACK KAPCAI @ Aug 21 2009, 12:03 PM) *
tumpang benang nko ni leh tak Pakcik.. aku pun nak join.. tp aku nak cari pempuan yg yatim piatu..aku rasa diorang yg ni akan lebih menghargai kasih sayang seorang lelaki drpd kebanyakan pempuan yg aku jumpa sebelum & ketika ini.. sad.gif


Setuju....kita kena menyelamatkan wanita dan gadis yang bernasib malang tak kira dia tu janda,balu,ibu tunggal atau yatim piatu sebagai seorang isteri.

Aku dah 36 tahun dah tua dan aku terlalu desperate sangat dah.Aku dah ada rumah dan berkerjaya tetap.Di rumah aku ni lah aku tawarkan tempat perlindungan buat bakal isteri ku.


umur cam ko ni saham tgh naik cam roket nih ... nak anak dara senang2 je leh dapat ...
biggrin.gif
MyDesire
Hi...saya org baru..baru jer register di sini...terpandang topik ni terpanggil nak reply.. Tuan rumah tinggal di mana? Kawasan KL ker?
PakCikMuda
QUOTE(MyDesire @ Aug 28 2009, 08:31 PM) *
Hi...saya org baru..baru jer register di sini...terpandang topik ni terpanggil nak reply.. Tuan rumah tinggal di mana? Kawasan KL ker?

Saya tinggal di area Subang tapi keje di Kelana Jaya.Saya bukan orang KL tapi asal dari Perak.
Ewan_sn
QUOTE(rostamno1 @ Aug 27 2009, 12:13 AM) *
QUOTE(PakCikMuda @ Aug 21 2009, 10:34 PM) *
QUOTE(ZACK KAPCAI @ Aug 21 2009, 12:03 PM) *
tumpang benang nko ni leh tak Pakcik.. aku pun nak join.. tp aku nak cari pempuan yg yatim piatu..aku rasa diorang yg ni akan lebih menghargai kasih sayang seorang lelaki drpd kebanyakan pempuan yg aku jumpa sebelum & ketika ini.. sad.gif


Setuju....kita kena menyelamatkan wanita dan gadis yang bernasib malang tak kira dia tu janda,balu,ibu tunggal atau yatim piatu sebagai seorang isteri.

Aku dah 36 tahun dah tua dan aku terlalu desperate sangat dah.Aku dah ada rumah dan berkerjaya tetap.Di rumah aku ni lah aku tawarkan tempat perlindungan buat bakal isteri ku.


umur cam ko ni saham tgh naik cam roket nih ... nak anak dara senang2 je leh dapat ...
biggrin.gif


Ada ker umur 36 tahun dah dikira bujang terlajak...
sunyi
QUOTE(Edirossa @ Aug 28 2009, 09:39 PM) *
QUOTE(rostamno1 @ Aug 27 2009, 12:13 AM) *
QUOTE(PakCikMuda @ Aug 21 2009, 10:34 PM) *
QUOTE(ZACK KAPCAI @ Aug 21 2009, 12:03 PM) *
tumpang benang nko ni leh tak Pakcik.. aku pun nak join.. tp aku nak cari pempuan yg yatim piatu..aku rasa diorang yg ni akan lebih menghargai kasih sayang seorang lelaki drpd kebanyakan pempuan yg aku jumpa sebelum & ketika ini.. sad.gif


Setuju....kita kena menyelamatkan wanita dan gadis yang bernasib malang tak kira dia tu janda,balu,ibu tunggal atau yatim piatu sebagai seorang isteri.

Aku dah 36 tahun dah tua dan aku terlalu desperate sangat dah.Aku dah ada rumah dan berkerjaya tetap.Di rumah aku ni lah aku tawarkan tempat perlindungan buat bakal isteri ku.


umur cam ko ni saham tgh naik cam roket nih ... nak anak dara senang2 je leh dapat ...
biggrin.gif


Ada ker umur 36 tahun dah dikira bujang terlajak...


Tak, sekarang ni 40 baru la telajak..orang kata pintu taubat nak tertutup dah
MyDesire
QUOTE(PakCikMuda @ Aug 28 2009, 09:32 PM) *
QUOTE(MyDesire @ Aug 28 2009, 08:31 PM) *
Hi...saya org baru..baru jer register di sini...terpandang topik ni terpanggil nak reply.. Tuan rumah tinggal di mana? Kawasan KL ker?

