Help - Search - Members - Calendar
Full Version: **kurus Dengan Shape Plus
Mesra.net Forum > Business & Economies > Iklan Perniagaan (Tangible) > Kecantikan
fildzabw
1 kotak (10 sachets) RM120

Good News!
Price RM120/box (10sachets)
OFFER price RM240/3box (30sachet/month consume)
Offer Valid Until while stock last!!



Selesaikan Masalah Gemuk,Selulit & Perut Buncit dengan Hanya sepaket sehari..Rasanya yang sedap & enak membantu membakar semangat anda untuk terus mengambil Shape Plus sehingga anda mendapat berat badan yang anda inginkan dalam masa yang singkat.




Serena - 3 bulan
Before : 75kg After : 52kg



Kebaikkan Shape Plus:
  • Membantu Meningkatkan Kadar ######bolisme dalam badan
  • Menggalakkan pembakaran lemak dan menurunkan kadar kolesterol
  • Membantu menguatkan imun sistem dalam badan
  • Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
  • Membantu meningkatkan kalsium pada tulang
  • Mencantikkan kulit dengan menggalakkan pembaikan dan pembentukan tisu dengan menyumbang bahan kolagen untuk kulit dan awet muda
  • Membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan
  • Membantu menyingkirkan selulit (lemak degil) dari lapisan bawah kulit
  • Meningkatkan tenaga dan badan lebih berasa cergas dan sihat
  • Membantu mengawal pembentukan lemak baru dalam badan
  • Membantu menyerikan wajah dan mengelak wajah dari menjadi kusam


Bahan-bahan:
  • Apple Mix Powder
  • Oligo
  • Soy Lecithin
  • Psyllium Husk
  • Isolated Soya
  • Grape Seed Powder
  • AppleFiber
  • Palm OilFiber
  • Citrimax
  • L-Glutamine
  • Green Tea Extract
  • Aloe Vera Extract
Cara Pengambilan:
  • Campurkan 1paket Shape Plus ke dalam 200ml air biasa kacau dan minum selepas sarapan pagi
  • Untuk mendapat kesan yang cepat dan bagus, minum sekurang-kurangnya 2.5liter - 3liter air sehari
  • Elakkan makan malam (selepas pukul 7pm)


Testimoni Lagi

QUOTE
From: Kak Ton
Subject: Kurus u....tq

salam jie...alhamdulillah....kerana jie perkenalkan produk ni pada akak....masuk ari ni dah 10hari akak minum shape plus..n kalau jie nak tau...alhamdulillah dah turun 3kg...n ari ni akak dah bertukar saiz baju yg kecik dari biasa...akak suka la shape plus ni sebab nya rasa nyer sedap..n tak de ler cam yg lelain tu byk fiber tak bleh telan..yg ni walaupun tak terus minum still tak kembang..tak sabar nak tunggu sebulan ekeke..harapnyer buleh bertukar terus saiz S...tq jie..so nanti akak akan place order lagi ngan jie..since jie pun senang nak deal...cool n peramah..tq jie..


QUOTE
From: Faiz
Subject: shape plus

jie..ya allah tak sabar aku nak cerita ngan hang..aku call hang byk kali...hang pegi mana..aku call umah tak dpat aku call hp enggage..tention aku la call hang baik aku email hang terus..sebab tak sabar nyer aku nak bagitau hang berita gumbira nie....ok kan aku baru start 15 hari shape plus hang nie..tapi kan jie...aku tak timbang lagi sebab timbang kat umah dah rosak..tapi kan yg bestnyer..seluar jeans aku yg bulan lepas aku cuba sarung tu mmg dah jadi sarung nangka...sekrg nie dah jadi sarung cempedak akakakaa.so makna dah buleh pakai n rasa selesa n ada space lagi...baju lak dah byk yg longgar2 dari dulu...akan aku teruskan minum shape plus nie...seronok jie..sebab nye hang pun tau kan dah macam2 produk aku jumpa...n aku rasa this is the best produk yg aku pernah tyr coz resulst dia marveles...


