Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dagu Berlipat
Mesra.net Forum > UMUM > Info Petua & Kesihatan
carissa81
macamana nak hilangkan lemak yang berlipat di bawa dagu.......
huh.gif
barbiturat_mania
emm...ni ana bagitau cara ni dari dulu lagi buat....walaupun ana ni kategori debab..dagu tak de lipat...nak tau...kalau tido...jgn pakai bantal kepala...amalkan..kalau pakai gak biar yg rendah je...jgn tinggi dr paras kepala...ok..cuba try dulu...tapi...tu macam amalan..jangka masa lama..kalau nak cepat beli je krim pemecah lemak sapu masa tido atau masa siang.. wink.gif
carissa81
oh.... gitu ker....
tapi pemecah lemak untuk dagu tu ada ker.......
saya nak tahu juga apa jenamanya.......
barbiturat_mania
QUOTE(carissa81 @ Apr 25 2003, 08:31 AM)
oh.... gitu ker....
tapi pemecah lemak untuk dagu tu ada ker.......
saya nak tahu juga apa jenamanya.......

hee... biggrin.gif err...ana ader silap taip ke???bukan dispesifikasi untuk dagu...untuk lemak...maner2 ader... wink.gif
kelissa
QUOTE(carissa81 @ Apr 25 2003, 12:19 AM)
macamana nak hilangkan lemak yang berlipat di bawa dagu.......
huh.gif

Senang je..masa kau nak tidur.. jgn tidur beralaskan bantal..maknanya tanpa bantal..selamat mencuba. laugh.gif
juicy
senang jer....diet n exercise selalu....body pun cantik nanti..bukan dagu jer....rasanya banyakan kunyah chewing gum...hehehe
kelissa
QUOTE(juicy @ Apr 25 2003, 04:20 AM)
senang jer....diet n exercise selalu....body pun cantik nanti..bukan dagu jer....rasanya banyakan kunyah chewing gum...hehehe

Ingat senang ke nak buat exercise tiap-tiap hari.. dry.gif
hiroto
QUOTE(carissa81 @ Apr 25 2003, 12:19 AM)
macamana nak hilangkan lemak yang berlipat di bawa dagu.......
huh.gif

cool.gif
potong la....
kelissa
QUOTE(hiroto @ Apr 25 2003, 09:20 AM)
QUOTE(carissa81 @ Apr 25 2003, 12:19 AM)
macamana nak hilangkan lemak yang berlipat di bawa dagu.......
huh.gif

cool.gif
potong la....

Nak mati kerrr? mad.gif
pinkpanther
jangan tido petang...orang yang cakap kat pink,tak tau le boleh pakai ke tak....
JEJARIHALUS
selaukan buat senaman macam nih..! gosok bawah dagu setipa kali bangun tido..tak kira baper banyak anda tido dalm sehari.lemak2 berkumpul akan terus cair....
9o+H!c_pHr3^k
QUOTE(juicy @ Apr 25 2003, 12:20 PM)
senang jer....diet n exercise selalu....body pun cantik nanti..bukan dagu jer....rasanya banyakan kunyah chewing gum...hehehe

chewing gum..
btul..btul..!
pyscho_nemesis
QUOTE(9o @ H!c_pHr3^k+Apr 26 2003, 04:20 PM)
QUOTE(juicy @ Apr 25 2003, 12:20 PM)
senang jer....diet n exercise selalu....body pun cantik nanti..bukan dagu jer....rasanya banyakan kunyah chewing gum...hehehe

chewing gum..
btul..btul..!