Saya tinggal di area Subang tapi keje di Kelana Jaya.Saya bukan orang KL tapi asal dari Perak.


Bole saya tahu..Kenapa memilih Janda/Balu yg ada anak...sedangkan bole dpt anak dara..?
rostamno1
QUOTE(Edirossa @ Aug 28 2009, 09:39 PM) *
QUOTE(rostamno1 @ Aug 27 2009, 12:13 AM) *
QUOTE(PakCikMuda @ Aug 21 2009, 10:34 PM) *
QUOTE(ZACK KAPCAI @ Aug 21 2009, 12:03 PM) *
tumpang benang nko ni leh tak Pakcik.. aku pun nak join.. tp aku nak cari pempuan yg yatim piatu..aku rasa diorang yg ni akan lebih menghargai kasih sayang seorang lelaki drpd kebanyakan pempuan yg aku jumpa sebelum & ketika ini.. sad.gif


Setuju....kita kena menyelamatkan wanita dan gadis yang bernasib malang tak kira dia tu janda,balu,ibu tunggal atau yatim piatu sebagai seorang isteri.

Aku dah 36 tahun dah tua dan aku terlalu desperate sangat dah.Aku dah ada rumah dan berkerjaya tetap.Di rumah aku ni lah aku tawarkan tempat perlindungan buat bakal isteri ku.


umur cam ko ni saham tgh naik cam roket nih ... nak anak dara senang2 je leh dapat ...
biggrin.gif


Ada ker umur 36 tahun dah dikira bujang terlajak...


ye la ... life begin at 40 tahun la ..
sunyi
QUOTE(rostamno1 @ Aug 28 2009, 10:41 PM) *
QUOTE(Edirossa @ Aug 28 2009, 09:39 PM) *
QUOTE(rostamno1 @ Aug 27 2009, 12:13 AM) *
QUOTE(PakCikMuda @ Aug 21 2009, 10:34 PM) *
QUOTE(ZACK KAPCAI @ Aug 21 2009, 12:03 PM) *
tumpang benang nko ni leh tak Pakcik.. aku pun nak join.. tp aku nak cari pempuan yg yatim piatu..aku rasa diorang yg ni akan lebih menghargai kasih sayang seorang lelaki drpd kebanyakan pempuan yg aku jumpa sebelum & ketika ini.. sad.gif


Setuju....kita kena menyelamatkan wanita dan gadis yang bernasib malang tak kira dia tu janda,balu,ibu tunggal atau yatim piatu sebagai seorang isteri.

Aku dah 36 tahun dah tua dan aku terlalu desperate sangat dah.Aku dah ada rumah dan berkerjaya tetap.Di rumah aku ni lah aku tawarkan tempat perlindungan buat bakal isteri ku.


umur cam ko ni saham tgh naik cam roket nih ... nak anak dara senang2 je leh dapat ...
biggrin.gif


Ada ker umur 36 tahun dah dikira bujang terlajak...


ye la ... life begin at 40 tahun la ..



Ni pepatah orang barat
PakCikMuda
QUOTE(MyDesire @ Aug 28 2009, 10:07 PM) *
QUOTE(PakCikMuda @ Aug 28 2009, 09:32 PM) *
QUOTE(MyDesire @ Aug 28 2009, 08:31 PM) *
Hi...saya org baru..baru jer register di sini...terpandang topik ni terpanggil nak reply.. Tuan rumah tinggal di mana? Kawasan KL ker?

Saya tinggal di area Subang tapi keje di Kelana Jaya.Saya bukan orang KL tapi asal dari Perak.


Bole saya tahu..Kenapa memilih Janda/Balu yg ada anak...sedangkan bole dpt anak dara..?

Saya dah pun berumur nak dapat instant family.Anak dara watpe kena banyak masa diluang untuk mengenal hati budi.
MyDesire
QUOTE(PakCikMuda @ Aug 28 2009, 10:58 PM) *
QUOTE(MyDesire @ Aug 28 2009, 10:07 PM) *
QUOTE(PakCikMuda @ Aug 28 2009, 09:32 PM) *
QUOTE(MyDesire @ Aug 28 2009, 08:31 PM) *
Hi...saya org baru..baru jer register di sini...terpandang topik ni terpanggil nak reply.. Tuan rumah tinggal di mana? Kawasan KL ker?

Saya tinggal di area Subang tapi keje di Kelana Jaya.Saya bukan orang KL tapi asal dari Perak.


Bole saya tahu..Kenapa memilih Janda/Balu yg ada anak...sedangkan bole dpt anak dara..?