QUOTE
From: Noor
Subject: alhamdulillah

assalamulaikum,i nak kongsi berita gembira ngan u la jie...alhamdulillah jie...i rasa ini lah produk yg sesuai ngan i agaknyer...memula i rec ur mail pun i rasa terpikat n ingin mencuba...alhamdulillah tak sia2 i mencuba..n terima kasih pada u juga kenalkan produk nie...n terima kasih kerana sudi memberikan beberapa tips tuk meningkatkan ######bolisma supaya cepat proses pembakran lemak yg giler tebal nie...ekekeke..tapi sekrg...alhamdulillah hubby pun puji nampak lebih langsing n menawan gitew...yg best tu kulit i pun semakin cantik n halus..ramai lak puji nampak lebih cerah n bersih n yang penting nampak lebih muda dari usia u....ok jie nanti kite update kat awak lagi yer...terima kasih sekali lagi semoga org2 yg memerlukan macam i ni bertemu dgn u...insyaallah semoga mereka juga dapat rasa kegembiraaan yg i rasakan sekrg ini....tq jie muaaaaaaaaaaaaaaaahhh...



QUOTE
oniexx: salam
oniexx: ni nk story skit masuk rini dah hari ke 3...memula be4 amik shape plus ni akak timbang berat akak 74kg
rosma_jie: ha ok
oniexx: so akak ikut pada saranan jie...pagi kite mkn apa yg nak mkn..so hari pertama tu akak mkn roti 2 keping n air milo...lepas tu akak pun start la minum air..kul 9pagi tu cuba habiskan 500ml..dalam kul 11pagi habiskan lagi 500ml. masa lunch akak mkn nasi lepas tu akak cuba habiskan 500ml lagi. dalam kul 4ptg akak minum lagi 500ml..mlm tu lepas dinner akak minum lagi air 500ml...mmg la terkencing2 lawas giler masa kencing tu...first day ajer akak turun 73.20kg ha terkezut akak 800gm hilang dalam masa sehari
rosma_jie: ye alhamdulillah...
oniexx: ha ni hari ke 3 kan jie akak timbang pagi tadi..berat akak dah 71kg jieeeeeeeeeeee...ha..bestnyer...yg pasti nie akak tak ler diet sangat cuma akak ikut ckp jie la mesti cuba habiskan atleast 2.5liter sehari...cuma biler minum tu akak rasa kenyang so akak amik nasi setengah pun dah rasa kenyang...mlm pun sama akak mkn setengah ajer dah rasa cam kenyang...
rosma_jie: alhamdulillah..
oniexx: inilah yang membuatkan akak semangat nak teruskan minum shape plus nie hingga berat ideal akak...n satu lagi akak mmg suka sgt rasanya...sebab rasa dia mmg cam jus apple..memula dulu masa jie sebut jus apple tu akak rasa cam tak percaya..sebab selalunya kat market sekrg ni semua mesti rasa yg kurang enak n pekat..tapi biler bancuh je nampak menyelerakan...minum ajer lagi la aku tergoda...so sekrg nie lepas bfast je mesti amik shape plus..syukur alhamdulillah akhirnya akak jumpa juga produk yang buleh bantu masalah berat badan akak ni tanpa akak giler2 jaga makan...
rosma_jie: itu la kak...jie pun sebnrnya tak suka jaga mkn..pada jie kalau kita jaga mkn serupa mcm baik kite diet tanpa amik apa2produk kurus..kalau kite pun buleh jaga mkn sendiri kan...
oniexx: betui kata jie tue...tapi akak rasa kalau akak jaga mkn lagi cepat akak turun nie kekekek..tak sabar tunggu sebulan...ok anything nanti akak update jie lagi yer...tq dear coz sharing ngan akak good produk...
rosma_jie: ok kak no prob asalkan akak suka dan gembira jie rasa bahagia dapat tolong orang cam akak...so anything nanti update lagi ye..tq kak..