btul lah memanjang,tau sokong jer.cube bagi pendapat sendiri. tongue.gif
nisha
dry.gif cemana yek ..
cuba ler urut selalu dagu tu dengan baby oil..
boleh pecahkan lamak..
tapi kena amalkan selalu..
sebelum an selepas tido..
insyaalah..
9o+H!c_pHr3^k
QUOTE(pyscho_nemesis @ Apr 26 2003, 05:20 PM)
QUOTE(9o @ H!c_pHr3^k+Apr 26 2003, 04:20 PM)
QUOTE(juicy @ Apr 25 2003, 12:20 PM)
senang jer....diet n exercise selalu....body pun cantik nanti..bukan dagu jer....rasanya banyakan kunyah chewing gum...hehehe

chewing gum..
btul..btul..!

btul lah memanjang,tau sokong jer.cube bagi pendapat sendiri. tongue.gif

sukati la..
bongek la awak nih..
JEJARIHALUS
eh eh budak nih...apa kena ntah....
belut_nakal
bakar dagu...minyak yg terhasil tu minyak dagu..so..sambil buang lemak..leh buat minyak dagu...
shazariahs
nyanyi sengsorang tak pun makan chewing gum ker
9o+H!c_pHr3^k
QUOTE(belut_nakal @ May 2 2003, 10:41 PM)
bakar dagu...minyak yg terhasil tu minyak dagu..so..sambil buang lemak..leh buat minyak dagu...

ekk..
wat pe nak ade minyak dagu..
kasik dagu tajam ek?
sitihanglipo
QUOTE(carissa81 @ Apr 25 2003, 08:19 AM)
macamana nak hilangkan lemak yang berlipat di bawa dagu.......
huh.gif



double chin

faktor keturunnan dan obes.
lemak yang terkumpul sehingga jadi 'lebah bergantung....

hanya urutan sahaja dpt mengurangkan...
di tepok2 oleh belakang tangan semasa facial.
riss_1688
pakai slimming cream boleh kot? biggrin.gif biggrin.gif
the10thkingdom
QUOTE(barbiturat_mania @ Apr 25 2003, 08:27 AM)
emm...ni ana bagitau cara ni dari dulu lagi buat....walaupun ana ni kategori debab..dagu tak de lipat...nak tau...kalau tido...jgn pakai bantal kepala...amalkan..kalau pakai gak biar yg rendah je...jgn tinggi dr paras kepala...ok..cuba try dulu...tapi...tu macam amalan..jangka masa lama..kalau nak cepat beli je krim pemecah lemak sapu masa tido atau masa siang.. wink.gif

ooo...
buluh suruh cousin aku try pas ni...
zuril
erm..kena ketawa slalu..berkesan tak agaknyer ek.. huh.gif
ArcaKaSiH81
QUOTE(zuril @ Jun 26 2003, 03:24 AM)
erm..kena ketawa slalu..berkesan tak agaknyer ek.. huh.gif

Aiyarkk..teori mana pakai??hahaha biggrin.gif blum.gif
penyangak
kalo dagu dah berlipat....perut pun ikut sama...so ni kira dah kategori gemuk ler.....cuba ler "makan hati ulam jantung"..... rolleyes.gif
JEJARIHALUS
QUOTE(penyangak @ Jun 26 2003, 01:26 PM)
kalo dagu dah berlipat....perut pun ikut sama...so ni kira dah kategori gemuk ler.....cuba ler "makan hati ulam jantung"..... rolleyes.gif

buat masak lemak.. best ooo....keh keh
penyangak
QUOTE(JEJARIHALUS @ Jun 26 2003, 10:19 PM)
QUOTE(penyangak @ Jun 26 2003, 01:26 PM)
kalo dagu dah berlipat....perut pun ikut sama...so ni kira dah kategori gemuk ler.....cuba ler "makan hati ulam jantung"..... rolleyes.gif

buat masak lemak.. best ooo....keh keh

amalkan ler makan benda yg berlemak tu.....dahler nko tu beso gedebak.... laugh.gif laugh.gif
arenie
Salam

Kesian kat awak...sebab kawan saya pun ada problem tu...tapi rasernya faktor keturunan....cubalah chewing gum!..kot-kot berkesan!...

p/s..jgn sampai addict yea! smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.