Saya dah pun berumur nak dapat instant family.Anak dara watpe kena banyak masa diluang untuk mengenal hati budi.



36 tahun tuh pd saya taklah terlalu tua pada org lelaki..

Bole ker PakCik sayang bakal anak tiri itu mcm anak sendiri..?
PakCikMuda
QUOTE(MyDesire @ Aug 28 2009, 11:10 PM) *
QUOTE(PakCikMuda @ Aug 28 2009, 10:58 PM) *
QUOTE(MyDesire @ Aug 28 2009, 10:07 PM) *
QUOTE(PakCikMuda @ Aug 28 2009, 09:32 PM) *
QUOTE(MyDesire @ Aug 28 2009, 08:31 PM) *
Hi...saya org baru..baru jer register di sini...terpandang topik ni terpanggil nak reply.. Tuan rumah tinggal di mana? Kawasan KL ker?

Saya tinggal di area Subang tapi keje di Kelana Jaya.Saya bukan orang KL tapi asal dari Perak.


Bole saya tahu..Kenapa memilih Janda/Balu yg ada anak...sedangkan bole dpt anak dara..?

Saya dah pun berumur nak dapat instant family.Anak dara watpe kena banyak masa diluang untuk mengenal hati budi.



36 tahun tuh pd saya taklah terlalu tua pada org lelaki..

Bole ker PakCik sayang bakal anak tiri itu mcm anak sendiri..?

Bila kita dah buat ikatan maka kita kena terima seluruh keluarganya.Yang penting keikhlasan menerima dan memberi kasih sayang
..:hk:..
QUOTE(PakCikMuda @ Aug 28 2009, 10:58 PM) *
QUOTE(MyDesire @ Aug 28 2009, 10:07 PM) *
QUOTE(PakCikMuda @ Aug 28 2009, 09:32 PM) *
QUOTE(MyDesire @ Aug 28 2009, 08:31 PM) *
Hi...saya org baru..baru jer register di sini...terpandang topik ni terpanggil nak reply.. Tuan rumah tinggal di mana? Kawasan KL ker?

Saya tinggal di area Subang tapi keje di Kelana Jaya.Saya bukan orang KL tapi asal dari Perak.


Bole saya tahu..Kenapa memilih Janda/Balu yg ada anak...sedangkan bole dpt anak dara..?

Saya dah pun berumur nak dapat instant family.Anak dara watpe kena banyak masa diluang untuk mengenal hati budi.


tak kira lar ank dara ke , janda ke, balu ke...perlu masa utk mengenal hati budi...cuma kalau nk dikatakan dr soal pengalaman berkahwin...soal pemikiran ttg rumahtangga maybe janda n balu lebih berpengalaman. maybe mrk lebih cepat menyesuaikan diri dgn psgn sbb maklum larr pernah sebumbung dgn lelaki lain...


and of kos dgn lelaki baru...perkara tersebut tidak menjadi satu kerumitan...berbanding dgn anak dara yg serba serbinya baru nak mengenal alam rumahtangga...
ouyangfeng
Nabi suh pilih anak dara...sbb anak dara ni mcm bendul sket...boleh bergurau2 mempermainkan beliau.

Tapi Nabi kawen dengan janda (Siti Khadijah). Jadi, dua2 pun ok. Orang Kampung OK sleep.gif
anita
Usaha le cari anak dara dulu...sbbnyer anda ni bujang trang tang tang...
bob_afdlin
bagi hamba..tak kisah dara ke janda ke..janji hati dah terpaut.. wub.gif
..:hk:..
esok genap satu tahun...hk single semula...alahai...terkenang waktu kami berada di mahkamah.. sleep.gif
roughnecks
sy ade seorang kakak yang kenal kt internet dan seorang lagi kakak yang kenal kt tempat keje dulu...sorang 29 dan sorang lagi 36 hihi...tak pernah berkahwen lagi (happy.gif) berminat??? bleh diaturkan pertemuan...diorg masih mencari lagi...sy telah dilantik sebagai agen hahahaha
isabella8303
umo pak cik ni 36 thn 10 thn beza dengan saya..

er.. kenapa nak carik janda/balu??

anak2 dara yg masih single tu tak mau ker??

tak kenal maka tak cinta..
ouyangfeng
QUOTE(isabella8303 @ Sep 2 2009, 11:03 AM) *
umo pak cik ni 36 thn 10 thn beza dengan saya..

er.. kenapa nak carik janda/balu??