QUOTE
Master_9 (wanita melayu)
Re: NAK KURUS? GEMPAK!! TURUN 3KG DLM 10HARI!!!-Testimoni terbaru Jom Masuk

salam semua ni tgh semangat ni nak menulis...semlm terima shape plus & tq to mrsrizal kerna khitmat penghantaran yg cepatteriman je parcel pagi semlm..elok2 je lepas sarapan pagi...i pun aper lagi kerna tak sabor...cepat2 bancuh dalam mug yg aggaran 200ml air tu...suspend gak nak minum memula nya..sebab selalu minum jenis2 camni kan kurang sedap gitew....tapi biler je shape plus masuk dalam mulut i wah... sedap rasanya...mmg la spt yg di war warkan rasanya cam jus apple gitew..alhamdulillah mmg buleh minum dgn selesa tak mengganggu tekak...n lepas i minum tu mmg rasa dahaga giler...teringat kat mrsrizal mesti kena minum air kosong 3liter sehari..aper lagi start la operasi minum air kosong...ha engko terkencing2 den...tapi kencing dia lain macam la dari biasa..lawas giler...n mmg best la..lepas je kencing cam rasa cam perut nie lembut jer..alhamdulillah...n n4 that kalau nak tau pagi senin tu i dah timbang pakai digital scale..beli semata2 nak tgk effect ke tidak shape plus niepagi semlm tu timbang lepas mandi berat 68.2kg...n pagi ni tak sangka la pulak cuba teka brp berat iya allah turun 1kg terus mak ai terkezut di buatnya..so pagi tadi berat 67.1kg...his cam tak percaya aje...rosak ker timbang haku nie...cuba lagi timbang rasanya dekat 5kali ler turun naik timbang tu ekekekke..tuk dapatkan kepastian...alhamdulillah itu la yg betuldengan itu hari ni ku tanamkan semangat yang berkobar2 untuk turun 10kg dalam masa sebulan insyaallah..so kepada kekwn yang dah beli tu..mai la sesama kite berkongsi testimoni tuk memberi semangat kepada diri kita semua..n seperti kata mrsrizal air tu memain kan peranan yang penting dalam penurunan dan pembakaran lemak dalam badan/...tqtq kerana perkenalkan produk nie...tunggu lagi 6hari..nak cuba tgk seminggung leh turun 3kg tak sepeti yg di beritahu

Master_9 (wanita melayu)
aina awak pun dah cuba yek...sedap kan....saya mesti ingat punya masa utk minum shape plus..sebab rasanya yg sedap itew...today i timbang sudah turun 66.5kg...wah ini sudah bagus..tapi rasa cam selera mkan pun dah berkurang..memula ari tu makan cam biasa..sekrg ni makan nasi separuh pun rasa cam dah ok...tu yg best tu..tak yah nak paksa diri control makan pun tak pe..coz dengan sendiri nya rasa kurang selera tu datang...waduh waduh..lagi semgt saya...yang semangatnya lagi..kekwn ckp badan saya dah semakin kecil...walaupun berat baru turun dalam 1.5kg...saiz tu nampak ada perubahan terutama bahagian punggung n peha...



QUOTE
aina_rbun9
vbmenu_register("postmenu_3702201", true);


Join Date: 09 Sep 2008
Posts: 8
Re: NAK KURUS? GEMPAK!! TURUN 3KG DLM 10HARI!!!-Testimoni terbaru Jom Masuk
hi lama x update...... rasanyer dah 6hr i minum jus nie... and the result is i dah bleh pakai sluar sz 29 berbanding 36 sebelum nie. badan rasa lebih ringan n pergerakan cukup selesa. semalam shopping sakan baju baru.. hubby mmg terkejut tgk perubahan ni. Thanks a lot fuza kerna memperkenalkan n thanks to u master coz bg semangat.


Cara2 Order:

Sila pm atau email ke ida_apz@yahoo.co.uk atau hubungi 013-3532233
Sila layari www.fildzabeautyworks.net untuk keterangan lanjut.