anak2 dara yg masih single tu tak mau ker??

tak kenal maka tak cinta..

nampaknya, ada seseorang telah menawarkan diri secara kinayah..harap2 pakcik muda itu memahami maksud tersirat sleep.gif
bob_afdlin
huh... berwasatiah sungguh.. blink.gif
TINGTING
QUOTE(ouyangfeng @ Sep 3 2009, 03:58 PM) *
QUOTE(isabella8303 @ Sep 2 2009, 11:03 AM) *
umo pak cik ni 36 thn 10 thn beza dengan saya..

er.. kenapa nak carik janda/balu??

anak2 dara yg masih single tu tak mau ker??

tak kenal maka tak cinta..

nampaknya, ada seseorang telah menawarkan diri secara kinayah..harap2 pakcik muda itu memahami maksud tersirat sleep.gif

mahu tapi malu tu... spiteful.gif
isabella8303
QUOTE(TINGTING @ Sep 3 2009, 05:16 PM) *
QUOTE(ouyangfeng @ Sep 3 2009, 03:58 PM) *
QUOTE(isabella8303 @ Sep 2 2009, 11:03 AM) *
umo pak cik ni 36 thn 10 thn beza dengan saya..

er.. kenapa nak carik janda/balu??

anak2 dara yg masih single tu tak mau ker??

tak kenal maka tak cinta..

nampaknya, ada seseorang telah menawarkan diri secara kinayah..harap2 pakcik muda itu memahami maksud tersirat sleep.gif

mahu tapi malu tu... spiteful.gif

saya tidak bermaksud diri saya..walaupun kata-kata tu tersirat
tp bukanlah utk diri saya..walaupun ia mungkin boleh jugak.. ph34r.gif

maksud lebih tepat..banyak lg wanita yg muda dan anak dara yg boleh beliau pilih dan kenal mengenali..
kenapa tidak dia mencari yg begitu drpd mencari balu / janda yg kebanyakan lebih berusia??

malulaa saya..korang cakap macam tu.. huhu..
..:hk:..
teruk sgt ke janda/balu ni?

ada yg mendapat title ni ...bukan kehendaknya....jd kenapa mcm ada double standard...antara mereka dgn yg dara...?
nur_balqis
QUOTE(isabella8303 @ Sep 3 2009, 09:26 PM) *
QUOTE(TINGTING @ Sep 3 2009, 05:16 PM) *
QUOTE(ouyangfeng @ Sep 3 2009, 03:58 PM) *
QUOTE(isabella8303 @ Sep 2 2009, 11:03 AM) *
umo pak cik ni 36 thn 10 thn beza dengan saya..

er.. kenapa nak carik janda/balu??

anak2 dara yg masih single tu tak mau ker??

tak kenal maka tak cinta..

nampaknya, ada seseorang telah menawarkan diri secara kinayah..harap2 pakcik muda itu memahami maksud tersirat sleep.gif

mahu tapi malu tu... spiteful.gif

saya tidak bermaksud diri saya..walaupun kata-kata tu tersirat
tp bukanlah utk diri saya..walaupun ia mungkin boleh jugak.. ph34r.gif

maksud lebih tepat..banyak lg wanita yg muda dan anak dara yg boleh beliau pilih dan kenal mengenali..
kenapa tidak dia mencari yg begitu drpd mencari balu / janda yg kebanyakan lebih berusia??

malulaa saya..korang cakap macam tu.. huhu..


ala isabella
suka hati dia la nak yg status cmner
Shaer
Betul tue Balqis!..yang Baik tu...bukan dapat dilihat dr zahir ajee...! Kalau sume pilih yang dara..macam mana pula dengan yang janda@ balu...Hehehe..fikir2kan lah..
isabella8303
betulla pilihan di tangan dia..
saya cuma nak tau kenapa jer..
tp..macam nur balqis tulis laa..
sukati dia la kann..
siapa saya nak sibuk2..huhu..

dan..janganlah salah anggap tulisan saya..
saya tidak pernah bermaksud utk memandang rendah / double standard
pada golongan janda / balu..sebab semua ini takdir..bukan satu perkara
yg kita semua mahu / minta..

maaf kalau ada yg terasa atau terguris..
mesra selalu..
zaharul


pak cik muda berhati muda unsure.gif
ouyangfeng
QUOTE(isabella8303 @ Sep 3 2009, 09:26 PM) *
QUOTE(TINGTING @ Sep 3 2009, 05:16 PM) *
QUOTE(ouyangfeng @ Sep 3 2009, 03:58 PM) *
QUOTE(isabella8303 @ Sep 2 2009, 11:03 AM) *
umo pak cik ni 36 thn 10 thn beza dengan saya..

er.. kenapa nak carik janda/balu??

anak2 dara yg masih single tu tak mau ker??

tak kenal maka tak cinta..

nampaknya, ada seseorang telah menawarkan diri secara kinayah..harap2 pakcik muda itu memahami maksud tersirat

mahu tapi malu tu... spiteful.gif

saya tidak bermaksud diri saya..walaupun kata-kata tu tersirat
tp bukanlah utk diri saya..walaupun ia mungkin boleh jugak.. ph34r.gif

maksud lebih tepat..banyak lg wanita yg muda dan anak dara yg boleh beliau pilih dan kenal mengenali..
kenapa tidak dia mencari yg begitu drpd mencari balu / janda yg kebanyakan lebih berusia??

malulaa saya..korang cakap macam tu.. huhu..

sebenarnya..ayat yg lebih tepat adalah : "saya ni bukan janda, tapi anak dara...kenapa tak pilih anak dara? kesian la kat saya yg anak dara ni".

ini dibuktikan dengan kenyataan beliau yg menyatakan : "umo pak cik ni 36 thn 10 thn beza dengan saya.."

tak perlu nak malu2...pm je pakcik muda tu..apa2 perkembangan, sila la update kat sini ok? sleep.gif
zaharul
QUOTE(TINGTING @ Sep 3 2009, 05:16 PM) *
QUOTE(ouyangfeng @ Sep 3 2009, 03:58 PM) *
QUOTE(isabella8303 @ Sep 2 2009, 11:03 AM) *
umo pak cik ni 36 thn 10 thn beza dengan saya..

er.. kenapa nak carik janda/balu??

anak2 dara yg masih single tu tak mau ker??

tak kenal maka tak cinta..

nampaknya, ada seseorang telah menawarkan diri secara kinayah..harap2 pakcik muda itu memahami maksud tersirat sleep.gif

mahu tapi malu tu... spiteful.gif



rolleyes.gif hu hu hu
ZACK KAPCAI
pada pemerhatian dan pengalaman aku, anak dara zaman skrg ni lebih suka bercinta dulu sblum kawen.. konon2 nak kenal hati budi..paling kurang pun 2/3 tahun couple baru la diorang nak ajak kawen.. kalo kawan dgn janda maybe tak sampai setahun kot.. biasanya diorang akan kata tak manis kalo dipndang orang... tu yg lebihnye janda/balu ni..sesuai la dgn pakcikmuda dan aku yg sedang mencari ni.. dah malas nak berchenta2...huhu..
isabella8303
QUOTE(ouyangfeng @ Sep 4 2009, 02:24 PM) *
QUOTE(isabella8303 @ Sep 3 2009, 09:26 PM) *
QUOTE(TINGTING @ Sep 3 2009, 05:16 PM) *
QUOTE(ouyangfeng @ Sep 3 2009, 03:58 PM) *
QUOTE(isabella8303 @ Sep 2 2009, 11:03 AM) *
umo pak cik ni 36 thn 10 thn beza dengan saya..

er.. kenapa nak carik janda/balu??

anak2 dara yg masih single tu tak mau ker??

tak kenal maka tak cinta..

nampaknya, ada seseorang telah menawarkan diri secara kinayah..harap2 pakcik muda itu memahami maksud tersirat

mahu tapi malu tu... spiteful.gif

saya tidak bermaksud diri saya..walaupun kata-kata tu tersirat
tp bukanlah utk diri saya..walaupun ia mungkin boleh jugak.. ph34r.gif

maksud lebih tepat..banyak lg wanita yg muda dan anak dara yg boleh beliau pilih dan kenal mengenali..
kenapa tidak dia mencari yg begitu drpd mencari balu / janda yg kebanyakan lebih berusia??

malulaa saya..korang cakap macam tu.. huhu..

sebenarnya..ayat yg lebih tepat adalah : "saya ni bukan janda, tapi anak dara...kenapa tak pilih anak dara? kesian la kat saya yg anak dara ni".

ini dibuktikan dengan kenyataan beliau yg menyatakan : "umo pak cik ni 36 thn 10 thn beza dengan saya.."