Pembayaran ke SHAHIDAH SHAHARUDDIN

MBB 14011613613 atau CIMB 14260073814522

**Pembayaran yg dibuat sebelum pukul 1:00pm, barang akan dihantar pada hari yang sama.
fildzabw
Bagi Memeriahkan lagi..pihak kami menawarkan
6kotak shape plus PERCUMA
kepada pelanggan yang sudi berkongsi gambar Sebelum dan Selepas...
6kotak Percuma Menanti ANDA - Berharga RM720 Jangan lepaskan Peluang menikmati tawaran hebat ini!




Wei - 1 bulan
Before : 50kg After : 45kg
fildzabw
LAGI BERITA BAIK!! HARGA PROMOSI LAGI SEHINGGA 8 JANUARI 2010 KHAS UNTUK WARGA MESRA.NET..

OFFER price 3box (30sachet/month consume) RM240 now RM216 only!!
cuma tambah kos pos rm6 jadi RM222 sahaja!!




Wei - 6 bulan
Before : 88kg After : 56kg
fildzabw
TESTI TERBARU..



fyi, customer ni email pada hari pertama dia minum. sampai jer parcel terus x sabar telan blum.gif
kalo tak nampak this was what she said.

QUOTE
ooo..yg tu la i suka..boleh makan cam biasa tp kontrol kuantiti...
u now, i ni bukan jenis mudah berak...oppsss....itula hakikatnya...
tp i pulun sepeket shape plus tu...trus terasa nak berak...pe lagi..
berlari la ke toilet....ha3x....best....
sory ye...agak terbuka cerita i ni...smile.gif

fildzabw



QUOTE
Salam...just nak update dah 13 hari ambil SP ni pagi2 timbang 68kg tapi ptg2 timbang 70 kg..huwaaaa...nape ek baru sket je kurang berat akak nih????Tapikan yang bestnye suar akak mcm dah longgar tang pinggang & peha pas tu lemak2 tang perut tu mcm dah lembut je akan akak usahakan nak kurusss...insyallah...ingat nak terus ambil SP ni tapi gaji la baru order...bln depan nak ambil 2 pkt sehari biat lagi boommmm....anyhow thanks sebab perkenalkan SP yang best ni..



QUOTE
From: ida
To: wadah
Sent: Tuesday, 12 January 2010 2:49:30
Subject: Re: FW: SLIM AWAY WITH SHAPE PLUS


hehehe.. kalo x direct malu2 payah la nk tolong cust. kalo tgh period boleh jer. bukan jamu pun yg pantang2 camtu.

kwn i tu berat mcm u gak tp build up besar. dia mslh perut buncit n shape dh lari. dia minum dah sebulan kot. dia pun mslh gak nk gi toilet. baru jer dua hari lepas dia ngadu kalo payah nk berak dia nk amik fibre sbg mkn tambahan. sbb kan fibre selalu ke toilet kan. tp td mmg i terkejut tgk lengan dia dh kecik n semua bhg atas nampak sgt susut.. bhg bwh nampak slow sikit tp ada la perubahan. part pinggang dia yg wat i makan hati tu. ramping sgt jd ngan pinggul dia yg lebar ckit tu nmpk body mcm biola! perut mmg kempis abisss..



QUOTE
Join Date: 23 Jul 2008
Posts: 108


Re: testimoni terbaru...baru keluar dari oven
Quote:
Originally Posted by mrsrizal
QUOTE
ija: kak jee..
ija: smlm hubby timbg 81.5 kg
ija: td timbg tinggal mega_shok.gif.8kg
ija: 3 kali try mega_shok.gif.8 gak
ija: siap p beli digital scale.. smlm..
ija: punya teruja hehehe


sambungan dari tuan punya testi hehehe..

pagi nih hubby timbang mega_shok.gif.2kg.. ader penurunan gak.. senyum jer dia.. siap beli mineral water bekal g opis pagi2 td

result this monink 79.2kg before 81.5kg (3hari pengambilan shape plus)


copy from Y.E.S thread
post from asu_ija


QUOTE
SIS,
i nk update testi...memng sejak amik shape plus ni dalam 2 ari jer badan dah turun 2 kilo...menakjubkan...