tak perlu nak malu2...pm je pakcik muda tu..apa2 perkembangan, sila la update kat sini ok? sleep.gif

erk..adakah begitu cara lelaki mengolah maksud ayat seorg wanita??
isabella8303
QUOTE(ZACK KAPCAI @ Sep 4 2009, 02:54 PM) *
pada pemerhatian dan pengalaman aku, anak dara zaman skrg ni lebih suka bercinta dulu sblum kawen.. konon2 nak kenal hati budi..paling kurang pun 2/3 tahun couple baru la diorang nak ajak kawen.. kalo kawan dgn janda maybe tak sampai setahun kot.. biasanya diorang akan kata tak manis kalo dipndang orang... tu yg lebihnye janda/balu ni..sesuai la dgn pakcikmuda dan aku yg sedang mencari ni.. dah malas nak berchenta2...huhu..

erm..yer agaknyer ek..dia malas nak bercinta-cinta bagai..
mgkn bercinta lepas kawin lebih manis...
..:hk:..
anak dara ke, janda ke, balu ke,....yg penting hati budinya...cari dimana letaknya keserasian...
ouyangfeng
kalu ada anak dara, amik la anak dara dulu..berilah peluang kepada mereka menikmati hidup berumahtangga...

yg janda / balu pun takde masalah. sleep.gif
ouyangfeng
QUOTE(isabella8303 @ Sep 4 2009, 11:35 PM) *
QUOTE(ouyangfeng @ Sep 4 2009, 02:24 PM) *
QUOTE(isabella8303 @ Sep 3 2009, 09:26 PM) *
QUOTE(TINGTING @ Sep 3 2009, 05:16 PM) *
QUOTE(ouyangfeng @ Sep 3 2009, 03:58 PM) *
QUOTE(isabella8303 @ Sep 2 2009, 11:03 AM) *
umo pak cik ni 36 thn 10 thn beza dengan saya..

er.. kenapa nak carik janda/balu??

anak2 dara yg masih single tu tak mau ker??

tak kenal maka tak cinta..

nampaknya, ada seseorang telah menawarkan diri secara kinayah..harap2 pakcik muda itu memahami maksud tersirat

mahu tapi malu tu...

saya tidak bermaksud diri saya..walaupun kata-kata tu tersirat
tp bukanlah utk diri saya..walaupun ia mungkin boleh jugak.. ph34r.gif

maksud lebih tepat..banyak lg wanita yg muda dan anak dara yg boleh beliau pilih dan kenal mengenali..
kenapa tidak dia mencari yg begitu drpd mencari balu / janda yg kebanyakan lebih berusia??

malulaa saya..korang cakap macam tu.. huhu..

sebenarnya..ayat yg lebih tepat adalah : "saya ni bukan janda, tapi anak dara...kenapa tak pilih anak dara? kesian la kat saya yg anak dara ni".

ini dibuktikan dengan kenyataan beliau yg menyatakan : "umo pak cik ni 36 thn 10 thn beza dengan saya.."

tak perlu nak malu2...pm je pakcik muda tu..apa2 perkembangan, sila la update kat sini ok? sleep.gif

erk..adakah begitu cara lelaki mengolah maksud ayat seorg wanita??

ayat yg diboldkan di atas (yg 1st) lebih menguatkan kenyataan itu..

begitulah kira2nya...sekilas ikan di air, yg didepan itulah ikan betina..dan yg di belakang itulah ikan jantan sleep.gif
zet
QUOTE(ZACK KAPCAI @ Sep 4 2009, 02:54 PM) *
pada pemerhatian dan pengalaman aku, anak dara zaman skrg ni lebih suka bercinta dulu sblum kawen.. konon2 nak kenal hati budi..paling kurang pun 2/3 tahun couple baru la diorang nak ajak kawen.. kalo kawan dgn janda maybe tak sampai setahun kot.. biasanya diorang akan kata tak manis kalo dipndang orang... tu yg lebihnye janda/balu ni..sesuai la dgn pakcikmuda dan aku yg sedang mencari ni.. dah malas nak berchenta2...huhu..



erkk??? z kenal 3 bulan jer trus laki dtg mrisik... sbulan lepas tu bru tunang... time tunang ni la kenal hati budi dia... sok2 dah nak kawen... hehe malas couple2 ni, x mndtg kn faedah cray.gif


smlm msg dgn bkl kkak ipar yg duduk kat mesir, terharu bl dia ckp " terimakasih sbb sudi terima adik akk"... huhu smpai xlena tdo mlm ni, asyik trkenang2 jer ape akk tu ckp...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.