QUOTE
TESTIMONIAL 11/01/2010


salam mrsrizal,
alhamdullillah..saya dah start minum shape plus. start minum last friday. setakat nie dah turun 1.5kg! alhamdullillah...yg bagusnya produk nie mengenyangkan saya. tak rasa lapar pun setelah minum pagi sampai petang. mudahn-mudahan hasrat saya nak kurus tercapai..hehehe



fildzabw
GOOD NEWS!!!!!!

KAD KREDIT DITERIMA


fildzabw
TESTI BARU..


QUOTE
Shape plus
Mon, January 18, 2010 11:47:30 AMFrom: wadah syg Add to Contacts
To: ida apz <ida_apz@yahoo.co.uk>


--------------------------------------------------------------------------------

salam..
FYI, sekotak i da abis minum...
setakat ari ni i da hilang 2 inci..tp berat i x timbang lagi coz x de penimbang...
tp berak tu masih kurang



note:


kebanyakan pengguna mmg jarang ke toilet kalau diet. tp jangan bimbang.. bila pergi insyaallah x sembelit.. dengan Shape Plus mesti banyak minum. lagi byk kencing lagi cepat turun..
good.gif
fildzabw
STOKIS DAN EJEN SHAPE PLUS DIPERLUKAN.
PROFIT TINGGI DAN BANYAK TESTIMONI MENARIK good.gif .
fildzabw
atas permintaan ramai yg nk tgk testi org melayu.. silalah jamu mata biggrin.gif . liat tul cust melayu nk bg testi walaupun kita dh offer freegift lumayan. rupa2nya ramai dah mengalami penurunan yg amat menggalakkan. seminggu 4kg, 2 hari 3kg pun ada. bawah ni customer saya sendiri. ni gambar selepas 10 hari minum SHAPE PLUS yg lazat nih yahoo.gif



Sebelum
Pinggang : 32
Pinggul : 41
Berat : 64

Selepas
Pinggang : 29
Pinggul : 39
Berat : 59


Pn Linda ni komplen nk kurangkan size lengan dan perut. nampak jelas tak lengan dia mengecil? mari kita dengar cerita dari dia. ayat ni i copy sebijik2 dari email dia pada i..

QUOTE
u nak tau, dulu mcm2 produk i guna...tp 1 pon x jln...diet bagai nak rak pon x gak berkesan. sampai kena gestrik
tp sejak ida kenalkan produk ni, mula2 was2 gak..
tp kata org x cuba x tau..
so i pon beli juga tanpa pengetahuan huby...
yg best, seminggu minum da nampak perubahan, x cakap lg ngan huby..
masuk minggu 2 huby da perasan n tegur yg i da nampak susut.
sampai ari ni i x bg tau yg i minum shape plus tu....thanks alot ida..


so apa tunggu lagi? jgn gigit jari jer tgk testimoni ni happy.gif . dijamin x rugi mencuba... malah dapat free 6kotak SHAPE PLUS bernilai RM760 lagi kalo boleh bg testimoni mcm Puan Linda ni
fildzabw






seorang lagi dapat percuma 6kotak Shape Plus bernilai RM720 lepas bagi testi. rugi siapa x rebut peluang ni. dah ler senang nk slim, dpt stok 2 bulan pulak tu yahoo.gif


Sebelum
Pinggang : 37
Peha : 23
Berat : 81.5 kg

Selepas
Pinggang : 33
Peha : 21.5
Berat : 73.5kg


QUOTE
Saya sebelum berkahwin aktif dengan sukan angkat berat.. so lepas kawin dah x aktif, bila x aktif badan pun makin naik. Perut sememangnya makin buncit hehehe.. dan peha bertambah besar. Bila shopping seluar kena amik size besar sket sbb x lepas bahagian peha bila pakai. Alhamdulillah lepas pertama kali amik produk diet dan mengikut saranan yang betul kesan memang boleh nampak walaupun baru sminggu pengambilan. seluar pun byk dah longgar, pipi pun dah kurang tembam.. tu yang best. Sekarang dah nak masuk 2 bulan pengambilan shape plus ni.. berat pun dah kurang 8kg.. harap boleh turun lagi banyak kg.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.